Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerrard maakt debuut voor LA Galaxy: ‘Nu beter en beter worden’

Laatste update:

Steven Gerrard heeft zondagochtend zijn debuut gemaakt voor Los Angeles Galaxy. De middenvelder deed in de met 2-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Club América één helft mee en was ook nog dicht bij een doelpunt in de met 27.000 toeschouwers gevulde StubHub Center.

/

“Ik heb zes tot zeven weken geen officiële wedstrijd meer gespeeld, dus het was belangrijk om hier 45 goede minuten te maken. Ik moet nu beter en beter worden en meer aan de speelstijl van de andere voetballers wennen. Als dat gebeurt, dan kan het alleen meer verbeteren”, zei de 35-jarige Gerrard na afloop, die Robbie Keane nog een prachtig doelpunt zag maken.

“Ik ben hier niet naar toegekomen voor het geld, maar hoop een bijdrage te leveren aan de Major League Soccer en de jongere spelers te helpen. Dit was ook een beslissing die ik met mijn familie heb genomen en we hebben het hier allemaal al naar ons zin.” Trainer Bruce Arena vond de Engelsman ‘degelijk’ spelen: “Zijn passing was in orde en de samenwerking met Juninho zag er ook goed uit. Ik denk dat Gerrard over ongeveer een maand volledig wedstrijdfit is.”

Steven Gerrard heeft vannacht zijn eerste wedstrijd voor LA Galaxy gespeeld! #nietineenliverpoolshirt #evenwennen #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die trainer durft ook wel... Gerrard redelijk gespeeld en passing 'in orde'.......

12 juli 2015 om 12:01

En ook nog Gerrard: "Ik ben hier niet gekomen voor het geld" jaja herhaal een leugen 1000x en het wordt de waarheid

12 juli 2015 om 12:18

Weet jij toevallig ook hoeveel hij gaat verdienen daar ?

12 juli 2015 om 12:21

Ik denk dat zijn salaris wel een stuk lager is dan wat hij in Liverpool kreeg. Daarnaast had hij meerdere aanbiedingen om in de zandbak te ballen waar hij bijna letterlijk in een week miljonair zou kunnen worden. Nee ik zie deze overstap niet door het financiele plaatje tot stand gekomen zijn. Galaxy is een gewoon een mooie club, en voor Liverpool werd hij gewoon te oud.

12 juli 2015 om 12:29

Bedankt voor de uitleg

12 juli 2015 om 12:51

Hij verdiend "maar 3.5miljoen" dat is minder dan de helft wat hij bij Liverpool verdiende.. en zeg nou eerlijk als je al bijna 20 jaar bij een club als Liverpool hebt gezeten, en ook nog eens altijd zuinig bent geweest dan hoef je het niet meer om het geld te doen hoor.. we heten niet allemaal Eto'o.

12 juli 2015 om 15:03

Dus het is onmogelijk dat Gerrard daar heen gaat omdat hij het wilt? Ik zou als voetballer ook graag in Amerika willen wonen. Ook het feit dat Gerrard liever niet voor een andere europese club wil spelen na zoveel jaar Liverpool is natuurlijk onzin.

12 juli 2015 om 12:49

Was toch altijd al zo.

12 juli 2015 om 15:04

Coaches moeten objectief zijn. Als Gerrard geen wereldwedstrijd speelde hoeft hij dat natuurlijk ook niet te zeggen.

Bergkampiaans doelpuntje hoor van Keane. Wel slecht gekeept, dramatisch getimed.

Wauw.. hebben ze het over Juninho van Lyon vroeger? Wat een legendes spelen er dan in de MSL.

12 juli 2015 om 12:21

Nee, Juninho Pernambuco is in januari 2014 gestopt. Het gaat hier om een 26-jarige Juninho die eerder bij Sao Paulo heeft gevoetbald.

Dat wordt afzien voor die jongen maar met zoveel ervaring lukt het allemaal wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren