Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hamer en Danjuma belangrijk in gelijkspel tussen Sheffield United en Everton

Laatste update:

Het duel tussen Sheffield United en Everton in de vierde speelronde van de Premier League heeft geen winnaar opgeleverd. Op Bramall Lane, waar Gustavo Hamer en Arnaut Danjuma in de basis begonnen, werd het 2-2. Laatstgenoemde maakte namens the Toffees de 2-2 en bezorgde zijn club daarmee het eerste punt van het seizoen.

Danjuma verscheen voor de tweede keer aan de aftrap van een Premier League-duel namens Everton, nadat hij in de vorige speelronde in de basis stond tegen Wolverhampton Wanderers (0-1 verlies). Aan de kant van Sheffield speelde Hamer de volledige wedstrijd mee. Binnen een kwartier nam Everton de leiding, nadat Abdoulaye Doucouré binnen kon werken uit een hoekschop: 0-1. Daarna was Hamer in korte tijd twee keer belangrijk voor zijn ploeg.

Eerst met de voorassist op de 1-1 van Cameron Archer en in de blessuretijd van het eerste bedrijf zette hij diezelfde Archer oog in oog met doelman Jordan Pickford. De spits van Sheffield schoot op de paal, maar via de rug van de keeper was het alsnog raak: 2-1. Al vroeg in de tweede helft kwam Everton langszij. Na een aanval over meerdere schijven was het Nathan Patterson die voorgaf op Danjuma, die de bal alleen hoefde in te tikken: 2-2. In de slotfase was Sheffield nog dicht bij de winnende treffer uit een hoekschop, maar Pickford maakte zijn eigen doelpunt goed met een knappe dubbele redding.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke pot voetbal. Veel strijd van beide kanten en prima goals gezien. Danjuma in de eerste helft tweemaal egoïstisch waar hij de bal af had moeten geven. Branthwaite speelde bij Everton een prima pot, en kleunde er samen met Jagielka prima in tegen de twee spitsen van Sheffield. Opvallend dat Branthwaite de voorkeur krijgt boven Godfrey, die ik zelf toch hoger inschat.

Pickford in de slotseconde nog met een magistrale redding die Everton een puntje oplevert.

2 september 2023 om 15:47

Jagielka is al een tijdje gestopt hoor 😉.

2 september 2023 om 16:28

Pardon die bedoelde ik natuurlijk. Jagielka gaf co-commentaar bij BT sport, vandaar de verwarring haha.

2 september 2023 om 15:50

Was Tarkowski naast Branthwaite. Ik geloof dat Jagielka zelfs de co-commentator was vandaag op de Engelse tv

2 september 2023 om 16:48

Magistrale redding?? Of bedoel je ontiegelijke mazzel 😂

Hij zit er in eerste instantie zo matig bij dat hij alle mazzel heeft dat hij tegen de lat komt en de rebound komt zonder dat hij er weet van heeft tegen zijn hoofd dan tegen de paal en kan hij hem oprapen. In mijn ogen meer mazzel dan goed keepers werk. Een goede keeper had hem hier gewoon naar de zijkant kunnen werken bij de eerste inzet.

Ik begrijp er sowieso werkelijk niks van dat pickford bij de Engelse selectie zit voor aankomende wedstrijden.

2 september 2023 om 16:54

Matig bij? Kom op man, die bal wordt met genoeg snelheid van dichtbij en ook nog eens met verraderlijke stuit ingekopt. Hoe hij er nog bijzat is erg knap, de reflex en hoe snel hij laag bij de grond duikt is echt geen mazzel vind ik. Daarna ook niet eens een seconde nodig om wederom te reageren.

2 september 2023 om 17:00

Dan kijken wij er anders naar. Maar hoe snel hij naar de grond duikt?? Hij lag nog op de grond van zijn duik. Komt omhoog en krijgt de bal tegen zijn hoofd volgens mij heb je dan gewoon mazzel maar zal aan mij liggen

2 september 2023 om 17:27

Met snel naar de grond bedoelde ik de eerste redding, die schat hij in mijn ogen toch zeer goed en scherp in, een goede reflex en redding die zeker niet elke keeper had tegen gehouden. Bij die tweede had hij wel wat mazzel ja, maar alsnog.

Echte degradatietopper. Gaan volgens mij samen met Luton de boot in. Zoooo weinig kwaliteit bij deze teams. Wat is Everton toch afgezwakt de laatste jaren.

2 september 2023 om 15:48

Everton is al sinds de jaren 80 zwak. Ze hebben onder moyes een paar rederlijke jaren gehad en voor de rest enkel slecht voetbal en hakken over de sloot.

2 september 2023 om 16:04

Everton, Luton en Bournemouth/wolves/burnley. Dat zijn de grootste risico's denk ik dit seizoen. Maar Everton mag er wel een keer uit met dat wanbeleid wat mij betreft.

Danjuma scoort dan wel maar wat een zwakke match van hem, in de eerste helft verknoeit hij 3 kansen waarvan 1 tegenaanval toch echt veel beter moest. Ook in de tweede helft zo slordig. Samen met Young de zwakste aan de kant van Everton. Beto is dan wel weer een echte aanwinst voor Everton, fysiek zeer sterk, werkt hard en heeft een goeie actie.

Bij Sheffield is er Eindelijk een scorende spits met Archer, wat een verademing. Hamer is er toch eentje om in het ogen te houden voor Oranje, is toch 1 van de betere spelers bij Sheffield in het seizoensbegin. Baldock was ook goed op rechts. Voor de rest was het wel weer gewoon te zwak, hoe de Blades aan die tweede helft begonnen was niet om aan te zien, de ene na de andere slordigheid.

Maar beide teams hadden een overwinning nodig. Het ziet er niet goed uit voor hen aangezien ze allebei gewoon niet het PL niveau halen op dit moment. Het enige dat hen kan redden is dat er met Luton, Bournemouth en in mindere mate Burnley nog 3 andere teams zijn die nog geen hoog niveau hebben gehaald.

Heerlijk Danjuma weer belangrijk na de winnende goal in EFL cup,

Was niet zijn beste wedstrijd vandaag kan veel veel beter, belangrijk met een goal hopelijk kan die zo doorgaan dan zie ik hem zeker opgeroepen worden voor het EK!

2 september 2023 om 16:50

Heel knap ja de winnende maken tegen de nummer laatste van de 4de divisie. Dit Everton is echt een degradatie kandidaat.

De bal binnenlopen is oo het enige wat hij vandaag goed gedaan heeft. Heeft verder paar gevaarlijke moment om zeep geholpen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren