Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Guardiola krijgt ultieme bevestiging om Barcelona dwars te zitten’

Laatste update:

Nolito is op het EK basisspeler bij Spanje en de aanvaller maakt snel naam voor zichzelf. Tegen Turkije maakte hij een doelpunt en gaf hij een assist, waardoor hij prachtige totaalcijfers kan overleggen: in twaalf interlands maakte hij vijf goals en gaf hij vier assists. Het heeft er alle schijn van dat de 29-jarige aanvaller na het EK een absolute toptransfer kan maken.

/

In clubverband staat Nolito onder contract bij Celta de Vigo, maar het is geen geheim dat Barcelona hem naar Catalonië probeert te halen. De pogingen van de voetbalgrootmacht bleken vooralsnog vruchteloos, in januari ketste een overgang af op de transfersom, en Manchester City begint zich steeds nadrukkelijker te roeren.

Volgens diverse Engelse media zag nieuwbakken Manchester City-manager Josep Guardiola de wedstrijd tegen Turkije als ultieme bevestiging: Nolito is goed genoeg voor de wereldtop. De vraagprijs van Celta de Vigo, voorzitter Carlos Mouriño repte over een clausule van achttien miljoen euro, is voor het steenrijke Manchester City geen enkel probleem.

Nolito is goed genoeg voor Manchester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nolito is absoluut een uitstekende versterking in de breedte voor ploegen als Barcelona en City. Iemand die genoeg concurrentie kan bieden aan de basisspelers om hen naar hun beste niveau te pushen. Voor dit bedrag zou ik niet twijfelen.

19 juni 2016 om 13:42

Wat is het toch tegenwoordig met die laatbloeiers? Payet, vardy, kante en nu Nolito. Apart.

19 juni 2016 om 13:56

Kante is 24 25

Ik dacht dat Nolito Spanje niet wilde verlaten?

Voor Barcelona lijkt het me een goede 4 keuze achter msn, maar ik zou niet weten wat Guardiola precies met hem van plan zou zijn.

19 juni 2016 om 11:05

Als dat zo is dan zal hij niet naar City gaan. Dit artikel gaat echter over wat City en Guardiola willen, niet wat Nolito wil.

Ik kan me niet voorstellen dat de genoemde 18 mio voor Barcelona wel een probleem is maar dat men zich afvraagt of 18 mio voor Nolito er misschien wel over is.

Om Nolito nou wereldtop te gaan noemen na een wedstrijd tegen de toch wel zwakke Turken, dat is ook redelijk kort door de bocht.

Nolito is naar mijn mening een degelijke spits maar echt wereldtop, nou niet echt. Dat bewijst die 18 mio ook al. Voor een echte wereldtopper ga je in deze tijden vlotjes over 50 mio euro.

19 juni 2016 om 09:54

Ten eerste, Nolito is een links buiten, ten tweede, hij heeft twee geweldige seizoenen achter zich bij Celta de Vigo, ookal was hij een tijdje geblesseerd dit seizoen

19 juni 2016 om 12:47

Ten derde ben je geen echte wereldtop als je op je 29e nog altijd maar bij Celta zit, ten vierde zet je voor een echte wereldtopper geen clausule van 18 mio maar eerder iets van 180 mio in het contract, ten vijfde zal deze wereldtopper dan nog altijd in het beste geval alleen maar eerste sub zijn van MSN (als hij ondertussen niet gepasseerd wordt door iemand uit La Masia) en ten zesde mag hij dus voor alle bovengenoemde redenen voor mijn part City verkiezen boven Barca.

Zou natuurlijk kunnen dat ze bij Celta dat laatste nulletje uit die 180 vergeten zijn om deze echte wereldtopper ten gelde te maken.

19 juni 2016 om 13:24

@JorisDR

Ik vind je argumenten vrij simpel en niet over nagedacht. Wat heeft leeftijd te maken met wereldtop zijn? Sommige ontwikkelen nou eenmaal anders dan anderen ner als dat sommige zich niet zo ontwikkelen als je had verwacht. Dat het dus ook zou uitmaken dat hij geen wereldtop is omdat hij 'nog'zal niet lang meer duren dus) bij Celta speelt klinkt niet logisch. Dus Song die jarenlang bij Barcelona speelde was ook wereldtop puur omdat hij Barca op zijn cv had? Je logica heeft enkele gaten in deze. Ook over zijn prijs. Natuurlijk is een speler van Celta van 29 niet veel meer waard dan dat hoe goed hij ook is. Ik begrijp dat ik dit niet hoef uit te leggen, dit zou je zelf moeten begrijpen hoe spelers in de markt liggen en worden gelegd.

19 juni 2016 om 10:25

De prijs van 18 miljoen zegt helemaal niets over het feit of Nolito al dan niet tot de wereldtop behoort.
Zoals je in de tekst kan lezen is die 18 miljoen gebaseerd op een clausule in het contract van Nolito, dus Celta de Vigo kan niet meer vragen.

19 juni 2016 om 10:36

De prijs van 18 miljoen zegt wel in die zin iets, dat geen enkele van de grote clubs de 18 miljoen nog op tafel heb willen leggen, wat ze voor een echte wereldtopper blind hadden gedaan om de concurrentie voor te zijn.

19 juni 2016 om 11:03

Dat hangt ervan af wat er in die clausule staat.

19 juni 2016 om 11:45

Orwell, ik snap wat je bedoelt, maar in het contract van Messi, di Maria of Benzema gaat men geen clausule van 18 miljoen opnemen, dat zou al te gek zijn.

Deze 18 zegt wel het een en ander.

Nolito is zeker een goede voetballer die niet zou misstaan bij Barca of City, al is het wel zo dat ik denk dat hij vooral op de bank zal zitten bij dit soort clubs. Bij Celta is hij de grote man maar gezien zijn kwaliteiten kan hij nog wel een stap hogerop maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren