Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Grote clubs willen Keuken Kampioen Divisie-revelatie Banzuzi: eerste bod binnen

Laatste update:

Hoewel Ezechiel Banzuzi er niet in slaagde om met NAC Breda naar de Eredivisie te promoveren, is de kans uiterst klein dat de achttienjarige middenvelder ook komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie speelt. FC Utrecht had zich al in Breda gemeld voor Banzuzi en krijgt nu concurrentie van Anderlecht, zo weet Het Nieuwsblad.

Anderlecht is serieus en heeft direct een bod uitgebracht, zo voegt de Belgische krant toe. Banzuzi debuteerde in oktober 2021 op zestienjarige leeftijd al voor NAC en is daarmee een van de jongste debutanten uit de clubhistorie. Afgelopen seizoen kwam hij tot 5 doelpunten en 4 assists in 31 optredens in de Keuken Kampioen Divisie, waarmee de Oranje-jeugdinternational geldt als een van de revelaties van het seizoen op het tweede nationale niveau.

Dat is ook opgevallen bij Anderlecht, dat sowieso actief scout in Nederland. De nummer elf van het afgelopen seizoen in de Jupiler Pro League hengelde recent ook al naar de diensten van Khaled Razak (Willem II) en Milan van Ewijk (sc Heerenveen). Banzuzi kan ondertussen ook rekenen op belangstelling vanuit Italië. Hellas Verona en Genoa concurreren met Anderlecht en Utrecht om zijn handtekening.

Banzuzi leek in januari 2022, kort na zijn debuut in het eerste van NAC, op Snapchat zijn vertrek bij de club aan te kondigen. De jongeling had op dat moment nog geen profcontract in Breda en werd door NAC per direct teruggezet naar zijn jeugdteam. Een maand later bereikte Banzuzi alsnog overeenkomst over een contract, dat doorloopt tot medio 2024. "De afgelopen periode is er een en ander voorgevallen en dat was mijn kant niet handig", zei Banzuzi bij het tekenen van zijn eerste profverbintenis. Inmiddels staat hij op 59 officiële wedstrijden in het eerste, waarin hij 7 goals en 4 assists produceerde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou in iedergeval op deze leeftijd niet naar italie gaan, de kans dat je daar aan je minuten gaat komen is erg klein

Als NAC zijnde gewoon hoog in de boom gaan zitten en 1 miljoen vragen. Heeft een contract tot 2025 en speelde de laatste periode nagenoeg alles. In het “ergste” geval wordt hij niet verkocht en speelt hij komend seizoen nog zeker tot de winterstop. Uiteraard hoop ik dat NAC goed van start gaat en dat er alsnog een nieuw contract getekend kan worden.

7 juni 2023 om 20:18

Ja, alleen heeft hij een contract tot 2024..

Kom maar naar ons!! Gunstige leeftijd en nog een behoorlijke groeipotentie. Je bent welkom hoor!

7 juni 2023 om 19:07

te jong voor Utrecht, is geen 30+ speler op retour


Zou ook wat zijn voor AZ

Speelde afgelopen jaar goed, groot talent, impossant lijf. Kan bij elke club onder de top 4/5 een basisplaats veroveren daar ben ik van overtuigd.

7 juni 2023 om 23:26

Vind het eigenlijk wel een hele leuke speler voor Sparta aangezien Mijnants weg is en de kans ook aanwezig is dat Namli vertrekt. Als ze Saito nog een jaar kunnen huren en Strootman nog een goed jaar er uit kan persen dan zie ik ze ook wel weer in het linker rijtje eindigen. Maargoed die zullen niet zon transfersom betalen. Hoop iig dat ie in Nederland blijft.

18 jaar? Uhummmmmm...

8 juni 2023 om 01:16

Schreef ik eerder: kop van n 28jarige. Bij ons Monaco kochten we afg seizoen de 'Zwitser' Embolo, die eerder goed speelde bij Borussia Dortmund en ook nat team haalde. Die zou nu 28 zijn maar loopt erbij als m 38 jarige en presteerde net zo weinig als Boadu: miskopen

Waar is mijn cluppie Vitesse? Gebeurt nog maar weinig! Alle leuke spelers zijn straks alweer elders onder gebracht!

Een paar weken geleden zat ik in het stadion naar NAC - Roda te kijken. Banzuzi was die wedstrijd erg goed, sterk en met een doelpunt. Toen verbaasde het mij al dat hij nog zo jong is, want hij oogt en speelt erg volwassen. Ik hoop op een mooie subtopper in Nederland voor hem om daarna de stap naar Engeland te maken.

In Breda wordt er heel anders gedacht over hem. Enorm overschat, we komen hem brengen.

7 juni 2023 om 22:42

In Breda heb ik eerlijk gezegd dat nog niemand horen zeggen. Ook niet van de supporters die ik ken die elke 2 weken in het stadion zitten. Maar goed, misschien hoor jij andere verhalen.

8 juni 2023 om 08:45

Banzuzi is zo'n beetje de speler waar het meest op gemopperd wordt op de tribune. Komt omdat ie een wat nonchalante houding heeft. Hij lijkt vaak wat afwezig.

Ik denk dat het een aardige speler kan worden, maar ik zie er nog geen topper in. In Omgba zie ik meer potentie eigenlijk.

18?
Ziet er veel ouwer uit. Ik zou oppassen anders n Kufourtje...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren