Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Gezien de manier van voetballen hoort Vitesse bij de top van Nederland'

Laatste update:
/

Vitesse begon teleurstellend aan dit seizoen, maar lijkt zich inmiddels helemaal te hebben herpakt. De ploeg van Peter Bosz maakte in de laatste drie wedstrijden liefst zestien doelpunten en is opgeklommen naar de zevende plek in de Eredivisie. De achterstand op lijstaanvoerder PSV bedraagt zeven punten en Marko Vejinovic heeft er vertrouwen in dat die marge weggepoetst kan worden.

De middenvelder heeft vertrouwen in zijn ploeg. "Gezien onze recente prestaties en de manier van voetballen hoort Vitesse wel bij de top van Nederland", zegt Vejinovic in Voetbal International. "Met onze kwaliteiten moeten wij bovenin mee kunnen doen." Dat lukte vorig jaar ook lange tijd, maar na de winterstop zakte Vitesse ver weg.

Vejinovic is niet bang dat dit opnieuw zal gaan gebeuren: "We hebben geleerd van vorig jaar", meent hij. "Iedereen heeft nu een extra jaar Eredivisie achter de rug en we zijn sterker geworden: als persoon, als team en als club." Vitesse speelt aankomende zaterdag thuis tegen NAC Breda.

Denk je dat Vitesse in de top van de Eredivisie kan meedoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vitesse speelt veruit het mooiste voetbal in Nederland. Het resultaat ontbrak op het begin maar nu gaat het helemaal goed :D Dauda de nieuwe topspits van de Arnhemmers

kwalitatief zijn ze beter dan fey en ajax, alleen fctwente en pav zijn sterker

22 oktober 2014 om 22:32

Ajax' selectie is toch echt sterker dan het huidige vitesse.

22 oktober 2014 om 22:55

Memphis 7: AL 7 JAAR horen wij dat Psv kampioen gaat worden. Naar dat redelijke Disney progamma van jullie zullen we deze lage opmerking in Mei er weer bij pakken. Psv supporters moeten leren dat ze voorzichtig zijn in de arrogante uitspraken die we allemaal al 7 jaar moeten aanhoren. Vitesse hoort nergens bij zonder prijzen.

23 oktober 2014 om 04:11

Over arrogantie beginnen en vervolgens een club weghonen omdat ze in het verleden niet een prijs hebben gepakt.... Hahaha.

Of een club een topclub is kun je niet roepen op basis van resultaten in het verleden. Of wil je beweren dat HVV (amateurclub uit Den Haag) een topclub is, omdat ze 10 landstitels hebben?

Voor een topclub moet je gewoon de laatste jaren lang mee hebben gestreden om de titel en dominant voetbal spelen. Vitesse is daar in ieder geval al wel hard naar op weg en misschien zijn ze daar al (afhankelijk over hoeveel jaar je kijkt). Maar Vitesse lijkt elk jaar weer sterker te worden, dus die titel zie ik op deze manier er binnenkort wel een keer komen. Of dat dit jaar is? Denk het nog niet, maar ze zullen wel weer lang meespelen erom denk ik.

Anders kun je Psv, Feyenoord en FC Twente ook geen topclubs meer noemen, want die hebben de afgelopen jaren ook geen kampioenschappen meer gehaald.

22 oktober 2014 om 23:05

Zoet, arias, brenet, josefzoon, bruma, rekik, hendrixs, locadia, Narshing hier word toch bijna niemand bang voor. Selectie Ajax is op Depay na op elke plek minimaal gelijkwaardig. Psv heeft tot nu toe al weer 3 keer verloren net zoveel als Ajax.

23 oktober 2014 om 02:45

PSV heeft een iets betere selectie, maar dat is zeker geen garantie. Rond maart volgend jaar kunnen we hier pas iets nuttigs over zeggen. Feit is wel dat Ajax een zwaardere seizoenstart had qua programma, en dat precies andersom is tegen het einde van dit seizoen.

23 oktober 2014 om 03:50

nou cambuur zwolle heerenveen az ajax vitesse zijn niet bepaald de makkelijkste?

23 oktober 2014 om 07:25

Haha Hendrixs en Luuk De Jong pure kwaliteit noemen, gast doe normaal zelfs Sigthorsson heeft net zoveel goals gemaakt.

23 oktober 2014 om 07:27

Az uit, Groningen uit, Twente uit, Feyenoord uit, deze wedstrijden moet Psv allemaal nog maar eens zien te winnen, Ajax heeft al gehad.

23 oktober 2014 om 02:35

Waarom zou de selectie van Vitesse en die van Twente beter zijn dan die van Ajax?

Ajax speelt stabieler en boekt (al een aantal jaar) betere resultaten. (Dat wil niet zeggen dat het ook leuk is om naar te kijken, want het is af en toe slaapverwekkend.)

Vitesse speelt wel attractief voetbal, maar moet deze goede lijn eerst maar eens doorzetten, want je kan de hele selectie niet alleen beoordelen op de afgelopen 3 wedstrijden. (Dan zouden ze namelijk met twee vingers in hun neus kampioen worden.)

Twente is wel een goede ploeg, maar volgens mij kwalitatief niet sterker dan die van Ajax, volgens mij is Ajax vooral in de breedte sterker. Ik denk overigen niet dat Ajax zo veel beter is, want daar is ook nog een hoop werk aan de winkel....

PSV heeft op een aantal posities erg goede spelers (bijvoorbeeld Depay en Wijnaldum) waardoor de selectie momenteel gewoon beter is dan die van de andere ploegen.

23 oktober 2014 om 04:01

Op basis van wat is Ajax stabieler dan? Het spel van Ajax is de ene week beduidend minder dan de andere week. Dat is dus absoluut niet stabiel. Dit terwijl Vitesse elke week hetzelfde laat zien. Zelfs in het begin toen ze nog weinig punten pakten speelden ze zeer goed voetbal, alleen toen verzuimde ze nog de kansen af te maken. Vitesse speelt het meest constant.

Dat ze de lijn door moeten zetten is natuurlijk zo, maar dat geldt natuurlijk voor alle ploegen die nu bovenin staan, dus ook Ajax, PSV en Twente.

Sorry maar als je de eerste beste ronde uit Europa vliegt neemt niemand je serieus.

22 oktober 2014 om 21:39

Vitesse heeft afgelopen seizoen niet eens in Europa gespeeld. Vorig seizoen wel erg vroeg uitgeschakeld als je dat bedoeld?

22 oktober 2014 om 21:48

Als je jezelf een topclub vind dan moet je toch echt eerst wat laten zien buiten Nederland. Als je afgelopen seizoen niet eens Europees voetbal haalt en het jaar ervoor er direct uitvliegt tegen Petrolul dan heb je geen recht van spreken.

22 oktober 2014 om 21:53

Hij zegt ook niet dat Vitesse een topclub is, maar dat Vitesse voetbalt als ploeg die bovenin de Eredivisie kan/moet meedraaien. En het is toch wel duidelijk dat de Nederlandse clubs de laatste jaren veel moeite hebben om ver te komen in de Europa League.

23 oktober 2014 om 09:53

Geen elke club uit Nederland stelt nog wat voor in Europa, zelfs Ajax niet !! Op een paar wedstrijdjes na die ze gewonnen hebben 'tegen tegenstanders die al geplaatst waren voor de volgende ronden' verliezen ze ook altijd als het er echt om gaat . Ook Ajax vliegt uit de cl in de eerste ronde en als ze UEFA cup halen gaan ze daar ook na twee wedstrijdjes naar huis

22 oktober 2014 om 21:40

Sorry maar als je niet je feiten kent en niet weet dat Vitesse niet Europeed heeft gespeeld neemt niemand je serieus.

22 oktober 2014 om 23:04

Vitesse heeft wel eens tegen Inter Milan gelijk gespeeld en tegen Werder Bremen gewonnen. Wel lang geleden dat moet ik toegeven.

23 oktober 2014 om 10:18

Vites lag er idd snel uit deze ronde in Europa.

Zo snel dat heel de wereld het niet heeft gezien behalve jij!

Na een erg zwak begin van de competitie, komt Vitesse eindelijk in haar vorm. 16 doelpunten in de laatste 3 wedstrijden. Hoewel dat natuurlijk wel tegen Excelsior, Dordrecht en Willem II was. Maar het feit dat er nu wél gescoord wordt, geeft de burger moed. Het is wel ontzettend belangrijk geweest dat Vitesse haar vertrouwen heeft uitgesproken in Peter Bosz, ook na een moeilijke beginperiode. Het voetbal is hetzelfde gebleven, de kansen worden op dit moment wel afgemaakt.

Daarnaast heeft Vitesse ook een prima bank. Labyad komt eindelijk weer terug, Kashia is op zijn retour. Of dit uiteindelijk versterkingen zijn, is echter maar de vraag. Als je echt mee wilt doen, moet je aanstaande zaterdag ook winnen van Nac. NAC is niet in vorm en zal blij zijn met een gelijkspel in Arnhem.

Daarnaast heeft Vitesse al twee lastige uitwedstrijden gehad, uit bij Ajax en uit bij Psv. Dat is natuurlijk ook een voordeel.

22 oktober 2014 om 22:40

Even een correctie.. het was tegen ado dordrecht en willem 2..

Vejinovic speelt erg goed maar hij mag toch echt ophouden met dat onvolledige YMCA-dansje.
Verder heeft hij gelijk dat Vitesse erg goed speelt, mijn enige probleem is nog dat het nog niet gebeurd is tegen de betere clubs. Als ze het ook nog goed gaan doen tegen de betere clubs ben ik helemaal blij.

22 oktober 2014 om 21:58

Nee joh, ik moet iedere keer grijnzen als hij probeert op te stijgen.

Ze speelden eigenlijk iedere wedstrijd gewoon goed. Het enige probleem is dat de bal niet in de juiste goal gaat en dat deze speelstijl altijd wel minimaal een tegendoelpunt oplevert. Ze hebben ook tegen Ajax, Psv en Pec meer dan genoeg kansen gehad om punten te pakken. Als de uitslagen daar anders waren geweest had je ook niemand gehoord dat het onterecht zou zijn geweest als Vitesse had gewonnen.

Ik geniet iig met volle teugen van het vertoonde spel en ik hoop dat ze het dit jaar ook na de winterstop door gaan trekken.

23 oktober 2014 om 04:04

Let eens goed op zijn 'dansje', hij beeld dan de M en de V uit: zijn initialen.

Ze spelen gewoon goed. Zelfs de wedstrijden die ze niet wonnen waren op het afmaken van de kansen goed, dat werd zelfs beaamd door de trainers van de tegenstanders. Als ze gewoon hun kansen afmaken kunnen ze van elke club winnen zoals ze nu spelen. Daarbij hebben ze een redelijk goede bank met wisselspelers, hoewel het er wel iets meer zouden mogen zijn, maar die er zijn zijn prima.

ze speelden niet goed anders hadden ze wel gewonnen de eerste wedstrijden, het spel was tot de 16 redelijk en leuk om te zien, maar teveel de bal rond spelen, verdedigend liep het ook niet goed. Nu men meer in zichzelf is gaan geloven plus een spits en de ballen gaan ze er nu wel in en dus gaat het nu goed, ze spelen ook vaak dieper. Ben wel benieuwd hoe het nu gaat tegen de zwaardere tegenstanders.

Tja, niveautje AS Roma ongeveer, daarmee red je het misschien in Italië, maar niet in Nederland

Ik vind vitesse erg goed spelen met af en toe mooie combinaties er tussendoor. Ze spelen inderdaad als een club die meedoet om de titel en wie zegt dat dat niet gaat gebeuren, alles is nog mogelijk. Vooral pröpper en vejinovic spelen erg sterk, is mooi om te zien

Achtereenvolgens winnen van Dordt, ADO en Willem Ii... nou poeh poeh knap hoor!

Dat je überhaupt het lef hebt om zoiets te zeggen terwijl je tot nu toe tegen geen enkele club uit het linkerrijtje hebt kunnen winnen.. grappig...

22 oktober 2014 om 23:17

Komt wel goed, sinds we ook scoren hebben we ook niet zoveel ploegen uit het linker rijtje gehad he. De laatste jaren verloren we juist vaak onnodig punten tegen clubs uit het rechterrijte, blij dat dat nu even over is. Overigens winnen we vaak tegen linkerrijtje clubs, zoals vaak van Ajax de laatste jaren.

23 oktober 2014 om 07:57

Hij heeft het niet over vorig jaar toch, dat VZ het erbij zet is niet interessant...is opvulling om aan een minimaal aantal woorden te komen.

Lekker belangrijk ook dat ze vorig jaar van Ajax en PSV wonnen. Dit jaar verloren ze met 4-1 in Amsterdam, die punten tellen mee. De 6 punten die ze vorig jaar pakten voor Vitesse helaas niet meer..

23 oktober 2014 om 17:39

Die punten tegen het linkerrijtje komen ook wel hoor, bij Feyenoord-thuis hebben we eigenlijk pas weer een linkerrijtje club om tegen te spelen. Ik denk dat dat een prima wedstrijd wordt.

23 oktober 2014 om 04:07

Klopt als je naar het huidige linkerrijtje kijkt, maar kijk je naar het linkerrijtje op moment van spelen, dan hebben ze dat wel gedaan. Excelsior en Willem II stonden namelijk in het linkerrijtje toen ze tegen Vitesse moesten.

23 oktober 2014 om 08:28

Het voetbal van vitesse is gewoon goed. Ajax uit hadden ze ook zeker een punt verdiend. Ik zie zeker bovenin eindigen

23 oktober 2014 om 10:31

@ Lazylen

Tja, jij bent het schoolvoorbeeld voor de mannen die zondag avond bij studio voetbal zitten.

Mocht Ajax of PSV verliezen of gelijk spelen tegen deze 3 clubs die jij opnoemt, dan hoor je dat er geen kleine clubs meer zijn in de Eredevisie!
En Vitesse maakt er 16 in deze 3 wedstrijden en er wordt niks over gezegd en gedaan dat het normaal is omdat deze clubjes maar niks zijn.

Welkom bij de wondere voetbal wereld in Nederland waar alles draait om Ajax ( ver voorop) en PSV en in mindere maten Feyenoord.

23 oktober 2014 om 10:59

Ja? oh dan ga ik een sollicitatie insturen.

Heb je nog tips? Heb er namelijk geen idee van wat ze van mensen vragen, kijk namelijk geen studio voetbal... Overigens ook niet naar VI, maar dat terzijde.

Wat en tegen wie Ajax, PSV en Feyenoord dingen doen interesseert me bovendien ook geen reet. Gaat me puur op de uitspraken van Markootje. Jezelf als top beschouwen na winstpartijen op Jupiler ploegjes. Cool man. Kan je nagaan als ze winnen van Psv, Feyenoord of Ajax! Dan vergelijkt hij Vitesse straks met Barcelona en Real!

We spelen inderdaad het beste voetbal van Nederland, kan er echt van genieten. Gelukkig combineren we dat de laatste wedstrijden ook met winst. Gewoon zo doorgaan en je niet gek laten maken, Europees voetbal is de doelstelling en NAC moet je niet onderschatten a.s. zaterdag, Forza Vites!

Sorry hoor, maar voor mij is Vitesse nog steeds niet de club die de traditionele top 3 kan aanvallen. Alleen Twente is dit in staat op het moment. Het beste voetbal van Nederland spelen ze dus niet, anders hadden ze wel hoger gestaan.

Ik word er een beetje moe van dat iedereen Vitesse de hemel in prijst en ze (3 jaar op een rij inmiddels) als outsider ziet voor de titel. Waarom in godsnaam? Laat ze eerst maar eens in de top4 komen, wat nog niet gelukt is! Europees stelt het ook (nog) niets voor.

kortom: leuke ploeg, leuke club voor de subtop. Maar ze moeten met Heerenveen en AZ concureren voor europees voetbal. En die clubs hebben meer ervaring/zijn constanter.

23 oktober 2014 om 15:53

Twee seizoenen geleden eindigde Vitesse anders wel in de top4 hoor ;-)

En jij doet blijkbaar aan scorebord journalistiek door te zeggen dat ze niet het beste voetbal spelen omdat ze anders hoger hadden gestaan.

Misschien moet je de wedstrijden allemaal eens zien (het liefst ook live). Vitesse was elke wedstrijd nog voetballend de betere en had ook elke wedstrijd eigenlijk moeten winnen, alleen vergaten ze in het begin de kansen af te maken. Elke wedstrijd heeft Vitesse ook meer kansen gehad dan de tegenstander. Overigens heeft Vitesse ook in de afgelopen 3 wedstrijden nog veel kansen gemist. De laatste wedstrijd (willem II uit) hebben ze bijvoorbeeld maar 4 van hun 22 schoten raak geschoten. Bij die 22 zaten nog een paar hele goede kansen, ze hadden daar ook zomaar 8x kunnen scoren.

Overigens is het ook pas het 2e seizoen dat Vitesse om het voetballende vermogen geroemd wordt. 2 jaar geleden (onder Rutten) was Vitesse juist een counterploeg en werd het helemaal niet geroemd om het voetballende vermogen, maar juist om de dodelijke afronding (met Bony voorop). Als Vitesse nu net zo dodelijk was geweest, hadden ze wellicht al 50x gescoord, het is echt niet normaal hoeveel grote kansen ze al gehad hebben en hoeveel ze gemist hebben.

Dat je Heerenveen en AZ constanter noemt is al helemaal lachwekkend, vooral AZ, dat is namelijk een zeer wisselvallige ploeg. En als je toch aan scorebordjournalistiek doet is het al helemaal vreemd dat je AZ als betere ploeg ziet, want die staan juist lager.

23 oktober 2014 om 18:08

beste Superghost,

Ik doe helemaal niet aan scorebord journalistiek, maar dat terzijde. Je hebt gelijk dat Vitesse in het seizoen 2012-2013 4e was geworden. Had ik over het hoofd gezien (dacht dat Utrecht 4e was, maar die hadden een punt minder).

Het feit dat ik Heerenveen en AZ stabieler noem, is gebaseerd over de aantal jaren dat ze in de subtop voetballen. Natuurlijk kun je nu zeggen dat vooral AZ laatste 2 jaar minder hoog is geëindigd, maar dat kwam door de Europese prestaties en de overvolle speelkalender. Heerenveen is in mijn ogen een club, die geen gekke dingen doet en vaak rond plaats 6 zal eindigen.

Het feit dat Vitesse meer kansen heeft, spreekt zeker in hun voordeel. Echter het voetballend vermogen vind ik niet het beste van Nederland (mijn mening). Ook wil ik het graag zien dat ze dat het hele seizoen volhouden, wat nog een uitdaging is (gezien het verleden).

Begrijp me niet verkeerd: ik zou het toe juichen als Vitesse de weg van Twente zou kunnen inslaan en een stabiele aanvaller zou zijn van de top 3. Dit komt het voetbal in Nederland alleen ten goede. Ik denk alleen dat ze er nog lang niet zijn.

Vitesse speelt op dit moment mooi voetbal. Inderdaad zijn de laatste wedstrijden gewonnen met veel doelpunten. Weliswaar tegen Excelsior, Ado, Dordrecht en Willem 2. Toch moet je het resultaat tegen deze mindere goden niet onderschatten. Met name Willem 2 was een lastige klus. Verder heeft Vitesse zowel tegen Psv, Ajax en pec laten zien dat het zeker geen mindere ploeg heeft.
Marko vejinovic is een uitermate goede middenvelder. Samen met propper en Leerdam of vako een topmiddenveld in de erdivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren