Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewilde Belg niet meer welkom in Eindhoven: 'Ik ben er echt klaar mee'

Laatste update:

Jinty Caenepeel is bij diverse clubs in beeld, maar het is tot dusver nog niet van een transfer gekomen. De twintigjarige middenvelder trainde maandag weer voor het eerst mee en daar zit Ricardo Moniz niet op te wachten. "Ik vroeg mijn spelers: wie wil er morgen met FC Eindhoven tegen PSV spelen? Nou? Alleen Caenepeel wilde dat niet."

/

"Hup, wegwezen dan. Ik ben er echt klaar mee", zo benadrukt de trainer van FC Eindhoven in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Moniz vindt Caenepeel 'een geweldige speler', maar betreurt hoe hij zijn team en supporters in de steek laat. "Dan heb ik je niet meer nodig. Hoe kan ik op dit moment nou een tevreden trainer zijn?"

Volgens het dagblad wil Caenepeel nog steeds weg, maar vormt de vraagprijs van FC Eindhoven van vijf ton een obstakel. Barnsley is niet meer teruggekomen op de oorspronkelijke bieding. Caenepeel komt uit de jeugdopleiding van AA Gent en na een seizoen op huurbasis voor Cercle Brugge te hebben gespeeld, kwam hij in augustus bij FC Eindhoven terecht. De linkspoot, die nog een contract heeft tot de zomer van 2018, kwam afgelopen seizoen tot vijftien doelpunten en zes assists in de Jupiler League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

5ton is ook wel aardig wat, zal uiteindelijk wel voor minder vertrekken. Speler zal het salaris van Barnsley wel hebben gehoord is natuurlijk wereld van verschil, maar wel slap dat hij nu niet meer wilt spelen.

Als ze prijs naar een normaal niveau brengen kan een eredivisie club hem ook inlijven.

26 juli 2016 om 09:33

5 ton voor een 20-jarig talent met een hoog rendement. Vind ik nog wel meevallen. Tis wel een gokje, maar het kan heel goed uitpakken.

26 juli 2016 om 09:39

Tja, maar als je dan deze mentaliteit ziet dan zou ik snel afhaken als club. Zelfs al gaat de vraagprijs enorm naar beneden.

26 juli 2016 om 09:41

Kijk maar naar Janssen... die kwam toch ook voor zo'n 5 ton over van de JL naar AZ? wil niet zeggen dat het met deze gozer hetzelfde zal gaan, maar z'n statistieken zijn in ieder geval netjes. Lijkt me best waard om op te gokken (alhoewel z'n instelling nu dus wel bagger is dus daar kun je wel weer problemen mee gaan krijgen).

26 juli 2016 om 09:49

Dat ie niet speelt zal wel in samenspraak zijn met zijn zakenwaarnemer. Die wil natuurlijk geen blessure oplopen. Maar sinds wanneer vraagt een trainer aan spelers wie er zin heeft om te voetballen. Is toch gewoon werk hahaha

26 juli 2016 om 10:06

@voetbalgod79 gewoon een testje op scherpte lijkt me. Het lijkt een rare vraag, maar aan lichaamstaal zie je vaak de motivatie en etc...

26 juli 2016 om 10:52

Veel trainers maken er rocket science van om maar interessant te doen . Deze vraag slaat idd nergens op

26 juli 2016 om 12:12

Beetje sfeer en scherpte er inbrengen op de training voor de wedstrijd. En jongens, wie wil er morgen tegen PSV spelen? Vervolgens een hoop gasten die enthousiast reageren, waarop de trainer zegt: Nou, laat maar zien hoe graag je er in wil staan. Simpelste motivatietechniek die er is om een groep scherp te krijgen, alleen werkt die niet vaak, alleen tegen grotere clubs.

Vind het een rare vraag van een trainer aan zijn spelers, "we wil er tegen PSV spelen...."
Weet niet of ik zo'n vraag serieus genomen had als speler zijnde.

26 juli 2016 om 11:39

Inderdaad! Zeer rare vraag. Is een geweldige test om tegen de beste ploeg van Nederland te spelen

Feyenoord ik zou zeggen doen. Ik heb veel wedstrijden ook live van deze man gezien. En is absoluut een prima voetballer heb hem meer zien doen dan bijv berghuis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren