Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gevoelige tape van Pérez: ‘Mourinho zei: ‘Mesut, ze neukt de hele selectie’’

Laatste update:

Er is opnieuw een gevoelig audiofragment van Florentino Pérez uitgelekt. In de opname, gemaakt in 2012, bespreekt Pérez het liefdesleven van toenmalig Real Madrid-middenvelder Mesut Özil. Hij vertelt over een gesprek tussen Özil en toenmalig trainer José Mourinho. Laatstgenoemde zou Özil met klem hebben aangeraden om een einde te maken aan een vermeende relatie met het Venezolaanse model Aída Yéspica.

Pérez blikt terug op de komst van Özil, na het WK 2010. “Dus hij kwam hier met een vriendin, hij was 21 jaar en een Turk uit de derde generatie... Maar hij ontdekte Madrid. Vergeet de vriendin, vergeet zijn Turkse achtergrond! Daar was niets meer van over. Hij zei z'n vriendin dat ze moest oprotten en veranderde zijn leefstijl. Hij werd verliefd op een Italiaans model uit Milaan. Hij nam z'n privéjet naar Milaan, neukte haar en keerde terug. Op een gegeven moment kreeg Mourinho, een heel grappige man, genoeg van z'n capriolen. Hij zei: 'Hey Mesut, brasem van me.' Hij noemde hem brasem. 'Kunnen we even persoonlijk spreken, als vader en zoon?' De arme knul zei: 'Ja, natuurlijk'. Mourinho zei: 'Kijk, deze meid neukt met de hele selectie van Inter en van AC Milan, inclusief de staf'. Nou, hij heeft haar uiteindelijk wel gedumpt."

Een brasem is een vis met wijde ogen, zoals Özil heeft, maar het woord wordt in het Spaans ook gebruikt als synoniem voor 'domoor'. Aída Yéspica is een Venezolaanse tv-persoonlijkheid. Ze verhuisde in 2003 naar Milaan, waar ze modellenwerk verrichtte. Volgens een prostitutieonderzoek in 2007 werkte ze ook als escort in Milaan. Het fragment is alweer de zoveelste gevoelige tape die lekt van Pérez. De preses van Real Madrid werd eerder deze maand al in verlegenheid gebracht door harde uitspraken over Iker Casillas, Raúl, Luís Figo en Guti in heimelijke opnames.

In 2013 zei Pérez in een interview met ABC al dat Özil 'onprofessioneel' is en 'geobsedeerd door vrouwen'. "Mesut ontdekte hier de echte wereld en raakte geobsedeerd door vrouwen, iets wat hem daarvoor vreemd was. Het ging me echter niet om die vrouwen, maar vooral de lange nachten. De uren die hij niet in zijn bed lag. Toen zijn manager onlangs kwam vragen om een salarisverhoging naar tien miljoen euro per jaar, heb ik hen meteen weggestuurd", zei hij toen. Meteen werd door de internationale media gewezen naar Yespica, die het hoofd van Özil op hol zou hebben gebracht.

Zelf ontkende Yespica vervolgens in gesprek met Mediaset dat ze intiem was met Özil. "Ik heb Özil twee jaar geleden leren kennen. We liepen elkaar tegen het lijf in een discotheek in Madrid, maar ik heb niets te maken met zijn vertrek bij Real. We hebben ook nooit seks gehad", zei ze. "Het enige dat wel klopt, is dat we onze telefoonnummers uitgewisseld hebben. Op een avond stond hij plots in Milaan, een enorme verrassing voor mij. Ik heb hem vergezeld, we hadden afgesproken in een beroemde tent waar het stikt van de paparazzi. Of hij toen met een privévliegtuig gekomen is, weet ik niet."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al die tapes over Perez maakt het echt niet makkelijker voor hem zelf. Jezus joh allemaal tapes over verschillende spelers en coaches. Waarom doet die dit nou weer. Vindt hem als zakenman en de man over financiën echt uitstekend. Maar daarbuiten kan die zich echt wel wat netter gaan opstellen.

17 juli 2021 om 11:57

Lijkt me sterk dat hij het zelf allemaal opgenomen heeft niet? Misschien heeft iemand het opgenomen om hem uiteindelijk af te persen.

17 juli 2021 om 12:18

Deze gesprekken zijn allemaal illegaal opgenomen door een Spaanse journalist genaamd Antonio Abellã¡n in de hoop er een slaatje uit te slaan. Volgens Perez zelf heeft de man in kwestie geprobeerd Madrid via de vice president af te persen voor 10 miljoen en heeft hij meermaals geprobeerd deze audio tapes aan kranten te verkopen. Een journalist van AS, Alfredo Relano, gaf eerder deze week aan dat de eigenaar van de tapes hem ook heeft benaderd met de tapes en vertelde dat ze Madrid met deze tapes op de kop konden zetten en wellicht zelfs Perez konden doen aftreden en Prisa, het bedrijf dat oa AS bezit, dan zelf een kandidaat naar voren kon schuiven. De man van AS is er niet op in gegaan maar het lijkt erop dat er iemand bij El confidential wel toe heeft gehapt.

17 juli 2021 om 13:10

Illegaal opgenomen of gewoon zonder medeweten in een publieke ruimte? Perez zou ik sowieso nooit op z'n woord geloven. Een ieder die dat wel doet is extreem naïef.

17 juli 2021 om 13:30

Wat dacht je van het volgende? ...het is toch zo opvallend als wat. De Uefa kan niks tegen die Esl doen. Perez is toevallig de voorloper van de Esl. Die tapes werden aangeboden aan Perez, hapte niet toe. Club heeft hij boven zichzelf. En nu opeens komen ze uit? Alsof die tape houder het gratis naar buiten brengt, amahoela. Er speelt zeker wat en ik wil niet speculeren maar (aanvullend: doe het toch even) wil het best in de hoek van zo'n meneer Ceferin gooien. En tsja bij de Fifa of Uefa is al genoeg over gezegd, omkoping, verkopen van wk's aan Qatar e.d. maar nu voelen ze een enorme dreiging van die Esl, hun monopolie wordt bedriegd en de vijand daarin is Perez zeer zeker dus wat er nu gebeurd, is dat toevallig? Agh, zeg het maar. Het is zo vreemd allemaal.

17 juli 2021 om 17:36

Zonder jouw toestemming opgenomen worden door een particulier is toch sowieso in de meeste landen illegaal, Neen?

17 juli 2021 om 19:48

In een publieke ruimte filmen is niet illegaal, dus ik zou niet weten waarom audio opnemen illegaal is zonder toestemming. Echter, zonder medeweten is iets anders dan zonder toestemming.

17 juli 2021 om 20:39

Je wil niet speculeren maar je durft het wel in de hoek van Ceferin te zoeken. Dat is speculeren.

Ik vind het vooral verbijsterend dat mensen op dit soort posities op deze manier met en over elkaar spreken. Geen enkel niveau of respect.

18 juli 2021 om 16:10

Ze hoeven van mij geen hoge hoeden te dragen en van die pinguinpakken. En dat het er hard aan toe kan gaan, snap ik ook. Maar ik snap niet dat je zo over mensen praat. Er zijn zat voetballers en bestuurders die wel fatsoenlijk zijn. En ik zou verwachten dat de baas van een groot bedrijf als Real Madrid ook people skills heeft. Maar goed, naief gedacht blijkbaar.

Lijkt erop dat het materiaal zo'n beetje op geraakt he. Dit fragment is immers niets mis mee. Hij herhaalt gewoon wat er op een training gebeurd is zonder zelf ergens over te oordelen.

Hoe komt iemand aan deze tapes en waarom zijn dit soort pikante gesprekken van Perez opgenomen? Wat een idioot die man.

Smerige seksistische opmerkingen van zowel Pérez als Mou. Verbazingwekkend.

17 juli 2021 om 11:48

Jeetje, wat is hier nou weer seksistisch aan? Als je over een man zegt dat hij met het halve dorp slaapt, is dat dan ook seksistisch?

17 juli 2021 om 12:45

Smerig? Seksistisch? Waar heb jij het over? Artikel gelezen en ook begrepen? Of gelezen en jouw eigen dimensie aan gedraaid?

Whaha die uncle flo is best wel grappig.wat een clown.dit is echt heerlijk topvermaak.laat ze maar komen.

19 juli 2021 om 08:31

Denk je nou echt dat wij hier wakker van liggen? Alsof dit wereldnieuws is. Dit wisten wij 8 jaar geleden ook al.

Is dit de overtreffende trap van de Endstra tapes???;-))) Laat maar komen....

Waar komen al die tapes vandaan? Het is net of iemand een campagne tegen Perez is begonnen en zo’n enorme voorraad tapes heeft, dat hij door kan gaan tot Perez daadwerkelijk opstapt. Snap ook niet waarom de beste man zich over dit soort zaken uitlaat, laat hem gewoon de club runnen. Dat Mourinho iets zegt snap ik wel, die stond dagelijks met ze op het veld.

17 juli 2021 om 13:12

Floren stapt niet op en zeker niet om zoiets. Heeft het gros van de grote media van spanje in z'n broekzak. Niet voor niets stuurde Pique al een leuke tweet de wereld in, richting El Chiringuito, met de vraag wanneer ze het over de audio's van perez zouden hebben.

Niet voor niets wordt het amper breed uitgemeten en niet voor niets heeft die walgelijke vent vriendjes kunnen plaatsen op belangrijke plekken als Marca, La Sexta en Tve.

19 juli 2021 om 08:33

haha wat een ontzettende calimero reactie.
Alsof het niet bekend was bij mensen dat er strijd is geweest met de koppen van de selectie destijds. Ook dit nieuws komt niet uit de lucht vallen en wisten wij 8 jaar geleden al. Maar het zal wel aan ome Perez liggen die iedereen in zijn macht heeft!

19 juli 2021 om 11:37

Calimero reactie, zegt de grappenmaker. Lijkt er niet op alsof je begrijpt wat je zegt

En ik zou als ik jou was maar dat stuk van El Confidencial doornemen, waarin tito Floren zelf aangeeft hoeveel invloed hij op de media uit kan oefenen en vriendjes kan plaatsen op handige plekken.

19 juli 2021 om 16:42

In dit geval ben jij vooral de grappenmaker met je ontzettende Perez-fobie.
Al snap ik dat ook wel. Jullie kunnen wel een Perez gebruiken gezien de laatste jaren.

19 juli 2021 om 16:53

Nee hoor. Zo een hadden we al, maar die zit er nu niet meer. Tenzij je doelt op een walgelijk corrupte lulhannes zonder enig moreel kompas. Die hoeven we sowieso niet. Niemand moet zoiets willen.

Perez-fobie is het ook niet, ik geef gewoon aan wat de feiten zijn. Jouw counter is "jij hebt een Perez-fobie". Treurig.

wat een idioot is die perez, vraag me echt af waar die tapes vandaan komen? het wordt echt tijd dat real madrid een nieuwe president krijg,t hij kan niet met club legends omgaan en wilt de champions league weg hebben,

Er lijkt iemand een (groot) probleem te hebben met Perez. Die man is de beste voorzitter die Real ooit heeft gehad. Ik zou graag het voledige interview is horen. Om alles in zijn context te kunnen plaatsten. Maar dat zal die persoon nooit vrij geven, waarschijnlijk.

17 juli 2021 om 13:29

Het is toch zo opvallend als wat. De Uefa kan niks tegen die Esl doen. Perez is toevallig de voorloper van de Esl. Die tapes werden aangeboden aan Perez, hapte niet toe. Club heeft hij boven zichzelf. En nu opeens komen ze uit? Alsof die tape houder het gratis naar buiten brengt, amahoela. Er speelt zeker wat en ik wil niet speculeren maar (aanvullend: doe het toch even) wil het best in de hoek van zo'n meneer Ceferin gooien. En tsja bij de Fifa of Uefa is al genoeg over gezegd, omkoping, verkopen van wk's aan Qatar e.d. maar nu voelen ze een enorme dreiging van die Esl, hun monopolie wordt bedriegd en de vijand daarin is Perez zeer zeker dus wat er nu gebeurd, is dat toevallig? Agh, zeg het maar.

18 juli 2021 om 00:26

Je wil niet speculeren maar je hele reactie is niets anders dan speculatie...

De kranten moeten vol. Morgen lekt er weer een nieuwe tape uit want tja allemaal in 1x zorgt voor minder gelezen kranten. Elke keer een nieuwe item lekker commercieel. Ergens eind van de week is mogelijk Mourinho, Benitez of Lopetegui aan de beurt.

Even los van de teksten van deze complete m*fkees, ik had nog nooit gehoord van Aída Yéspica, maar Google heeft me geholpen. Ik kan alleen maar tegen Ozil zeggen...damn! Sjappo jonge. Een schoonheid als je t mij zou vragen. Maar al die tapes en verhalen....laten we t maar bij Google houden hè 😄

Wat een lage gek die Perez, om je dood te schamen als Madrileen. Smerig Spaans mannetje dat achter de rug van iedereen om allerlei achterklap de wereld in helpt. Mooi dat ie nu wordt gepakt.
Ik vind het uitlekken van deze anekdote trouwens een stuk verder gaan dan die eerdere tapes, want deze dame wordt publiekelijk voor hoer uitgemaakt terwijl ze zich niet eens kan verdedigen. Moet pijnlijk zijn voor haar en haar familie/vrienden om haar zo in het nieuws te zien komen nu.

Dit is toch geen nieuws. Dit wisten we toch al lang? De ene is gevoeliger voor de gold digger als de ander, maar Ozil is lang niet de enige. De gold diggers beginnen overigens ontzettend jong. Ik was 2 jaar terug bij een wedstrijd van Oranje onder 15 voor werk. Dan hebben we het over gastjes van 14, net 15. Op de tribune achter mij zaten een groep meisjes van dezelfde leeftijd. Tijdens de start van de wedstrijd, tijdens de pauze en aan het eind van de wedstrijd renden ze allemaal naar de uitgang van de spelerstunnel en stonden ze te poseren voor de spelers die hen allemaal negeerden. Ik vond het destijds hilarisch, maar nu ik terug denk is het wel ontzettend treurig dat die meiden op zo een leeftijd al bezig zijn met dit onzin.

18 juli 2021 om 16:13

Ja dat is inderdaad wel sneu. Maar blijkbaar zijn die gasten er dan al wel jong aan gewend, dat is dan nog een voordeeltje...

Wat mij betreft gaat dit artikel trouwens niet over het bestaan van golddiggers, dat is inderdaad geen nieuws. Het nieuws is dat de voorzitter van Real zo over mensen praat, en dat het ook naar buiten is gekomen.

Hahahah de beschrijving van Perez over 3e generatie Turkse voetballer zet ik wel een dubbele-handtekening onder. Dit is precies het probleem van jonge Turkse voetballers als ze een beetje geld verdienen en naar de grote stad gaan dan draaien ze door.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren