Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Guidetti zit altijd in onze gedachten en hij staat op onze lijsten’

Laatste update:
/

Graziano Pellè is vertrokken bij Feyenoord en in Rotterdam is men dus op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Bas Dost van VfL Wolfsburg is een belangrijke kandidaat om Pellè op te volgen, maar het is nog maar de vraag of Dost financieel haalbaar is. Als Dost onhaalbaar blijkt, komt John Guidetti weer in beeld.

Dat zegt technisch directeur Marin van Geel in gesprek met RTV Rijnmond. “John is hier legendarisch geworden en heeft een ongelooflijk seizoen gedraaid. Hij zit altijd in onze gedachten en staat op al onze lijsten. Wij zullen de beste afweging maken. Het liefst zo snel mogelijk, maar zorgvuldigheid gaat voor.”

De 22-jarige Guidetti speelde in het seizoen 2011/12 bij Feyenoord. Hij maakte dat seizoen twintig competitietreffers. De Zweed staat nog altijd onder contract bij Manchester City. Het voorbije halfjaar speelde hij op huurbasis bij Stoke City; hij kwam tot zes invalbeurten.

Denk je dat John Guidetti het opnieuw goed zou doen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 juli 2014 om 17:00

Waar koop je zo'n glazen bol? Laten we eerst is afwachten hoe Feyenoord zich evt. gaat versterken. Vorig jaar werd Feyenoord na de eerste 3 potjes ook al afgeschreven... We gaan het zien!

20 juli 2014 om 17:33

Als je 'kennis en inzicht' had kan je ook inzien dat ze atm al voor zo'n 25 miljoen verkocht hebben en alleen Boulahrouz gratis hebben aangetrokken. Feyenoord is nog niet klaar op de transfermarkt en ze hebben nog meer dan een maand om te investeren in de selectie.

20 juli 2014 om 17:33

Bedenk dat Feyenoord twee jaar terug de hele as verloor met el Ahmadi, Vlaar, Guidetti en Bakkal en het jaar erop stonden daar ineens Martins Indi, De Vrij, Pelle, Clasie en Immers op die het misschien zelfs nog wel beter deden. Het kan hard gaan, kijk bijvoorbeeld naar Bakkal die Immers (op papier toch echt een mindere speler) geen moment uit de basis kon spelen afgelopen seizoen, ondanks dat hij een ruim seizoen ervoor nog zo belangrijk was voor diezelfde club.

20 juli 2014 om 19:17

@sam: laten we maar afwachten , tot 1 september is er nog een hoop mogelijk.
Ik zie Guidetti graag terug komen maar dan zal hij wel zijn salariseisen bij moeten stellen.

20 juli 2014 om 19:20

Dat ze 25 miljoen binnen hebben gekregen betekend niet dat ze 25 miljoen uit gaan geven of uit mogen geven. Het is nog even afwachten wat Feyenoord gaat doen maar ik denk dat er geen elftal komt te staan dat om de titel mee doet. Ajax heeft nog niemand verkocht en hebben een beter elftal terwijl PSV met de Jong en Defour 2 toppers hebben gehaald voor eredivisieniveau en ook nog de selectie intact hebben met grotere talenten als Feyenoord , ( Depay, Wijnaldum, Narsingh, Maher)

20 juli 2014 om 22:29

Ah. Siem de Jong is niemand?

20 juli 2014 om 17:28

Feyenoord doet volgens 'de kenners' vooraf al drie jaar niet mee om de titel, waarna diezelfde kenners aan het eind van het seizoen met droge ogen verklaren dat Feyenoord het kampioenschap heeft verspeeld. Ik verwacht ze volgend jaar gewoon weer bovenin, zoals de afgelopen drie jaar, er zijn wat mannen weggegaan maar er staan nog steeds veel goede spelers (boëtius, Vilhena, Clasie, Kongolo), nuttige eredivisiespelers (immers, Mathijsen, Mulder, Schaken, Vormer) en wat spelers die zich dit seizoen kunnen laten zien (van Beek, Boulahrouz, Manu, Woudenberg, Hahn etc). Als Feyenoord nog een goede spits aantrekt (en daar is geld voor) zie ik niet in waarom ze niet om de titel meedoen.

20 juli 2014 om 17:42

Onzin feyenoord heeft nooit het kampioenschap verspeeld, ze zijn niet eens dichtbij gekomen. Nooit hebben ze een speeldag de mogelijkheid gehad de koploper in te halen, stonden altijd minstens 4 punten achter. Feyenoord heeft een matig seizoen achter de rug, vanwege de belabberde europese resultaten en dit seizoen verwacht ik door de huidige selectie niet meer van ze. Zoals het nu staat zet ik ze op plek 4 en geen EL (ze kunnen immers geplaatste teams a la sociedad loten, besiktas wordt nu nog te lastig)

20 juli 2014 om 18:02

Als je het zo stellig beweert ben ik geneigd je te geloven, maar volgens mij was Feyenoord afgelopen seizoen wel degelijk in de positie om koploper te worden. Ik heb niet de statistieken paraat, maar ik meen dat tegen Heracles een winst voldoende was om koploper te worden.

20 juli 2014 om 19:07

Inderdaad. Een klassieker volgens de verhoudingen op het veld was al voldoende voor een titel voor Feyenoord afgelopen seizoen. Het is een sprookje dat mensen zichzelf vertellen voor het slapen gaan. Anders liggen ze nachten wakker. Wat als die club met alleen jeugd, transfervrije spelers en huurlingen weer voldoende geld heeft om een normaal beleid te voeren...... dan doen we gewoon niet meer mee. Een beangstigende gedachte als je niet voor Feyenoord bent.

en daar gaan we weer, de volgende guidetti hype in 3,2,1....

20 juli 2014 om 16:59

Ik heb nergens zien staan dat jij 'verplicht' was dit artikel te lezen.

20 juli 2014 om 20:14

Dat was hij ook niet, tevens klaagt hij hier ook niet over. Ik ben benieuwd of Guidetti het nog een keer kan laten zien bij Feyenoord, heeft de laatste jaren erg weinig gespeeld.

Met guidetti kan van Geel iedere geval nooit de mist ingaan, de supporters zien hem graag komen.
Vraag me af of Guidetti wilt komen anders was dit toch alang rond?

20 juli 2014 om 16:51

Zijn salaris is het probleem, die ligt dacht ik op 2.1m per jaar, hij wou inleveren tot 1.5 werd er gezegd, of dit waar is weet ik niet.

20 juli 2014 om 16:57

hij wil maximaal 7.5 ton inleveren, dan is hij nog steeds de absolute top in het salarishuis. zelfs Pelle verdiende "maar" 1.2 miljoen. het salaris is dus het struikelblok, want de transfersom (vermoedelijk tussen de 2 en 4 miljoen volgens de geruchten) is voor feyenoord betaalbaar.

20 juli 2014 om 17:34

als hij inderdaad 1.5 miljoen wilt verdienen moeten ook van Geel weten dat dit niet haalbaar is en hier niet op blijven reageren. Want dat dat salaris gaat Feyenoord nooit betalen, wel is het ontzettend raar als je al maanden weet dat Pellé bijna zeker weg gaat het zolang duurt voordat er een andere spits in de plaats komt je weet dat je vroeg begint in de voorrondes ik zou als Feyenoord supporter hier erg verontwaardig over zijn.

20 juli 2014 om 19:11

Ik ben Feyenoordsupporter maar verre van verontwaardigd. Ik vind het prima dat Van Geel de tijd neemt om de juiste spits te vinden. Voor mij staat nog steeds het financiele beleid bovenaan. Als dat inhoudt dat je niet voorbij Besiktas komt, het zij zo. Je kan niet alles hebben in het leven.

20 juli 2014 om 19:34

Het financiele beleid weet hij toch voor het vertrek van Pellé ook al dus dat is geen reden om niet direct te kunnen reageren. Hoe kan hij nou niet gewoon na het vertrek binnen 2/3 weken de opvolger hebben?

Een voorbeeld is dat hij Dost polst nadat Pellé is vetrokken, hij had toch al lang bij de zaakwaarnemer kunnen polsen naar zijn salaris etc.

Europees voetbal is belangrijk voor aanzien van je club, inkomsten en voor je supporters daar kan je niet met Tevreden aankomen. Maar kennelijk vindt jij het allemaal wel prima.

Hier zegt hij ook dat we geduld moeten hebben en niet alles op alles moeten zetten om een spits te halen voor de wedstrijd tegen Besiktas of special voor de opendag,dit drijft de prijs alleen maar op.

Hij heeft wel gelijk en heb de volste vertrouwen in hem.

Ga toch eens scouten!!! Er lopen echt wel meer Guidetti's en Dost's rond binnen het voetbal maar die nog niet ontdekt zijn. Scheelt behoorlijk wat kosten. Maar ja, altijd maar weer de bekende weg bewandelen...

In de Manchester Eveningnews wordt Guidetti gelinkt met... Southampton. Volgens de plaatselijke krant ziet Koeman hem graag komen.

20 juli 2014 om 18:37

Dat lijkt me waarschijnlijker. Pelle als targetman en guidetti er omheen in de visie van Koeman.

Ik word er een beetje moe van. Volgens mij wil Guidetti niet terug naar Feyenoord en volgens mij wil Feyenoord Guidetti niet terug.

Guidetti wil bijvoorbeeld zijn salaris niet verlagen. Hij verdient momenteel 1.6 miljoen euro. Dat is voor Feyenoord onmogelijk en dat weet hij.

Feyenoord geeft telkens aan dat Guidetti niet fit is en dat het een risico is terwijl Guidetti regelmatig bij Man City in de voorbereiding speelt zoals tegen Dundee en Feyenoord zelf achter een speler aan zit die sowieso niet fit is ( Dost ).

Waarom hebben ze überhaupt niet Guidetti als eerste keus ?

20 juli 2014 om 19:19

@ed: omdat zijn salariseisen te hoog zijn.

20 juli 2014 om 21:03

Dan is dat ook geen optie.

21 juli 2014 om 17:05

Behalve als er geen andere ploeg komt dan zakt hij misschien wel met zijn eisen.
En anders is het jammer en op naar de volgende kandidaat.

Kunnen we niet die Harbaoui naar feyenoord halen..die scoort vaak!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren