Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerard Piqué geeft zich volledig bloot: ‘Dat is nog veel beter dan seks’

Laatste update:

Gerard Piqué kijkt enorm uit naar een weerzien met Espanyol. De centrumverdediger van Barcelona spreekt in een uitgebreid en openhartig interview met Youtuber Jordi Wild vooral over niet-voetbalgerelateerde zaken, al komt Piqué ook met enkele smeuïge anekdotes over zijn leven als prof. Vooral de wijze waarop de 35-jarige Catalaan geniet van het leven én de confrontaties met Espanyol zijn opmerkelijk.

In de podcast The Wild Project neemt Piqué geen blad voor de mond als hem het vuur aan de schenen wordt gelegd. In het gesprek met Wild erkent hij onder meer graag op stap te gaan, ondanks dat hij de dag erna met een kater op het veld loopt. “Als speler moet je altijd doen wat jou goed lijkt. Ik heb bijna altijd gedaan waar ik zin in had, tot op een bepaalde hoogte uiteraard. Wanneer je in mentaal opzicht het meest ontspannen bent, speel je het best. Althans, zo is mijn ervaring. Op het moment dat je het harde werken gaat forceren, strikt gaat leven... Dat werkt gewoon niet. Je gemoedstoestand is gewoon zeer, zeer belangrijk. Het is me heel vaak overkomen dat ik zeer gelukkig of euforisch was. En ondanks dat ik de avond ervoor op stap ging, speelde ik dan geweldig. Terwijl ik aan de andere kant vaak zwak speelde als ik strikt leefde voor het voetbal en niet naar mijn eigen behoeften luisterde. Het hoofd, de gemoedstoestand is heel belangrijk op het veld.”

“We moeten onszelf gewoon niet voor de gek houden”, vervolgt Piqué. “Feesten en wat drinken met vrienden is wat je leven waardevol maakt. We leven in een wereld waar de druk altijd hoog is en we veel stress ervaren. Als je niet weet te ontspannen en niet je vrijheid durft te pakken, dan hollen je prestaties uiteindelijk achteruit. Daar ben ik van overtuigd. Tuurlijk moet je hard werken en moet je fit zijn. Maar er is gewoon een psychologisch deel binnen het voetbal dat nog niet genoeg bestudeerd is.” Piqué, eveneens president van FC Andorra, legt uit dat hij ‘zijn’ spelersgroep min of meer aanspoort om uit te gaan. “Mensen die nooit feesten hebben iets te verbergen.”

Er zijn zaken waar Piqué nóg meer voldoening uithaalt dan uitgaan, gesprekken met vrienden, zakendoen of zijn vrouw: uitwedstrijden tegen Espanyol. De rivaliteit tussen los Pericos en Barcelona is al decennia lang enorm en zijn afkeer van de stadsgenoten is duidelijk te merken aan de houding van Piqué. "Al jaren heb ik minstens zo veel geld als de volledige begroting van Espanyol. Ik ga liever naar het veld van Espanyol dan dat van Real Madrid. Hopelijk promoveert Espanyol snel naar LaLiga (de club speelt nu in LaLiga2, red.), want ik kan niet wachten om daar weer te spelen. Heerlijk om daar te zijn, het veld te betreden en dat keiharde uitfluiten. Dat je dan lacht en zij nóg bozer worden. Dat gelukzalige gevoel is werkelijk met niets te vergelijken in deze wereld. Ik zou zeggen dat het gevoel nog beter is dan seks. Ik geniet er ook veel meer van die duels dan van die tegen Real Madrid. Bij Espanyol is er zó veel opgekropte woede, een vorm van haat die jaren teruggaat. De mensen in het Bernabéu zijn te keurig en houden iedereen te vriend.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter dan seks met Shakira? 🥵

1 april 2022 om 16:47

Ja haha wat een man. Als ik de keuze had om uitgefloten te worden of seks met shakira zou ik het wel weten

1 april 2022 om 16:54

Alleen heeft Piqué waarschijnlijk al een keer of 1000 seks gehad met Shakira en max 20 keer gespeeld bij Espanyol. Denk dat voor iedereen behalve Piqué een avondje Shakira wel boven een fluitconcert staat.

1 april 2022 om 17:01

Stopte ik mijn fluit in Shakira, heb je een combi!

1 april 2022 om 17:22

Nou Hotsince95 Piqué heeft al sinds 2010 een relatie met Shakira. En mensen in de leeftijd 20 TM 35 hebben meestal 3 keer sex per week gemiddeld. 3*54*12=1944 keer sex. En met Shakira zou hij waarschijnlijk veel meer hebben. Maar dat ter zijde ik heb het liefst maar miljoenen keer sex met Shakira dan uitgevloten worden maar hé smaken verschillen.

1 april 2022 om 17:31

Voorop gesteld dat ik echt wel een leuke vrouw vind, heb ik geen idee hoe zij in bed is.
Ik heb er liever een die er wellicht wat minder uit ziet, maar mij wel door heel de kamer, woonhuis en wellicht door de tuin (en mss nog ver daarbuiten) heen sleurt ...

1 april 2022 om 20:05

Aan dr losse heupjes in haar videoclips te en zuid amerikaanse temperament te zien zal dat wel goed zitten NJfromVOL 😁

2 april 2022 om 14:04

Ik moest lachen, FlyingMan1985! 😂

1 april 2022 om 16:48

Hips don't lie.

1 april 2022 om 16:52

Hahaha ikweetalles, prachtig

1 april 2022 om 17:20

Maybe the hips do lie.

Sinds wanneer speelt Espanyol in La Liga 2?

Zover ik weet speelde we dit seizoen nog gelijk tegen ze en ontvangen we ze thuis nog..

Pique is ook niet echt up to date

1 april 2022 om 17:07

Zal wel verkeerd vertaald zijn want ze spelen inderdaad gewoon La Liga

2 april 2022 om 13:55

Barca heeft al thuis tegen ze gespeeldx met 1-0 gewonnen en uit 2-2

Ik probeer me het uitgaansleven in Andorra voor te stellen -en de verdwaasde blikken van een elftal wanneer ze worden aangemoedigd om de bloemetjes buiten te zetten..
Ik denk dat Piqué meer geld dan verstand heeft, maar een beetje stoken kan ik wel waarderen; er zijn altijd mensen die er serieus op ingaan -en dan is het doel bereikt.

Denigrerend, met zijn "meer geld dan het budget van Espanyol". Geef mij maar Carles Puyol, dat was een monster op het veld, een gentleman naast het veld. Deze Pique is op en naast het veld een respectloze huilebalk.

1 april 2022 om 17:43

Ik ben geen fan van Barca, noch van RM (de stammenstrijd laat me koud), maar ik ben het hier met je eens. Hij komt te vaak negatief in de publiciteit met zaken waarvan ik denk dat hij het niveau van de adolescent nauwelijks overstijgt.

2 april 2022 om 19:01

Nou kinggeorge, dan heb je dat toch volledig verkeerd gezien. Piqué was een sleutelspeler in alle successen van barca de afgelopen jaren. Heeft 2 EK’s gewonnen en een wk. Is aan de bal een van de beste verdedigers en is in de lucht enorm sterk. Verkeerd gezien!

Wanneer "feesten en drinken" hetgeen is wat je leven waardevol maakt heb je een vreselijk leven. Ik heb medelijden met hem miskeen wallahy.. moge Allaah subhanahuwata3ala hem leiden..

1 april 2022 om 20:54

Ameen.

1 april 2022 om 22:07

Feesten en drinken (!)met je vrienden(!) is inderdaad een van de mooiste dingen in het leven. Beetje treurig van je om dat deel weg te laten en hem moedwillig neerzet als een leeg mens.

Verder ben je natuurlijk een zwakkeling als je iemand gaat beledigen in een andere taal, omdat het gros je hier niet begrijpt.

2 april 2022 om 00:11

Beledigen? Als je het niet begrijpt, moet je er ook niet over oordelen. Heeft namelijk niks met beledigen te maken. Daarnaast wel erg hypocriet om iemand te beledigen voor zwakkeling, omdat je denkt dat hij iemand anders beledigt😉, wat ook nog niet eens blijkt te kloppen. Volledige miskleun.

2 april 2022 om 17:50

Vertel eens, wat betekent "miskeen" volgens jou? Misscihen heb jij een compleet andere betekenis voor dat woord dan de gangbare
Dat je daarnaast niet goed kunt lezen, terwijl ik letterlijk zeg waarom ik hem een zwakkeling vind, is ook niet mijn fout. Maakt mij niet hypocriet.

Toedels.

Haha, wat een slechte vertaling zeg! En dan staat er ook nog bij dat espanyol in de tweede divisie speelt momenteel (red). Hier heeft één persoon (of meerdere) zijn/haar werk belabberd gedaan.

Verder was Pique gewoon lekker bezig en kunnen genoeg dingen met een korreltje zout genomen worden. Teveel mensen die al zijn uitspraken serieus nemen.

Dan doet ie iets niet goed met Shakira...

2 april 2022 om 13:59

Ik wil het hem wel eens voordoen met Shakira zodat hij daar wat van opsteekt 😏

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren