Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Elftal van de Week: ADO Den Haag domineert; Kluivert blinkt uit

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Team van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. ADO Den Haag verzekerde zich tegen Jong Ajax (4-0) van de eerste overwinning van het seizoen en is meteen hofleverancier. Jong FC Utrecht en Almere City zijn beiden met twee spelers eveneens goed vertegenwoordigd.

De klinkende 4-0 overwinning zorgt ervoor dat ADO Den Haag zich deze week hofleverancier mag noemen van het Elftal van de Week. Denzel Hall, Max de Waal en Xander Severina zijn namens de hofstadclub vertegenwoordigd. Jong FC Utrecht levert met Ruben Kluivert en Christopher Mamengi twee spelers, net als Almere City (Jeredy Hilterman en Stijn Keller). Emil Hansson wist Heracles Almelo eigenhandig aan een punt te helpen tegen MVV Maastricht (2-2) en bekleedt als meest waardevolle speler van de Keuken Kampioen Divisie (drie goals, drie assists) de linksbuitenpositie.

Uitgelicht:
Severina was tegen Jong Ajax goed voor twee goals en een assist. Dat is opmerkelijk, daar hij in zijn voorgaande 21 wedstrijden namens ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie slechts één keer bij een doelpunt betrokken was (één assist). Namens PEC Zwolle was Jordy Tutuarima verantwoordelijk voor de snelste goal in de Keuken Kampioen Divisie sinds 22 januari 2010, toen Reza Ghoochannejhad namens SC Cambuur eveneens na 9 seconden scoorde tegen Veendam. Kluivert was goed voor liefst twaalf uitverdedigende acties, het hoogste aantal van alle spelers afgelopen weekend.

Elftal van de Week in de Keuken Kampioen Divisie: Keller; Hall, Amevor, Kluivert, Mamengi; Souren, De Waal, Tutuarima; Severina, Hilterman, Hansson

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals het hoort! ADO hoort wekelijks 2 a 3 spelers af te leveren aan dit elftal van de Week.

30 augustus 2022 om 16:07

Als ze 1 op de 4 wedstrijden blijven winnen gaat dat niet gebeuren. Ben benieuwd of ze de playoffs gaan halen.

30 augustus 2022 om 16:57

Ja en volgend jaar weer!

30 augustus 2022 om 18:44

Haha, ik zou als fan überhaupt blij zijn als ADO het linkerrijtje haalt. Van mij hoeft die club echt niet terug te keren, was een prachtige degradatie.

Thuis tegen Jong teams die aantreden zonder eerste elftal spelers, moet een club als ADO ook gewoon makkelijk winnen.

Ik mis hier toch Jort van der Sande in het team van de week.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren