Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goed nieuws voor Owen Wijndal: Royal Antwerp doet een ‘Hallertje’

Laatste update:

Royal Antwerp heeft een administratieve blunder gemaakt bij de spelersregistratie voor de aankomende Champions League-campagne, zo erkent trainer Mark van Bommel. Sam Vines is de pechvogel. Zijn naam staat niet op de spelerslijst en zodoende hoeft de linksback niet te rekenen op Europese speelminuten dit seizoen.

Op een persconferentie erkende Van Bommel dat de club een fout heeft gemaakt. Op de vraag of het een tactische zet was, reageerde de oefenmeester ontkennend. "We hebben het niet goed gedaan. Vines hoorde wel op de lijst. We hebben een fout gemaakt en die kan niet meer worden rechtgezet", verklaarde de schuldbewuste Maasbrachter.

Het is zeer vervelend nieuws voor Vines, die momenteel nog herstellende is van een blessure. Tegen Union St. Gilloise, waarin Vines nog trefzeker was, moest de Amerikaan voortijdig de strijd staken, maar dat is zeker niet de reden dat de verdediger niet ingeschreven staat. Hij wordt namelijk nog voor het eind van de groepsfase terugverwacht bij de hoofdmacht. "Iedereen wil op die lijst staan. Natuurlijk is hij teleurgesteld", beaamt van Bommel. Eerder trof Sébastien Haller eenzelfde lot, toen hij na zijn wintertransfer naar Ajax in 2021 niet ingeschreven werd voor het restant van de toenmalige Europa League-campagne.

Het is een meevaller voor Owen Wijndal, die wél is opgenomen in de spelerslijst van the Great Old. De linksback komt op huurbasis over van Ajax en heeft dus een concurrent minder in de strijd om een basisplek in het miljardenbal. De administratieve blunder baart Van Bommel ook zorgen. "We hebben niet veel verdedigers. Er moet niet te veel gebeuren - daarom ook dat het goed is dat Owen Wijndal er nog bij is gekomen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geluk voor Wijndal, waarschijnlijk ongeluk voor Royal Antwerp.
Ach, ik hoop dat die jongen zich weet te herpakken. Misschien heb ik er geen kijke op, en er waren nog genoeg mankementen in zijn spel, maar bij AZ was Owen echt een goede speler die imo jarenlang heel belangrijk was voor dat elftal. Het is een zwaar jaar geweest waar iedereen ver onder hun kunnen speelde denk ik, maar bij hem sloeg het echt alles. Hij kon niks meer. Dan extra moeilijk als je domme uitspraken maakt over de beste linker kant enzo, dan zit je echt in de shit en dat zag je ook wel aan hem. Hoop dat hij zich herpakt!

14 september 2023 om 21:53

Blijf het herhalen. Bij AZ was het een erg degelijke back die zich uiteindelijk volledig terecht in Oranje heeft weten te spelen en zelfs wedstrijden op een EK heeft mogen spelen. Voetballen verleer je niet, dat geloof ik niet. Talent heb je immers wel of niet, en hij heeft het zeker. Alleen is talent niet genoeg, je moet er ook keihard voor blijven werken. Hopen dat hij zich bij Antwerpen, een plek waar iets minder de schijnwerpers aanwezig zijn, weet te herpakken want voetballen kan hij wel.

14 september 2023 om 23:36

Werkte het zo maar. Zijn genoeg jongens die het helemaal kwijt raken en misschien ligt dat niet altijd aan hun werkethiek. Denk dat vertrouwen en andere dingen ook een grote rol spelen, waardoor zij hun oude niveau niet meer halen.

Voor Vines ook wel een unieke kans om zich te laten zien in de Champions League en dan gaat Antwerp zo blunderen. Ik denk niet dat hij zijn contract nu nog gaat verlengen daar.

15 september 2023 om 01:02

Ja klopt denk dat die zich wilde laten zien. Denk dat dit wel mee zal spelen in verlening of niet.

Zat Overmars nog bij Ajax toen Haller niet ingeschreven werd? Want anders is het wel heel opvallend.

14 september 2023 om 22:01

Ja, dat was 1 van de redenen dat hamstra gehaald werd.

14 september 2023 om 22:02

Ik geloof het wel ja, maar zo'n lijst doorgeven is niet de taak van een TD lijkt me toch?

14 september 2023 om 22:31

Nee, dat wordt niet door de technisch directeur gedaan lijkt me inderdaad.

14 september 2023 om 22:35

Ik zou ook denken van niet. Maar het is toch heel toevallig dat het op ongeveer 2 jaar tijd gebeurt bij een club waar Overmars TD is.

Maar toeval bestaat natuurlijk gewoon.

Overmars doet het allemaal uit het hoofd!

Geloof me dit is geen blunder, ik heb die Vines live zien spelen en ik vind het merkwaardig dat zo’n slechte voetballer het toch wel schopt als prof

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren