Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewilde Dybala staat voor lastige keuze: Premier League of Serie A?

Laatste update:

Paulo Dybala ligt mede dankzij zijn transfervrije status goed in de markt. De 28-jarige aanvaller kon al rekenen op de nodige belangstelling uit de Serie A, maar volgens La Repubblica hebben Arsenal en Manchester United zich nu ook in de strijd om zijn handtekening gemeld.

In de afgelopen weken werd duidelijk dat Dybala openstaat voor een gevoelige overstap in de Serie A. De 34-voudig international van Argentinië vertrok deze zomer na zeven jaar bij Juventus en heeft de mogelijkheid om bij Internazionale aan de slag te gaan. I Nerazzurri tonen al langere tijd belangstelling voor Dybala, maar zullen eerst spelers als Alexis Sanchez en Edin Dzeko moeten lozen om aan de financiële eisen van de aanvaller te kunnen doen.

Napoli en AC Milan zijn eveneens geïnteresseerd in de diensten van Dybala. Dries Mertens lijkt te vertrekken bij i Partenopei, waardoor de ploeg van trainer Luciano Spalletti nieuwe aanvallende impulsen kan gebruiken. Napoli heeft volgens La Repubblica vernomen dat Dybala bereid is om voor een nettosalaris van zes miljoen euro, plus één miljoen euro aan bonussen te tekenen, maar ook voor hen is deze salariseis vooralsnog te gortig.

Manchester United en Arsenal hopen te profiteren van de afwachtende houding van de Serie A-clubs. De Engelse ploegen zouden al navraag hebben gedaan bij Jorge Antun, de zaakwaarnemer van Dybala. De twee Engelse ploegen beschikken over de financiële mogelijkheden om de aanvaller in te lijven, maar kunnen hem in tegenstelling tot Milan en Internazionale niet het perspectief van Champions League-voetbal bieden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie Dybala nog steeds wel naar inter gaan. Denk dat die transfer gewoon rond komt. Inter wilt hem graag en andersom ook. Alleen omdat het wat langer duurt om Sanchez en Vidal te slijten duurt deze transfer ook langer. Denk dat Dybala niet naar de Premier league moet gaan aangezien hij nog wel blessure gevoelig is en het hoge tempo in de Premier league daar niet veel goed aan zal doen.

3 juli 2022 om 18:57

Hij is al vanaf januari in gesprek met Inter, dan mag je inmiddels toch wel witte rook verwachten. Dybala wil toch inmiddels ook wel duidelijkheid

Lekker even wachten .. hele interessante speler voor veel clubs verwacht ik .. vooral omdat hij transfervrij is… er moet wat ruimte komen bij een aantal clubs zoals inter en real Madrid. Heb meerdere keren gelezen dat zodra Madrid asensio verkoopt ze voor Dybala willen gaan. Geld ook voor inter die 1 of 2 spelers moeten verkopen .. beide clubs en competities passen veel beter bij hem is mijn mening

5 juli 2022 om 12:17

Met een dybala win je de oorlog niet mee

Dybala geeft de voorkeur naar het blijven in Italië dus ben er van overtuigd dat het Milan of Inter wordt. Of ze moeten echt zo weinig bieden dat er geen compromis valt te regelen. Dan zie ik hem wel verder weg zoeken. Maar zolang inter en Milan beetje in de buurt van z’n salaris bieden, gok ik dat Dybala ook wat water bij de wijn doet en in Italië blijft en bij MANU en Arsenal speel je geen CL

3 juli 2022 om 18:25

Poh, Dybala en Ziyech naar Milan. Dan sla je echt een geweldige slag. Dan heb je per direct de meest zwakke posities nu bij Milan geweldig bezet. Kunnen allebei hangend op rechts en op 10 spelen. Denk dat dat een geweldig duo is. Diepgaande Leao op links erbij, wat een team heb je dan.

Ik heb altijd gedacht dat Conte en Spurs met Dybala aan de haal zouden gaan. Maar United zou ook mooi zijn voor hem. Z'n laatste seizoenen waren niet super, of hij een succes wordt voor welke club dan ook is afwachten

3 juli 2022 om 20:24

Als hij fit blijft en in een 2 spitsensysteem kan spelen zal hij overal een succes zijn.

Dit is wel een van de mindere dingen van het Italiaans voetbal. Het heeft verder niet ultraveel met dit topic te maken, maar heb altijd het gevoel alsof die echte rivaliteit tussen de topclubs ontbreekt. Spelers stappen zo ongelooflijk simpel over van de top 3 clubs naar elkaar. Pirlo, Zlatan, Vieri, Baggio, Vieira. Die hebben voor alle 3 gespeeld. De lijst met spelers van 2 van de 3 is eindeloos. Toch hoop ik wel stiekem dat Dybala naar Inter gaat. Die zijn echt met afstand de grote titelkandidaat en denk ook dat ze de scudetto gaan pakken met zo een ruime selectie.

3 juli 2022 om 18:54

Transfer van zlatan en Vieira naar Inter was toen wel echt wel een "no go", ook de transfers van Baggio en Higuain naar Juve. En in Milaan vonden ze de overstap van pirlo naar Juve ook erg gevoelig

3 juli 2022 om 21:44

In italie is er bij de clubs onderling juist extreem rivaliteit. Maar vooral tussen de tifosi. En de tifosi blijven toch eigenlijk de club. Bestuurders vertrekken, spelers vertrekken maar de tifosi zijn er altijd.

Dat de een speler voor een concurrent gaat spelen maakt zelden uit, je juicht voor dat shirt/embleem niet voor de spelers dat zijn overbetaalde huurlingen.
Uitzonderingen daargelaten natuurlijk.

5 juli 2022 om 12:19

Nou toen calhanoglu naar inter ging waren die Milan ook heletijd aan het janken en nu nog steeds triggered.

Dit is toch geen speler voor Ten Hag? Ten Hag speelt nooit met zo'n nummer 10/spits. Als hij naar United komt, lijkt mij dat puur uit wanhoop/druk dat er iets moet gebeuren. Vind het sowieso zeer opvallend dat Manchester United zoveel moeite heeft om spelers te halen. Het was/is toch zo'n rijke club? Ze hebben toch al financiële ruimte gecreëerd met het vertrek van enkele dure krachten?

3 juli 2022 om 18:53

Voetballers willen in de CL spelen dus daarom hebben ze ook moeite. En het is al jaren een onzekere boel daar dusja de echte toppers gaan niet komen. Zelfs frenkie doet moeilijk.

3 juli 2022 om 19:04

Klopt, maar voor veel spelers is de Premier League ansich al een reden om daarheen te gaan en normaal gesproken betalen ze ook uitstekende salarissen. Spelers bij clubs als Ajax, Porto, Benfica, Lyon en meer van dat soort clubs willen nog altijd graag naar United en bij dergelijke clubs zitten toch de sterren van de toekomst. De absolute top zal niet (snel) komen, maar die zou ik ook niet halen nu. Er moet echt gebouwd worden met spelers voor de toekomst, maar zelfs die komen niet.



Geweldige speler en mocht hij komen prima maar ik denk toch dat Inter zijn vingers hier niet aan moet branden. Deze speler moet je Milan of een PL club gunnen, hoe goed hij het ook gedaan heeft bij Juventus, het werd toch wat minder, is blessuregevoelig en net nu we Vidal en Alexis bijna kwijt zijn komt er weer een speler bij met een extreem salaris terwijl die salarishuishouding juist op orde moet komen. Verder hebben we straks een aanval met Lautaro en Lukaku, dat is een bewezen succes duo, alles moet dan weer omgegooid worden om Dybala daarachter te laten renderen. Ik zou zeggen, probeer Bremer binnen te loodsen voor deels van het geld van Skriniar en haal Pinamonti terug als backup in de spits, kost niks, is eigen jeugd en gek van Inter. Ik hoop dat het verstand wint ipv een Galactico imitatie.

3 juli 2022 om 19:24

Zou het persoonlijk ook onverstandig vinden van inter. Als hij komt niet Inter toch in een 3 mans aanval gaan spelen. Hier past dybala niet tussen. En zoals je zegt is hij om de haverklap geblesseerd. En kan hij amper 90 minuten volmaken.

3 juli 2022 om 21:15

Ik twijfel echt aan die fitheid, Inter heeft hem geen grotere aanbieding gedaan dan Juventus en Juventus had hem makkelijk een beter voorstel kunnen doen maar hebben hier toch niet voor gekozen. Ik denk dat ze bij Juventus er inderdaad weinig vertrouwen in hebben dat hij blessurevrij een seizoen door komt.

4 juli 2022 om 00:20

Ben het volkomen met je eens. Voor het salaris en de verantwoordelijkheid die hij met dat salaris zal krijgen, is het het niet waard. Zou alles zetten op het halen van Bremer. Die zal je voor 50+ miljoen door kunnen verkopen bij succes, of beter nog gewoon zelf kunnen houden. Heeft zich al bewezen bij Torino, dus is ook niet zo een grote gok.

4 juli 2022 om 12:47

Dat is ook de hoofdreden dat hij niet zijn gewenste salaris heeft ontvangen. Al 2 seizoenen is dybala veel geblesseerd. En kan hij amper 90 minuten bepalend zijn. Wie weet heeft hij gewoon een nieuwe uitdaging nodig. Maar vooralsnog heb ik er persoonlijk weinig vertrouwen in.

Zou mooi zijn als die gewoon in Italië blijft, ik had ook gelezen als asensio weggaat dat real een voorstel wilt gaan doen bij Dybala..

5 juli 2022 om 12:23

Real heeft zo’n speler totaal niet nodig, dus denk ook niet dat ome flo hem wilt

In principe zal hij naar Inter vertrekken, maar ik heb het idee dat de onderhandelingen weleens stopgezet kunnen worden de aankomende dagen. Dan denk ik dat Spurs de meest logische keuze is, aangezien Conte helemaal wild van hem is en Daniel Levy zijn manager opeens backt. Als Tottenham hem niet aantrekt, waar ik op hoop, dan hoop ik heel erg dat hij lekker naar Roma vertrekt.

Mourinho zou hem goed kunnen gebruiken en nu de roddels over een vertrek van Zaniolo weer aanwakkeren denk ik dat ze hem er enorm goed bij kunnen hebben en hem ook kunnen betalen!

Arsenal moet hij sowieso niet doen. Het minste team van de genoemde opties, met de matigste coach. De potentie van dit team wordt enorm overdreven door de Arsenal aanhang en ik denk dat Dybala er goed aan zou doen om zijn handen niet te branden aan dat slappe aftreksel van Guardiola en zijn team.

3 juli 2022 om 19:25

Arsenal minder dan Spurs en Milan? Uiteraard mag je je provocerende mening hebben maar verwacht niet dat het serieus genomen wordt. Wel is Arteta inderdaad een erg matige coach, ondanks de goede selectie die Arsenal dit jaar krijgt zal vanwege Arteta het succes uitblijven.

3 juli 2022 om 19:29

We zullen het aan het eind van volgend seizoen zien. Let maar op:
Weer geen Champions League en weer zullen ze bij Arsenal zeggen dat ze volgend seizoen nog beter zijn geworden en het eigenlijk verdiend hadden. Zo gaat het al jaren..

4 juli 2022 om 06:23

Youri waarom denk je dat niemand je serieus neemt op dit platform, overal waar ik zie moet je Arsenal erbij betrekken en Arteta is een matige coach dat ben ik met je eens maar dat Dybala zich nooit bij ons wilt aansluiten dat snap ik niet want we waren wel degelijk geinteresseerd in hem alleen zijn salaris is gewoon te gortig. Dit jaar hebben we op 2 punten champions leauge gemist omdat het in het begin slecht ging dus ik hoop dat we het volgend jaar beter doen.

OT: Dybala zou perfect staan bij AC Milaan mits hij niet te veel salaris kost voor ze

Ik vind die dybala zo een overschatte speler. Net zoals een isco. Beide erg goed met de bal, maar eigenlijk te traag en gewoon fysiek niet gemaakt voor de top. Betwijfel dan ook zeer of hij in de PL zou meekunnen.. Voor dat salaris zou ik hem links laten liggen.

3 juli 2022 om 19:43

Isco vind ik persoonlijk als liefhebber geweldig om naar te kijken, maar ben het met je eens dat Dybala zwaar overschat wordt.

3 juli 2022 om 22:04

Het zijn ook beide geweldige voetballers als je puur op techniek kijkt, maar zulke spelers kunnen eigenlijk gewoon niet meer op het allerhoogste niveau en ik vind inderdaad isco ook een betere voetballer dan dybala. Dybala heeft alleen een fantastische linker, maar dan houdt het ook wel op.

Lekker in Italië blijven. Dit soort stylisten moeten niet naar de premier League, daar kan hij geen stempel drukken

Tja, ik heb toch een beetje het idee dat hij een echte Serie A voetballer is, zoals Mertens. Kan daar uitblinken, maar zie in hem geen echte versterking voor United. Maar ja, transfer vrij, dus waarom niet proberen? In ieder geval goed genoeg voor de breedte, in tegenstelling tot Malacia…

Vind hem eigenlijk niet zo goed, zo’n eeuwig talent, maar ondertussen niet meer zo jong.
Geen persoonlijkheid, beetje een mietje en ook nog eens altijd geblesseerd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren