Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewezen toptalent van Barcelona vertrekt transfervrij naar AC Milan

Laatste update:

Alen Halilovic neemt afscheid van Hamburger SV. De aanvaller had nog een contract voor twee seizoenen bij die Rothosen, maar vertrekt naar AC Milan. De competitieorganisatie van de Serie A bevestigt de transfer van Halilovic.

I Rossoneri hebben de komst van de 22-jarige linkspoot nog niet bevestigd, maar dat lijkt ieder moment te kunnen gebeuren. Halilovic werd donderdag al medisch gekeurd en vertrekt naar verluidt transfervrij naar het San Siro. Er ligt een contract voor drie seizoenen klaar voor het gewezen toptalent.

De negenvoudig A-international van Kroatië maakte in de zomer van 2014 de overstap van Dinamo Zagreb naar Barcelona. De Catalanen betaalden naar verluidt 2,2 miljoen euro, een transfersom die door variabelen echter relatief simpel zou kunnen oplopen tot negen à tien miljoen. Hij brak echter niet door bij de Spaanse grootmacht.

Halilovic speelde slechts één wedstrijd in het eerste van Barcelona en werd verhuurd aan Sporting Gijón, alvorens hij in de zomer van 2016 werd verkocht aan HSV. Die club stalde Halilovic in januari 2017 bij Las Palmas, maar deze zomer keerde het talent terug in de Bundesliga. Halilovic is na Ivan Strinic en José Manuel Reina de derde zomeraanwinst voor Milan.

Denk jij dat Alen Halilovic gaat slagen bij AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Net als deulofeu echt oogklep op, snel behendig etc, ma extreem egoïstisch en weinig overzicht. Gun hem wel een goude toekomst, want daar wordt Kroatië weer sterker van. Beleid van Milan kan ik echt jiet volgen, eigenlijk alle Italiaanse ploegen, behalve Napoli en Juventus, hebben de teams in Italië volgens mij geen duidelijke visie fozo

3 juli 2018 om 17:55

Roma heeft ook al jarenlamg goed beleid qua inkoop en verkoop en bij inter beginnen ze nu ook wakker te worden .

3 juli 2018 om 18:00

Indd, wilde ik net al aangeven. Maar of Roma ook een team word om rekening mee te houden is nog de vraag

3 juli 2018 om 20:44

Uhh halve finalist cl . Mag je toch een vrij serieus nemen niet ??

3 juli 2018 om 18:18

vriend, hou het maar bij La Liga, van de serie A heb je totaal geen verstand, dat is duidelijk. Geen duidelijke visie? Om maar op te noemen Cagliari, Sassuolo, Atalanta en Fiorentina geven de jeugd voluit kansen, maar dan ook voluit, met een vele kleinere begroting vergeleken met de middenmotors van andere competities. Lazio doet het geweldig, staan nog een trapje hoger als de voorgenoemde ploegen en daar lopen een paar parels rond die Europa kunnen veroveren. En dan zwijg ik over de grote ploegen. Milan is de eenzame achterblijver wat betreft een duidelijke visie, maar die zijn dan ook zwaar genaaid door Li. Wat daar achter zit wil ik niet eens weten. Meer beknopt kan ik het niet beschrijven, maar als mensen dergelijke dingen beginnen neerschrijven, zonder zelfs de moeite te willen doen het calcio te volgen en je te verdiepen in het Italiaans voetbal voel ik me verplicht tenminste te reageren.

3 juli 2018 om 21:32

Danku

Transfervrij gelukkig, als hij weer opbloeit is het een hele goeie zet en zo niet dan is er niet megaveel aan uit gegeven behalve het salaris. Zal ook gewoon backup zijn tenzij hij op trainingen zichzelf echt bewijst

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren