Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerrard rekent tijdens persmoment direct af met vraag over Liverpool

Laatste update:

Steven Gerrard heeft donderdag zijn eerste persconferentie gegeven als manager van Aston Villa. De aanwezige journalisten vroegen hem onder meer naar zijn vertrek bij Rangers, maar ook naar een eventuele toekomst als trainer van Liverpool, de club waar hij zijn volledige loopbaan speelde. Gerrard liet direct weten niet gediend te zijn van vragen over een andere club dan Aston Villa.

Gerrard begint bij Aston Villa, waar hij de opvolger is van de ontslagen Dean Smith, aan zijn tweede grote klus als hoofdtrainer. Na een succesvolle periode in Schotland, moet hij nu the Villans in de Premier League zien te houden. Donderdag stond zijn eerste persconferentie op het programma en het aanwezige journaille vroeg hem of hij ooit bij Liverpool zal terugkeren als hoofdtrainer.

“Wat betreft Liverpool zeg ik nogmaals: ik denk niet dat deze persconferentie hoort te gaan over een andere club dan alleen Aston Villa. Ik vind dat we respect moeten tonen richting onze supporters. Iedereen over de hele wereld weet wat Liverpool voor mij betekent, maar mijn focus en toewijding ligt volledig bij Aston Villa. Ik heb vorige week in een interview al aangegeven dat ik all-in ben en ik kan de fans beloven dat het zo is."

Gerrard werd in de zomer van 2018 aangesteld bij Rangers en verliet de club na ruim drie jaar. “Het was een moeilijk besluit om te vertrekken. Ik heb bij Rangers een fantastische band opgebouwd met veel mensen. Het is een club waar ik enorm veel respect voor heb. Drieënhalf jaar geleden heb ik de kans gekregen bij Rangers. Ongeveer tien dagen geleden kreeg ik de kans om naar een andere iconische club te gaan. Maar ik denk dat het belangrijk is dat deze persconferentie over Aston Villa gaat”, aldus Gerarrd.

Aanstaande zaterdag maakt Gerrard zijn debuut langs de lijn bij Aston Villa in de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion, de verrassende nummer zeven in de Premier League. Op zaterdag 11 december reist Gerrard met zijn ploeg af naar Anfield voor een ontmoeting met Liverpool. Aston Villa is momenteel terug te vinden op de zestiende plaats op de ranglijst met tien punten uit elf wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk getuigt het van weinig respect van de journalist, aan de andere kant wist je 100% zeker dat de vraag ging komen. Gerrard begint wel met een erg lastig programma, we gaan het volgen!

Pfff... je moet het maar aandurven. Jonge trainer die als voetballer en coach nooit met de druk en dynamiek van degradatievoetbal te maken heeft gehad.

18 november 2021 om 13:00

Ik hoop alvast dat hij het goed gaat doen. Ben er erg benieuwd naar. Bij Rangers heeft ie alvast indruk op me gemaakt, eerlijk gezegd. Maar het is inderdaad een andere soort vandruk bij Aston Villa dan bij Rangers.

In de PL is de concurrentie zeer groot en kan een ploeg als Aston Villa het zich niet veroorloven om een wedstrijd aan 95% te beginnen. Het moet elke keer weer 100% zijn.

Begrijpelijke reactie van Gerrard. Het lijkt me onvermijdelijk dat hij ooit bij Liverpool terecht zal komen, in wat voor rol dan ook. Echter is hij nu gewoon trainer van Aston Villa en moet het hoofdstuk Liverpool dus nog even op zich laten wachten. Gerrard was vroeger altijd een van mijn favoriete spelers, dus ik vind het leuk om te zien dat hij het ook goed doet als trainer. Hopelijk weet hij the Villans er weer bovenop te helpen. Ze hebben zeker wel wat leuke spelers in de selectie zitten.

ik hoop dat dit eindelijk eens een grote wereldspeler is die tevens een grote trainer kan worden. Dit zien we helaas te weinig gebeuren (zeker in nederland..)

het is hem gegund en hij komt erg goed over.

18 november 2021 om 15:04

Qua wereldspelers kom ik de laatste jaren ook eigenlijk alleen op Zidane. Ik heb Guardiola nooit bewust zien voetballen, dus geen idee hoe goed hij was.

Ben benieuwd hoe die het gaat doen. Aston Villa is een mooie club met een prima team waar niet al te hoge verwachtingen zijn.

18 november 2021 om 15:22

Verwachtingen bij Villa zijn enorm hoog. Willen aansluiten bij de subtop in Engeland. Hebben ook een prima selectie opgebouwd sinds ze terug zijn in de PL. Staan momenteel te laag, maar onder Gerrard stijgen ze straks wel op de ranglijst. Nogmaals, hebben een prima elftal en hebben sinds de terugkeer in de PL Liverpool, Arsenal, Spurs, Chelsea en Man Utd verslagen. Betekent dat de kwaliteit er wel is.

18 november 2021 om 21:21

Ooh oké, Ik snap vooral na vorig seizoen wel dat het naar meer smaakt. De kwaliteiten zijn er, Natuurlijk wel een hele grote club. Hoop dat die het heel goed gaat doen

ik denk dat Gerrard precies weet wat hij doet en dit een volgende stap is op weg naar Liverpool eerst leren te managen ook als je het moeilijk hebt is denk dat hij dit zorgvuldig heeft uit gestippeld en niet zoals meer top spelers die manager willen worden direct aan der top willen werken en denken dat ze het wel kunnen omdat ze een grote naam zijn in het voetbal, de man stippelt zijn route naar liverpool zorgvuldig uit.

Heel goed dat Gerrard dit zegt. De focus ligt nu volledig op Aston Villa en nergens anders. Maar hij weet het en wij als supporters weten het dat Stevie als zijn contract bij Villa afloopt terug naar huis komt. Want het contract van Klopp loopt dan ook af. Stevie heel veel succes bij Villa ik heb er vertrouwen in dat hij gaat slagen. En in 2024 zien we hem terug thuis op Anfield

Ik hoop oprecht dat hij Villa aan de praat krijgt, in de BPL houdt en ze leuk laat voetballen. Ze hebben al een aardig team en ik denk met misschien 1 a 2 aankopen in de winter, dat ze echt stukken hoger kunnen eindigen.

Als hij het een jaar of 2 / 3 goed doet bij Villa, zie ik hem zomaar Klopp opvolgen bij Liverpool.

Toch wel aardige spelers met een Martinez, Cash, Konsa, Mings, Mcginn, Luiz, Buendia, Watkins, Ings en Bailey. En een El Ghazi en Traoré als back ups is ook niet onaardig!

"de club waar hij zijn volledige loopbaan speelde". LA Galaxy even vergeten 😅.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren