Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardado: ‘Ik heb twintig foto’s met Messi en op iedere foto heeft hij de bal’

Laatste update:

Andrés Guardado heeft grote bewondering voor Lionel Messi. Als speler van Valencia, Real Betis en de nationale ploeg van Mexico stond de middenvelder al regelmatig tegenover de aanvaller van Barcelona en Argentinië. Guardado is er trots op dat hij verschillende keren op het veld heeft gestaan met de Argentijn.

“Messi is een ijkpunt in het voetbal. Hij is voor mij de beste ooit”, zegt de ex-speler van PSV in een interview met AS. “Ik ben trots dat ik mijn kleinkinderen later kan vertellen dat ik in het tijdperk Messi speelde. Dat is een van de grootste dingen die voetbal mij gegeven heeft. Er zijn ongeveer twintig foto’s van mij met Messi en op iedere foto heeft hij de bal.”

Messi zegt in een interview met Paper Magazine dat hij zichzelf niet ziet als de beste ter wereld. “Ik beschouw mezelf niet als de beste, ik ben slechts een van de vele spelers. Op het veld zijn we allemaal gelijk als de wedstrijd begint", aldus de Argentijns international, die het op het WK in de groepsfase met zijn land opneemt tegen Kroatië, IJsland en Nigeria.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker nuchter van Messi, maar natuurlijk weet hij wel dat hij samen met Ronaldo en Neymar tot de beste voetballers ter wereld behoort.
Het siert de man dat hij er zo nuchter onder blijft, al zal dat zakcentje daar ook wel een rol in spelen.

5 juni 2018 om 09:50

bij de meeste voetballers zorgt dat zakcentje er juist voor dat ze er niet zo nuchter onder zijn en lijden aan grootheidswaanzin, schromelijke zelfoverschatting en zelfverheerlijking.

5 juni 2018 om 09:55

Dat moet in je karakter zitten denk ik.
Er zijn voldoende spelers die grof geld verdienen maar er niet mee opscheppen in het openbaar.
Als je die vergelijking trekt met spelers als Ronaldo, Neymar, Ibra dan geef ik je meteen gelijk.
Alleen spelers als Messi, Suarez, De Gea en noem maar op zie ik zelden in het nieuws omdat ze zoveel geld uitgeven of leiden aan grootheidswaanzin.

5 juni 2018 om 10:00

Ik heb bij Messi ook altijd het gevoel dat als hij thuiskomt en zijn vrouw vroeg hoe het ging, dan gewoon zegt: ''hmm, ja, wel prima. '', nadat hij een paar uur geleden Boateng compleet vernederde en Bayen slachtte en daarna maar lekker met z'n hond en kinderen gaat spelen.

Een soort 'just a day at the office', haha.

Maar die foto's zoals van Guardado kan ik ook wel voor me halen. Dan heeft Messi de bal en staan er 5 a 6 man omheen, zoals ook Iniesta daar vele foto's van heeft. En dan nog ben je vrijwel machteloos.

5 juni 2018 om 10:27

Ja dat denk ik ook hahah. Verder ja messi wie heeft hij niet vernederd hahah. Mooiste doelpunten van hen waren toch tegen sevilla (finale copa) en tegen getafe. Als je zo 3 4 man voorbij komt met zulke simpele bewegingen.. geweldig gewoon

5 juni 2018 om 11:59

@barcalover, oef, die doelpunten waren zeker mooi, maar ik vind die van tegen Bayern/boateng denk ik toch iets mooier.

Waarom ik dit (persoonlijk vind):

- De waarde van de wedstrijd (halve finale CL, een jaar nadat Bayern Barca volledig vernederd had, 7-0 over 2 wedstrijden dacht ik).
- de timing (het was de 2-0 dacht ik, in de 80e minuut)
- de tegenstander (boateng is natuurlijk totaal geen koekenbakker, maar ging liggen alsof hij voor het eerst in z'n leven voetbalde)
- de afronding (neuer, ook geen koekenbakker, was gewoon keihard verschalkt, bewoog niet eens)

Werkelijk waar prachtig uitgevoerd.

5 juni 2018 om 12:43

Dat was inderdaad prachtig. Boateng zn carriere eindigde daar bijna haha. Voor mij blijft de mooiste toch de goal tegen Getafe die hij op bijna identieke manier scoorde zoals Maradona dat jaren eerder deed. Denk dat daar pas bij de meeste doordrong hoe goed hij wel niet is. Op nummer twee voor mij de goal tege Bilbao in de copa del rey finale! Vier man langs en dan ook nog prachtig afmaken. Wat een voorrecht om deze man mee te mogen maken!

5 juni 2018 om 13:08

Jezus die ben ik ook echt vergeten hahah. Ik weet nog dat ik keek en dacht: onbegonnen werk voor messi tegen boateng. Voor ik et wist lag die gast op de grond en de bal in het netje😂

5 juni 2018 om 13:11

Baassami oeps dat bedoeldr ik ook. Dacht dat Barça destijds tegen sevilla speelde. Dat doelpunt in dir finale was idd van ongekend niveau

Ik snap wat Guardado bedoeld maar hij overdrijft een beetje. Het is niet asof Messi weet wie hij is. Tenslotte is het Guardado nooit opgevallen dat er honderden fotografen langs de kant zitten. Er zijn dus vele duizenden fotos van hem in duel met Messi

5 juni 2018 om 09:51

Je snapt toch wel dat hij uit bewondering zo spreekt ? Niet alles zo serieus nemen, lol.

5 juni 2018 om 09:54

Begrijp je niet

5 juni 2018 om 09:58

Messi kent Guardado wel degelijk. Hij is de aanvoerder van het Mexicaans elftal en hebben al regelmatig tegenover elkaar gestaan. Met Barcelona - Real Betis kreeg het zoontje van Guardado zelfs persoonlijk een shirt van Messi overhandigd, omdat Messi ook de grote idool is van zijn zoon.

Ben het wel met je eens dat het een ietwat overdreven uitspraak is met die foto's, want er zullen inderdaad genoeg foto's zijn met Guardado en Messi waarop Guardado wel diegene is die de bal heeft.

Hy verkleint zichzelf wel enorm als captain van mexico. Je kan zelf ook een potje voetballen guardado, al kom je niet in de buurt van messi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren