Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grealish plaatst vraagtekens bij blunderende Kepa en krijgt lachers op zijn hand

Laatste update:

Manchester City heeft Chelsea donderdagavond een nieuwe tik uitgedeeld door op Stamford Bridge met 0-1 te zegevieren. De ploeg van Josep Guardiola mocht Kepa Arrizabalaga danken voor een moment van onachtzaamheid en trok via Riyad Mahrez aan het langste eind. De Algerijn kon afronden nadat de doelman van Chelsea verzuimde in te grijpen. De assist kwam op naam van Jack Grealish, die na afloop zijn vraagtekens plaatste bij de actie van Kepa.

Door de nederlaag blijft Chelsea steken op slechts één overwinning uit de laatste acht Premier League-duels. Drie keer speelde de ploeg van Graham Potter gelijk, vier keer werd een nederlaag geleden. The Blues waren zeker niet kansloos tegen City, maar stonden na negentig minuten wel weer met lege handen. "Het was een zware wedstrijd", concludeerde ook Grealish bij Sky Sports. "Chelsea was met name in de eerste helft heel sterk. Na ons doelpunt stonden we met de rug tegen de muur. We zijn blij met deze drie punten."

De buitenspeler greep kort na zijn invalbeurt de hoofdrol door de assist te leveren op de winnende treffer van Mahrez. Grealish was even daarvoor binnen de lijnen gekomen en zag tot zijn verbazing dat zijn voorzet niet werd onderschept door Kepa. De doelman van Chelsea verzuimde zich voor het schot te werpen en zag de Algerijn bij de tweede paal afronden. "Ik sprak er net over met Riyad. Hij dacht dat de keeper de bal wel zou onderscheppen en dat dacht ik ook. Ik gaf die voorzet met mijn hoofd naar beneden."

Grealish erkent dat zijn voorzet oorspronkelijk niet bedoeld was voor Mahrez. De Engels international was op zoek naar goudhaantje Erling Braut Haaland. "Het eerste wat ik dacht, was: Erling moet daar wel ergens rondlopen. Ik zocht gewoon die ruimte op, want hij staat daar altijd wel ergens. Ik vroeg hem daarna: 'Waar stond je?' Hij zei dat hij zich had teruggetrokken, omdat iedereen naar voren was gegaan", zegt Grealish, die de credits dan maar aan zichzelf geeft. "Nu moet ik mezelf wel complimenteren voor mijn voorzet", aldus de Engelsman lachend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar zet hij Kepa precies te kakken dan?

6 januari 2023 om 09:19

Haha ja dat stukje heb ik ook even gemist in het artikel.

6 januari 2023 om 09:28

Ja nou inderdaad ik dacht dat het aan mij lag. Wat ik ook mis in het artikel is het deel waarin wordt aangegeven waar hij precies de lachers op zijn hand krijgt.

6 januari 2023 om 10:33

Sensatie titel, wellicht in het stukje dat hij zegt dat Hij verwachtte dat Kepa die bal wel zou hebben. Erg ver gezocht is het absoluut.

6 januari 2023 om 12:47

Het is jet hoe je de titel leest toch? Hij zet vraagtekens bij het feit dat Kepa de bal niet onderschepte. Daarnaast was dit een blunder van Kepa. Staat nergens in de titel dat Grealish het een blunder vond.

Keeper had best in mogen ingrijpen bij deze bal inderdaad. Grealish brengt ook niet wat je van een aankoop van zo'n bedrag verwacht. Toch hoop ik stiekem dat het nog gaat lukken wat vind het wel een leuke gozer in interviews.

6 januari 2023 om 12:07

Dar mensen zich drukken maken over een aankoop...het is nou eenmaal gebeurd. Move on. Sinds wanneer moeten spelers spelen naar hun aankoopbedrag?

6 januari 2023 om 12:18

is geen slechte speler, niet heel veel rendement met goals/assists maar is wel gewoon altijd gevaarlijk.
en hij heeft een brits vlaggetje bij zijn naam dus dat is ook automatisch een groot extra bedrag er boven op

Rare titel weer. Jullie doen nu net alsof Grealish Kepa belachelijk maakt in zijn interview.

6 januari 2023 om 10:53

Het is een creatieve manier van tekst verdraaien, waardoor het lijkt of Graelish de keeper belachelijk maakt. Maar daar is lijkt me niks van waar.

-Grealish plaatst vraagtekens bij blunderende Kepa en krijgt lachers op zijn hand-

De vraagtekens; Ik sprak er net over met Riyad. Hij dacht dat de keeper de bal wel zou onderscheppen en dat dacht ik ook.

De lachers op de hand; -Nu moet ik mezelf wel complimenteren voor mijn voorzet, aldus de Engelsman lachend-

6 januari 2023 om 17:24

Zekers. Echter was de titel daarvoor anders en nog meer ridicuul. Er werd er gezegd dat Grealish Kepa te kakken zet. VZ verandert altijd alles zonder er iets bij te zeggen en dan zal het mij vast wel weer een punt in mindering opleveren.

7 januari 2023 om 10:43

Aha. Die had ik niet eens gezien. Das wel onderkant van de journalistieke waarheid zeg maar

Kepa zat er weer eens ouderwets naast. Dat is jammer want hij zag er de laatste maanden als 1 van de weinige Chelsea spelers echt erg goed uit, hij wist wel een hoog niveau te halen week in, week uit.. Hopelijk gaat hij hier niet teveel last van hebben. Blundertjes zoals deze zijn de start van een vormdip geweest die zijn carrière bijna om zeep geholpen heeft..

Ah, eindelijk een artikel vanuit Man City kant. Gisteren leek het in de artikels erop alsof Chelsea tegen de plaatselijke amateurs speelde en het een godswonder was, dat ze verloren. Verliezen van City is eerder logisch, dan onverwacht. Ondanks dat City ook niet in beste vorm steekt, loopt er op praktisch iedere positie een betere speler rond, dan bij Chelsea.

IK heb het te kakken zetten gemist. Maar wat the hell doet Kepa daar? Als hij zijn armen gewoon normaal uitsteekt, slaat/bokst hij die bal zo weg de 16 in, waar best veel van zijn teamgenoten stonden...

Kepa leek weer beetje op de weg terug, maar is niet de keeper die Chelsea gaat redden.
Mendy heeft ook 1 goed jaar gehad, maar lijkt ondertussen ook vaker wel een ketsertje te maken.

Misschien tijd om één van de twee te verkopen en een nieuw toptalent te halen?

6 januari 2023 om 09:45

Jajoh, waarom niet hé? Zijn toch al Money aan het blowen, kan er nieuwe keeper ook wel bij.

6 januari 2023 om 10:18

Absoluut. Als je als Chelsea zijnde terug wilt naar de top, is een constante keeper een must.
Kepa is het niet. Mendy lijkt het ook niet te zijn. Voor één van de twee kan je echt nog wel voldoende geld vangen, waardoor je dat weer kan investeren in een nieuwe topper.

6 januari 2023 om 12:20

vind dat iets te makkelijk, vooral een mendy in zijn goede jaar lijkt me toch niet dat hij het verleerd is. misschien ligt het wel aan de spelers voor hem.

sowieso speelt chelsea heel magertjes de laatste tijden. dan is het voor een keeper ook moeilijker.

van die kepa ben ik sowieso nooit een fan geweest, als ze die weten te verkopen voor wat geld zou dat zeker mooi zijn.

En daarna deed Kepa het gewoon nog een keer hè. Alsof ze denken oh die bal gaat voorlangs. Ja maar er staan nog meer spelers op het veld dan alleen die man die de voorzet geeft. Wat een blunder.

Waar krijgt hij de lachers op zijn hand ?

Eh Grealish maakt Kepa helemaal niet belachelijk dus een beetje een vage titel. Maar goed zijn actie was inderdaad wel erg vreemd. Hij moet daar gewoon zijn arm uitstrekken en dan had hij die bal. Nu hielp die City het zadel in omdat Chelsea sowieso al moeilijk tot scoren kwam met die blessures van Pulisic en Sterling.

Gewoon de bal in de ruimte kunnen geven , omdat je daar een spits heb lopen die zich meestal in die ruimte bevind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren