Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Genee maakt oprechte excuses na grap over collega-presentator: ‘Slappeling!’

Laatste update:

Wilfred Genee heeft zijn excuses aangeboden aan collega-presentator Marcel Maijer. De presentator van Veronica Offside kraakte een week geleden de presentatievaardigheden van Maijer tijdens het voetbalpraatprogramma af, maar besefte zich later dat dit misschien niet heel handig was.

Waar Genee als presentator te zien is bij Vandaag Inside en Veronica Offside, neemt Maijer de Champions League duels op RTL 7 voor zijn rekening. Genee besloot een week geleden om tijdens Veronica Offside enkele grappen over zijn collega-presentator te maken. Jan Boskamp en Wesley Sneijder zouden een dag later bij Maijer enkele Champions League-wedstrijden analyseren.

“Met Marcel Maijer gezellig een hele uitzending maken. Van begin tot einde een uitzending maken. Tik…”, begon Genee. Wesley Sneijder antwoordde: “Tak.” Jan Boskamp nam het vervolgens op voor Maijer: “Waarom zit je die jongen weer uit te lachen? Je bent echt een waardeloze gozer.”

“Shit, ik vergat dat we op tv zijn. We zaten net in de kleedkamer. Ik haal dingen door elkaar. Dat had ik niet moeten doen. Stom van me”, aldus een dollende Genee.

Wim Kieft kon zich echter wel in de kritiek op Maijer vinden. “Als je presenteert, en je wilt een wedstrijdanalyse doen met twee analisten in de studio, dan kun je niet van tevoren de vragen bedenken. Jij weet er alles van Wilfred. Als er een antwoord komt dat je misschien niet verwacht, of niet helemaal een antwoord is op je vraag, dan moet je een beetje improviseren. Daar is niet iedereen even goed in.”

“Marcel Maijer is daar niet zo goed in, zeg jij?”, vroeg Genee aan Kieft, die hierna antwoordde: “Nou, ik vind het niet zijn kracht als ik heel eerlijk mag zijn.”

Genee maakte vervolgens nog een grap over Maijer. “Waar zit de kracht van Marcel dan? Nee, sorry, ik moet ophouden nu. Zo flauw dit.” Boskamp keek hoofdschuddend toe: “Je bent echt een stuk vergif aan het worden. Niet te geloven.”

Excuses van Genee


Maandagavond besloot Sneijder het op te nemen voor Maijer door Genee te confronteren. “Jij bent ook een slappeling trouwens, hè!”, begon de oud-prof. “Eerst zit je hier in dit programma Marcel af te kraken en daarna ga je hem bellen.”

“Ja ik heb hem gebeld”, reageerde Genee. “Het was een beetje flauw van mij. We waren een week geleden voor de uitzending een beetje aan het dollen met zijn allen. Ik vond het een beetje flauw van mij dat ik het had doorgevoerd tijdens de uitzending. Dat kan toch?”

Het antwoord van de presentator zorgde voor gefronste wenkbrauwen bij Sneijder: “Wij moeten hier maar iedereen afkraken van jou. Dan zeg je voor de uitzending: ‘Wel vuurwerk, hè.’ Ik zat de de dag erna met Marcel Maijer en hij vond het niet leuk dat je op televisie grappen over hem maakte.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De laatste alinea is precies waarom ik Genee een gluiperd vind.

19 maart 2024 om 01:13

@bra-arsenal

Omdat hij kan in zien dat een grap die hij maakte misschien niet heel goed overkomt?

Daarmee haalt hij eerder het niveau van het programma omhoog. Het is toch gewoon roddeltantes aan een tafel waar vooral enkel Kieft en Boskamp nog een beetje nuance hebben?

19 maart 2024 om 03:46

Nee het gaat om het stukje wat sneijder zegt. Hij geeft namelijk aan dat Genee de boel voor de uitzending nog even opstookt.

19 maart 2024 om 13:36

Dat is toch gewoon de modus operandi van genee? Mensen forceren gewaagde uitspraken te doen om vervolgens zijn handen er vanaf te trekken en schande te spreken. Echt een slang 🐍

Gewoon een degelijke sportpresentator die vent. Niks speciaals maar ook niet tenenkrommend. Gewoon iemand waar je als tv werkgever op kunt rekenen

Zegt alles over het niveau van het programma. Lekker scoren over de rug van anderen en mensen treiteren. Met name als die mensen zelf niet fysiek aanwezig zijn..

Genee werd niet voor niets Judas genoemd.

En daarom heb ik helemaal niks met Wilfred Genee. Geniepiger kom je ze nauwelijks tegen. Constant maar fikkies steken en wegrennen voor er rook verschijnt. We bekritiseren Valentijn Driessen regelmatig maar die draait er tenminste niet omheen.

18 maart 2024 om 22:55

Genee is zeker geen heilig boontje, maar hij is in tegenstelling tot Driessen wel goed in z'n werk. 1 van de beste presentatoren van Nederland in 1 van de meest succesvolle talkshows van het land.

18 maart 2024 om 23:31

Driessen is ook goed in z’n werk. Menig reageerder hier bevalt Driessen niet maar voor z’n werkgever is hij goud waard.

19 maart 2024 om 00:04

Valentijn Driessen is echt de aller beste van Nederland in zijn werk. Dat werk heet rage bait. In die zin zijn Genee en hij van hetzelfde laken een pak. Ze spelen een rol om aandacht te trekken.

19 maart 2024 om 09:38

Hij is alleen niet serieus te nemen, Genee is wel degelijk serieus te nemen en heeft kennis van zaken. Ik vind het wel een enorm verschil tussen deze twee mensen hoor.

19 maart 2024 om 12:15

Valentijn is echt geen domme kerel hoor. Die weet heel goed wat ie zegt en met welk doel. Genee is ook een slimme vent en ook een goede interviewer als ie wil. Ik vind het jammer dat ie niet een wat serieuzere carriere ambieert.

19 maart 2024 om 01:15

@storing

Ik zie het probleem niet helemaal in dat Genee op een fout gewezen wordt en zijn excuses aanbiedt.

Wat is het probleem en waarom is het geniepig om je excuses aan te bieden nadat je in ziet dat je misschien iets te geweest bent?

19 maart 2024 om 14:28

Volgens mij ken jij Genee niet helemaal goed. Het gaat hier niet om excuses aanbieden na een fout.

Genee is een specialist in reacties uitlokken en voorzetjes geven om vervolgens andere hun zegje te laten doen. En uiteindelijk wast hij zijn handen in onschuld of rent hij buiten de camera naar zijn telefoon om zijn excuses aan te bieden. Genee weet dondersgoed dat het kwaad dan al geschied is.

Dan ben je 60 jaar en zo kinderachtig om dit soort grappen te maken. En dan net doen alsof je zo volwassen bent door excuses te maken. Treurig

Vind Marcel Maijer gewoon een sympathieke gast die zijn werk prima doet. Ik heb me nooit aan hem gestoord. Ook zijn jaren bij RTL7 darts met plezier naar gekeken. Gluiperig van Genee hoor. Goed dat ze hem aanspreken.

18 maart 2024 om 23:18

Precies dit. Het enthousiasme van Marcel heb ik veel meer mee dan dat gemaakte gedrag van Genee.

19 maart 2024 om 07:24

Maarja eerlijk, het is ook wel een beetje een grijze duif op tv toch..?

Mooi dat Bosman (en Sneijder) zegt hoe het zit.
Genee is een stuk vergif. Die man is te erg in zichzelf gaan geloven. Is geen aimabele man maar echt een gluiperd die zich zogenaamd charmant voordoet maar het niet is.

Je mag hem een gluiperd noemen, je mag hem noemen hoe je wilt. 1 ding is duidelijk hij weet precies wat ie doet en zegt. Dit zijn presentatoren, hedendaags moet je gluipen, onder de gordel praten, tikkies uitstoten, opfokken en weten dat wat je doet is, entertainen, een show maken. Jongens kom op we kraken maar we kijken allemaal. Topper die Genee

19 maart 2024 om 19:37

We kijken helemaal niet allemaal

Ik vond het ook vies. En dit is niet de eerste keer. Denkt dat hij God is. Altijd maar sniekie collega’s afkraken .. dit x was het Marcel , daarvoor was het Humberto en hoevaak heeft hij dat niet gedaan bij Khalid …. Gluiperd eerste klas . Goed dat Sneider hem even voor het blok zetten. Je zag aan zijn gezicht en hoorde aan zijn stem dat die binnenkwam. Doe lekkere je ding en ga andere niet kleineren

Het gehele programma bestaat uit roddelen en mensen belachelijk maken en dat is de hoofdreden dat mensen kijken, maar als Wilfred Genee dit doet en ook nog eens tenminste zijn excuses kan aanbieden wat de rest niet kan, dan is er alleen iets mis met Genee?

Ik zal eerlijk toegeven dat ik vanaf het programma enkel over roddelen ging nooit meer kijk, dus misschien snap ik het daarom niet helemaal.

Dit soort uitspraken is waarom VI veel bekeken wordt.
Relletjes veroorzaken…
Inhoudelijk is het vaak niet, maar men zit vaak te wachten totdat iemand weer uit de bocht vliegt.
Alles voor de kijkcijfers!
En buiten die kijkcijfers zijn de drie vaste presentatoren teveel in hunzelf gaan geloven met alle arrogantie van dien!

Besefte zich? Echt?
Ach, iedereen weet inmiddels wel wat voor iemand Genee is, toch?

Die Marcel is ook gewoon een hele slechte presentator, tenenkrommende live interviews met trainers en basisschool niveau vragen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren