Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Groningen hoopt op Robben: ‘Als ik hem ernaar vraag, dan grijnst hij altijd wat’

Laatste update:

Bij FC Groningen hoopt men nog altijd op een terugkeer van Arjen Robben, het liefst nog als voetballer, en anders in een andere functie. De in Bedum geboren buitenspeler brak door bij Groningen en draagt momenteel het shirt van Bayern München. De deur naar het Noordlease Stadion staat wat directeur Hans Nijland betreft wagenwijd open.

/

Robben maakte op zestienjarige leeftijd zijn debuut voor Groningen. "Vanaf dat allereerste moment stonden alle grote clubs voor hem op de stoep", zegt Nijland in gesprek met Voetbal International. "We verkochten Arjen voor negen miljoen gulden aan PSV. We moesten die deal wel doen, want het water stond ons destijds aan de lippen."

Robben is regelmatig te gast bij wedstrijden van FC Groningen. Nijland probeert het op zulke momenten met de Nederlands international te hebben over zijn toekomst. "Of hij mijn opvolger moet worden? Zover is het natuurlijk nog niet. We hebben het er vaak over gehad en als ik hem ernaar vraag, dan grijnst hij altijd wat. Hij heeft nog geen volmondig ja gezegd, maar wie weet gebeurt dat nog wel", aldus Nijland.

Zie jij Arjen Robben als speler terugkeren bij FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wie weet. Als het dit jaar niks wordt bij Bayern zou het zomaar kunnen.

8 september 2016 om 16:04

hele bericht wel gelezen?

8 september 2016 om 16:37

Ik mag toch hopen dat Arjen na dit jaar nog minimaal 1 jaar op niveau blijft spelen. Alhoewel een jaartje op 80% en fit aan een eventueel WK beginnen klinkt ook niet slecht.

8 september 2016 om 22:20

lijkt me wel een logische stap als hij eerst nog een jaartje CL bij psv pakt.

Kan het niet echt op iets baseren, maar zoals hij overkomt lijkt het me een zeer geschikt iemand voor een directeur positie. Eist niet de spotlights maar laat zich wel gelden en neemt de verantwoordelijkheid waar nodig.

Zou mooi zijn als Robben als speler nog eens zou terugkeren bij Groningen. Maar dat zie ik niet gebeuren. Toch net te weinig clubliefde voor. PSV zie ik wel gebeuren door het hogere niveau en de kans wellicht meteen bij een Nederlandse topclub het trainersvak te leren. Ik zie Robben dus sowieso niet meer terugkeren bij Groningen, op af en toe een wedstrijdje komen kijken na dan.

8 september 2016 om 16:30

Robben heeft echt wel genoeg clubliefde voor Groningen om terug te keren. Als hij terug keert is dat sowieso bij Groningen, neem dat maar van mij aan. Overigens denk ik niet dat hij terugkeert als speler. Ik denk dat hij eerder stopt, omdat hij klaar is met alle blessures.

8 september 2016 om 16:37

Vaak is het wel zo hoe Steigschweiner het beschrijft. Neem als voorbeeld Roy Makaay en Philip Cocu, spelers met een Vitesse verleden, maar toch kiezen voor Feyenoord en Psv. Maar heb goede hoop voor de supporters van FC Groningen. Denk namelijk dat Robben wel terug zal keren bij FC Groningen.

8 september 2016 om 17:18

Mee eens. Zo lang die man nog een bal kan trappen is hij nog steeds van hoog niveau, ook op leeftijd. Als hij dan nog wil ballen, wetende hoe blessuregevoelig hij zelf is, gaat hij dat doen bij een club waar hij nog om prijzen speelt. Bij Groningen doe je dat niet (hooguit de beker, en die kans is ook vrij klein). Clubliefde zal hij zeker wel hebben, maar dan denk ik dat hij na zijn voetbalcarriere daar gewoon neerstrijkt voor een technische functie. Hij is altijd zo gepassioneerd en gedreven geweest. Ik denk dat hij als trainer respect en motivatie zou afdwingen.

Misschien moet Hans zich wat meer met het huidige FC Groningen bezig houden. Publiciteit zoeken met Robben en Pogba kan altijd nog als het wat beter gaat met FC Groningen.

Arjen kan beter bij Ajax spelen, Marc geef die jongen 10 miljoen tekenpremie en hij komt.

8 september 2016 om 23:13

Robin zal sws niet voor Ajax spelen. In Nederland alleen PSV of Groningen

Robben richt zich in ieder geval wel op een terugkeer naar Groningen in de toekomst. Of dat als speler wordt zullen we zien, maar zich hier na Bayern vestigen staat vast. Heeft niet voor niets de villa van Roggen aan de Hereweg gekocht om die te gaan slopen en er zijn eigen paleis weer neer te zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren