Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ghoochannejhad voelt zich benadeeld: ‘Het is een zuivere strafschop’

Laatste update:

Reza Ghoochannejhad had in de tweede helft een strafschop willen krijgen tegen PSV. De aanvaller van sc Heerenveen werd in het strafschopgebied naar de grond gewerkt door Santiago Arias, maar op dat moment werd er gevlagd voor buitenspel. Onterecht, volgens Ghoochannejhad. Collega-aanvaller Henk Veerman stond weliswaar buitenspel, maar nam geen deel aan de aanval.

Het incident vond plaats bij een stand van 2-1; uiteindelijk slaagde Heerenveen er dankzij een laat doelpunt van Ghoochannejhad toch nog in om een punt mee te nemen. "Op het moment dat hij floot dacht ik: yes, hij heeft het gezien, het is een penalty. Dan sta ik op en is het ineens buitenspel", zegt de Iraniër tegen FOX Sports. "Henk Veerman doet niet mee aan de aanval. Ik wel en ik sta absoluut niet buitenspel. Hij raakt me dan gewoon vol van achteren. Het is een zuivere strafschop."

Over de wedstrijd is Ghoochannejhad tevreden. Hij merkte dat Heerenveen voor rust 'voetballend gezien' niet in de problemen kwam, ondanks dat PSV bij rust leidde met 2-0. "We waren misschien de bovenliggende partij. Dat gevoel had ik op het veld. De tweede helft moet je dan wat als je 2-0 achterstaat", legt hij uit. "Je speelt uit bij PSV dan weet je dat het lastig wordt. Ik moet toch een compliment geven aan onze veerkracht. Dit geeft alleen maar vertrouwen voor ons."

Verdiende Reza Ghoochannejhad een penalty?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopt helemaal war hij zegt, in de herhaling kon je het goed zien dat Veerman buitenspel stond en Reza niet.

18 februari 2018 om 11:55

Precies. PSV is gisteren goed weggekomen. Wat betreft de arbitrage hadden ze niets te klagen. Maar het is in een split second dus kan me voorstellen dat er gevlagd is.

18 februari 2018 om 12:04

Het is toch bijzonder hoe PSV hier gelukkig wegkwam met 1 punt met dank aan de arbitrage en dat de fans dan alsnog hier claimen benadeeld te zijn.

18 februari 2018 om 12:07

Omdat de arbitrage naar 2 kanten gewoon slecht was. PSV heeft ook voldoende momenten tegen gekregen, denk aan een Dumfries die wonder boven wonder eraf gewisseld kon worden.

Hou toch op man, je hangt met je lichaam over de lijn heen en dan zegt de regel: met elk lichaamsdeel waarmee je MAG scoren kan je buitenspel staan.
Daarnaast trap hij gewoon compleet mis en laat zich vallen, dus had sowieso geen penal mogen zijn als het gewn buitenspel was.

Ook heb je al heel veel mazzel gehad met deze amateur scheids, anders was je niet eens terug in de wedstrijd gekomen. Dus ga die scheids maar even op je blote knietjes bedanken Reza, want wat je hier zegt slaat natuurlijk nergens op...

18 februari 2018 om 11:01

Zoveel minder was H'veen niet in de eerste helft. Ze komen twee nul achter.
Zelfs met een man minder had psv hier niet hoeven gelijk te spelen. Denk dat ze PSV mogen bedanken, hen de mogelijkheid te geven om terug te komen. Of Cocu bedanken. Al met al nog niets ad hand toch. Je loopt wel eens tegen de lamp aan. Gebeurde gister. Als PSV doorgaat met wat ze heel t seizoen al doen.. worden ze kampioen.

18 februari 2018 om 11:06

Jipo,
Haal niet alles erbij penalty is penalty klaar! PSV bril afzetten en over blote knietjes gesproken dat mag jij dan doen want had deze scheidsrechter dit afgehandeld zoals behoord verliest PSV deze met 2-3...

18 februari 2018 om 11:13

Ja echt hè, trekt alles uit de kast om maar te zeggen dat het geen penalty is.. Zoals het reglement waar duidelijk instaat dat hij gelijk heeft.

18 februari 2018 om 11:32

Speler neerhalen in elf meter is strafschop.. of heb jij een ander spelregel boekje? Zeker een met rood-wit gestreepte kaft?

18 februari 2018 om 11:48

En wat was precies dat neerhalen dan ? Arias kruist achterlangs, Reza mist de bal en zou een strafschop krijgen. In mijn optiek doet Arias niets onreglementair in die situatie en maakt reza gewoon gebruik van het achterlangs gaan van de verdediger.

18 februari 2018 om 11:51

Absoluut niet! Als die flapdrol van een Higler gewoon normaal doet, dan sta je gewoon de hele wedstrijd 11 vs 11 (of misschien wel 11 vs 10, want die Dumfries was toch een partij aan het zagen). En met 11 vs 11 geeft een ploeg als psv een 2-0 voorsprong niet weg. Higler heeft psv gisteren echt zwaar benadeeld. Punt.

18 februari 2018 om 11:58

Lozano is de enige die PSV benadeeld heeft. Is gewoon een slaande beweging. Op die plek, 1 minuut voor rust met 2-0 voor. Is toch gewoon oerdom.

18 februari 2018 om 12:47

Ik hoop echt op misstappen van PSV maar ik vond de rode kaart ook zwaar gestraft. Van wat ik gezien heb( internet filmpje op telefoon) zag het er niet handig uit maar dus geel en niet rood. Punt verlies is leuk maar laat ons eerst maar eens van een goed spelend Zwolle winnen. Hoe het seizoen nu loopt zie ik dat ook niet snel gebeuren!

18 februari 2018 om 13:12

Slaan is rood dus gewoon terecht ervanaf gestuurd.

18 februari 2018 om 13:35

Net als Kramer in de tijd oow nee dat was aaoen duwen vegen. Of hoe noemde jullie advocaat dat ook alweer?

18 februari 2018 om 11:35

@jipo25, Ga nog maar eens kijken, want de voet van de verdediger voor hem, zoals jij terecht benoemt een lichaamsdeel waarmee je kan scoren, heft buitenspel van Reza op.

De assistentscheidsrechter maakt een foutje die jij hier ook maakt. Wonderlijk, want in tegenstelling tot die assistent, kan jij de herhaling bekijken. Bij hem stond die lange Verman in zijn gezichtsveld, dat excuus heb jij niet, want de camera staat aan de andere kant.

18 februari 2018 om 11:49

Dan weet ik niet over welke beelden jij het hebt, want zijn hoofd en bovenlichaam hangen ver voorbij de buitenspellijn...

18 februari 2018 om 11:53

Dat is van Veerman, Reza stond er daadwerkelijk achter. Bij Reza was ook zijn hoofd niet meest vooruitstekende lichaamsdeel. Veerman stond buitenspel maar Reza vertrok van de juiste kant van die lijn.

18 februari 2018 om 12:29

Nee niet waar, Veerman staat ongeveer een kilometer buitenspel, daar heb ik het niet over. Maar ga nou eens gewoon naar beelden kijken man, dan zie je dat Reza buitenspel 'hangt' en ook buitenspel 'hangen' is buitenspel. Dus kap met liegen en ben gewoon ff eerlijk

18 februari 2018 om 12:41

@pipo25: Reza stond geen buitenspel. Zijn hoofd en de voet van de verdediger (schwaab?) stonden op 1 lijn. Wat inderdaad te zien is in de herhaling. Veerman stond een metertje verder, maar hij deed niet mee met het spel. Dus nadien was het een pingel en hier heeft PSV gemazzeld.

Ik had het idee dat Higler wat spijt had van zijn rode kaart aan Lozano. Een kaart die je kan geven, maar waar ik er ook heel goed mee had kunnen leven als hij niet was gegeven. Maar de tweede helft leek Higler wel aan compensatiegedrag te leiden. Ik vond dat we met Heerenveen de arbiter allerminst mee hadden ineens. Een eventuele rode kaart voor Dumfries heb ik overigens compleet gemist, maar dat ter zijde. Ik snap wel dat hij eruit werd gehaald, want het werd penibel.

Maar je kan dit niet naar een terechte niet-gegeven pingel lullen. Alleen de rode kaart zou je over kunnen twijfelen. En twijfel over de capaciteiten van Higler zijn al helemaal verdwenen. Die man presteert het gewoon om week in, week uit een droevige partij te fluiten.

En PSV-publiek: De Higler-show vond ik een leuk stukje, maar wat een ontzettend vreemde reactie om Woudenberg de gehele partij uit te fluiten. Dat werd op een geven moment zelfs erg zielig. Jammer was dat...

18 februari 2018 om 12:48

@lanjouwer: lolbroek aangedaan vanochtend? Wat ee hilarisch mannetje ben jij toch. Het was gewoon buitenspel, klaar. Rood was onterecht. Dumfries had rood KUNNEN krijgen (niet moeten he, maar kunnen) als Higler toch zo strikt op de regeltjes zat (counter eruit halen met duw in rug en tackle op de benen van schuinachter, moment dat Schaars geel kreeg). Daarnaast snap ik heel goed dat "naaimachine" Woudenberg de rest van de wedstrijd werd uitgefloten, want wat een smerig mannetje is dat zeg...

18 februari 2018 om 13:14

De voet van de speler van PSV staat er nog waardoor het helemaal geen buitenspel is. Dus in plaats van mensen te beschuldigen van liegen zou ik als ik jou was maar gewoon goed kijken.

18 februari 2018 om 13:15

Slaan is rood dus terecht. Man, ik ben bevooroordeeld over Feyenoord maar kan ook gewoon subjectief blijven, voor jou is dat echt heel ver te zoeken.

18 februari 2018 om 13:47

Jipo, gekleurde bril af doen en een bril op sterkte op zetten. 100% niet buitenspel en 100% rood vanwege de slaande beweging. Hoe vaker tegen jezelf zegt dat een leugen de waarheid is, hoe sneller je in een leugen gaat geloven. Dank alvast!

18 februari 2018 om 14:23

@jipo23, op de man spelen is flauw, maar je lokt de reacties zelf uit, door als een Don Quichotte bij je standpunt te blijven, terwijl iedereen het anders ziet. Alle beelden wijzen uit dat het geen buitenspel was, alle analitici op TV en alle landelijke dagbladen hebben dit ook gemeld. Hooguit zul je wat reacties vinden van supporters van de regionale omroep of op twitter die het met je eens zijn, maar dat zegt helemaal niets. Want dat zijn blinde supporters.

Het verwonderlijke is nog dat je je schijnbaar benadeeld voelt, terwijl de strafschop uiteindelijk niet doorging omdat de grensrechter ernaast zat. Reza is terecht boos en mag dat ventileren.

Het is wat mij betreft lachwekkend dat je het blijkbaar normaal vindt dat de arm van Lozano zo ver doorslaat. Die beweging heeft helemaal niets met voetbal te maken en hoort niet thuis op een voetbalveld.

18 februari 2018 om 14:40

@jipo23: Hoe is het om te leven in een parallelle wereld, maar dan een waarin alles precies tegengesteld wordt beoordeeld, wanneer je het vergelijkt met onze wereld?

Gelukkig werd het 2-2, want in jouw parallelle wereld zou je een 2-3 overwinning van Heerenveen hebben gezien als een overwinning van PSV .

19 februari 2018 om 15:14

@EFKA hoe is het om te moeten met een handicap van niet kunnen lezen? Het is 25 niet 23 dipshit.
Rood was geen rood, kijk ook maar naar Huntelaar. Heerenveen heeft gewoon mazzel gehad en daarom moet Reza niet janken. Klaar

Eigenlijk had hij een strafschop moeten krijgen het vlaggen van de assistent was een mazzeltje voor Psv.

Wat een onzin met zijn "absoluut geen buitenspel". Zo ruim was het nu ook weer niet. Echt een geval van millimeterwerk. Dan staat Henk Veerman ook nog in beeld om het gezichtsveld van de grensrechter te belemmeren, waardoor het voor die man helemaal niet meer goed is waar te nemen. Echt een pechgevalletje, waarbij er geen sprake is van benadeling

18 februari 2018 om 11:06

Je bedoelt geen "opzettelijke" benadeling. Als je iets niet krijgt waar je (naar eigen zeggen) wel recht op hebt dan ben je nog steeds benadeelt, ook al is het door pech.

18 februari 2018 om 11:07

De regel is wel: bij twijfel doorspelen...

18 februari 2018 om 11:29

Ramon, blijkbaar twijfelde hij niet. Realiseer dat het in split second gebeurd. Lastige gevallen voor een grensrechter. Hoe graag ik had gewild dat Heerenveen zou winnen, denk ik ook dat Reza nipt buitenspel stond.

18 februari 2018 om 11:34

Wat je vaak ziet is dat ze bij twijfel juist wel vlaggen.. dat bedoelde ik maar ben het wel eens dat het een moeilijke situatie is om te beoordelen

18 februari 2018 om 12:16

Daar ben ik het dan wel met je eens. Ook scheidsrechters fluiten heel veilig, door liever te vaak te fluiten dan dat ze een overtreding missen. Nijhuis is dan een uitzondering, maar die slaat er in door, door alle mediagekte.

18 februari 2018 om 12:35

Of het nou daadwerkelijk buitenspel was of niet, als wij er al niet uitkomen na talloze herhalingen en stills, het kwalijke vind ik dat de grensrechter doordat Veerman er nog tussen staat nooit zeker heeft kunnen weten dat het buitenspel is. Dan kun je toch niet vlaggen?

18 februari 2018 om 11:08

Dus als je het niet weet als grensrechter dan moet je niet vlaggen. Hij vlagt voor Veerman. Terecht rood voor Lozano overigens. Hij slaat gewoon.

100% buitenspel. Zet het beeld op pauze en leg de lineaal op het tv scherm. Einde discussie. En ik denk dat Heerenveen nou niet echt over benadelen mag spreken na de belachelijke rode kaart.

Maar we gaan echt geen kampioen worden hoor. Zonder v ginkel en lozano is PSV 50% slechter. Volgende week dus 0 punten. Dan nog uit naar az 0 punten en dan nog thuis Ajax. Tja....

18 februari 2018 om 11:18

Hoezo belachelijke rode kaart?

Dit heeft niets met breed maken of bal afschermen te maken, vanuit de camera positie vanaf ongeveer de middenstip vond ik het het meest duidelijk. Belachelijke zwaai van Lozano, nergens voor nodig. Overigens volgens mij ook geen pingel, bovenlichaam van Reza was buitenspel.

18 februari 2018 om 13:09

Zon beweging wordt echt wel 100x tijdens een wedstrijd gemaakt. Ik maak me zelf er ook wel eens schuldig aan zonder dat ik het doorheb puur omdat je gefocust bent op de bal en omdat die kerel achter je dan ook nog aan je shirtje trekt. Ik vind eigenlijk belachelijk dat dit per definitie rood zou moeten zijn. De verdediger valt ook wel erg sierlijk, stervende zwaan.

18 februari 2018 om 11:37

Nee joh Feyenoord is een stilzwijgend accoord dat gesmeed is tijdens de beker daarbij komt dat Feyenoord publiek Ajax niet in het zadel geholpen wil dus dat wint PSV... het excuus van Feyenoord wordt het loodzware programma met midweeks de horor thuis wedstrijd tegen Willem 11 ...

18 februari 2018 om 11:48

Zulk droomscenario vraagt om een nachtmerrie...😨

18 februari 2018 om 12:56

Dus jij zegt spreek niet voor het Feyenoordpubliek maar vervolgens spreek je wel voor hey Ajaxpubliek. Want get grote zoeken naar excuses os begonnen. Wat een onzin. Ik zou het volkomen logisch vinden dat Feyenoord buwust of onbewust niet 100% geeft in de competitie want hun belang ligt nu in de beker. Daar ligt hun beste kans op EL. En dat is niet alleen tegen PSV maar in elke competitiewedstrijd!

18 februari 2018 om 13:12

Figuren als jij =ajax publiek? Dat vind ik een rare vergelijking.

18 februari 2018 om 11:46

Dan weet ik niet hoe jou lineaal loopt, maar het was geen buitenspel. Het voorste lichaamsdeel waarmee Reza kan en mag scoren was nog voor de voet van de achterste verdediger van Psv. Dat is dus geen buitenspel. Veerman stond overduidelijk wel voorbij de verdediger, maar die nam geen deel.

Jezus zeg, ze voelen zich nog tekort gedaan ook. Zonder het theater van Woudenberg ( die nog zelf de eerste overtreding maakt ook ) was er helemaal geen wedstrijd meer geweest en was je er met 3-1 / 4-1 van af gestuurd, zelfs tegen dit matige Psv. Maar goed, het theater hoort bij het hedendaagse voetbal en daar doen we allemaal aan mee. Maar alstublieft, koester dat gewonnen punt en loop niet te zeuren. Het heeft voor je ploeg echt niet tegen gezeten.

18 februari 2018 om 11:38

Grappig iemand met in zn ploeg theater man lozano heeft het over theater

18 februari 2018 om 11:47

Grappig hè! Ben blij dat ik je hiermee weet te amuseren. Goede reactie trouwens. Kan iemand deze geweldenaar voor zo'n top reactie wellicht wat extra punten toekennen?

18 februari 2018 om 13:02

Bij deze gedaan patpsv brdankt voor de tip. Btw vond je zelf dat jou reactie wel een top reactie was? Ik vond het zelf ook zwaar gestraft maar zijn arm maakt de zwaauende beweging, is dus niet handig, toch? En dan denk je serieus zelf dat als de situatie andersom was geweest dat Lozano anders had gereageerd? Ik wil je wel even wijzen op de actie van een paar wedstrijden geleden waar Lozano doorgrbroken onderuut werd gehaald en deed alsof hij zijn kuit had gebroken. Was zeker geen aanstellen toen?

18 februari 2018 om 11:55

Niet tegen gezeten?...2-2 of 2-3 scheelt een behoorlijk slok op een borrel...dat kan net het kampioenschap kosten hoewel kan?, ook deze stand kan uiteindelijk al voor de beslissing zorgen..

18 februari 2018 om 11:59

Dat iemand shirtje vasthoudt geeft nog niet het recht om die persoon in zijn gezicht te slaan.

Objectiviteit is weer ver te zoeken.

18 februari 2018 om 12:06

Dat is nou zo makkelijk om te roepen" objectiviteit is weer ver te zoeken". En jij bent natuurlijk altijd super objectief?

18 februari 2018 om 12:13

Ja, ik wel.

18 februari 2018 om 12:22

Tuurlijk! Maar gelukkig in ieder geval nog iemand die objectief is 😊.

18 februari 2018 om 12:24

Daarom sloeg ie hem ook niet in het gezicht Xyzz, dat zou inderdaad fout zijn.

Onwetendheid van niet-voetballers speelt hier weer op. Elk lichaamsdeel dat kan scoren telt als buitenspel, dus stond Reza gewoon buitenspel. Iedereen kan dat zien als je het stilstaande beeld bekijkt, einde discussie....

18 februari 2018 om 11:47

Dan moet je toch eens opnieuw kijken, er stond nog een voet van een psv-er. Veerman stond buitenspel, zonder twijfel, maar Reza niet.

18 februari 2018 om 12:44

Je hebt gelijk, Reza stond niet buitenspel maar hij hing buitenspel. En in de regels is dat ook buitenspel, dus was het terecht dat er gevlagd werd. Graag gedaa

Kwam PSV goed mee weg.. Mischien een goedmakertje voor die rode kaart. Normaal gesproken een kaart en penal. Had je Arias ook nog moeten misssen tegen Feyenoord.

18 februari 2018 om 12:58

Een penalty tegen weegt niet op tegen een onterechte rode kaart waardoor je 45min met 10 man speelt.

Was gewoon buitenspel. Klaar.

Reza hield hele wedstrijd Isimat of Schwaab vast. Liet zich steeds zelf vallen ald stervende zwaan. Zeer irritant. Nu was het gewoon buitenspel en maaide daarna zelf langs de bal. Niets aan de hand

Zo zie je maar dat voetballers het heel anders beleven. Het moment op zich kan een penalty zijn, maar in het licht van de wedstrijd echt niet.

Higler liet van Heerenveen kant vanalles toe van vasthouden. Als je daar fluit en alles kort houdt, ja dan is dit een pingel. Maar dan fluit je ook af op hrt moment dat Woudenberg met twee handen Lozano vastpakt. En tot het moment dat er een keer een duidelijke lijn wordt getrokken, blijft dit lekker discussiëren tot en met.

PSV echt 23 thuiswedstrijden zo'n geluk al iedereen helpt de scheidsrechters met verkeerde beslissingen, maar vooral tegenstander elke week . Die zijn zo dom om tegen zo een zwakke tegenstander als PSV achter te komen . Ze trappen er maar steeds in . Voorin vergeten ze allemaal meer te scoren . En achterin vergeten ze op minder doelpunten tegen te houden= verdedigen. Maar je durft dan toch te zeggen dat je beter bent . Haha. Als je Brenet niet goed is . Hoe goed is /waren de verdedigers van Heerenveen dan ???
Wekelijks???

18 februari 2018 om 12:32

Buiten dat er geen touw aan je reactie is vast te knopen door je slechte grammatica, is het ook nog eens onzin. Wanneer zijn we allemaal geholpen door de scheidsrechter volgens jou? Op de rest ga ik maar niet in.

18 februari 2018 om 13:05

@EriqueBbijnen ik snap werkelijk niets van jouw slecht onderbouwde en onsamenhangende reactie. Probeer het nog een keer dan kunnen wij er inhoudelijk op reageren. Liggen je roots in een ander land?

18 februari 2018 om 13:45

Zo zeg, gaat het lekker? Nog bezopen van gisteren? 23 thuiswedstrijden met geluk winnen. Vermoeden van matchfixing?

Was idd een penalty voor Heerenveen was totaal geen buitenspel voor hem dan. Gelukkig heeft Heerenveen het nog recht getrokken.

Hij voelt zich benadeeld. Wat een grap. Ben blij dat je überhaupt een punt hebt meegenomen. Zonder die rode kaart was je waarschijnlijk met schaamrood op de kaken naar huis gereden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren