Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead wekt woede van fans: ‘Maandag moet het oorlog worden’

Laatste update:

Enkele meegereisde supporters van Go Ahead Eagles stonden na afloop van de wedstrijd tegen De Graafschap (1-0) neus aan neus met de spelers van de Deventer ploeg. Zij waren woedend op de slappe indruk die het elftal van Dennis Demmers achterliet en maakten dat de voetballers in woord en gebaar duidelijk.

/

Verdediger Bart Vriends begrijpt de onvrede van de achterban: “Het zal maandag oorlog moeten worden, want dat is de enige manier om deze club nog in de Eredivisie te houden”, zei hij na afloop in gesprek met FOX Sports. “We moeten dit snel vergeten, want over drie dagen moet er een ander Go Ahead staan. Wij horen sterker te zijn dan De Graafschap.”

Go Ahead kreeg in de eerste helft een aantal kansen en trof zelfs de paal, maar na rust zakte men ver weg en boekte de thuisploeg een verdiende 1-0 overwinning. “In de eerste helft deden we nog wel goed mee”, erkent Vriends. “We hadden meer geduld moeten hebben, want we waren af en toe veel te snel de bal kwijt.”

'Go Ahead Eagles verdiende ten minste één punt'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

D'ran kennen ze in Deventer niet

22 mei 2015 om 21:40

Wat is dat toch met die fans die i woord en gebaar verhaal komen halen? Waarom wordt daar niet keihard tegen op getreden.. Voetballers hoeven zich niet te verantwoorden bij de fans in woord en gebaar...onzin! Ik be zelf al 18jaar diehard supporter en nog nooit heb ik het gevoel gehad om mijn eigen club op die manier in discrediet te brengen, het zal wel aan mij liggen....

22 mei 2015 om 21:41

Omdat spelers passanten zijn die voor zichzelf voetballen. Supporters zijn er altijd!

22 mei 2015 om 21:48

Dan moeten ze zich als supporters gedragen en niet als idioten...

22 mei 2015 om 22:11

ja vind ik ook, maar zolang het bij praten blijft vind ik het geen probleem. Echter sommige supporters gaan weer net een stukje verder helaas. Heb trouwens niet het idee dt hier iets verkeerds is gebeurd. Supporters hebben zich toch gedragen ver.

23 mei 2015 om 00:09

Supporters hebben vrienden als die winnen, maar bij verlies zijn het ineens passanten....

23 mei 2015 om 00:09

Supporters hebben vrienden als die winnen, maar bij verlies zijn het ineens passanten....

Poll nu zo'n 50/50, coach Demmers bij fox. "blij zijn dat het geen 4-0 is geworden"

Dat geeft het nut van een poll wel aan.

22 mei 2015 om 22:03

Komt omdat veel mensen de wedstrijd niet hebben gezien maar toch maar stemmen

Jezus wat een slappe hap zeg! Graafschap verdiend gewonnen, zeker op basis van de tweede helft. Publiek ging er ook lekker op. Kon prima tussen De Graafschap supporters zitten, waarvoor hulde..

Maandag erop en erover!!

22 mei 2015 om 23:29

Tuurlijk kan dat ook
Ik hoop maandag andersom

Als Go Ahead Eagles met het thuispubliek erachter alles gaat geven dan zie ik ze wel met 2-0 winnen. De Eagles horen als je kijkt naar het spelersmateriaal ook thuis in de Eredivisie. Een eventuele volgende ronde voor de Eagles zal ook erg lastig worden maar ik hoop echt dat die mooie club uit Deventer in de Eredivisie blijft.

22 mei 2015 om 21:39

Ben benieuwd

22 mei 2015 om 23:23

Haha, qua spelersmateriaal horen ze echt niet thuis in de Eredivisie, ze kunnen niet eens een fatsoenlijke kans creëren, laat staan afmaken..

Slecht Go Ahead goed De Graafschap. Ik zal het wel mooi vinden als De Graafschap of Roda JC er in komt. Van mij mag Go Ahead wel degredaderen. NAC moet er wel in blijven.

22 mei 2015 om 21:39

NAC straalt meer uit, en is eredivisiewaardig, weten alleen niet hoe ze t team samen moeten stellen, dan wordt t natuurlijk lastig

23 mei 2015 om 08:54

Ik hoop andersom. Nac mag van mij er wel uit go ahead erin. En emmen in de ere divisie.

Misschien moet die fans eens realiseren dat de ploeg simpelweg niet goed genoeg is. Als je zo het elftal bekijkt lopen er louter gemankeerde spelers rond. Ik zou niet een speler weten die een meerwaarde zou zijn bij een middenmoter in de Eredivisie. Dat zegt genoeg.

23 mei 2015 om 09:13

@basenparen de fans realiseren ook wel dat er niet al te veel kwaliteit is maar het gaat erom Hoe je tot deze nederlaag komt. Totaal geen beleving gezien afgelopen avond. En ook al zit je niet lekker in de wedstrijd dan moet je toch alles geven als dit was gebeurt en de jongens waren kapot geweest dan was dat verhaal halen vd supporters ook niet gebeurd! Graafschap gefeliciteerd met de overwinning

23 mei 2015 om 09:17

Natuurlijk keur ik de manier waarop de supporters op de foto dit deden af!

Willem II en Nec(jupiler League en Europees voetbal)krijgen gezelschap

Het zal lastig worden voor de Eagles, voorin hebben ze veels te weinig stootkracht en met zo,n slappe instelling ben je gedoemd tot de Jupiler League!

Leuk dat een zwolle supporter zegt dat Nac meer uitstraalt haha. Voor de eredivisie is het toch het best dat Nac en Go Ahead er gewoon inblijven.

22 mei 2015 om 23:21

Van mij mogen ze er beide uit. Eagles hoeft geen uitleg lijkt mij(persoonlijke voorkeuren. Nac verdient het als club gewoon (behalve de supporters) kijkend naar de afgelopen jaren. Slecht beleid en gewoon kut-voetbal.

En dan snap ik de persoon waar je op doelt wel; NAC speelt al járen in de eredivisie en gae toch niet, die zijn met een toevalstreffer (play-offs) gepromoveerd terwijl ze dat jaar 5e/6e (?) werden.

23 mei 2015 om 00:01

Waarom is dat voor de eredivisie het beste? GAE heeft in 2015 een dramatisch elftal en ten opzichte van Roda of de Graafschap vind ik GAE niets meer of minder waardevol voor de eredivisie.

23 mei 2015 om 00:07

de egels of de graafschap? qua stadion al zal de graafschap er beter bij passen..

23 mei 2015 om 12:23

Die betonbak is een aanwinst zeker...

23 mei 2015 om 12:34

Betonbak? Wat laat je, je gaan. Prachtig Engels stadion net zoals dat van jullie.

Dat wordt een echte Boerenoorlog, Doetinchem tegen Deventer. Denk dat Go Ahead hem er toch uit gaat trekken.

Moet je die Vriens horen 'het moet oorlog worden" Die idioot weet niet eens wat oorlog is, terwijl hij deze uitspraak doet in de contex dat het hier over voetbal gaat. Alsof degradatie zulke rampzalige gevolgen heeft voor Go Ahead dat er sprake is van een "oorlogsituatie" Go Ahead is maar Go Ahead en geen Real die voor miljoenen in het krijt staat. Als Go Ahead degradeerd blijft de club heus wel bestaan, maar is mijnheer Vriens als eerste vertrokken. Zo zijn voetballers ook wel weer. Groot doen voor de buitenwacht maar als het er op aan komt zijn ze als eerste vertrokken.

Ps die idioot langs de lijn heeft blijkbaar de woorden van Vriens wel heel letterlijk genomen door als gek dat gedrag te tonen. Die wou oorlog binnen zijn eigen club en tegen zijn eigen spelers gaan voeren.

23 mei 2015 om 01:20

Vriends

Go Ahead heeft er niets van begrepen en degradeert kansloos naar de juup. Ze hebben ook niets in de eredivisie te zoeken. Knappe prestatie afgelopen seizoen van Foeke Booy.

Die spelers van Go Ahead zijn schijtsbenauwd voor die tokkies uit Deventer. Ben benieuwd hoe ze met die spanning omgaan maandag.

Je moet je toch dood schamen als je op deze wijze je spelers benadert. Natuurlijk mag je duidelijk maken dat spelers tot het gaatje moeten gaan, maar als club moet je dit soort tuig weren uit je stadion. Is voora lles slecht, voor de club, sponsors en spelers. Jammer voor de echte supporters en club.
Niet te hopen dat GAE gaat degraderen, heb dan de indruk dat het stadion in versneld tempo wordt ,,verbouwd'' door dit aso-tuig.

23 mei 2015 om 13:17

Volgens mij heeft peinke ooit klappies gehad van de tokkies uit deventer whuhaha

23 mei 2015 om 19:05

57, nog nooit 1 klappie gehad, niet van een egel, niet van een tokkie. Sterker nog, gaat ook nooit gebeuren.

23 mei 2015 om 13:29

Hahah zit wel diep ofniet? Wat is er precies gebeurd dan dat over de grens ging? Je mag toch wel tegenover je spelers aangegeven dat je meer strijd van ze verlangt omdat je gewoon op degraderen staat. Zoals ze gisteren op het veld stonden had ik niet het idee dat ze dit helemaal beseffen. Voor mij zou het juist erger zijn als iedereen passieloos begint te worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren