Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola: ‘Of Manchester United dat kan halen? Natuurlijk is dat mogelijk’

Laatste update:

Manchester United kreeg afgelopen zondag tegen Everton een late gelijkmaker om de oren en voor the Red Devils betekende dat alweer hun derde 1-1 gelijkspel op rij. De ploeg van José Mourinho speelde zes van de laatste acht Premier League-wedstrijden gelijk en staat inmiddels dertien punten achter koploper Chelsea.

/

Manchester City-manager Josep Guardiola heeft dan ook zijn twijfels bij de titelkansen van United, al denkt hij wel dat een plek bij de eerste vier er nog in zit: “Als ze zo blijven spelen als de laatste paar wedstrijden, dan ja. Ik heb de wedstrijden tegen Stoke City en Burnley gezien en nog eentje op Old Trafford. Ze verdienden het honderd procent om die wedstrijden te winnen. Maar zo is voetbal nu eenmaal.”

“Natuurlijk heeft United de kwaliteit, de historie, de managers en de spelers om dat voor elkaar te krijgen”, gaat Pep verder tegenover The Times. “Dertien punten is wel erg veel, zeker als een team zoveel kwaliteit laat zien als Chelsea. Dus dat wordt niet eenvoudig. Maar of ze de eerste vier kunnen halen? Natuurlijk.”

Denk jij dat Manchester United bij de eerste vier gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat ook een manager als Pep bevestigd dat United in die wedstrijden 100 de 3 punten verdiende. Iedereen die de wedstrijden kijkt ziet dat het behaalde aantal punten geen reflectie is van het spel van de afgelopen tijd. Het kwartje valt iedere keer net de verkeerde kant op.

Vond het alleen wel spijtig dat Mourinho afgelopen weekend toch Mata weer opofferde. Hij moet Pogba gewoon op het middenveld laten spelen en daar in die positie laten groeien en Mata er voor laten lopen. Dat liep stukken beter en Mata is gewoon altijd belangrijk.

6 december 2016 om 10:35

Het is zuur dat het inderdaad net niet lukt telkens. Maar heeft dat ook niet met kwaliteit te maken? Als Arsenal fan heb ik namelijk heel erg vaak gehoord dat wij niet moesten zeuren als Arsenal weer eens een hele wedstrijd domineerde en veel kansen had en dan uiteindelijk gelijk speelde of soms zelfs verloor. Geldt dit dan ook niet gewoon voor United? Je kan wel eens pech hebben, maar zo vaak als United dit seizoen? Blijkbaar moeten de spelers beter leren schieten, want dan zouden ze wel scoren...

6 december 2016 om 11:09

United heeft vooral de laatste weken 'pech'. Aan het begin van het seizoen was het simpelweg niet goed genoeg.

Het zal altijd ook ten dele met kwaliteit te maken hebben, maar ik denk dat vorm en vertrouwen in dit geval wat voornamer zijn.

Ik heb er persoonlijk wel vertrouwen in dat United een relatief lange goede serie neer kan zetten indien ze zo door blijven gaan en door blijven groeien. In de Premier League is een goede serie van 7-8 wedstrijden vaak al goed genoeg om een behoorlijk gat te kunnen dichten.

Aan de titel hoeven ze niet te denken, maar die top 4 moet haalbaar zijn.

6 december 2016 om 12:10

Ja, denk idd dat Zlatan maar eens op schietles moet. Dat is geen pech, die kerel is gewoon slecht in scoren

6 december 2016 om 15:12

Ja Zlatan is gewoon in slechte doen dat is jammer.
Het is niet de Zlatan van Psg.

Nee, deze top 4 staat vast maar met Tottenham weet je het nooit. Die werden vorig seizoen alsnog 3e.

Maar denk dat de top 5 al vast staat.

Jammer dat Pep nu al bij Man.city zit. Ik denk dat Manu liever Pep had gehad en andersom waarschijnlijk ook wel. Ondanks de slechte resultaten van de laatste jaren blijft Manu de grootste club van Engeland.

Het waren zure nederlagen terwijl ze best goed speelden. Echter roep je het gewoon op jezelf af om standaard bij een 1-0 voorsprong de verdedigende stellingen te kiezen. Gewoon door blijven drukken, de 2/3 - 0 maken en dan rustig doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren