Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geruchten over transfer lijken Harry Kane niets te doen: spits maakt 4 (!) goals

Laatste update:

Harry Kane heeft zondag een enorme bijdrage geleverd aan een oefenzege van Tottenham Hotspur. De club uit Londen won met liefst 5-1 van Shakhtar Donetsk, en Kane scoorde maar liefst vier keer. Het duel werd gespeeld in het Tottenham Hotspur Stadium, en de opbrengsten gingen naar Oekraïne om het land te steunen in de oorlog tegen Rusland.

Bijzonderheden:
Na ruim een half uur spelen opende Kane de score vanaf de penaltystip, na een overtreding op de van Leicester City overgekomen James Maddison: 1-0. Via Kevin Kelsy, die een voorzet binnenkopte, werd het vlak voor rust weer gelijk. Na rust was Kane, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Bayern München, helemaal los: de 2-1 was een rake kopbal op aangeven van Maddison, de 3-1 volgde na een steekbal van Dejan Kulusevski en de 4-1 was een benutte rebound. Uit de draai besliste invaller Dane Scarlett de eindstand in de blessuretijd op 5-1.

Tottenham Hotspur – Shakhtar Donetsk 5-1
38’ 1-0 Harry Kane (penalty)
45’ 1-1 Kevin Kelsy (assist: Danylo Sikan)
50’ 2-1 Harry Kane (assist: James Maddison)
55’ 3-1 Harry Kane (assist: Dejan Kulusevski)
79’ 4-1 Harry Kane
90+4’ 5-1 Dane Scarlett (assist: Dejan Kulusevski)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lekker dat ie zich warmschiet voor bij Bayern straks

Maar serieus, laat zien wat voor prof hij is. Gewoon je werk doen, blijven doen. En je niet gek laten maken door alles van buiten.

OFF; hoe weet ik op welk niveau ik zit op dit forum? Met zicht op topics waar staat reageren mag vanaf niveau 3. Wanneer weet ik dat ik dat he behaald, of hoe zie kk wanneer ik het ga kunnen behalen? Thx!

6 augustus 2023 om 19:29

Je groene balkie

7 augustus 2023 om 00:40

Volgens mij krijg je een melding als je een niveau stijgt. Ik plaats niet meer veel reacties dus is al een tijdje geleden voor mij. Veel reacties plaatsen die iets bijdragen en je balkje loopt zo vol.

7 augustus 2023 om 09:33

Dank jullie beiden

Jammer dat hij niet naar de absolute top gaat

6 augustus 2023 om 21:05

Inderdaad, hij zou niet misstaan bij Real Madrid, maar wij wachten volgens mij op Mbappe. Hopelijk komt die dan ook, maar dan zal je net zien dat die toch iets anders besluit, zoals al eerder is gebeurd.

Tja, een oefenpotje. Naast Kane was de beste man op het veld Maddison, die speelde echt alsof hij er al 10 jaar speelt, een genot om te kijken. Fijn dat we eindelijk een trainer hebben die aanvallend voetbal wil spelen. In deze 4231/433 komen onze middenvelders ook veel beter uit de verf dan in de 352/343 die voorheen veel werd gespeeld. Nu nog VdVen en Tapsoba erbij en ik zie het komende seizoen wel zitten.

6 augustus 2023 om 18:26

Hoe zit het met Kane? Gaat die wel blijven? Als we de media mogen geloven wel toch?

6 augustus 2023 om 18:46

Ik weet het ondertussen allemaal niet meer. Het lijkt erop dat hij nu blijft inderdaad, maar als bv Bayern alsnog met 100 miljoen pond overweg komt is hij morgen weg bij wijze van. Denk alleen niet dat hij nog naar Bayern gaat na die vreemde uitspraken in de media en die rare deadline. Dat zal Levy niet hebben overtuigd hem dan toch maar voor een minder bedrag weg te doen en terecht ook. Dat soort spelletjes mogen ze lekker in Duitsland spelen. Zou er zelf totaal niet rouwig om zijn als hij nog een jaar blijft en dan gratis vertrekt. Het geld op de bank zie je niet terug op het veld, en een spits met de kwaliteiten van Kane zien we voorlopig niet meer bij ons rondlopen.

6 augustus 2023 om 18:52

Ja het is lastig met alle verschillende verhalen die er rondgaan. Dacht zelfs gelezen dat Bayern met hun pakket al ruim boven de 100 miljoen kwam. Ik gok ook dat hij volgend seizoen pas weggaat. Misschien hadden jullie met die 100 miljoen wel David en Tabsobe op kunnen halen.

6 augustus 2023 om 20:15

Alles wat Bayern zegt en doet is met Kane en zijn familie afgesproken. Kane heeft inmiddels bij Levy met nadruk duidelijk gemaakt dat hij naar Bayern wil. En Bayern is inmiddels bereid, 100 miljoen plus bonussen te betalen. Het salaris zou het hoogste ooit van een Bayern-speler zijn (25 miljoen pond, dus ongeveer 29 miljoen euro). En met Kane is ook afgesproken dat hij in ieder geval naar Bayern komt. Is het niet dit jaar dan volgend jaar. Dan uiteraard gratis.

6 augustus 2023 om 20:19

Bron?

6 augustus 2023 om 20:46

Tja, als dat pakket bestaat uit 30 mio aan onmogelijke bonussen is het nog niet genoeg. Als we David en Tapsoba echt graag willen hebben zouden we die nu wel gewoon halen, het geld is er echt wel. Denk overigens niet dat we voor David zouden gaan. Hebben met Richarlison al een spits, en Son kan daar ook spelen. Als die allebei niet beschikbaar zijn kan Scarlett daar altijd nog spelen, dat is wel een aardig talent.

6 augustus 2023 om 20:49

Al was het met de bondskanselier afgesproken, het blijft smerig om zulke uitspraken te doen in de media, en het zorgt er ook niet voor dat een man als Levy toch wel besluit z'n speler te verkopen. Als Kane zo graag weg wil had hij vorig jaar niet bij moeten tekenen, of moet hij zelf een paar miljoen bijleggen. Geen idee waar je vandaan hebt dat Bayern nu wel bereid is 100 miljoen te betalen, heb dat zelf nergens voorbij zien komen. Is dat ook in Engelse ponden?

6 augustus 2023 om 22:47

Dat was in de “Kicker” te lezen. 100 miljoen euro plus bonussen. Bayern heeft een spits van wereldklasse nodig en is bereid financieel daarvoor heel ver te gaan. Ik begrijp heel goed dat jij als Spurs-supporter niet blij met deze ontwikkeling bent. Een jaar geleden was ik als Bayern-supporter in dezelfde situatie. Levy kan toch helemaal niet alleen besluiten. Wat hij doet is het beste voor de Spurs eruit te halen. 100 miljoen plus is voor een speler met een contract van een jaar heel veel. Uiteindelijk zal hij Kane moeten laten gaan wil hij niet een gratis-vertrek volgend jaar riskeren. Kane heeft meermaals - en laatst ogenschijnlijk heel duidelijk - aangegeven niet te willen bijtekenen en alleen naar Bayern te willen.

Top speler maar ik heb zo het gevoel dat die gewoon nog in Londen zit volgend jaar. Zo veel deadlines en gespreken al geweest met Bayern... kunnnen die niet gewoon beter voor Vlahovic gaan, leek me vanaf het begin al een geschikte speler voor Bayern

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren