Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola ontkent transfer van 80 miljoen: ‘Nee, City gaat hem niet halen’

Laatste update:

Josep Guardiola is woensdag in Barcelona om aanwezig te zijn bij een evenement van de Johan Cruijff Foundation. De manager van Manchester City spreekt tegenover verschillende Spaanse media over diverse onderwerpen, zoals de dominantie van Real Madrid in Europees verband en de geruchten dat de Engelse topclub zou azen op Isco.

Onder meer Mundo Deportivo stelde dat Guardiola zeer gecharmeerd was van de middenvelder van de Koninklijke en een bod van tachtig miljoen euro exclusief bonussen aan het voorbereiden is. Guardiola verwijst in gesprek met onder andere AS dat gerucht naar het rijk der fabelen. "Nee, City gaat hem niet halen", aldus het bondige antwoord van de Spanjaard, die het spel van Real prijst.

"Mijn complimenten aan Madrid. Als een team drie finales op rij wint en vier keer de beker wint in vijf jaar… Een spectaculair team. De Champions League is een zware competitie. Om daaraan deel te nemen, hangt van vele factoren af. Ik kan alleen maar mijn hoed ervoor af doen." Guardiola is ook lovend over succescoach Zinédine Zidane.

"Wat kan ik er nog aan toevoegen? Hij heeft het extreem goed gedaan. Wat maakt het uit of ze het verdienen of niet? Ze hebben de Champions League gewonnen, feliciteer ze, want het is erg moeilijk om dat te doen", vervolgt Guardiola, die zijn liefde voor Barcelona niet onder stoelen of banken steekt: "Barcelona is nog steeds het beste team ter wereld, Champions League of geen Champions League."

Verwacht jij dat Manchester City volgend seizoen net zo dominant is in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag ook naar Liverpool hoor :-)

30 mei 2018 om 15:53

Isco zou zeker een gedroomde kandidaat zijn voor Liverpool. Echter kost Isco denk ik minimaal 100 miljoen en is Liverpool al bezig met Fekir. Isco transfervrij zou ideaal zijn geweest. Isco had nog een aflopend contract in september. Helaas is dat contract nu verlengt

30 mei 2018 om 16:04

In welke vorm is het een sneer naar zijn huidige club? Daar ben ik het niet mee eens, hij is nog altijd aan het bouwen bij Manchester City en dat zou je niet doen aan het "beste team ter wereld" zoals hij dat nu doet. Ik hoop dat Mahrez en Jorginho nog worden aangetrokken, aangezien Fabinho al door Liverpool gestrikt is.

30 mei 2018 om 16:49

Maar dat is ook het enige. En niet vol overtuigend. We hebben bv allemaal kunnen zien dat Bayern beter is op dit moment maar met voetbal alles kan gebeuren.
Een 'beste team' of nagenoeg geperfectioneerd team heeft hij nog niet bij Madrid gezien. Wie wel. Daarbij kan een gewone competitie winnen met de beker echt, wel moeilijker zijn dan de CL. Zidane heeft b.v. Zelf gezegd dat de La Liga winnen moeilijker is dan de CL. Was dat ook een sneer naar zijn huidige club? Maar ach. Ik denk dat elke club die speler wel wilt hebben! Ben erg gecharmeerd van hem!

30 mei 2018 om 17:37

Dit seizoen vond ik City het beste team, eigenlijk had de Champions League ook gepakt moeten worden.

Ik denk dat Real Isco voor geen enkel bedrag zal laten gaan, is een publiekslieveling en puur op techniek denk ik de beste speler in de selectie. Ik verwacht dat Isco de komende jaren enorm belangrijk gaat zijn voor Real, en anders mag hij ook wel naar Liverpool komen hoor

Je ziet toch vaak mensen snel reageren op City koopclub. Maar dit soort domme geruchten heb je dus de hele tijd. Wat voor mensen die snel gelovig zijn al gauw aanleiding geeft om negatief over City te denken. Want nu blijkt het hele Isco verhaal dus ook gebakken lucht te zijn.

30 mei 2018 om 17:28

Ja goed, die andere 21 aankopen voor een totaalsom van 531 miljoen de voorbije twee jaar waren natuurlijk geen gebakken lucht. Dat beeld komt dus echt wel ergens vandaan.

Niet om daarmee City aan te vallen, ze doen maar hoor. Maar dan uit de lucht vallen omdat het een 'koopclub' (zonder daar een negatieve connotatie bij te bedoelen) genoemd wordt is ook weer lachwekkend.

30 mei 2018 om 18:08

Dat hele smijten met 100en miljoenen is wel begonnen door de galacticos van Perez, maar noem jij Real Madrid (je eigen club) ook een koopclub? Het zijn koopclubs, alle clubs in de top nagenoeg, maar dat hoeft niet negatief te zijn. Feit is wel dat mensen het woordje koopclub als iets negatiefs gebruiken en daarmee een andere club te kakken willen zetten. In feite nogal hypocriet, want is niet elke club een koopclub? Is een Roda minder koopclub puur omdat spelers per stuk minder duur zijn? Het is wel een keer genoeg met dat gejank over wel of niet koopclub zijn, het is gewoon de tijd waarin we leven. 'Zelfs' Ajax als opleidingsclub pur sang moeten steeds meer kopen.

30 mei 2018 om 18:16

Zeker, ik noem elke club een koopclub. Zo werkt het nou eenmaal. Ik zeg ook niet dat er iets mis mee is. Ik heb mijn best gedaan dat in mijn reactie hierboven duidelijk te maken. Ik vind de reactie van ledenis hierboven gewoon onnozel en daar reageer ik simpelweg op.

Overigens, niet om 'de schuld' af te schuiven hoor, maar begon het daadwerkelijk bij madrid? Perez ging een stapje verder. Maar daarvoor ging italie dan weer een stapje verder. En daarvoor is er dan vast wel weer een andere schuldige aan te wijzen. Zo kunnen we helemaal teruggaan naar Nottingham Forest dat als eerste ooit 1 miljoen pond uitgaf aan een speler. En dan kunnen we vast weer verder terug gaan zoeken naar, destijds, buitensporige transfers. Momenteel is dat psg dan weer

30 mei 2018 om 20:12

Je hebt ook typische verkoopclubs hoor, zoals Ajax.

Isco (dure tranfers) is ook niet nodig in een team waarin David Silva en De Bruyne op vergelijkbare posities spelen. Ook Gundogan en eventueel Jorginho/Bernardo kunnen op die positie spelen.

30 mei 2018 om 17:38

Isco zou ook eerder als aanvaller spelen denk ik, De Bruyne en Silva speelden dit seizoen iets lager op het veld dan hun natuurlijke positie (al ging het geweldig).

30 mei 2018 om 18:37

@Geert
De speelstijl van Isco klopt niet met hoe City momenteel wingers gebruikt. Ik mis een stukje explosiviteit en de typische 1 vs 1 skill

30 mei 2018 om 19:56

Ja, bovendien moet je Isco veel vrijheid geven terwijl Guardiola spelers graag taken meegeeft.

Voor geen goud laat Perez dat gebeuren. Isco blijft bij Real Madrid, een van de beste middenvelders ter wereld met een geweldige techniek. Daarbij ook nog eens spaans.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren