Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Griezmann leeft mee: ‘Het moet moeilijk zijn voor Messi’

Laatste update:

Lionel Messi deelde na de verloren Copa América-finale tegen Chili mee dat hij stopt als international. De topscorer aller tijden van Argentinië verloor drie finales op een rij met zijn land (2014-2015-2016) en kan het niet meer aan. Antoine Griezmann leeft met hem mee.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij geen enkele speler zal van falen worden gesproken bij het leiden van je nationale ploeg naar 3 finales in 3 opeenvolgende jaren, behalve bij Messi.

Zegt genoeg over de torenhoge verwachtingen waar hij aan moet voldoen.

27 juni 2016 om 20:35

Higuain mist 3 kansen die 3 bekers op konden leveren, maar nee hoor. Aangezien hij ze mist moet kritiek naar Messi gaan, omdat hij zo een geweldige speler is. Het is leven om Messi heen is gewoon niet eerlijk. Je kan niet alles van Messi verwachten als zijn teamgenoten geen reet met de kansen of open ruimte doen.

Blijft toch pijnlijk. Zo'n grote speler, die door de verloren finales door velen altijd nog vlak achter Maradona geplaatst zal worden. Blijft toch een wereldprestatie van Chili, 2x op rij de Copa winnen.

Een gouden generatie, die niks heeft gewonnen, en waarschijnlijk ook niks meer zal winnen. Teleurstellend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren