Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Griezmann: ‘In mijn ogen zou hij de beste bondscoach voor Frankrijk kunnen zijn’

Laatste update:

Onder leiding van Didier Deschamps werd Frankrijk afgelopen zomer wereldkampioen in Rusland. De vijftigjarige bondscoach staat sinds 2012 aan het roer bij les Bleus en heeft nog een contract tot medio 2020. Antoine Griezmann weet wel wie Deschamps moet opvolgen als hij besluit te vertrekken.

“Ik weet niet hoe lang Deschamps nog zal aanblijven als bondscoach. Hij heeft enorm veel respect verdiend met zijn werk bij de Franse ploeg en ik denk dat hij deze functie nog zolang kan blijven uitoefenen als hij zelf wil. In mijn ogen zou Zinédine Zidane de beste bondscoach voor Frankrijk kunnen zijn”, zegt Griezmann in gesprek met ESPN. Frankrijk verloor afgelopen vrijdag met 2-0 van Oranje.

Voor de Fransen zit de groepsfase van de Nations League er nu op. Indien Oranje minimaal een punt pakt in Duitsland, eindigt Frankrijk als tweede in de poule. “Deschamps heeft werkelijk fantastisch werk verricht”, benadrukt Griezmann. Voor Frankrijk staat dinsdagavond in Parijs nog de oefeninterland tegen Uruguay op het programma.

Zie jij Zinédine Zidane ooit bondscoach van Frankrijk worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien word dat elftal dan nog eens leuk om naar te kijken...

Mee eens Griezmann. De beste coach die Frankrijk kan krijgen, is Zidane. Deschamps past totaal niet bij dit spelers materiaal. Deschamps is gewoon een schande voor het voetbal hoe hij, met zoveel kwaliteit, zo z'n team laat voetballen. Ongelofelijk sneu gewoon. Ik verwacht dat Zidane veel meer voetbal uit dit spelers materiaal haalt.

19 november 2018 om 14:28

Wel WK geworden beter kan dus niet , beter zo kampioen worden dan met mooi Voetbal elke keer met lege handen staan

19 november 2018 om 14:42

Ook met meer aanvallend voetbal had Frankrijk wereldkampioen geworden, de Fransen beschikken in de breedte over zoveel talent dat ze echt geen afbraakvoetbal hoeven te spelen om te winnen.

Bedoel als je achterhoede nou zwak is dan kan er wel wat over gezegd worden maar als je over spelers als Umtiti, Varane, Kimpembe, Pavard, Mendy en Hernandez beschikt dan heb je gewoon een fantastische lichting verdedigers en dan laat je er nog een paar thuis ook nog. Daarnaast beschik je over een van de beste doelmannen ter wereld met Lloris dus daar kan je op bouwen.

Deschamps is met lelijk voetbal wereldkampioen geworden maar gezien het overvloed aan talent en kwaliteit had die dat ook met mooi voetbal gewoon geworden.

19 november 2018 om 15:36

Tsja dat is wel erg makkelijk lullen zeg... Alsof Frankrijk kwa selectie zoveel beter was dan Spanje, Duitsland, Brazilië
of België. Leuk dat ze zoveel talenten hebben, maar je mag er maar 11 opstellen.

Hij heeft gewoon voor de 2e keer in de Franse voetbalgeschiedenis het WK gewonnen en dat is een gigantische prestatie. Hij had gewoon gelijk om zo'n taktiek te spelen want hij heeft gewonnen.

19 november 2018 om 19:56

Bij het lelijke spel op het wk moet wel de kanttekening gemaakt worden dat er toen veel spelers niet bij waren. Zo waren de backs nieuw, en waren koscielny en Payet geblesseerd. Voor het wk speelden de fransen juist heel mooi voetbal. Ik had dan ook gehoopt dat ze na de wk weer voor een leukere spelopvatting zouden kiezen maar helaas. Ik snap ook niet dat deschamps tegen NL kiest voor 2 CVMs en matuidi die samen niet echt bol staan van de creativiteit. Zeker als je zou kunnen spelen in een 442 met bijv fekir als aanvallende middenvelder.

19 november 2018 om 14:36

Zidane speelde ook gewoon in de omschakeling met Real Madrid. Ik snap dus niet wat er zo anders is. Het zag er alleen soms wat mooier uit door spelers als Modric, Kroos (beiden een heel goed overzicht en een goede pass) en Ronaldo. Dat soort spelers heeft de Franse selectie niet echt.

Ik zou niet weten waarom Zidane de best mogelijke bondscoach zou kunnen zijn. Ook Zidane speelt toch redelijk behoudend gezien zijn tijd bij Real Madrid, dus verandert er eigenlijk niet heel veel. Volgens mij heeft Deschamps de Franse ploeg ook aardig 'onder de duim', iets waar Zidane ook goed in is. Het klinkt misschien wat raar, maar buiten de prijzenkast om vind ik Zidane en Deschamps eigenlijk best vergelijkbaar als coach.

19 november 2018 om 14:46

Precies, allemaal gelul in de ruimte. Zidane heeft jaar in jaar uit ongekend veel geluk gehad met de arbitrage, enorme blunders van de tegenstander of loting. Daar is opzich niks mis mee, dat hoort bij het spelletje en vaak dwing je het ook zelf af. Maar is dat de verdienste van Zidane? Natuurlijk niet, kijk zijn "wonderspeech" maar terug in de rust van Real - Juve, het slaat werkelijk waar helemaal nergens op.

19 november 2018 om 16:00

Je laat het nu klinkem alsof 3 CL's winnen dus puur toeval was lijkt mij ook niet helemaal eerljkk tov Zizou..

19 november 2018 om 16:39

Geen toeval, maar niet op het conto van Zidane.

19 november 2018 om 19:58

Ik denk dat deschamps toch echt nog wel behoudender was. Een speler als Isco zou bij deschamps veel vaker op de bank hebben gezeten anders

Alles is beter dan Dechamps met die vreselijke counter style... Zoveel creativiteit hebben werkelijk alle systemen kunnen spelen en dan lekker risicoloos gaan spelen.... Zidane zou wel aanvallender gaan spelen (niet kamikaze natuurlijk)

Laurent Blanc zou verreweg de beste bondscoach voor het Franse elftal zijn.

19 november 2018 om 19:58

Dat hebben we gezien ja...

Nou, dat vind ik niet.. De beste bondscoach die Frankrijk kan krijgen, (overigens ieder land) ben ik. Op mij na heeft iedere bondscoach verloren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren