Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola looft kwaliteit Jesus: ‘Daar is hij de beste in, dat is uniek’

Laatste update:

Josep Guardiola benadrukt dat Manchester City ook de komende maanden voluit zal gaan en de intentie heeft om alle wedstrijden in alle competities te winnen. De koploper van de Premier League heeft in aanloop naar het uitduel met Newcastle United liefst zeventien opeenvolgende competitiezeges geboekt en liet deze voetbaljaargang slechts twee punten liggen. De 55 punten en 60 doelpunten halverwege het seizoen maken dan ook indruk.

De kans is groot dat dat Manchester City het recordaantal punten in één Premier League-seizoen (95, Chelsea in 2005) en recordaantal doelpunten in één Premier League-seizoen (103, Chelsea in 2010) zal breken. Guardiola laat zich niet leiden door resultaten uit het verleden. "Onze cijfers betekenen dat we sinds augustus veel wedstrijden hebben gewonnen. Onze levens zijn beter als we winnen, zo simpel is het."

"Maar ik ga niet slapen met de gedachte of ik mijn record uit mijn tijd bij Bayern München ga breken", verwijst Guardiola naar de negentien competitiezeges op rij in 2013/14 met zijn eerdere werkgever, een record in de top vijf van Europese competities. "Het gaat nu om Newcastle. Ik zal met mijn technische staf gaan zitten, we zullen onze laptops openslaan en we gaan proberen om erachter te komen wat ze doen. Het is aan ons om met dezelfde snelheid en intensiteit te spelen, met en zonder bal."

Manchester City is het eerste team sinds 1982 dat minimaal 100 goals in een kalenderjaar heeft gescoord. De teller staat nu op 101 goals; vijf minder dan recordhouder Liverpool. Nog nooit was het verschil tussen de nummers één en twee, Manchester United, zo groot vóór Kerst: dertien punten. "Ik zeg altijd tegen mijn spelers dat ze de ranglijst moeten vergeten en dat ze zich moeten concentreren op datgene wat ze moeten doen, dat is de beste manier. In offensief opzicht, in defensief opzicht, als een groep."

Manchester City wacht, net als alle andere Premier League-clubs, een druk programma, met wedstrijden tegen Newcastle, Crystal Palace en Watford. Hij ziet het niet als een uitputtingsslag. "Of vermoeidheid parten gaat spelen? Nee, dat denk ik niet. Ik heb dat al vaker gezegd, zelfs afgelopen seizoen. Toen hebben we ook veel gerend. Daar ben ik voorstander van. Ik laat ze met hoge intensiteit rennen. Dat is de kwaliteit van de spelers die ik bij Barcelona, Bayern en nu hier heb."

Guardiola benadrukt tot slot dat het vuur van zijn team niet snel uitgedoofd zal worden. "Gabriel Jesus deed tegen Bournemouth niet mee. Hij speelde 120 minuten tegen Leicester City in de Carabao Cup. Zijn manier om in het veld zo hoog mogelijk druk te zetten is uniek, daar is hij de beste in. Danilo, Bernardo Silva en Ilkay Gündogan hebben allemaal geholpen tegen Bournemouth. Natuurlijk zullen we roteren. We spelen elke vier dagen een wedstrijd. Iedereen die in het verleden heeft gespeeld, zal dit ook in de toekomst doen."

Denk jij dat Manchester City alle resterende competitieduels zal winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry hoor maar als die dat record van 19 op rij gewonnen wedstrijden breekt uit zijn tijd bij Bayern is dit toch wel een betere prestatie.. vind de bundesliga en PL nog echt wel een verschil hoor !

Gaat een grote toekomst tegemoet. Ik geloof wel in deze jongen, al denk ik niet dat levenslang in Engeland zal voetballen. Ik zie hem in de toekomst naar Barca of Real gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren