Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hancko krijgt ideale competitie aangewezen, mocht hij Feyenoord verlaten

Laatste update:

Rinus Israël geniet van Dávid Hancko en hoopt dan ook dat de centrale verdediger nog enige tijd aan Feyenoord verbonden zal blijven. Mocht de Slowaakse mandekker de Rotterdammers toch verlaten, dan is de Premier League de beste keuze, zo oordeelt de Europacup I-winnaar van 1970.

"Hij is een complete verdediger geworden. Hij heeft een geweldig linkerbeen, waarmee hij de ballen achter de verdediging van de tegenstander neer kan leggen", is Israël lovend over Hancko in een interview met de NOS.

Israël maakt een vergelijking met zijn eigen loopbaan als speler. "Verdedigend is hij niet zo genadeloos als ik was, maar dat heeft hij ook niet nodig. Op een beschaafdere manier houdt hij zich geweldig staande."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Daarnaast is hij aanvallend sterk. Hij komt vaak in de zestien van de tegenstander en is een goede kopper." Hancko tekende dit seizoen voor 6 doelpunten in 43 wedstrijden van Feyenoord in alle competities.

Hancko beschikt bij Feyenoord over een doorlopend contract tot de zomer van 2028. Dat contracten tegenwoordig niet veel meer zeggen, weet ook Israël. De voormalig verdediger geeft Hancko in dat kader advies, mocht hij Rotterdam deze zomer achter daadwerkelijk zich laten.

"Als hij gaat, zou ik voor een subtopper in Engeland kiezen. Daar wordt fysiek meer gevraagd en kan hij zich het best ontwikkelen. Als ik Feyenoord was, zou ik in ieder geval véél voor Hancko vragen. Wat mij betreft blijft hij nog even in Nederland", krijgt Hancko mee.

Miljoenenbod


Napoli heeft de eerste contacten gelegd om Dávid Hancko deze zomer op te pikken bij Feyenoord, zo schreef La Gazzetta dello Sport donderdag. Volgens de roze sportkrant zetten de Rotterdammers in op een transfersom van 30 miljoen euro, terwijl de Italiaanse landskampioen denkt dat 20 miljoen euro genoeg is om de 26-jarige verdediger te strikken.

Voorzitter Aurelio de Laurentiis zou zelfs al bezig zijn met de voorbereidingen op dat openingsbod. Feyenoord nam de Slowaakse international in de zomer van 2022 voor 8,3 miljoen euro over van Sparta Praag. Inmiddels is de veelzijdige linkspoot een veelvoud van dat bedrag waard.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Is Dávid Hancko goed genoeg voor de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eens premier league zowel voor Hancko als voor Feyenoord het beste. Denk nog steeds dat hij goed bij Liverpool zou passen als rotatie speler. Al zou manchester united het meeste aan hem hebben. Hij is zo stabiel en bijna nooit geblesseerd. Ohja er zijn er weinig die zo genadeloos zijn als ijzeren Rinus. Dat kan hedendaags ook niet meer.

21 april 2024 om 13:30

De Vrij is een van de beste serie A verdedigers . Hancko qua bouw en type CV vergelijkbaar. Denk dat Hancko het overal goed zal doen.

21 april 2024 om 15:41

Voor inkomsten van verkoop en salaris is de PL het beste. Snap de vergelijking met de Vrij al vind ik Hancko in duel wat gretiger en meer gif. De Vrij z’n sterke punt is z’n rust die hij uitstraalt. Perfecte combi samen :P, wellicht komend seizoen…

Kan moeiteloos mee in de PL. Beste verdediger van de eredivisie. En wie zal Feyenoord er voor terug moet halen ? Zon jongen ga je nooit 1 op 1 vervangen.

21 april 2024 om 12:13

Hancko is veruit de beste verdediger van de eredivisie, maar laten we alsjeblieft eens stoppen met denken dat je daarmee moeiteloos even mee kan in de PL.

21 april 2024 om 13:04

Hancko is niet alleen de beste verdediger, maar hij kan zowel CB , Wingback spelen (mogelijk zelfs spits) en stijgt wekelijks boven iedereen uit. Deze gast kan alles. Het zal me verbazen als hij niet goed genoeg is voor de PL

21 april 2024 om 13:24

Hancko is wel echt een van de weinige spelers waarvan ik gewoon niet kan inzien hoe hij niet kan slagen. Hij is snel, sterk, verdedigend en voetballend erg goed. Zie deze jongen echt moeiteloos aanhaken op een hoger niveau.

21 april 2024 om 14:11

Ik zou hem best bij Arsenal willen zien

Laat hem eerst maar eens een prijs winnen in zn carriere, voordat hij hoger denkt. 😉

21 april 2024 om 13:43

is hij niet kampioen geworden vorig jaar?

21 april 2024 om 14:19

Sarcasme vriend, meer een sneer naar die interviewer.

ik ben zooo benieuwd wat Feyenoord voor hem gaat vangen? Wat denken jullie?

ik denk/hoop 40mil

Ik heb het idee dat wanneer je Hancko bij een Arsenal of Liverpool zou zetten, of bijv. Een Chelsea hij zomaar meteen de beste verdediger zou zijn.

Die gozer is zo compleet, qua snelheid, duelkracht, zuiverheid in zijn passing.

21 april 2024 om 14:28

Overdrijven is ook een vak, een vak waar jij schijnbaar wel goed in bent.

21 april 2024 om 15:01

Meteen de beste verdediger bij Arsenal of Liverpool? Misschien als ze aankomende zomer allebei hun gehele verdediging verkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren