Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Griezmann overweegt te stoppen bij Frankrijk na bekendmaking aanvoerder’

Laatste update:

Antoine Griezmann is niet blij met de beslissing van bondscoach Didier Deschamps om hem te passeren als nieuwe aanvoerder van Frankrijk. Dat meldt Le Figaro. Deschamps bevestigde dinsdag dat de keuze op Kylian Mbappé is gevallen, terwijl Griezmann tweede aanvoerder wordt. De 32-jarige aanvaller van Atlético Madrid had gezien zijn ervaring gehoopt de band te mogen dragen. Griezmann zou volgens L'Équipe zelfs overwegen om te stoppen bij les Bleus, al spreekt RMC Sport dat nieuws tegen.

Deschamps vindt de keuze voor Mbappé 'legitiem' door zijn exceptionele prestaties van de laatste tijd. "Hij voldoet aan alles om verantwoordelijkheid te dragen", legt de keuzeheer uit. "Op het veld en daarbuiten is hij een sleutelfiguur." De aanvaller van Paris Saint-Germain maakte grote indruk op het WK in Qatar door maar liefst acht doelpunten te maken, wat hem de topscorerstitel opleverde. Met name zijn prestatie in de finale tegen Argentinië viel op. Met een hattrick zorgde hij ervoor dat de wedstrijd naar strafschoppen ging, die de Argentijnen uiteindelijk beter zouden nemen.

Griezmann is echter van mening dat hij gezien zijn ervaring en loyaliteit richting Deschamps een betere kandidaat was. Na het WK in Qatar besloten Hugo Lloris en Raphaël Varane te stoppen bij de nationale ploeg. Dat duo was respectievelijk de eerste en tweede aanvoerder onder Deschamps, die daardoor op zoek moest naar een nieuwe frontman. Mbappé is met zijn 24 jaar beduidend jonger dan Griezmann, die dusdanig teleurgesteld is over de keuze van Deschamps dat hij volgens L'Équipe serieus overweegt om een punt achter zijn interlandloopbaan te zetten.

Griezmann was ook één van de kandidaten voor het aanvoerderschap, maar de keuze is dus gevallen op de aanvaller van PSG. Griezmann kwam tot op heden tot 117 interlands, waarin hij goed was voor 42 treffers. Mbappé kwam in 66 duels tot 36 doelpunten. Beide spelers waren van groot belang in het winnen van het WK in 2018 en het halen van de WK-finale vier jaar later. Frankrijk neemt het vrijdag in het kader van de EK-kwalificatie op tegen het Nederlands elftal. Maandag nemen de Fransen het op tegen Ierland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima toch, geen Griezmann en een Wondervoetballer die zich niet op zichzelf kan focussen tijdens zijn eerste interland als captain. Nemen we de drie punten mee uit Frankrijk?

Stop dan maar per direct, dat scheelt weer vrijdag.

21 maart 2023 om 16:01

weet ik niet, nkunku zal dan op 10 spelen daar worden ze niet veel slechter van haha.

21 maart 2023 om 16:11

Nkunku is niet opgeroepen, is maandenlang geblesseerd geweest en nog niet wedstrijdfit

21 maart 2023 om 16:11

Nou zoals Griezmann nu speelt wel hoor. Levert ook ontzettend veel werk op het middenveld. Echt een dienende speler geworden, door hem komen de spits en Mbappe ook beter tot hun recht.

21 maart 2023 om 19:11

Hoezo? Matige speler. Heb liever deze slapzak tegen me dan nkunku

21 maart 2023 om 19:30

Griezman is alles behalve een slapzak bij Frankrijk. Vaak een van de betere.

Alle trainers moeten dansen naar de pijpen van mbappe, anders gaat hij moeilijk doen

21 maart 2023 om 23:07

Wanneer heeft die dat ooit gedaan?

Belachelijk dat Mbappe de aanvoerdersband krijgt, op basis van wat word het afgenomen van Griezmann en doorgegeven aan Mbappe?

21 maart 2023 om 15:58

Mbappe is Frankrijk, hebben we in de finale ook gezien.

21 maart 2023 om 16:02

Is dat zo? Dus Mbappe keept, verdedigt, speelt op het middenveld en in de aanval? Waarom een trainer aanstellen als Mbappe alles kan regelen en doen, laten we ook gelijk de naam Frankrijk veranderen in Mbappe want hij is tenslotte Frankrijk.

21 maart 2023 om 16:09

Sheva, iedereen ziet toch dat Mbappe veruit de grootste en belangrijkste speler is in de Franse selectie? Niet dat je dan per se aanvoerder moet zijn hoor, maar waarom zou Griezmann het dan moeten zijn in plaats van Mbappe? Bovendien heb je het onterecht over het afnemen van de band van Griezmann, hoe kom je daar bij?! Lloris en Varane waren eerste en tweede aanvoerder, staat nota bene in de tekst. Kortom, ik vind de keuze voor Mbappe volstrekt logisch, kijkend naar de impact op het spel.

21 maart 2023 om 16:16

Ik persoonlijk vind Griezmann meer aanvoerder dan Mbappe, kwa ervaring en leeftijd sowieso, en het word wel afgenomen van Griezmann want hij staat nu zelfs onder Mbappe terwijl hij de aangewezen man was na de 2 heren die jij opnoemt, Mbappe heeft totaal geen leiderschap dat hebben we ook wel gezien bij PSG na de afwezigheid van Marquinhos, voetballen en scoren kan hij uiteraard als een van de beste (op dit moment) maar ik zie hem niet als aanvoerder.

21 maart 2023 om 17:10

Je doet alsof Mbappe net komt kijken. De beste man is ook alweer 24 jaar en heeft ruim 60 interlands gespeeld en 2 WK finales. Hoezo ervaring en leeftijd in deze vergelijking meenemen?

21 maart 2023 om 17:12

Iets wat je niet hebt kan je niet afgenomen worden. En hoewel ik Griezmann persoonlijk ook captain had gemaakt, snap ik de keuze voor Mbappé ook wel. Die had ik op z'n minst vice gemaakt, want het is ook echt wel een leidend figuur bij Frankrijk.

21 maart 2023 om 17:36

Mbappe Frankrijk? Alleen als je naar statistieken kijkt want hij net toen de eerste 80mint net zo onzichtbaar als tegen Bayern. Gelukkig voor hem heeft Argentinië niet zo een selectie als die van Bayern.

21 maart 2023 om 18:30

Clubprestaties vergelijken met interland voetbal. Mbappe is de beste die er is en het is logisch dat hij aanvoerder mag zijn. Heeft zijn leeftijd mee en zal daardoor zeker nog 8 jaar aanvoerder kunnen zijn.

21 maart 2023 om 20:22



Mbappe heeft echt wel noig vele te bewijzen, messi wordt ouder dan is he logisch, maar Mbappã© komt nog niet in de buurt van wat voor niveau Messi en Ronaldo haalde 17 jaar dat was wereldklasse . Dat was ongekend, wat heeft Mbappe nou echt laten zien vraag ik mij af? heeft nog veel te bewijzen.

21 maart 2023 om 21:57

Dan snap je echt weinig van wat het aanvoerderschap inhoudt!

21 maart 2023 om 16:16

Ik vond tot de finale Griezmann veruit de beste speler van Frankrijk

21 maart 2023 om 16:22

Ik zeg ook niet dat Mbappe slecht is, ik zie hem niet als een leider dat is het meer.

21 maart 2023 om 17:42

Mbappe is ook niet geen leider. Niet als aanvoerder en ook niet voetballend. Hij is niet iemand (of een speler) die zijn team pusht.

21 maart 2023 om 18:26

Mbappes goals en vechtlust is wat de Fransen in die wedstrijd hield, en jij vond Griezman de beste?

21 maart 2023 om 18:32

Zonder Griezmann had Frankrijk de finale niet gehaald. Hij was de motor achter de winsten tegen Marokko en Engeland. Ik zou zeggen kijk die wedstrijden terug.

21 maart 2023 om 21:38

Zijn vechtlust? In de finale deed hij helemaal niks, speelde echt dramatisch. Kreeg twee penalty’s cadeau en in het veldspel twee acties waarvan een goal. Tegen Engeland ook drama en Marokko ook niet heel best qua veldspel. We kijken tegenwoordig nog amper naar veldspel, iemand mag 40x de bal verliezen zolang hij maar een keer scoort of een assist geeft dan is het een fantastische wedstrijd geweest.

22 maart 2023 om 01:06

Mbappe vechtlust? Lol als er iets is wat hij zeker niet heeft is vechtlust.

21 maart 2023 om 16:31

Mbappe is zeker wel een leidersfiguur. Hij kan en neemt de verantwoordelijkheid.

21 maart 2023 om 16:36

Dat is hij zeker niet, als aanvoerder probeer je niet teamgenoten weg te pesten en heb je respect voor voetballers die groter waren dan hij, je moet hem eens zien wanneer hij de bal niet krijgt, gaat alleen maar erger worden met hem, echte leiders zijn voor mij spelers a la Ramos.

21 maart 2023 om 17:15

Haha wegpesten? Ben jij zo iemand die elk gerucht als waarheid aanneemt? Dat zijn hoofd je misschien niet aanstaat, prima, maar je aannames zijn nergens op gebaseerd. Tuurlijk heb je bepaalde type leiders zoals Ramos, Puyol, Hierro, Chiellini die een bepaalde uitstraling met zich meebrengen. Dat mist een Mbappe wellicht, maar Griezmann net zo zeer.

21 maart 2023 om 17:30

Wie probeert hij weg te pesten en voor welke speler heeft hij geen respect? Wat ik wel zie is dat hij de druk op ze schouders neemt zoals ronaldo dat ook bijvoorbeeld deed. Daarnaast is hij maatschappelijk erg betrokken en probeert hij daarin ook bij te dragen. Toont aan dat hij niet zozeer ze eigen belang voorop zet, maar ook die van anderen en dat zijn toch kwaliteiten die een aanvoerder moet hebben.

Mocht dat van dat wegpesten echt zo zijn dan is dat zeker kwalijk en zorgwekkend, maar ik weet niet of dat echt zo is en jij toont daarover ook niks feitelijks.

21 maart 2023 om 18:28

Heb je de beelden gezien van Mbappes speech in de rust van de finale? Die man is 100% een leider. Dat komt ook natuurlijk naar boven als jij ver uit de beste bent in je team

21 maart 2023 om 19:06

Lloris was de aanvoerder. Er word niks afgepakt.

Snap dat Mbappe de aanvoerder wordt. Was veruit de beste speler van het hele wk en is op dit moment de beste ter wereld. Ook de reden dat ronaldo en messi uiteindelijk aanvoerder werden.

21 maart 2023 om 15:59

Totaal niet de reden dat Messi aanvoerder werd maar als jij dat denkt is het helemaal prima.

21 maart 2023 om 16:04

Waarom dan? Omdat het zo een geweldig leiderstype is dat zijn hoofd nooit laat hangen? Natuurlijk niet. Gewoon omdat zijn medespelers naar hem opkeken wegens zijn prestaties. Net zoals bij Mbappé.

Griezmann laat trouwens zien waarom hij een slechte aanvoerder zou zijn als hij echt stopt. Hij vindt zichzelf belangrijker dan het team.

21 maart 2023 om 16:10

Sommige vergeten hoelang Messi bij Barca heeft gespeeld, hij werd beloond voor zijn prestaties en omdat hij al sinds de jeugd daar speelde, hij werd enorm gerespecteerd, of dacht jij dat Messi na 2 jaar de aanvoerdersband zou krijgen bij Barca omdat hij een wereldspeler is? Neen Messi moest rustig zijn beurt afwachten omdat hij spelers als Xavi en Iniesta om zich heen had.

21 maart 2023 om 16:18

Lierse, heeft meer te maken met respect. Ik snap Griezmann hier 100%. Ik vind bijvoorbeeld dat hij of Giroud veel eerder aanspraak maken op die band, Mbappe is misschien wel de beste, maar dat is niet het vereiste om captain te zijn.

21 maart 2023 om 17:11

De kerel met de meeste ervaring is dus gewoon altijd aanvoerder voor jou? En ik ga even wat dingen van je citeren:

“ Dat is hij zeker niet, als aanvoerder probeer je niet teamgenoten weg te pesten en heb je respect voor voetballers die groter waren dan hij, je moet hem eens zien wanneer hij de bal niet krijgt, gaat alleen maar erger worden met hem, echte leiders zijn voor mij spelers a la Ramos”

“ Ik zeg ook niet dat Mbappe slecht is, ik zie hem niet als een leider dat is het meer”

Vallen die dingen dan ook weg als Mbappé 31 is en meer dan 100 interlands op zijn naam heeft staan?

21 maart 2023 om 18:39

Giroud heeft ervaring als captain. Was namelijk bij Arsenal aantal keer de aanvoerder, en ook bij Frankrijk heeft hij weleens de band gedragen. Een ‘aanvoeder’ is iemand die de sleeptouw in handen neemt en het team aanspreekt wanneer het misgaat. Mbappe is een type speler die onzichtbaar wordt als het niet loopt.

21 maart 2023 om 19:01

Hz7-22// jij bent echt totaal niet serieus te nemen.

21 maart 2023 om 19:02

Eerder een speler die op individuele klasse een wedstrijd kan openbreken (als het niet loopt)

21 maart 2023 om 21:24

Als ik het woord captain hoor, denk ik aan spelers als Puyol, Ramos, Xavi, Maldini, Terry, Virgil etc. Schaar jij Mbappe tot dit lijstje RealXIIIMadrid? Jij hebt er kennelijk kijk op toch? Mbappe komt net kijken joh, een verwend kind geef je toch niet de band?

21 maart 2023 om 21:44

Hahahaha Xavi wel in dat lijstje, maar
Mbappe niet? Je bent echt een clown. Je kan dit niet objectief beoordelen omdat je een messi-fanboy bent. Als je nog Xavi uit dat lijstje had gelaten dan had ik nog gedacht dat jij enkel één type soort voetballer als aanvoerder ziet.

21 maart 2023 om 16:00

Dat zegt nog niks over zijn capaciteiten als aanvoerder. Volgens mij moet iedereen luisteren naar hem en anders zijn er consequenties vanuit de druk die hij ergens plaatst. De keuze om Kylian aanvoerder te maken is gewoon uit voorzorg en dat toch iedereen naar hem moet opkijken en luisteren. Is zeker niet de beste aanvoerder die Frankrijk kan kiezen.

21 maart 2023 om 16:07

Kaka2007 de reden waarom ze aanvoerder werden is omdat ze de langs dienenden speler waren en zo gaat het normaal gesproken ook ronaldo en messi hebben rustig op hun beurt gewacht en dat zou ook bij mbappe moeten zijn ik begrijp griezemam zijn boosheid wel

21 maart 2023 om 16:12

@kaka2007 op dit moment is het toch echt haaland.

21 maart 2023 om 16:32

Grappig hoe snel mensen vergeten dat Haaland er ook nog is, Mbappe oogt beter omdat hij technisch is maar Haaland scoort er echt op los overal waar hij komt.

22 maart 2023 om 09:17

Klopt Haaland is geweldig, snap ook zeker dat je hem de beste vind. Alleen mijn voorkeur gaat uit naar Mbappe.

21 maart 2023 om 17:12

Jouw reactie is vreemd. Het gaat er juist bij een aanvoerdersschap om hoe diegene buiten het veld is icm de meest ervaren leider. Sergi Roberto is toch ook niet de beste?
Overigens neem ik een aanvoerder met roze haren ook niet serieus..

21 maart 2023 om 17:17

Had wel mooi gepast zo een regenboogarmband

Mbappe aanvoerder? Te belachelijk voor woorden.

21 maart 2023 om 16:03

hoezo? ik had hem zelf ook aanvoerder gemaakt. belangrijkste speler waar iedereen naar zal luisteren op het moment dat hij wat zegt. Vind hem ook volwassen en fanatiek genoeg om alle neuzen de zelfde richting op te krijgen. leeft ook echt voor de sport.

21 maart 2023 om 16:10

Waarom is dat belachelijk? Exceptionele spelers worden vaak aanvoerder gemaakt als ze een bepaalde leeftijd bereiken. Hetzelfde gebeurde bij C. Ronaldo en Messi. Die respectievelijk op 23 en 24 jarige leeftijd aanvoerder van hen nationale elftal werden. En Mbappe schaal ik absoluut in die categorie.

21 maart 2023 om 16:21

In die categorie? Sorry maar dit is echt een disgrace richting Messi en CR7. Die twee hadden op 24 jarige leeftijd meerdere malen de ballon d’or en de CL gewonnen, waarin zij letterlijk hun team droegen. Iets wat Mbappe nog niet heeft laten zien

21 maart 2023 om 16:29

Mbappe heeft wel het WK in 2018 gewonnen op zeer jonge leeftijd, scoorde zelfs in de finale waardoor hij geschiedenis schreef, zowel Messi als Cristiano is dat niet gelukt, iets meer respect naar Mbappe mag ook wel hoor. Neemt niet weg dat ik hem totaal geen aanvoerder vind.

21 maart 2023 om 18:42

Het WK win je niet in je eentje, Ballon d’ors wel. Ook in de CL, kan ik mij herinneren dat Messi tegen Real 4/5 man wegspeelde. Hij schakelde in zijn eentje Arsenal, AC Milan en Bayern uit. Dat heb ik Mbappe niet zien doen

21 maart 2023 om 20:36

Mbappe scoorde op zijn 17e 2x tegen city in de 8e finale van de CL, vervolgens 3x tegen Dortmund in de kwartfinale. Een paar geleden nog 4x tegen Barca en daarna 2x tegen Bayern. Op het WK 2018 2 goals en een assist tegen Argentinië en op het afgelopen WK hebben we allemaal gezien wat hij kan doen.

Mbappe kan dus zeker in zijn eentje beslissend zijn. Messi is uiteraard bijna 15 jaar buitenaards geweest, maar Mbappe rijgt de Ballon dor's ook aaneen samen met Haaland. Messi en Ronaldo hadden in het begin van hun carrière niet 2 van de beste spelers ooit als concurrenten.

21 maart 2023 om 20:49

17e moest zijn 2017*

21 maart 2023 om 21:29

Messi scoorde op 19 jarige leeftijd een hattrick tegen Real Madrid en had 1 CL achter zijn naam. Mbappé heeft zeker wat goeds gedaan afgelopen WK, maar wel in misschien het meest brede WK elftal ooit, dat Frankrijk stak met hoofd en schouders uit boven elk ander land.

21 maart 2023 om 21:30

City en Dortmund kan je toch niet vergelijken met dat Real? Ramos, Pepe, Casillas, Marcelo, CR7 etc etc.

Sowieso een hele vreemde beslissing om Mbappe aanvoerder te maken. Hij is natuurlijk een geweldige speler, maar in niets zie ik bij hem iemand die een ploeg aan kan sturen en bovendien is hij veelal met zichzelf bezig. Da's inherent aan een aanvaller, maar een captain kan dat eigenlijk niet zijn. Dit lijkt me meer een aanstelling om Mbappe niet tegen zich in het harnas te jagen.

21 maart 2023 om 16:11

Dat zijn een heleboel aannames die je maakt wat betreft deze situatie.

21 maart 2023 om 16:16

Vandaar gebruik ik ook de woorden: "maar in niets zie ik..." en "dit lijkt me...".

21 maart 2023 om 18:17

Daarnaast vind ik het an sich altijd een beetje apart om een aanvaller aanvoerder te maken. Je verwacht van een aanvoerder coaching en iemand die let op zijn medespelers. Dat kan simpelweg gewoon veel beter vanuit de verdediging of het middenveld dan iemand die op rechtsbuiten/in de spits staat omdat je vanuit die posities het veld voor je hebt.

Echter is dit voor Mbappé gewoon een teken van waardering, maar dat lijkt me een beetje onnodig. Zeker omdat Griezmann voor Frankrijk altijd levert en er altijd staat en daarnaast ook nog gigantisch veel vuile meters maakt voor iemand die zo'n goede voetballer is. Dat is toch een signaal wat je graag wil dat afgegeven wordt naar je medespelers?

Je aanvoerder is niet je beste speler, maar de grootste leider. Vind dat Griezmann hier echt wel recht van spreken heeft, want dat is in mijn ogen een grotere leider dan Mbappe.

Frankrijk is trouwens het beste voorbeeld van een machine dat altijd wel resultaat haalt. Dat zo een matige trainer als Deschamps al 3 van de laatste 4 finales heeft gehaald (Nations League niet meegerekend), zegt mij niks.

21 maart 2023 om 16:33

Eens. Al is Griezzie ook niet een echt leiderstype.

Qua leiderschap een ervaring met het zijn van een aanvoerder een Maignan, T. Hernandez & Disasi goede leiders. Verder heb ik het idee dat Upamecano ook een goede leider kan zijn...

Probleem met zo'n Disasi is bijvoorbeeld of hij uberhaupt gaat spelen?

21 maart 2023 om 18:22

Waarom wordt toch altijd gezegd dat Deschamps zo'n matige trainer is? Is bij geen enkele van zijn clubs ontslagen vanwege de resultaten en heeft knappe of afdoende resultaten gehaald bij al zijn clubs. Heeft Monaco naar een CL-finale geleid in 2004, is kampioen geworden met Juventus en kampioen met Olympique Marseille voordat hij bondscoach werd waar hij, zoals je zelf al aangeeft in drie grote finales heeft gestaan en een wereldtitel gewonnen heeft. Vergeet niet bijvoorbeeld dat de regerend wereldkampioen er de afgelopen twintig jaar er op één keer na het volgende WK zelfs al uit ging in de groepsfase.

Dat zijn voetbal mensen niet aanstaat kan ik helemaal inkomen, maar het is echt geen slechte trainer hoor, een behoorlijk goede zelfs.



Ik snap het ook niet helemaal. Ja, qua prestaties is Mbappã© een aanvoerder. Maar hij lijkt mij niet echt het leider en aanvoerderstype.

Als je de Franse selectie bekijkt, had ik overigens ook niet Griezmann als aanvoerder gekozen, maar goed.

Beiden geweldige spelers en Griezmann heeft met zijn 32 jaar ook nog de nodige ervaring, maar ik had voor een aanvoerder gekozen uit het rijtje: Theo Hernandez of Upamecano. Upamecano vind ik persoonlijk wel een leidertype en een goede uitstraling hebben en Theo Hernandez is o.a. ook captain bij AC Milan en heeft daar veel ervaring mee.

Als iedereen fit is, had je eventueel ook Maignan (1e keeper) of een Lucas Hernandez kunnen kiezen.

Overigens wel opvallende selectie van Frankrijk. Camavinga als linksback geselecteerd, zou echt misbruiken van zijn talent zijn.
Wesley Fofana geselecteerd, terwijl die toch echt amper speelt. En dan een Disasi (die ik ook echt een leiderstype vind) en een Mo Simakan bijvoorbeeld niet selecteren...

Volgens mij is Disasi alsnog opgeroepen ipv Saliba?

Ik zou persoonlijk gewoon Maignan, T. Hernandez, Griezmann of Disasi hebben gekozen. Al speelt Disasi amper denk ik bij Frankrijk.

Ps:
Weet iemand waarom Albon Lafont niet is opgeroepen? Is toch wel een betere keeper dan Areola en Samba in mijn ogen? Zeer zeker talentvoller en speelt ook veel!



Draai het hoe je het wilt, Frankrijk gaat er niet zwakker op worden

Mbappe is 24 maar erg volwassen voor zijn leeftijd en zal wssn een goeie aanvoerder zijn, hier gaat t me niet om. Het is gewoon respectloos naar Griezmann toe. Griezmann was toch (een van) de captain(s) na Lloris..? Dus normaal dan als hij nu de captain wordt.
Dus ik snap dat hij boos is , maar om nou te stoppen omdat je geen captain wordt is wel apart.

Mbappe heeft die band gewoon opgeëist. Kwestie van tijd voordat hij ook aanvoerder van PSG is, anders gaat hij weer dreigen dat hij naar Real vertrekt

Hoe kinderachtig kun je zijn....

Dat zou ik ook volkomen bij hem vinden passen. Veelal niet dé ster zijn, je wel zo voelen en vooral ook zo behandeld willen worden.. Ik heb niet veel op met Fransen, ook dat moge duidelijk zijn ;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren