Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola laat weinig los na bijzondere actie van Bayern-supporter

Laatste update:

Het begint er steeds meer op te lijken dat Josep Guardiola ook na afloop van dit seizoen nog de trainer van Bayern München zal zijn. De Spanjaard beschikt over een contract dat komende zomer afloopt en hij wordt al tijden in verband gebracht met Manchester City, maar een nieuwe verbintenis met de Duits kampioen wordt op korte termijn verwacht. Toch houdt de coach zich op de vlakte.

/

Een supporter van der Rekordmeister had de stille hoop dat Guardiola zich afgelopen weekend al zou laten verleiden tot een langer verblijf in München. Pep bezocht zondag een fanclub in Vilsbiburg en een van de aanwezige Bayern-aanhangers legde de trainer een pasklaar contract voor, waar Guardiola alleen nog maar zijn handtekening onder hoefde te zetten.

Daartoe liet de Spaanse oefenmeester zich niet overhalen, maar hij liet wel doorschemeren dat de kans groot is dat hij aanblijft en dat zijn woonplaats München daarin een belangrijke rol speelt. “Ik houd van die stad. Ik ben er zeer tevreden en mijn gezin ook”, tekent TZ op uit de mond van Guardiola. “Dat zou een grote reden zijn voor contractverlenging. En ik ben ook tevreden over de club en de spelers.”

Denk je dat Josep Guardiola bij Bayern München blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou Guardiola graag eens willen zien bij een club die niet de grootste kanshebber op een landskampioenschap is. Arsenal of misschien Wolfsburg, Atletico, Dortmund.

Ik ben heel benieuwd wat hij daar zou presteren. Neemt niet weg dat hij zijn clubs keurig verzorgd (soms slaapverwekkend) voetbal laat spelen.

30 november 2015 om 13:40

Dat zou kunnen, maar waarom zou hij dit doen?
Hij heeft waarschijnlijk niet het gevoel dat hij iets moet bewijzen t.o.v. jou. Hij wil gewoon bij een club zitten waar hij met de beste spelers kan samenwerken en de meeste kans op prijzen heeft.

30 november 2015 om 15:06

Ja hij wil perfect voetbal spelen en dat kan met de beste spelers. Het publiek wil dat toch ook zien? Waarom zou je hem dan in godsnaam bij een mindere club willen? Dan ontneem je ons een boel plezier.

30 november 2015 om 15:36

Ik snap wel waarom velen dat willen.

Je hoort namelijk vaak genoeg dat Guardiola wellicht helemaal niet zo goed is als trainer, omdat hij alleen maar superteams heeft getraind. (het Superteam van Barca heeft hij helemaal zelf gesmeed, dat vergeten veel mensen dan wel weer).daarom willen ze graag dat hij een club gaat trainer die minder is en dan kijken of hij het bij hen ook kan.
Kampioen worden met Dortmund is natuurlijk vele malen knapper dan kampioen worden met Bayern.

30 november 2015 om 16:15

Helemaal zelf vind ik een groot woord; vind zelf dat hij verder is gaan bouwen op de fundatie van Rijkard.
Ondanks dat heeft hij het natuurlijk super gedaan

30 november 2015 om 16:36

Maar waar gaat het nou eigenlijk om? Om Guardiola of om het voetbal en ons vermaak?

Op het werk dat die man levert na interesseert hij me persoonlijk helemaal niets. Hoe zit dit dan bij jullie?

30 november 2015 om 18:24

doa245,

De sterren in het elftal van Rijkaard waren: Ronaldinho, Eto'o, Giuly, Deco.
Deze waren in snel weg bij Guardiola. Hij maakte Xavi veel belangrijker dan hij ooit was, hij maakt Iniesta belangrijk. Haalde Pique, Busquets en Dani Alves erbij, Pedro erbij. En uiteraard werd de kleine Messi een onbetwiste basisspeler en superster.

De fundatie van Rijkaard bestond dus uit: Victor Valdez en Puyol? (en oke, Xavi en Iniesta en uiteraard Messi waren er ook al, maar waren bij Rijkaard niet zo belangrijk).

30 november 2015 om 14:14

@groenekat toch gek dat jij en meerdere mensen dat vaak over een trainer zeggen, maar ik hoor niemand zeggen waarom messi, ronaldo, zlatan of aguero niet eens naar een matige ploeg gaan om te bewijzen wat ze daar nog kunnen.

Ik heb geen idee hoe Guardiola het zal doen bij een subtopper of bij een degradatie kandidaat.
Maar er zijn nou eenmaal trainers die heel goed bij kleine clubjes kunnen werken, terwijl ze bij een grote club niks zouden presteren. Andere trainers halen het maximale uit een heel goed team, terwijl ze bij een kleine club niks klaar maken.

Guardiola doet het uitstekend bij topclubs, dus tja..waarom niet lekker in de top blijven?

Ik zou het toch verassend vinden als Guardiola zijn contract verlengd bij Bayern Munchen. Hij heeft een geweldig team tot zijn beschikking, maar kan er weinig meer aan verbeteren. Vooral in Duitsland zit er weinig tot geen uitdaging meer in voor hem.

30 november 2015 om 13:20

Dan weet je zeker niet wat het ultieme doel van Guardiola is? Namelijk 100% balbezit in een wedstrijd hebben.

Natuurlijk is dat onmogelijk, maar op die manier heb je altijd iets om voor te gaan. Er dan altijd iets om te verbeteren.

Dat zijn doelstellingen van visionairs, ik hou ervan. Zou fantastisch zijn als hij bij Bayern blijft.

30 november 2015 om 13:48

Dan moet je dus proberen om elke wedstrijd 0-0 te spelen. Als je scoort krijgt je tegenstander automatisch de bal. Dat kan dan zo weer procentje schelen.

30 november 2015 om 14:17

er zitten 5400 seconden in 90 minuten. De tegenstander trapt sowieso 1x af + 1x na de goal. Als je bij beide aftrappen de bal binnen 10 seconden terug hebt, heeft de tegenstander maar 0,37% bal bezit. Dit wordt afgerond naar beneden, waardoor Guardiola zn team wel degelijk 100% bal bezig kan krijgen.

Ik zie mogelijkheden genoeg :-)

30 november 2015 om 17:07

100 procent word lastig....met aftrap enzo

30 november 2015 om 15:08

Lvg zit hierna nog een jaar in manchester en dan kan pep het overnemen. Dus of nog een sabatical of nog een jaar bayern he.

Dit moet Guardiole toch niet willen, nog langer coach zijn van een alleenheerser als Bayern, Pep moet naar de PL en het liefst Arsenal, zou geweldig zijn, eem club die graag wil voetballen en ook nog eens in een competitie waar vaak 4 ... 5 clubs om de titel meedoen.

30 november 2015 om 13:50

Pep moet helemaal niks. De premier league clubs bewijzen al jaren dat ze ondanks de gigantische geldstromen niet echt meedoen in Europees verband. Zo goed zijn ze helemaal niet in die premier league.

30 november 2015 om 14:06

En toch rolt Bayern heel de PL op.

Maar hij liet wel doorschemeren dat de kans groot is dat hij aanblijft en dat zijn,
woonplaats München daarin een belangrijke rol speelt.
Naar mijn gevoel en dat gaf ik ook aan in mijn reactie van vorige week aan.
Guardiole blijf bij Bayern.

Voor het bestuur van Bayern is de trainerkwestie al lang opgelost.
Ofwel blijft Guardiola ofwel komt Ancelotti.

Ik vind het ongelofelijk dat er getwijfeld wordt aan de trainerscapaciteiten van Guardiola.
Naast de prijzen die hij verovert, laat hij het voetbalteam ook fantastisch voetballen. Dat voetbal gebeurt in de extreemste vorm.
Na zijn triomf in de periode 2008-2012 bij Barcelona hoeft hij geen kleinere club meer te trainen. Zelfs met een kleinere club kon hij het maximale eruit persen. Eigenlijk is hij dankzij Johan Cruijff toptrainer geworden.
De statistieken van dit seizoen spreken boekdelen. Tot nu toe heeft Bayern de meeste doelpunten gescoord en de minste binnengelaten in alle competities.

30 november 2015 om 23:06

Helemaal mee eens. Het voetbal is onder hem alleen nog maar beter geworden. Guardiola alleen af te rekenen op die twee halve finales tegen Real en Barca is wel erg kortzichtig. In deze onderlinge duels kunnen door het enorme ambitieniveau van deze drie clubs kleine dingen direct grote gevolgen hebben, mede in mentaal opzicht. Daarom zie je denk ik de laatste jaren juist in deze duels grote uitslagen. Net als Nederland-Spanje 5-1 en Brazilië-Duitsland 1-7 naar mijn mening voor een belangrijk deel een mentale oorsprong hadden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren