Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gullit rekent op komst Van Gaal bij Tottenham: 'Het is een 'done deal''

Laatste update:

Louis van Gaal neemt na het WK afscheid als bondscoach van het Nederlands elftal en hoopt vervolgens aan de slag te kunnen in de Premier League. De oefenmeester wordt in verband gebracht met Manchester United en Tottenham Hotspur en vooral een overgang naar laatstgenoemde club lijkt realistisch. Ruud Gullit denkt zelfs dat het al vast staat dat Van Gaal naar White Hart Lane komt.

/

Het is geen geheim dat Daniel Levy, de voorzitter van Tottenham, na het vertrek van André Villas-Boas met Van Gaal heeft gesproken. Desondanks kreeg Tim Sherwood in december een contract voor anderhalf jaar. Dat hoeft volgens Gullit niets te betekenen: "Ik weet zeker dat Daniel Levy bij Van Gaals huis is geweest en volgens mij is het al een done deal, maar je weet het nooit", zegt Gullit tegen de BBC.

Tottenham staat momenteel zesde in de Premier League en heeft een klein wonder nodig om zich nog te kwalificeren voor de Champions League: de achterstand op nummer vier Arsenal bedraagt op dit moment zeven punten. De ploeg van Sherwood gaat zondag naar Anfield voor de topper tegen Liverpool, dat tweede staat.

Denk je dat Louis van Gaal naar Tottenham Hotspur gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Gaal lijkt me een perfict fit voor de baan. We hebben iemand nodig die goed met jeugd kan werken en een soort blueprint voor de komende jaren kan zetten. Van Gaal is daar de juiste man voor..

Vind het trouwens wel jammer voor Sherwood, sympathieke man en volgens mij geeft hij zich echt 100% voor de club. Ook wel zonde als je zo iemand verliest.

29 maart 2014 om 11:32

Ja Van Gaal zal echt iets neer kunnen zetten bij Tottenham. Als hij daar de tijd krijgt dan gaan ze echt mee doen om de titel lijkt mij.

29 maart 2014 om 11:38

Helemaal mee eens. Ik kan me geen andere trainer van zijn statuur bedenken die we beter kunnen gebruiken. Hij kan echt voor een volgende stap zorgen denk ik. AVB was helaas een grote failure, Sherwood heeft de spirit en leiderschap, maar niet de ervaring of de uitstraling van een topper als Van Gaal wat voor spelers ook aantrekkelijker is om onder te spelen. Ook een ruim aantal jeugdige/jonge spelers gaat hier baat bij hebben en ik hoop dan ook dat bv. Lamela nog niet wordt verkocht!
Van Gaal is misschien niet het meest galant in de media haha, en zal vast voor wat opzienbarend arrogante momenten zorgen, maar dat neem ik graag op de koop toe. Ik kan niet wachten tot het moment daar is dat het bekend wordt gemaakt ... als het al gebeurt natuurlijk

Edit: Geert VS, de titel lijkt me wel wat hoog gegrepen haha. Ik vind dat het eerste doel moet zijn om CL plaatsing af te dwingen, want dat is in de EPL al een hele opdracht... dat betekent namelijk gewoon dat je van het rijtje Man City, Chelsea, Arsenal, Man u en Liverpool er ten minste twee onder je moet houden. Om dat te bereiken moeten er echt behoorlijke stappen worden gezet. Nu hangen we ieder jaar er net onder en in puntenaantal scheelt het meestal niet eens zoveel, maar het zou echt een prestatie zijn om daar weer in te breken.

29 maart 2014 om 11:48

Ja ik was misschien wat te enthousiast

Lamela moet zeker niet verkocht worden, die gaat het nog wel maken bij Spurs denk ik. Zoals het er nu uit ziet denk ik dat dit de sterkst mogelijke opstelling is als iedereen fit is:

Geen Dembélé want hij vertraagt het spel.
Soldado en Eriksen basis want zij hebben een goede link-up.

Lloris
Walker
Kaboul
Vertonghen
Rose
Sandro
Paulinho
Lennon
Eriksen
Lamela
Soldado
29 maart 2014 om 13:04

Sherwood is een leuke en correcte man, maar taktisch is het een onbenul en van positiespel heeft hij ook nog nooit gehoord. Wat hij met de selectie van Tottenham weet te presteren is werkelijk waar droevig.

Ik hoop dat van Gaal bij de Spurs aan de slag gaat. buiten dat ik denk dat hij het geweldig gaat doen bij de Spurs, kan ik niet wachten en stel ik mijn DVR alvast in om alle persconferenties op te nemen.

29 maart 2014 om 15:11

Sherwoods statistieken:

P - W - D - L - W%
21 - 10 - 3- 8 - 48%

Een winstpercentage van 48% vind ik niet zo slecht.als je kijkt naar alle problemen van Spurs. Blessures, teveel spelers tegelijk inpassen in een bijna geheel nieuw elftal enz.. Als je alles opsomt van Spurs is het eigenlijk nog best knap dat ze nog steeds 5e staan. Ik vind droevig heel overdreven.

29 maart 2014 om 15:17

Zie hem liever naar Man Utd gaan. Kijken of hij dat weer op de rails kan krijgen. Van Gaal heeft, op AZ na, altijd clubs gehad die al top waren. Barca, Ajax, Baryern. Het is maar de vraag of hij een subtopper ook naar de top kan leiden, in een land waar de concurrentie moordend is.

29 maart 2014 om 15:42

Het lijkt me hierom juist geschikt voor hem om naar Spurs te gaan. Die zoeken al een hele tijd de stap om zich bij de top te vestigen.

Ik denk niet dat Spurs geschikt is voor van gaal kunnen denk ik moeilijk het voetbal spelen wat van gaal wil zien en ik vind Spurs ook leuk spelen onder sherwood ik zal geen reden hebben hem te ontslaan

29 maart 2014 om 11:42

@ Karel235

Moeilijk het voetbal spelen dat Van Gaal wil? Wat een onzin, Tottenham kan best aantrekkelijk en aanvallend voetbal spelen. Dat is namelijk het voetbal dat Van Gaal wil zien. Ik denk dat het een schot in de roos wordt voor Tottenham. Van Gaal is een ideale coach om een team op te bouwen en aantrekkelijk voetbal te spelen met succes.

29 maart 2014 om 11:45

Dat denk ik ook hen_nie, alleen is het dan wel zaak dat een evt. opvolger ook eenzelfde type spel wil spelen en zo voortborduurt op zijn basis ... het zou bijvoorbeeld echt eeuwig zonde zijn als je er na Vgaal weer een typisch Engelse manager neerzet à la Redknapp.

29 maart 2014 om 11:52

@ Neder85

Het zou best kunnen zijn dat Van Gaal er in twee/drie seizoenen iets neer gaat zetten en Tottenham vervolgens op zoek gaat naar een geschikte opvolger. De Boer zou natuurlijk een ideale coach zijn voor na Van Gaal.

29 maart 2014 om 12:01

Dat zie ik echt niet gebeuren. vgaal heeft zeker wel een plan bekokstoofd waarmee hij de strijd aan wilt gaan. Vergeet niet dat hij een toptrainer is die met Ajax!!! de CL won

Louis van Gaal lijkt me een prima coach voor The Spurs. Sherwood gewoon weer assistent maken en je mag niet klagen. Want die moet je zeker niet wegsturen bij de club.

Ik vraag me alleen af in hoeverre Gullit opeens betrokken is bij dit verhaal. Kan iemand dat uitleggen?

Het is altijd leuk als Gullit z'n mond voorbij praat, dan hoor je nog eens dingen.

Oke als Gullit het zegt is dus het tegenovergestelde waar, hij komt niet. Jammer.

Kan tottenham nu dan eindelijk weer eens Juichen? Ik gun het Spurs wel om mee te gaan doen om de bovenste plekken. Ze hebben een paar hele goede spelers met als uitblinker voor mij Eriksen.

Ik zou hem liever bij Manu zien, in de echte top. Benieuwd hoe hij het bij Manu zou doen!
Maar Spurs is wel meer eer bij te behalen natuurlijk. Ze hebben geld zat, dus hij kan gericht aankopen als hij zou willen. En als hij Spurs kampioen maakt, is ie onsterfelijk..

29 maart 2014 om 12:54

Geld zat? Ze willen een nieuw stadion bouwen, dat is ook niet gratis. Het geld van Bale is al opgemaakt voordat het binnen was, dus dat hebben ze ook niet klaar liggen om aankopen te doen.

Van Gaal wil naar de Premier League naar een topclub. Hij wil kampioen worden. Met alle respect, dan gaat hij niet naar Tottenham Hotspur. Dan gaat hij eerder naar Manchester United om de ontslagen Moyes op te volgen.

29 maart 2014 om 12:26

@ Eric Cantona,

Manchester United is natuurlijk in veel dingen een grotere club dan Tottenham Hotspur, maar op dit moment is het spelersmateriaal van de Spurs imo wel beter dan dat van United. Alleen V. Persie, Rooney en misschien Kagawa zijn echte toppers. Voor de rest lopen er nog wat talenten, maar de rest is toch vooral middelmaat. Bij de Spurs lopen er misschien geen wereldtoppers rond, maar het algehele niveau ligt toch wat hoger vind ik. En aangezien ik er vanuit ga dat V. Gaal bij beide clubs geen totaal nieuw elftal mag/zal kopen, kan ik me de keuze voor de Spurs wel voorstellen.

Zou een goede zet zijn voor Tottenham.. Maar had volgens mij vernomen dat hij niet zo veel jaren meer wilde werken.? Ben benieuwd om hoe veel jaar dienstverband het dan zou gaan

Gullit maak me nou niet gek. Na al die verloren jaren gaan ze op de Lane toch niet het heilige licht zien? Ze willen toch niet naar de top 3? En wil Louis wel werken met pareltjes als Eriksen, Lamela, Paulinho, Bentaleb en Adebayor? Volgens velen hier op vz kunnen die niks ha ha ha.

29 maart 2014 om 12:18

Eriksen prima aankoop, Lamela moet de tijd krijgen, Paulinho begon sterk is redelijk afgezakt maar prima speler over het algemeen, Bentaleb waardeloos en Adebayor moet maar net zin hebben, want anders heb je er ook niks aan. Ze zijn gauw tevreden in Londen als je dat al allemaal pareltjes noemt.

Net alsof de selectie die er nu staat, kan concurreren met Liverpool, Arsenal, Man City, Chelsea en Man Utd volgend jaar om de top 4.

29 maart 2014 om 12:57

Bentaleb waardeloos? die jongen is nog zo jong man en heeft nu al erg degelijke wedstrijden gespeeld, hij komt er wel hoor. Daarbij hebben we een hele goede jeugd op komst.

Lamela, Eriksen en ook Tom Carroll vind ik zeker ruwe diamanten die als ze zich wat ontwikkelen echt top kunnen worden. Vooral Lamela zoals iedereen eigenlijk al weet.

Het zou mooi zijn als Van Gaal manager wordt en dat Sherwood een wat mindere rol neemt want hij heeft echt een hart voor de club, heeft passie, weet de jongens te motiveren en weet alles over de spelers in de jeugd.

29 maart 2014 om 13:14

Ik vind Bentaleb alles behalve overtuigen, maar goed hij is nog jong en hij heeft ook wel talent, maar ik vind hem echt niet goed presteren. Ik hoop dat er bij die jeugd ook enkele fatsoenlijke backs zitten, want met die Naughton en Rose ga je de oorlog niet winnen en Walker vind ik verdedigend ook enorm matig. Centraal kan men niet met ruimte in de rug spelen, dus of men moet niet met zo'n hoge lijn spelen of er moet een verdediger gehaald worden die wel met ruimte in de rug kan spelen.

Tom Carroll is zeker een talent, Eriksen heeft een aardig beginseizoen en verwacht volgend jaar ook een hoop van hem. Lamela heeft aardig wat pech gehad, maar dat hij zeer talentvol is, lijkt me wel duidelijk al zal hij niet de eerste zijn die faalt omdat hij zich niet goed kan aanpassen.

29 maart 2014 om 12:34

Ik zie ook graag Tom Carroll doorbreken komend jaar in het eerste elftal! Heeft vorig seizoen, ondanks een gering aantal speelminuten, toch al zijn klasse laten zien.

29 maart 2014 om 13:03

Carroll moet zeker bij het team komen. Dat moet dan wel ten kosten gaan van een andere speler denk ik. Misschien Bentaleb ervaring laten opdoen bij een lager geklasseerd team zodat Carroll een plekje heeft en Sandro weer vol aan de bak kan op z'n plek.

Ik wil echt het team met Eriksen, Lamela, Sandro en Carroll zien.

Clubs die kans willen maken op Frank de Boer doen er denk goed aan om eerste Van Gaal in dienst te nemen, zodat Frank de Boer in een gespreid bedje terecht kan komen

Het zou een mooi idee zijn om Van Gaal ergens iets moois op te laten zetten en De Boer nog bij Ajax te laten leren, zodat De Boer later als een betere trainer in een betere omgeving terecht kan komen. Ik denk dat trainers als Van Gaal en De Boer van Tottenham een mooie club zouden kunnen maken. Ze geven normaal gesproken redelijk veel geld uit aan spelers en De Boer en Van Gaal zouden daar wel iets van kunnen maken

29 maart 2014 om 15:25

Ik denk dat De Boer alleen weg gaat voor Barcelona. Zou ook wel bij hem passen.

29 maart 2014 om 15:38

Ik denk dat een club als Arsenal, Bayern Munchen, Manchester United of Juventus ook nog wel kan. Eventueel ook clubs als Dortmund en Tottenham, maar ik zie hem niet snel vertrekken naar zo'n club. Die hebben gelukkig nog betere kandidaten (hopelijk) en zullen De Boer pas echt in willen als hij met Ajax hetzelfde presteert als Hiddink met Psv. Vaak zijn het toch steeds dezelfde namen die de topclubs halen; de Mancini's, Ancelotti's, Hiddink's, Van Gaal's, Mourinho's..

29 maart 2014 om 15:52

Ik denk dat overwinningen op United, City en Barcelona ook wel aanspreken in het buitenland hoor. Maar je hebt wel gelijk dat als hij een keer een Europese prijs pakt dan is hij natuurlijk direct weg. Betekent niet dat er geen interesse is. Qua filosofie zou ik van jouw rijtje eigenlijk alleen Bayern en Arsenal nog verwachten als mogelijke werkgevers. Ook omdat die sterke jeugd hebben.

Hoop dat ze dan in Europa tegen Bayern of Barca komen, ben benieuwd of van Gaal ook een methode heeft om zichzelf te verslaan.

The Spurs hebben een hele goeie selectie , met V.gaal en wat versterkingen kunnen de Spurs langer meedoen om de titel.

29 maart 2014 om 13:38

Nog meer versterkingen halen na afgelopen transferperiode? De enige versterking/back up die gehaald moet worden is de backposities en een reservekeeper. Verder heeft Van Gaal al toppers, potentiële toppers en talenten in huis. Laat hem maar mooi hiermee aan de slag gaan.

29 maart 2014 om 13:43

Dat klopt , echter vooral voor de verdediging denk ik wel, The Spurs krijgen toch vind ik te veel tegengoals.

29 maart 2014 om 13:48

Als Jan en Vlad blijven zou ik Daws verkopen (te langzaam en opbouwend een ramp) en een aanvallende centrale verdediger en een back halen. Maar ja clubs leiden die niet meer op. En de toppers komen niet naar WHl als we geen CL spelen en dat doen we dit jaar niet. Misschien als Louis komt dat er nog spelers willen komen.

Niet doen. Spurs is een subtopper. Spelen nooit echt mee om de prijzen. Op z'n best de 3e club van Londen. Ook United, City en Liverpool sla ik hoger aan.

Ik hoop dat hij naar United gaat. Theatre of Dreams. Dat is het perfecte platform voor wereldtrainer Van Gaal.

Lijkt me wel een club voor hem. Kan daar nog zijn eigen ding toevoegen zonder dat er een horde aan clubiconen in zijn nek zit te hijgen en hebben volgens mij ook een aardige opleiding. Iets wat Van Gaal toch belangrijk vindt. Geld zat ook bij de Spurs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren