Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Giggs: ‘Om als topspelers te worden gezien, moeten ze wel 20 keer scoren’

Laatste update:

Ryan Giggs is sinds vorig jaar niet meer werkzaam voor Manchester United, maar de clubicoon volgt de prestaties van zijn voormalige werkgever nog altijd op de voet. De Welshman is onder de indruk van het team dat José Mourinho dit seizoen heeft geformeerd en geniet vooral van de aanstormende talenten Marcus Rashford en Anthony Martial.

“De strijd tussen Rashford en Martial is prachtig om te volgen. Ik denk dat ze ook heel goed samen zouden kunnen spelen, met Marcus meer als een natuurlijke spits en Martial meer als een linksbuiten die ook centraal kan spelen”, vertelt Giggs bij Sky Sports. “Ze zijn allebei extreem snel en extreem gevaarlijk, alhoewel ze, als ze als topspelers gezien willen worden, wel twintig goals per seizoen moeten gaan maken.”

The Red Devils kennen een overtuigende start van het seizoen en voeren samen met stadsgenoot Manchester City de Premier League aan. Giggs vindt het echter nog te vroeg om te stellen dat de strijd om de landstitel tussen die twee clubs zal gaan: “Ik heb de wedstrijd tussen City en Chelsea niet gezien, maar ik denk nog steeds dat Chelsea mee gaat doen. Maar je moet zeggen dat United en City indruk maken en er voorlopig het sterkst uitzien. Ik denk dat we de trainers, Josep Guardiola en José Mourinho, nu duidelijk hun stempel op hun teams zien zetten.”

“In het geval van Pep met de doelpunten die ze maken en de kansen die ze creëren, het is een opwindende tijd voor City-fans. Bij United zie je een beetje van beide, met een enorm sterke verdediging en ook veel doelpunten. De wedstrijd tegen Southampton was een goed voorbeeld, waar ze erg goed speelden in de eerste helft en in de tweede helft inzakten. We wachten nog steeds om te zien of City ook wedstrijden wint als ze niet zo goed spelen, dus de echte uitdagingen komen er voor allebei nog aan.”

Wie beschouw jij als het grootste talent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Martial als buitenspeler niet echt imponeren en zou hem graag centraal zien spelen. Maar Lukaku kun je niet eruit gooien natuurlijk dus ik denk dat hij gewoon weg moet gaan waar hij centraal kan spelen.

4 oktober 2017 om 06:09

Dan moet je toch maar eens gaan kijken dit seizoen.

4 oktober 2017 om 07:53

Hij is juist weer ontzettend opgeleefd dit seizoen. Iedere keer als hij speelt heeft hij wel een assist of goal en is erg gevaarlijk.

4 oktober 2017 om 12:48

Martial speelt geweldig. Soms een beetje te veel op zichzelf gericht, maar altijd de honger naar goals. Vind dan ook dat Mourinho die jongen wat vaker een basisplaats mag geven. Rashford is natuurlijk ook een geweldig talent, maar is minder effectief dan Martial dit seizoen.

Martial was in zijn eerste seizoen echt gruwelijk, clubtopscoorder geworden, en bijna iedereen wist het zeker, dit wordt het nieuwe pareltje van United. Na wat privé problemen en een zeer matig EK was hij het even kwijt, maar mourinho heeft er afgelopen seizoen ook weinig aan gedaan om hem zijn vertrouwen terug te laten winnen. Dit seizoen al 3 goals en 2 assists in 140 minuten premier league. Rashford doet het ook zeer behoorlijk met 2 goals en 3 assists maar had daar wel 470 minuten voor nodig. Toch blijft rashford de voorkeur krijgen en dit is denk ik waar ook veel mensen hun mening op baseren. Zelf denk ik eigenlijk dat mourinho zijn wat nonchalante uitstraling niet zo waardeert, terwijl dit in zijn eerste seizoen nog bestempeld werd als 'koelbloedigheid'. Ook is hij de engelse taal nog niet helemaal machtig en komt rashford veel meer over als een vechter, wat zeer gewaardeerd wordt door mourinho. Ondanks dat ik rashford een van de grootste talenten vindt, die eigenlijk ook alle cruciale kwaliteiten heeft of nog kan krijgen om de wereldtop te bereiken, zou ik toch altijd de voorkeur geven aan martial. Dat is een speler die altijd voor gevaar zorgt met zijn dribbels, en ook heel veel ruimte creëert voor zijn teamgenoten. Ook kan ik echt genieten van zijn dribbels en close control.

4 oktober 2017 om 08:30

Goede, gebalanceerde analyse, hier hebben we wat aan!

4 oktober 2017 om 12:49

Mooie reactie idd! Ik ken MU en met name Martial niet goed genoeg om te oordelen, maar ik wordt wel oprecht blij van die jonge en bevlogen Rashford!

Naar mijn inziens is het ook met name Martial die het nu maar eens moet gaan laten zien. Die speelt inmiddels een jaar of 5 op het hoogste niveau en heeft tot dusver het predicaat 'talent' nog niet helemaal weten te ontstijgen. Dit in tegenstelling tot een Mbappe die in 2 jaar tijd van talent naar wereldtop is gevlogen.

Rashford heeft in mijn ogen iets meer krediet, moet het met name hebben van invalbeurten, komt uit de eigen jeugd, heeft geen 60 miljoen gekost met een veelvoud salaris (65k vs 30k pond) en heeft geen ervaring op kunnen doen bij een subtopper. Is daarnaast ook nog een jaar of 2 jonger en laat meer honger zien op het veld.

Qua overall rendement bij MU ontlopen ze elkaar niets: Martial 62 apps en 18 goals, Rashford 50 apps en 12 goals.

United mag zich in zijn handen wrijven met deze toptalenten, maar ondertussen is het wel zaak dat er een team staat dat wedstrijden wint en ze niet afhankelijk zijn van de jongelingen.

Giggs scoorde er zelf ook nooit 20 p seizoen, maar vond het toch best een topspeler ..

4 oktober 2017 om 09:34

Andere manier van spelen, meer een aangever (een klassie buitenspeler) dan een naar binnentrekkende buitenspeler zoals Robben of Bale.

Rashford heeft niet zoveel potentië als Anthony Martial denk ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren