Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Guardiola adviseert FC Barcelona om Premier League-manager aan te stellen’

Laatste update:

Pep Guardiola heeft FC Barcelona geadviseerd om Roberto De Zerbi aan te stellen, zo meldt het Spaanse Catalunya Ràdio. Xavi zwaait na dit seizoen af bij Barça, waardoor de club deze zomer op zoek moet naar een vervanger.

Barcelona-president Joan Laporta heeft aan Guardiola advies gevraagd bij het aanstellen van een nieuwe trainer voor de club. De manager van Manchester City heeft het advies gegeven om De Zerbi aan te stellen.

De Zerbi is manager bij Brighton & Hove Albion. De Italiaanse oefenmeester doet het goed met zijn ploeg en kon al eens eerder rekenen op lovende woorden van Guardiola.

Barça is echter niet de enige club die De Zerbi op het oog heeft. Volgens het Engelse The Guardian geldt hij als tweede keuze bij Liverpool, mocht Xabi Alonso niet haalbaar zijn.

Clubs die de voormalig trainer van onder meer Shakhtar Donetsk willen overnemen, zullen daarvoor diep in de buidel moeten tasten. De Zerbi heeft een contract tot medio 2026, met een afkoopclausule van vijftien miljoen euro.

Een goedkopere optie voor Barcelona zou zijn de clubloze Hansi Flick. De Duitser wordt zeer begeerd door Laporta en zou zelfs al een cursus Spaans hebben genomen.

Ook zingt de naam van Julian Nagelsmann rond in de wandelgangen. Momenteel is hij nog bondscoach bij Duitsland, maar naar verwachting blijft zijn dienstverband slechts beperkt tot en met het EK van 2024.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Waarom wordt Potter niet gelinked aan de topclubs zoals Barca? Ja het is geen zuid-Europeaan, maar hij is toch wel een van de belangrijkste factoren in het 'succes' van Brighton geweest. Hij is beschadigd door zijn periode bij Chelsea, maar laten we eerlijk zijn: Wie overleeft er een periode Chelsea zonder kleerscheuren de afgelopen 10/15 jaar?


2 maart 2024 om 12:05

Potter past totaal niet bij Barca als je zag hoe Brighton onder hem speelde. Hij speelde altijd in de opbouw met drie achterin en twee zessen met wingbacks. Barca wil toch niet terug naar zo’n formatie wat je ook zag bij Koeman.

ik heb nog altijd liever Hansi Flick ipv De Zerbi..

2 maart 2024 om 12:07

Volgens mij zat Flick al op Spaanse les zelfs, had ik gelezen, maar ja hoe serieus je dat moet nemen ... Flick lijkt me - met zijn ervaring - ook iemand die een selectie met goeie talenten naar zijn hand kan zetten. En hij zal wel een kleine bezemwagen door de selectie moeten halen, enkele vervangingen zijn volgens mij wel aan de orde:

2 maart 2024 om 12:22

Bij het Duits nationale elftal heeft hij in ieder geval aangetoond dat een nieuw elftal bouwen lastiger is dan gedacht. Om die reden snap ik de hype omtrent Flick niet. Natuurlijk heeft hij het fantastisch bij Bayern gedaan, maar ook dat is meer een momentopname. Ik zie verder niet echt wat hem zo speciaal maakt.

2 maart 2024 om 12:36

Ajax/barca2014,

Bij het nationale elftal kun je ook geen team bouwen doordat je afhankelijk bent van de spelers die er zijn. Bij Barca kan hij tenminste spelers halen die daadwerkelijk in zijn team passen.

2 maart 2024 om 12:37

@rm1335

Ja klopt dat had ik ook gelezen maar of idd waar is nog maar de vraag.

verder met je eens hoor. ik denk ook dat hij spelers als Pedri en Gavi veel beter kan maken misschien dat hij toch nog iets ziet in Ansu Fati

2 maart 2024 om 13:08

@arsenal, oh ja met welk geld? De enige spelers die daadwerkelijk een versterking kunnen zijn zijn de jeugdspelers. Van aankopen zal Flick het bij Barca echt niet moeten hebben.

2 maart 2024 om 15:30

Oh, was er een hype rond Flick? Had ik niet door. Niet mijn hype in elk geval. Ik denknwel dat Flick een betere kandidaat is dan De Zerbi, vanwege zijn ervaring op een groter podium, omgaan met vedettes en de duidelijkheid in zijn strategie. Als er iets een momentopname was, dan was het zijn tijd bij de nationale ploeg wel. Geen spits van internationale allure, een speler als bijvoorbeeld Wirtz die toen bij lange na nog niet zo goed was als nu, een Gnabry die ver teruggevallen is, de lastige en wisselvallige Leroy Sane, dat zat Flick allemaal niet mee.

2 maart 2024 om 18:19

Eerder een hype die nu onder bepaalde supporters heerst. Verder vind ik het spelersmateriaal geen excuus. Als je echt een toptrainer bent, dan presteer je niet zo slecht zoals Duitsland onder Flick deed.

2 maart 2024 om 12:38

Huh serieus? De Zerbi is op het moment een van de meest veelbelovende coaches ter wereld naast Xabi Alonso. Ik zou wat Brighton wedstrijden kijken en wat filmpjes op Youtube over zijn tactieken. Hij is echt innovatief en denk ik een hele goede match

Moet wel leuk geweest zijn dat ze van Catalunya Radio aanwezig waren bij het consulentgesprekje tussen Pep en Laporta...

2 maart 2024 om 13:45

Hahaha precies dit ja, geweldig hoe ze dit soort dingen blijven verzinnen om een artikel te kunnen maken

15 miljoen diep in de buidel moeten tasten 😁
Dat geven clubs aan een 18 jarige gozer die nog niks gepresenteerd heeft uit.
De trainer lijkt mij wel wat belangrijker.

Barca kan wel veel willen, maar zullen de (donker rode) cijfers daar wel kans toe bieden?

2 maart 2024 om 23:45

Reageer dan gewoon niet..

Moet die niet doen joh, Club met veel problemen. Is heel leuk bezig met Brighton. Zou vet zijn als die dag nog verder kan uitbouwen

Waarom gaat Guardiola dan zelf niet terug? Wil hij zich echt onsterfelijk maken als beste trainer/manager aller tijden bouw een kampioensteam van dit zwaar middelmatige Barca en laat zien dat je daadwerkelijk een meesterbrein bent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren