Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Gouden linkerbeen van George Cox zit FC Utrecht dubbel dwars

Laatste update:

FC Utrecht is er zaterdag niet in geslaagd om af te rekenen met Fortuna Sittard. De ploeg van René Hake kwam tot tweemaal toe op voorsprong, maar werd even zo vaak geplaagd door George Cox. De vleugelverdediger van Fortuna schoot eerst met zijn 'gouden' linker een vrije trap binnen en gaf daarna ook nog een perfecte voorzet op Zian Flemming: 2-2. Utrecht blijft zesde en kan deze speelronde nog ingehaald worden door SC Cambuur en AZ, terwijl Fortuna op de zestiende plek niet uit de zorgen is.

Vroeg in de wedstrijd kreeg Hidde ter Avest een bal vol in het gezicht. De verdediger van FC Utrecht probeerde nog enkele minuten door te spelen, maar moest zich alsnog laten vervangen. De eerste helft kende slechts twee hoogtepunten. Mimoum Mahi schoot de bal in de 21ste minuut uit de stuit van een meter of achttien knap binnen: 0-1. George Cox maakte twee minuten later gelijk door een vrije trap over de muur te krullen: 1-1. Utrecht-doelman Maarten Paes stond vrij ver aan de andere kant opgesteld en wist de bal daardoor niet te keren.

Na rust konden beide ploegen meer spektakel bieden. Vijf minuten na rust nam Mimoun Mahi het doel na een dubbele schaar onder vuur. Fortuna-doelman Yanick van Osch greep weifelend in en kaatste de bal recht terug het veld in, waardoor Simon Gustafson er alleen tegenaan hoefde te lopen: 2-1. Opnieuw had Fortuna direct tegen kunnen scoren, maar nu hadden de Limburgers minder geluk in de afronding.

Eerst speelde Mats Seuntjens zich met een knappe dribbel vrij in het strafschopgebied, maar Jurriën Timber kon zich op het laatste moment alsnog voor de bal werpen. Zian Flemming kreeg een nog grotere kans en kwam één-op-één met Paes, die zijn stiftje eruit hield. Weer aan de overzijde had Van Osch opnieuw moeite met een schot, ditmaal afkomstig van Gustafson. De rebound was deze keer echter niet aan een Utrecht-speler besteed.

Utrecht was in de fase daarna ook sterker en had het duel voor een groot deel in het slot kunnen gooien. Joris van Overeem schoot van tien meter echter recht op Van Osch, terwijl Mahi een intikker van heel dichtbij over het doel zag aan. Aan de overzijde sloeg Fortuna een kwartier voor tijd toe via Flemming, die raak kopte uit een fraaie voorzet van Cox: 2-2. Mahi had Utrecht alsnog de zege moeten bezorgen, maar de aanvaller faalde één-op-één met Van Osch.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Maahi voorlopig niet meer opstellen,vooral die laatste kans hoe kan je als profvoetballer zo een bal in schieten 1 op 1 met de keeper

18 december 2021 om 18:58

Los van zijn onzorgvuldige afwerking vond ik hem wel dreigend. Moet gewoon meer vertrouwen krijgen.

19 december 2021 om 00:04

Vind eerder.die douvikas helemaal niks
Die brengt echt 0.0

Kansloze trainer. Kansloos team. Kansloze tactiek en kansloze instelling. Wordt tijd dat er hard ingegrepen wordt.

18 december 2021 om 18:38

Had verwacht dat Utrecht iets verrder zou zijn dit seizoen. Ze begonnen toch lekker, zonde.

18 december 2021 om 18:52

Alsjemenou. Verder??? Het is zo vreemd dat als Utrecht speelt tegen Ajax dat er dan een inzet is van meer dan 100%. De rest van de wedstrijden levert het met dit materiaal gewoon wanprestaties. Elk jaar weer grote titels als aanval op de top 3. Nou echt niet met spelers als Maher, Mahi en nog wel een paar. Ik kan mij voorstellen dat van Seumeren er een keer klaar mee is.

18 december 2021 om 19:20

Schei toch uit, plek 6 is gewoon de plek waar Utrecht thuis hoort

18 december 2021 om 19:26

Inderdaad. Qua materiaal horen ze Misschien wel op die plek thuis. Als het heel erg mee zit dan kunnen ze strijden voor plek 4-5 met Az en Vitesse, maar ik zie ze dat niet redden.

18 december 2021 om 20:53

Natuurlijk hoort Utrecht met hun selectie te winnen van Fortuna. Maar zo slecht doet Utrecht het niet toch? Top 7 is waar ze thuis horen. Leuk hoor die ambitie om de top 3 aan te vallen maar zorg er nou maar eerst voor dat je Vitesse en AZ een aantal jaar achter je houd.

Schandalig slecht gewoon, echt waar. Elke week denk ik weer dat het dit x niet slechter kan maar ze blijven me verbazen. Geen enkele strijdlust te zien. Halve team mag in mijn ogen in de uitverkoop samen met Hake.

18 december 2021 om 18:50

Het begint met Gustafson terug naar het circus te sturen met zijn hakjes. Gooi er een jongen neer die druk zet en diep gaat en Douvikas word veel meer ondersteund.

Maar zoveel kansen missen is echt het probleem, als je je kansen benut dan heb je alleen al in de laatste week 4 punten meer en ben je door in de beker.

Het zit allemaal even tegen maar nog steeds vertrouwen in mijn clubje. Het kwartje moet gewoon even een keer de goede kant op vallen.

18 december 2021 om 19:26

100% mee eens, Mahi mist zoveel100% kansen maar dat is gewoon geen afmaker en hij is dat ook nooit geweest.
Ik blijf ook altijd achter mijn clubje staan, maar er moet echt verandering in komen. Maar ja dat is wel een open deur intrappen.

18 december 2021 om 20:11

@dessersfcu: je verwijt gustafsson dat hij geen druk zet, misschien mag dat wel niet van Hake? Bij feyenoord vielen vorig jaar dezelfde verwijten en met de komst van een goede moderne trainer was het euvel opgelost en konden dezelfde spelers opeens wel druk zetten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren