Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gijs Smal reageert totaal verrast op zogenaamde transfer naar Feyenoord

Laatste update:

Gijs Smal reageert stomverbaasd op het nieuws dat hij de overstap zou maken naar Feyenoord. Vrijdagmiddag maakte het Algemeen Dagblad bekend dat de linksback de eerste zomeraanwinst van de Rotterdammers zou zijn, maar dat nieuws lijkt voorbarig.

Smal maakt via zijn Instagram Story duidelijk totaal verrast te zijn over het nieuws dat hij naar Feyenoord zou gaan. “Getekend? Done deal? Geruchten blijven geruchten”, zo schrijft de 26-jarige linksback.

Volgens de berichtgeving van het AD zou Smal een ‘meerjarig contract tekenen’ en de eerste zomeraanwinst van Feyenoord worden. Volgens de vleugelverdediger is er nog niets definitief.

Eerder maakte 1908.nl bekend dat Feyenoord zeer geïnteresseerd is in de diensten van Smal. Er was reeds een aanbieding neergelegd bij de linksachter, maar woensdag zou Smal nog twijfelen aan het maken van de transfer.

Smal loopt komende zomer uit zijn contract bij FC Twente en is inmiddels vrij om te onderhandelen met andere clubs over een vervolgstap in zijn carrière. Niet alleen Feyenoord wil Smal graag inlijven, want ook KAA Gent, FC Kopenhagen, RC Lens, Rangers en Celtic toonden al belangstelling.

Wat Feyenoord, gezien de concurrentie, precies van plan is met Smal, is onduidelijk. Naast Quilindschy Hartman beschikt trainer Arne Slot namelijk ook nog over Marcos López op de linksbackpositie. Wel wordt gemeld dat de eventuele komst van Smal ‘breed gedragen’ wordt binnen Feyenoord.

Het AD suggereert dat Feyenoord met de verkoop van López ruimte in de selectie maakt voor Smal, maar het is dus nog onduidelijk in hoeverre laatstgenoemde zelf al overtuigd is van de plannen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen voor Feyenoord dat hij niet komt. Middelmatige back.

8 maart 2024 om 17:55

Als back up ga je ze niet snel beter vinden, als eventuele vervanger van Hartman voor aankomend seizoen komt hij zeker voor de CL tekort.

8 maart 2024 om 18:05

Zou de vervanger van Lopez zijn. Mocht Hartman vertrekken zal er wel een serieuze aankoop gedaan worden.

8 maart 2024 om 18:11

Bij slot worden ze beter dan gebeurde ook bij Hartman.jij ben natuurlijk ook een coach die het beter weer dan een slot

9 maart 2024 om 07:32

Maar de vraag is. Blijft Slot volgend seizoen?

Met het oog op speeltijd probeert hij tijd te rekken en hiermee Twente aan het lijntje te houden. Ik verwacht niet dat Smal nog voor Twente zal spelen. Met Salah Edine en Regeer heeft Twente uitstekende alternatieven voor de linksback positie.

8 maart 2024 om 18:07

Als ik Twente was zou ik niet kijken of hij bijtekend of niet. Gewoon de beste back opstellen met het oog op CL voetbal lijkt me. Weet niet of hij dat is overigens.

8 maart 2024 om 18:39

Eens Scummyman, hij is uberhaupt de beste back niet meer. Doe mij maar Regeer of Sallah-Edinne, ook zonder dit transfernieuws

8 maart 2024 om 22:24

Je gaat toch gewoon je beste speler opstellen? Je kan nog voor plek 2 gaan en plek 3 is nog alles behalve zeker? Geen moment om te verzwakken vanwege het uit contract lopen van een speler.

Hahahaha, die is dus allang rond. Jammer voor Smal dat er in de voetballerij niets geheim blijft. FC Twente heeft 100% gemotiveerde spelers nodig die er alles aan willen doen om derde te blijven. Smal heeft niet meer het belang bij FC Twente maar bij blessure vrij blijven en de tweede plaats van Feyenoord. Bedankt voor alles Smal en veel succes bij Feyenoord

Niet definitief. Dat betekent dat het op een haar na geregeld is. Slim van Feyenoord, want Hartman gaat natuurlijk naar het buitenland

8 maart 2024 om 18:33

Is opvolger van Lopes.... Voor het niveau Hartman komt Smal veelste kort

8 maart 2024 om 18:44

Hij zal toch geen back up willen worden. Hij speelt nu bij de nummer drie van Nederland en voorronde CL. Dan ga je niet naar een bankpositie denk ik.
Hartman gaat veel opleveren zeker na het Ek

8 maart 2024 om 21:13

Hij zit nu toch ook op de bank? Bij Twente heeft ie Salah-Edinne en Regeer als concurrent. Bij Feyenoord gaat ie waarschijnlijk een stuk meer verdienen en moet ie het gaan uitvechten met een andere nieuweling indien Hartman weggaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren