Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Groothuizen kiest voor Deens avontuur na deal tussen ADO Den Haag en PSV

Laatste update:

Indy Groothuizen verlaat ADO Den Haag en vervolgt zijn loopbaan bij Vejle BK, zo melden beide clubs woensdagmiddag via de officiële kanalen. De 23-jarige doelman tekent een driejarig contract bij de club uit Denemarken. De nieuwe werkgever van Groothuizen degradeerde afgelopen seizoen uit de hoogste Deense divisie. Zijn vertrek uit Den Haag hangt samen met de komst van Luuk Koopmans, die PSV volgens Voetbal International zo goed als zeker inruilt voor ADO.

Groothuizen, die eerder in Denemarken voor FC Nordsjælland uitkwam, is blij met zijn tweede buitenlandse avontuur. “Ik ben gelukkig met de terugkeer in Denemarken, want de mentaliteit hier past goed bij mij. Ik hoop hier een volgende stap in mijn ontwikkeling te kunnen maken en kijk met vertrouwen uit naar de concurrentiestrijd met de andere keepers”, zo stelt de Nederlandse aanwinst op de website van Vejle.

Ook technisch directeur Jacob Krüger is tevreden met de deal met ADO. “We waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe doelman. Gianluca Zanette moet eerst nog ervaring opdoen en zal daarom niet gelijk bij de hoofdmacht aansluiten. Daarom hebben we Indy binnengehaald als concurrent van Thomas Hagelskjær. Daar kunnen beide spelers alleen maar beter van worden.”

Groothuizen, met een contract tot medio 2022 in Den Haag, kwam bij ADO tot achttien wedstrijden in het eerste elftal. Trainer Alfons Groenendijk zal de aangetrokken Koopmans normaal gesproken laten concurreren met Robert Zwinkels, die afgelopen seizoen de concurrentiestrijd met Groothuizen won. Het keepersgilde van ADO bestaat verder uit Mike Havekotte.

Een goede deal voor ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat het talent betreft, is het lood om oud ijzer tussen die 2. Koopmans voor Groothuizen is geen duidelijke verbetering, voor hun keepersgilde.

Goed voor Koopmans dat hij weggaat bij PSV. Toen hij gehaald werd was het al een goedkoop gokje die misschien het eerste zou halen als alles meezat. Jammer genoeg heeft het geen moment meegezeten. Een paar zware blessures maakte de toch al lastige uitdaging om eerste of tweede keeper van PSV te worden een onmogelijke uitdaging. Hopelijk zit het hem bij ADO wat meer mee qua blessures. Dan kan hij best een goede keeper worden. Hoop dat hij veel gaat spelen!

Vind dit echt een hele matige keeper. Leuk voor hem dat hij nog weer eens een buitenlands avontuur kan aangaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren