Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerrard emotioneel: ‘Langste negentig minuten die ik ooit heb gespeeld’

Laatste update:

Liverpool won zondag met 3-2 van Manchester City en daardoor lijken the Reds op weg naar het kampioenschap. Aanvoerder teven Gerrard was na afloop tot tranen toe geroerd. Liverpool gaf een 2-0 voorsprong nog uit handen (2-2), maar diep in de tweede helft ging de thuisploeg alsnog met de zege aan de haal. “Dit betekent zo veel”, stamelde Gerrard na afloop tegen Sky Sports.

/

“Zij kwamen terug in de wedstrijd, maar wij hebben laten zien dat we tot het gaatje kunnen en willen gaan. Het is vermoedelijk de langste negentig minuten die ik ooit heb gespeeld. Het leek wel of de klok achteruit tikte. Wat een prachtig resultaat, we hebben nog vier finales te spelen. We zijn er nog niet, we mogen onszelf nog niet rijk rekenen.”

Manager Manuel Pellegrini van Manchester City zag zijn ploeg na de 2-2 op jacht gaan naar de 2-3. “We hebben meer verdiend”, aldus de oefenmeester tegen de BBC. “We hadden erg veel pech. In de tweede helft was er slechts een ploeg op het veld aanwezig en dat waren wij. We blijven vechten. Liverpool moet nog tegen Chelsea, de strijd is nog niet gestreden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben echt Benieuwd!

Over 2 weken gaat de beslissing vallen. Uit tegen Liverpool winnen gaat erg lastig worden. Maar we versloegen ook City toen ze in bloedvorm waren.

De kans is er wel degelijk, word gewoon hopen op een masterplan van Mourinho zoals tegen PSG en City

13 april 2014 om 17:42

Vond je het echt een masterplan van Mourinho? Het lag in mijn ogen meer aan het falen van Blanc met zijn defensieve tactiek dan aan een "masterplan" van Mourinho.

13 april 2014 om 18:07

Ik denk dat het wel degelijk aan Mourinho ligt. Het was namelijk niet de eerste keer dat ze zo'n wedstrijd wonnen, en dat is een understatement. Heb niks met die man, maar het is een briljante coach, zeker in topwedstrijden

13 april 2014 om 18:11

Gewoon geluk dat die er alsnog invalt natuurlijk. Meer niet

13 april 2014 om 18:25

Geluk dwing je af en je kon er op wachten. Dus een masterplan.

On topic: Liverpool is goed bezig.had ik niet verwacht. Als ze kampioen wordeb mag je dat wel een sensatie noemen.

13 april 2014 om 18:59

Chelsea heeft geen enkele uitwedstrijd tegen een topploeg in Engeland verloren en ook Europees was PSG de eerste. Tegen City wonnen ze zelfs.

Thuis hebben ze op misschien 1 gelijkspel na van alle topploegen gewonnen.

Mourinho staat er ook voor om bij toppers uitwedstrijden in ieder geval niet te verliezen en thuis sowieso niet. Hij houdt zich er goed aan.

Mensen misgunnen Mourinho gewoon en dat is niet erg.

13 april 2014 om 21:21

Als je de toppers uitwedstrijden van Chelsea nog eens terug kijkt dan zie je dat Chelsea in 1e instantie speelde om niet te verliezen. Tegen ManU en Arsenal uit ware hele saaie 0-0 wedstrijden. In thuiswedstrijden gaat het gas wel helemaal open. Alle toppers werden ook gewonnen op Stamford Bridge. Het mooie is dat Chelsea nu moet winnen in Liverpool om kans te maken op de titel. Gelijkspel zal niet genoeg zijn. Kan niet wachten op liverpool-chelsea

13 april 2014 om 20:06

Chelsea gaat billenkoek krijgen op Anfield.ook Mourinho kan dat niet veranderen,de tijd van Liverpool is weer aangebroken.chelsea en City mogen van mij er wel weer een miljard tegenaan gooien en dan nog redden ze het niet.een goede ploeg kun je niet kopen !
Ynwa !

Een man die zeker een titel verdient. Altijd de club trouw gebleven echt en voorbeeld. Jongens zoals hem zie je bijna niet meer.

Gun het gerrard echt en natuurlijk ook de prachtige supporters

Had Silva die open-goal kans gemaakt dan had men hier gewoon gewonnen, maar helaas het valt de andere kant op. Maar gezien de eerste helft vind ik dit resultaat volkomen terecht, na 60 minuten was het effect van de blitzkrieg-tactiek duidelijk zichtbaar. De benen waren op.

13 april 2014 om 17:45

Zolang die held op je display maar kampioen wordt, dan vind ik alles goed. Dan kan hij met fijn gevoel met pensioen gaan.

13 april 2014 om 18:01

Helaas? Ik denk niet dat jij het helaas vindt?

Manchester city was de tweede helft heer en meester, Pellegrinni vergeet echter even voor het gemak dat Liverpool dat de eerste helft was. Gelijkspel was terecht geweest, maar in zo'n prachtige wedstrijd als deze is het ook mooi als er een winnaar valt.

Ik hoop zelf echt dat Liverpool het nu tot het einde kan volhouden. Zou het prachtig vinden voor Gerrard.

13 april 2014 om 18:33

voetbal duurt 90 minuten en op basis van 90 minuten was een gelijkspel terecht..

13 april 2014 om 18:57

Liverpool zou na de wedstrijd helemaal niet mogen klagen over een gelijkspel zelfs... winst voor City was eerder terecht geweest dan winst voor Liverpool.

13 april 2014 om 19:09

Winst van city was absoluut niet eerder terecht geweest....je vergeet hier doodleuk even dat het in de 1e helft al makkelijk 4/5-0 had kunnen staan en de wedstrijd dan gespeeld was.

In de 2e helft heeft City een periode gehad waar ze oppermachtig waren, maar lang niet zo'n lange tijd als Liverpool vanmiddag. Terechte overwinning in een prachtige topper.

13 april 2014 om 20:08

hahaha grapjas.bij Man United duurt de wedstrijd vaak 100 minuten zo veel tijd krijgen zij er altijd bij.liverpool had in de eerste helft het al af moeten maken hoor.volkomen verdiende overwinning.

13 april 2014 om 19:03

Denk dat Mourinho daar beter tegen gewapend is, die zal wel iets verzinnen.

13 april 2014 om 19:08

Klopt, maar die is op aanvallend gebied kwalitatief en heeft veel minder stootkracht.

13 april 2014 om 23:25

Kijk naar de selectie van Chelsea en kom dan pas praten. Chelsea heeft een gouden toekomst voor zich met allemaal jonge spelers. Over 2 weken wordt Chelsea kampioen.

13 april 2014 om 23:33

Jonge spelers die geen kans krijgen dat klopt inderdaad voor de rest is het oudjes alom.liverpool gaat daar op fysieke gesteldheid overheen lopen.

13 april 2014 om 19:31

Hoezo helaas? Wel vreemd dat je met je gerrard als logo het jammer vind dat silva niet scoorde.

13 april 2014 om 19:54

Waarschijnlijk bedoeld hij helaas voor city/silva

Mooi dat liverpool gewonnen heeft, ik gun liverpool de titel meer als chelsea of man city die alleen maa rspelers kopen

13 april 2014 om 17:53

Ja, en Liverpool heeft de afgelopen jaren het kleine bedrag van 85 miljoen uitgegeven aan het trio Henderson, Carroll en Downing... Selectieve verontwaardiging.

13 april 2014 om 18:16

Ja ook oa topspits torres moeten verkopen. Dus onzin wat je zegt.

13 april 2014 om 18:20

Alleen kocht Liverpool spelers, als spelers vertrokken. Grootste aankoop van BR bij Liverpool was 20 mil.

13 april 2014 om 19:02

En City dan?
noem 1 speler uit eigen jeugd?

Navas, Fernandinho, Negredo, Novetic (enkel in 2013) voor?

13 april 2014 om 20:11

85 miljoen is nog steeds geen miljard.

13 april 2014 om 23:51

Er stond trouwens 1 engelsman in de basis bij City en dat was Hart bij Liverpool stonden er 5 in de basis! en vielen er nog 2 in nuff said... Tevens is Henderson zijn transfer wel waard geweest vorig seizoen en dit seizoen laat hij gewoon hele goede dingen zien..

Die.pelligrini hoor je de laatste tijd alleen maar nog zeuren. Gewoon wij hrnben vetloren , zij waren beter . " klaar"!!!

Ik vond ons vandaag de 1e helft heel goed spelen al hadden er meer goals mogen vallen en dan weet je dat je het de 2e helft moeilijk gaat krijgen na zo veel energie in de eerste 45 minuten te hebben gegeven. Maar met wat geluk en een geweldige wedstrijd en goal van Coutinho win je toch. SAS vond ik vandaag heel erg tevreden en ik ben benieuwd hoe het met Sturridge gaat. Henderson zal ook wel een schorsing van 3 wedstrijden krijgen voor die meer dan terechte rode kaart. Het is dus nog steeds lastig.

Het zou mooi zijn als het net zo een laatste speeldag word als 2 jaar geleden. Hij maakt mij niet heel veel uit wie het wordt, maar Liverpool heeft wel een bepaalde gunfactor!

Over Gerrard is iedereen het wel eens: Wat een ongelooflijke captain, held, icoon en speler is die man toch! Niets dan lof! Zou mooi zijn voor Steven als die nog een kampioenschap mag meemaken! Wat een held is het toch!

13 april 2014 om 18:05

Zo een ontknoping als 2 jaar geleden zou echt een feest worden hahaha.

Wat zou het een mentale dreun zijn als Liverpool dit nog uit handen gaat geven. Dit soort wedstrijden gaan gepaard met drama, foute beslissingen etc. City had de kansen, maar Liverpool toonde aan het eind toch net dat meer inzet en energie.

13 april 2014 om 18:08

Klopt, vind sowieso dat City supporters de laatste zijn die mogen praten over arbitrage. Als je kijkt hoe wij zijn genaaid in The Etihad.

Puur voor Gerrard gun ik het Liverpool het, plus dat Chelsea en City onsympathieke olieclubs zijn, go Liverpool dus.

13 april 2014 om 18:40

En Liverpool koopt niet ene Caroll voor 45 miljoen en andere dure aankopen?

Maakt geen verschil dat de andere olie hebben, ze doen hetzelfde.

13 april 2014 om 18:45

De aankoop van Suarez en Carroll was na de verkoop van Torres en Babel die samen voor 68 miljoen werden verkocht. Liverpool kan zich geen spelers van 40 miljoen permitteren!

13 april 2014 om 19:37

Nee, maar City en Chelsea verkopen toch ook spelers voor veel geld.
Bv: Mata

13 april 2014 om 19:51

Peskens-PSV dat zou ik maar eens opzoeken voor hoeveel City spelers verkocht heeft, en dan de bedragen waarvoor het gekocht heeft. Ik heb dit een tijd geleden opgezocht. Ik weet de bedragen niet meer exact, maar City heeft hier netto honderden miljoenen verlies op geleden. Liverpool koopt natuurlijk ook, maar staat in geen verhouding tot City en Chelsea.

Daarnaast heeft Chelsea na de verkoop van Mata geen spelers gekocht, rare vergelijking dus

13 april 2014 om 19:54

Klopt maar zijn bouwen op een goed fundament. Als je Mata verkoopt en dan nog Oscar, Willian, Salah en Hazard hebt dan kun je spelers blijven verkopen en kopen. Terwijl Liverpool zonder Torres direct een stuk minder zou zijn.

13 april 2014 om 20:13

Het uitgave patroon is wel iets anders.bij City hebben ze de afgelopen jaren 1 miljard geïnvesteerd en bij Chelsea ook.bij Liverpool niet.

14 april 2014 om 00:01

Besef je ook dat Carroll en Downing gekocht door Comolli die echt belachelijke prijzen betaalde maar goed een makkelijk rekensommetje Torres + 58 miljoen, Carroll - 37 miljoen, Downing - 24 miljoen, Carroll + 18 miljoen, Downing + 10 miljoen kom je uit op een winst van 25miljoen!

sinds Rodgers er zijn er een hoop dingen veranderd en word er over het algemeen aardig ingekocht denk aan Sturridge, Mignolet, Sakho en Coutinho en de ontwikkeling van Henderson, Flanagan, Sterling en Suarez!

13 april 2014 om 19:07

@Catalonia.

Wordt daar toch zo moe van. Hoe denk je dat de grote clubs van vandaag zo groot zijn? Omdat toen voetbal net ontstaan was zij toen al de clubs waren met het grote geld. Zij kochtten toen al de beste spelers op. Dus alleen historische rijke clubs mogen dus geld hebben en de prijzen pakken?

Ik vind het top al die 'olieclubs' die jij noemt. Eindelijk wordt de hegemonie en eigenlijk oligopolie(toevallig) doorgebroken door kleine clubs die eindelijk concurrentie kunnen bieden na jarenlang achter de topploegen te eindigen in de grauwe middenmoot.

Chelsea en City zijn gewoon mooie volksclubs die nu ook bij machte zijn meete doen in het transfergeweld van de traditionele clubs.

Top.

Oh en Peskens, Carrol is een grote fout. Als je alles daarmee gaat vergelijken zal niks meer normaal zijn.

13 april 2014 om 20:54

Er is toch een groot verschil tussen decennialang iets opbouwen of een simpele middenmotor een kapitaalinjectie geven waarna ze iedereen kunnen betalen en het iedereen het ineens een droom vond al jarenlang om er te spelen.
Laat clubs als Atletico en Liverpool de hegemonie maar verbreken, of Everton nu bv, er is gewoon geen fuck aan als je bv rkc 10 miljard geeft winnen ze ook de cl binnen 5 jaar, is belachelijk en verpest het voetbal imo.

14 april 2014 om 15:47

@catalonia

Zoals ik al dus aangeef in mijn stuk is het puur subjectiviteit waardoor je er negatief tegenaan kijkt. Geen andere reden. Want concurrentie is altijd goed in welke sport dan ook.

Zou jij het Arsenal niet gunnen om omhoog te klimmen door een kapitaal injectie van een of andere sheik? Als hij gewoon echt aantoont om de club te geven zoals bij City, PSG of bij Monaco waar ze grotendeels toptalenten aanvullen met gearriveerde sterren of afbouwende sterren? Of Dortmund zou je het die niet gunnen? Waarschijnlijk wel, omdat ze historie hebben en die historie hebben ze omdat zij vroeger ook tot de rijkste clubs toebehoorden. Nu de andere boven hun uit zijn gestegen heeft iedereen 'medelijden' en 'sympathie' maar dat is allemaal subjectief. Waarom mag dit geen subtopper zijn? Subtoppers hebben ook historie, ze hebben alleen door gebrek aan geld nooit kans gehad om Europese historie te maken.

En sheiks geven zulke clubs de kans. Waarom heb jij en andere mensen het eigenlijk nooit over de grote clubs die gewoon bizar rijke eigenaren hebben? Is dat niet hetzelfde als een sheik of moet het persé oliegeld zijn waar negatief tegen wordt gekeken?

Blijft hetzelfde verhaal, maar door subjectiviteit toch iets anders.

14 april 2014 om 20:03

@ Larsoboy

Deels mee eens. Het was echter vroeger zo dat je vooral door goed beleid rijker was dan andere clubs en daardoor meer won. Nu doet beleid er niet meer toe in een aantal gevallen. Juist de clubs die goed beleid voeren dreigen achterstand op te lopen, zie Arsenal en onder andere de kloof die is ontstaan tussen de allerbeste clubs van dit moment en de clubs die daar onder zitten. Dat is niet veroorzaakt door goed beleid, maar door steeds belachelijkere transfersommen die vaak betaald worden door een rijke sjeik. Ik zie Liverpool dan ook veel liever kampioen worden dan Chelsea of Man City. Liverpool is vooral door goed beleid (met mooi aanvallend spel van Rodgers!!) gekomen waar ze nu staan!

Als ik het iemand gun is het Gerrard wel. Op dit moment letterlijk de enige reden waarom ik wil dat Liverpool kampioen word!

Hoop op City, dat blijft alsnog de volksclub van Manchester alleen met geld dan

Wat een malloot pelligrini, city had helemaal niks verdiend. Eerste helft werd city totaal overklast en tweede helft waren ze gelijkwaardig klaar

Erg mooi dat Liverpool deze wedstrijd wint.

Met nog 4 wedstrijden te gaan maken ze een goede kans. Ze hebben het in eigen hand. Het zou een prachtige stunt zijn als Liverpool met deze selectie kampioen wordt en de geldgooiers de loef afsteekt.

Liverpool gaat de titel na 24 jaar weer naar anfield halen !!!

Het zou gruwelijk zijn als Liverpool kampioen wordt. Totaal onverwacht, als je kijkt naar de laatste paar jaar, maar wel een hele mooie.

Liverpool verdient het gewoon, dat kun je niet meer ontkennen, maar het is nog lang niet zeker.
Gerrars verdient het, dat staat vast en wow wat zal dat mooi zijn voor hem, wat een held.

Liverpool speelt echt geweldig dit seizoen ze verdienen de titel geen twijfel over mogelijk

ik hoop voor Gérard dat Liverpool de titel pakt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren