Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewezen Oranje-internationals op weg naar uitgang PSV: ‘Die kans is groot’

Laatste update:

Stijn Schaars en Adam Maher lijken te gaan vertrekken bij PSV. Schaars heeft nog een contract voor een jaar en Maher ligt zelfs nog twee jaar vast, maar de twee hoeven in Eindhoven nergens op te rekenen. Schaars en Maher mogen nog wel mee op een commerciële reis naar China.

/

In gesprek met Omroep Brabant zegt de 32-jarige Schaars dat de kans ‘groot’ is dat hij vertrekt. Aan interesse is in ieder geval niet te klagen. “Er speelt genoeg, maar daar wil ik nog niet over praten. Ik laat alles op me af komen en dan moet ik op een gegeven moment de juiste keus maken”, klinkt het uit de mond van de 23-voudig international.

Ook de 22-jarige Maher noemt de kans ‘groot’ dat hij vertrekt. “Eerst maar eens naar China en dan kijken we wel verder. In Nederland heb ik weinig keus, maar ik laat alle opties open”, aldus de vijfvoudig international.

Denk je dat Adam Maher bij een andere club beter uit de verf komt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maher raad ik aan naar een kleinere Nederlandse club als Heerenveen, Twente of Groningen te gaan. Zijn kunnen staat buiten kijf, alleen het is er niet uitgekomen. Gaat hij nu naar een buitenlandse club komt die echt als een nobody binnen.

12 mei 2016 om 18:33

Denk je niet dat Feyenoord een goede optie zou zijn? Ik denk namelijk dat het wel eruit kan komen in een nieuwe omgeving. Of anders terug naar AZ. Vind de clubs die jij noemt toch wat minder en denk nog steeds dat Maher veel kan bereiken. Het talent hebben we allemaal gezien. Dat het bij PSV niet eruit komt heeft met veel redenen te maken denk ik. Wil niet zeggen dat hij nu niets meer kan natuurlijk.

12 mei 2016 om 19:21

En natuurlijk een fantastische opvolger voor Vilhena!

12 mei 2016 om 20:07

Neutraal123, waarom denk je dat Maher wel zou slagen bij Feyenoord? De druk van een volle Kuip is een stuk groter als van het Philips stadion + heeft Feyenoord volgens mij Gustaffson voor de '10' positie gekocht afgelopen zomer. Dat zou dan betekenen dat 1 van die 2 moet banken, of dat Gustaffson ergens anders moet spelen.

Ik denk zeker dat Maher het niveau van AZ of Feyenoord aankan. Ik denk alleen dat hij wekelijks de ster kan zijn bij de teams die ik noem, een beetje zoals Ziyech ook is nu. Dan krijgt die jongen weer zelfvertrouwen en zie ik hem - desnoods na 1 seizoen al - de overstap alsnog maken.

12 mei 2016 om 20:12

bij Feyenoord heeft hij flinke concurrentie van Toornstra en Gustafson...

Bij AZ lijkt mij het beste, als Henriksen daar vertrek kan hij zich weer bewijzen. bij AZ heeft hij ook geen concurrentie meer van Haye...

12 mei 2016 om 20:53

jongens houd iemand hier rekening met de transfersom. de enige optie in nederland is verhuren want geen enkele club kan betalen wat psv zal willen hebben. denk dat psv hem naar engeland wil zien gaan in de hoop een goeie transfersom te pakken.

2 middenvelders vertrekken er dus zeker, 1 is een twijfelgeval (van ginkel) en 1 heeft een fantastisch seizoen achter de rug. Dus minimaal 2 middenvelders van niveau moeten erbij komen, zeker als van ginkel niet wordt aangetrokken.

12 mei 2016 om 18:48

Hopen natuurlijk dat PSV van Ginkel kan behouden en daarnaast proberen om Ziyech te halen. Dan heb je echt een heel goed middenveld. Pröpper, Guardado, van Ginkel, Hendrix, Ziyech.. en eventueel Pereiro ook nog. Kan dan ook genoeg gerouleert worden gedurende het seizoen. Daarbij kunnen Ziyech en Pereiro ook op de flanken. Het gaat je natuurlijk wel wat kosten maar dan heb je wel een beestachtig middenveld.

12 mei 2016 om 18:50

Van Ginkel is prioriteit en is een regelrechte topaankoop. Mocht dat niet lukken, dan zou PSV alles op alles moeten zetten Ziyech toe te voegen. Met hem hou je dan een Champions League-waardig middenveld over. Vlak ook Hendrix niet uit. De Limburger heeft weliswaar de pech dat Van Ginkel kwam, maar draaide tot diens komst een uitstekend seizoen en is voor de toekomst onvermijdelijk een dragende speler voor Psv. Dat maakt dat je met deze twee en Proepper en Guardado vier basiswaardige middenvelders hebt, terwijl Gaston Pereiro natuurlijk ook als centrale aanvallende middenvelder kan spelen. PSV zal Paal en Lunqvist naar voren schuiven voor de opvulling van de middelste linie aan de onderkant. Ik denk dat je dan nog een middenvelder extra moet halen. Eentje die verder is dan Paal en Lundqvist, maar nog wel al 'komende' speler mag worden betiteld omdat de overige vier hoger in de hiërarchie staan.

12 mei 2016 om 18:56

PSV moet sowieso haar best gaan doen om Ziyech te halen als je het mij vraagt. Kan super uit de voeten op de rechterflank en laat het daar nu juist karig zijn (Narsingh). Dan heb je zowel plek voor van Ginkel als voor Ziyech, er van uitgaande dat Guardado en Pröpper zekerheidjes zijn.

12 mei 2016 om 21:22

Ziyech kopen zou een meesterlijke zet zijn van psv. Hij kan zich laten zien in de champions league en mocht hij het goed doen zou hij zijn waarde 25 a 30 miljoen worden. Daarnaast zou psv depay terug kunnen huren ManUtd. Hij komt daar niet godd uit de verf en met psv zou hij de kans krijgen om te schitteren in de Champions league. De kans is klein dan ManUtd nog 4de wordt. Met ziyech en depay zou je al klaar zijn viir volgend seizoen. Mocht bruma nog worden verkocht dan nog een verdediger erbij. Misschien Alex terughalen.

12 mei 2016 om 21:56

Hopelijk wordt Ziyech de eerste Nederlandse Marokkaan die echt gaat slagen in de absolute top. Wat hij dit seizoen heeft laten zien bij het zwalkende Twente is waanzinnig. En dat hij nog steeds open staat voor een binnenlandse transfer is alleen maar goed voor een zorgvuldige opbouw van zijn carrière. Twee jaar spelen op het middenveld van PSV zou hem een toptransfer kunnen opleveren als hij het hoofd ook koel houdt. Aan talent ligt het niet, maar dat heeft Maher ook genoeg.

Wel vind ik dat je Ziyech alleen moet halen als Van Ginkel niet haalbaar blijkt. Drie basiswaardige aanvallende middenvelders (deze twee en Proepper) is te veel en ik vind - anders dan barcamessi hierboven - alle drie te veel specialist in de middenlinie om ze uit luxe maar op de vleugel te plaatsen. Bovendien moet je Hendrix ook perspectief blijven bieden, want dat is het meest onderschatte talent dat op de Nederlandse velden rondloopt momenteel; er is maar weinig oog en waardering geweest voor wat die jongen heeft gepresteerd voordat Van Ginkel kwam. in de thuiswedstrijden tegen Ajax, Manchester United en Cska Moskou was Hendrix steevast de uitblinker.

Alex zou ik een meesterzet vinden. Vorig jaar - toen er nog reden was om erg te twijfelen aan de kwaliteiten van Bruma - vond ik al dat hij gehaald moest worden. Maar nu Alex zichzelf terugvindt bij het vervallen AC Milan zou een terugkeer bij PSV in de Champions League hem niet onwaarschijnlijk als muziek in de oren klinken. Dan nog een linksback en een extra vleugelaanvaller en dan weet ik zeker dat PSV opnieuw potten kan breken in Europa.

Zoet
Arias
Alex
Moreno
?
Van Ginkel
Guardado
Proepper
Bergwijn
De Jong
Pereiro

Alle keus voor Maher, mits hij tevreden is met een salaris tussen de 100.000 en 400.000 Euro.

Feyenoord zou voor maher en locadia moeten gaan vind ik. Ze hebben niet veel geld en die 2 zijn de moeite wel waard om de gok te nemen vind ik. Schaars moet beter stoppen of ergens afbouwen uiteraard. Heeft aardig wat blessures gehad inmiddels en zou misschien nog wat kunnen toevoegen bij een kleinere club, maar bij PSV gaat dat niet meer lukken. Zo een zonde, want was best een goedeem voetballer, maar na zijn 1e ernstige knieblessure was het allemaal net 2 stapje minder. Had zonder die blessure veel verder kunnen komen denk ik.

12 mei 2016 om 18:40

Ik snap niet waarom iedereen denkt dat Locadia naar Feijenoord gaat. A Psv gaat hem echt niet naar een andere eredivisie club laten gaan, beetje je eigen tegenstander beter maken. En B gaat Locadia in NL geen stap terug maken, hij wil Europees voetballen (en vier voorronde met Feijenoord doorkomen schaar ik daar niet onder).

12 mei 2016 om 18:46

Feyenoord speelt gewoon groepfase Europa league dus dat zijn minimaal 6 wedstrijden. Verder hoeft Locadia van mij niet te komen, vind het een matige speler.

12 mei 2016 om 18:46

Feyenoord hoeft sowieso geen voorrondes door te komen. Door de bekerwinst zijn ze geplaatst voor de groepsfase van de Europa league...

12 mei 2016 om 18:49

En er komt ook bij ,dat Feyenoord de transfersom van Locadia never nooit kan betalen.
Basisspeler bij PSV en ook nog een contract tot 2019 dacht ik,die zal al snel richting de 10 miljoen gaan verwacht ik zo.

12 mei 2016 om 18:57

Brands kennende wel meer dan 10 miljoen, geef hem eens ongelijk.

12 mei 2016 om 19:33

Locadia stond zowat het hele seizoen in de basis. Vertel mij waarom Locadia dat zou opgeven voor een avontuur bij Feyenoord?

Maher gaat never nooit in NL voetballen vanwege salaris. China of de zandbak zal het wel worden voor hem, misschien Turkije

Hopelijk komt Maher terug naar AZ als "vervanger" van Henriksen. Zou voor zijn loopbaan denk ik de meest verstandige keuze zijn. Als ook Schaars nog komt, dan staat ons team alweer als een huis.

Misschien ruilt PSV Maher wel voor Ramselaar.
Schaars moet gewoon naar Vitesse, Groningen of Heerenveen.

Maher moet lekker terug naar Az gaan. Daar staat een leuk elftal en kan hij weer lekker de grote speler worden daar en aan zijn zelfvertrouwen weer werken.

Maher gaat naar zijn vrienden bij Kasimpasa o.i.d. in de Turkse competitie. Beetje zijn cultuur, lekker weertje en prima salaris. Oranje kan hij uit zijn hoofd zetten, dus lekker op bank saldo een cluppie uitkiezen.
Foppe wilde Schaars graag naar Heerenveen hebben. Nu Vonk op de schopstoel zit, zou dit een mooie snelle actie van Vonk zijn. Voor 1 juni al een basis leggen voor komend seizoen.

Maher zegt nu wel dat hij in Nederland weinig opties heeft, maar als hij zelf bereid is salaris in te leveren heeft hij heel veel opties. Ik raad teruggaan naar AZ aan. Daar kwam hij goed uit de verf. Bij PSV kwam hij niet helemaal uit de verf omdat hij een echte nummer 10 is en PSV zonder 10 speelt. In het huidige voetbal zijn nog maar weinig van dat type spelers. Echte nummers 10 als Sneijder, David Silva, Iniesta, Rakitic, Mata of Oscar worden of verdedigende aspecten bijgebracht of ze worden op de flank neergezet. Op het middenveld wil men nu liever 3 dynamische spelers als van Ginkel en Propper.

Bij AZ speelt men nog wel met een nummer 10, bij een vertrek van Henriksen zou ik als ik AZ was even een belletje plegen. Maher kwam altijd goed uit de verf achter een dynamische spits. Altidore was zo'n spits. Janssen is dat ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren