Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goed nieuws voor Ajax: ‘Er was geen moment dat de pijn er echt inschoot’

Laatste update:

Ajax kan zo goed als zeker mét Frenkie de Jong op zoek naar een plek in de halve finales van de Champions League. Erik ten Hag kon zaterdagavond na de 6-2 zege op Excelsior geen duidelijkheid verschaffen over de hamstringklachten bij Frenkie de Jong, die na 28 minuten spelen reeds naar de kant werd gehaald. Ali Dursun heeft echter goed nieuws.

“Het gaat goed met Frenkie. Hij reist met de ploeg mee naar Italië en ik denk dat hij kan spelen tegen Juventus”, verzekert de zaakwaarnemer van de Oranje-international maandag in De Telegraaf. “Frenkie zelf is positief gestemd.” Ook eerder tegen Willem II (1-4) viel De Jong lichtgeblesseerd uit. Daarna kon de middenvelder echter gewoon spelen in de eerste kwartfinale-wedstrijd tegen Juventus (1-1).

Die goede hoop heeft Ajax vlak voor de return in Turijn ook, ook al greep De Jong na zijn wissel meerdere keren met zijn hand naar zijn hamstrings. “De wissel was uit voorzorg”, benadrukt Dursun. “Frenkie voelde de hamstrings opspelen, maar er was geen moment dat de pijn er echt inschoot. Dus het lijkt erop dat de schrik groter was dan de schade.”

Met een intensieve behandeling van De Jongs hamstrings lijkt hij te kunnen worden klaargestoomd voor het belangrijke duel op Italiaanse bodem. Volgens Ten Hag had De Jong voor de wedstrijd nog nergens last van. “Hij was fit om te spelen, maar ik zag hem al snel niet lekker bewegen en na de eerste minuten werd dat erger en erger. Daarom hebben we besloten verder geen risico meer te nemen”, legde hij zaterdag uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frenkie verwacht ik er morgen gewoon bij. Ben benieuwd naar de wedstrijd tegen Juventus. Bij Bayern en Real hebben we laten zien ook in uitwedstrijden een erg hoog niveau te halen. Ik ga er vanuit dat dit in Turijn weer het geval is. Ook zonder Tagliafico. Of dat genoeg is om de volgende ronde te halen? Geen idee, maar hopelijk kunnen we wel weer geweldig spel laten zien.

15 april 2019 om 07:15

Als ze zo spelen als vorige week en de kansen benutten zoals tegen Madrid dan zit dat er zeker in.. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat we zelfs de cup met de grote oren kunnen winnen dit seizoen.. Voetballend gezien hebben we inmiddels bewezen niet onder te doen voor de Europese topclubs, alleen hebben we heel veel kansen nodig om te scoren.. Ook in de buitenlandse media is men lyrisch over dit Ajax.. Zo zonde dat we maar 1 seizoen kunnen genieten van deze ploeg..

Natuurlijk gaat Frenkie spelen! Zag er ook niet uit als een ernstige blessure, maar het is voor Ajax hopen dat ze hem niet te vroeg brengen en dat het er rond de 30e minuut weer inschiet. Ben erg benieuwd wat Ajax gaat laten zien en hoe Juve daarop gaat reageren. Is het al morgen?

De zaakwaarnemer verzekert - dat hij denkt dat hij kan spelen, hhmmm. Ben iig al lang blij dat het mee lijkt te vallen!

Ik zou zeggen; geef Frenkie rust tegen Juve zodat hij hopelijk fit genoeg is om tegen Groningen, Vitesse, De Graafschap en Utreg te spelen voor het kampioenschap. Dat telt !!!!

15 april 2019 om 07:19

Grappenmaker... Die titel in die Mickey Mouse competitie kan mij gestolen worden.. Ajax moet nu vol voor die Champions League gaan.. Die kans krijg je waarschijnlijk de komende 20 jaar niet weer..

15 april 2019 om 07:25

Waarom zou je het Mickey Mouse competitie noemen als je hem zelf al jaren niet wint?

15 april 2019 om 07:35

De titel is heel belangrijk aangezien we volgend seizoen nog geen directe ticket hebben voor de CL. Anders kan je straks weer in juni beginnen met je wedstrijden.

15 april 2019 om 08:08

Babangida,
20 jaar is overdreven, Ajax haalde 2 jaar terug nog een Europese finale.

15 april 2019 om 11:13

Speak for yourself, wil gewoon wel weer eens kampioen worden hoor.
CL is fantastisch en ik hoop dat we nog verder komen, maar de titel halen is uiterst belangrijk.

15 april 2019 om 12:38

Natuurlijk wil ik kampioen worden maar feitelijk koop je daar veel minder voor. Verschil is nl. dat de wijze waarop Ajax nu Europees presteert er voor zorgt dat Ajax ook in het buitenland aanzien blijft houden. Dat is met een kampioenschap meer of minder veel minder het geval.

15 april 2019 om 07:19

In deze bijzondere situatie moet je vol voor Europees succes gaan. Halen of niet halen, alles geven. Ik vind het een mooi seizoen en uiteraard hoop ik op het kampioenschap. Maar wat mij betreft heeft dat geen prioriteit boven Juve.

15 april 2019 om 07:24

Tegen Groningen kan je echt wel zonder Frenkie hoor

15 april 2019 om 07:26

Als Ajax in de ed niet kan winnen zonder Frenkie dan doen ze echt wat fout. Met alle respect voor de genoemde ploegen, maar als je niet weet te winnen speelt er meer.

Heel goed nieuws, zullen Frenkie heel hard nodig hebben!

Toch ben ik bang dat Frenkie geblesseerd gaat raken. Weet niet. Het lijkt weer een kleine blessure. Op een gegeven moment zal het lichaam rust willen.

Waarom geeft ajax zijn spelers geen rust voor de wedstrijd tegen juve
tegen Excelsior hadden de bankzitters ook wel gewonnen en kom je niet in een situatie dat een van je belangrijkste spelers van het veld moet door een blessure

15 april 2019 om 08:34

Ik snap het wel, je staat heel het jaar 2de en neemt eindelijk de koppositie over na 30 speelronden, dan vind ik dat er geen risico's genomen mogen worden met een B-elftal

15 april 2019 om 09:18

@robinho010

Precies dit, alles op alles zetten voor de titel en de beker, al het mooie wat zich in Europa voordoet is bonus. Zilverwerk moet binnen gehaald worden. Rust geven zit er niet bij, hadden de spelers maar beter hun best moeten doen in januari, daar had je afstand van PSV kunnen nemen om nu wat punten voor te staan, waardoor je nu een keer tegen puntverlies had kunnen aanlopen. Niet gebeurd dus dan nu maar. CL is leuk, maar winnen is na genoegen onmogelijk. Je krijgt alleen nog maar topteams, die hebben een bank daar zeg je u tegen, komt Ajax verder, uitstekend, strand het schip kun je met opgeheven hoofd vertrekken.

Mag van mij afgelopen zijn morgen,nog 4 wedstrijden knallen en dan kampioen worden.
Kampioen moet nu eens gebeuren, volgend jaar met veel nieuwe spelers moet
je het maar weer afwachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren