Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geëmotioneerde João Félix houdt het niet droog bij Barça-presentatie

Laatste update:

Barcelona sloeg op Deadline Day toe door met João Félix (Atlético Madrid) en João Cancelo (Manchester City) twee nieuwe spelers in te lijven. Beide spelers werden gehuurd met een optie tot koop en zijn zondagavond gelijk speelgerechtigd voor het LaLiga-duel met Osasuna. Félix en Cancelo zijn inmiddels al gepresenteerd. Eerstgenoemde toonde zich hevig geëmotioneerd bij zijn presentatie.

Op beelden op Twitter zijn bij Félix tranen van geluk te zien. De Portugees kwam nauwelijks voor in de plannen van Atlético Madrid-trainer Diego Simeone, waarop Barcelona hem van zijn uitzichtloze situatie bevrijdde. “Iedereen weet hoe blij ik ben om hier te zijn”, zei Félix na het afronden van zijn transfer. “Dit was mijn jongensdroom. Sinds ik klein was, heb ik Barça gevolgd. Nu maak ik onderdeel uit van de club. Een uniek gevoel.”

Félix werd tot grote blijdschap van zijn familie gehuurd door Barcelona. “Mijn vader en broer zijn altijd al fan van de club geweest. We hadden altijd de wens om samen het hoogst haalbare te bereiken, dat was Barça voor ons. Daar kwam alle passie vandaan. En nu ben ik hier.”

“Het winnen van de Champions League is mijn droom”, zei Félix ambitieus. De Portugese aanvaller hoopt op een succesvol eerste seizoen bij de Catalanen. “Ik hoop dat we de mensen veel vreugde kunnen schenken, dat het een geweldig seizoen wordt. De club leeft voor grootse daden. We gaan er alles aan doen om dromen waar te maken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

What are the odds? ????#ajax
Reacties

Heel benieuwd naar deze twee zijn allebei spelers die perfect bij het spelletje van Barca passen en hopelijk gebeurt dat in een 4-3-3 echter zal het spel wel een flink stuk beter moeten de laatste wedstrijden waren maar matig

3 september 2023 om 16:18

Ik denk dat Barca er dan iets minder sterk op wordt. Het sterkste aspect van Barca onder Xavi is de defensieve organisatie. Als je dan 2 offensieve backs opstelt ipv 1 plus 3 centrumverdedigers en 3 middenvelders ipv 4 valt daar een groot stuk van weg. Leuker om naar te kijken, dat wel en ze zullen offensief sterker zijn. Maar ik betwijfel of dat compenseert. De organisatie heeft Barca vorig seizoen de titel opgeleverd.

In die zin is het 'jammer' dat Barca een voetballer als Pedri heeft. Anders had ik Barca graag 343 zien spelen zoals Xavi in het MO deed. Daar bracht hij heel leuk voetbal. Echter wordt het wel een gatenkaas als je Pedri dan op het middenveld zet, dan heb je echt een duo als FDJ en Gundogan nodig. Wellicht Pedri op rechts proberen op het middenveld maar dan heb je geen plek voor Cancelo (of Balde). Wellicht Pedri op rechts voorin met Kounde-Araujo-Christensen achterin, Cancelo-FDJ-Gundogan-Balde op het middenveld en Lewa-Felix naast Pedri. Meer een 3421 dan een 343. Zou leuk voetbal kunnen opleveren zonder defensief teveel op te offeren. Tenminste op papier.

3 september 2023 om 18:14

Ik snap je punt, en inderdaad was de defensie de reden dat Barca kampioen werd.

Toch denk ik dat het 442 systeem niet heel veel aanpassingen nodig heeft. Wellicht lijkt het met Felix erbij in de Pedri/gavi rol op links weer meer op een 433, maar verder kan het idee prima behouden blijven.

Ik verwacht dat Frenkie veelvuldig terug gaat zakken naar de positie van lcv, om vanuit daar de opbouw te doen. Op die manier kan Cancelo als een soort rechtermiddenvelder spelen, en heb je toch drie man achterin staan. Daarnaast heb je met Felix (die ook zeker naar binnen zal komen, maar wel minder dan Pedri/gavi op die positie deden) ook het voordeel dat Balde ietsjes minder aanvallend hoeft te spelen. Die was nu echt een wingback of haast zelfs aanvaller, terwijl die nu wat meer als offensieve back kan spelen. Weliswaar geen enorm verschil, maar de snelle Balde zal iets meer achterin staan gemiddeld.

Voorwaarde voor dit idee is wel dat Felix defensieve arbeid gaat leveren; dat is iets waar die niet enorm in uitblinkt.

Overigens is dit redelijk hetzelfde als wat jijzelf suggereert zie ik, maar dan met Frenkie als "lcv", waardoor je wat meer flexibiliteit hebt. Daarnaast heb je wat meer ruimte voor een rechtsbuiten in de vorm van Raphinha of Yamal. Cancelo is een goede speler, maar niet iemand die zomaar een back voorbijdribbelt. Dat mis ik aan de rechterkant een beetje in jouw opstelling nog wel.

Ik kan dat jochie heel moeilijk serieus nemen hoor. Ik kan me zeer goed inbeelden dat Barca zijn droomclub is hoor. Voor zuid Europeanen is het bijna altijd Madrid of Barca. Maar waarom teken je dan destijds bij 1 vd 2 grote concurrenten?

3 september 2023 om 16:54

Omdat Barca destijds geen interesse had volgens mij. Nou neem ik die tranen ook niet serieus hoor en ik ben hier zeker ook niet gevoelig voor als supporter. Ik hoop dat Felix is keer zijn potentie waar maakt en anders na dit seizoen gewoon weer naar Madrid terug sturen.

3 september 2023 om 17:06

@barcalover123

Helemaal mee eens, Ik heb veel vertrouwen in Felix ik denk dat 4-3-3 aan de linkerflank veel beter voor hem uitpakt, ipv een 4-4-2 onder Simeone mocht het toch tegenvallen gewoon terugsturen naar madrid idd, dan is het wel duidelijk dat hij topniveau nog niet aankan.

3 september 2023 om 17:08



@real8madrid

Ik snap je reactie hoor. maar barca had in 2019 onder bartomeu destijds geen interesse in hem. isco modric vini waren ook allebei barca fans, en spelen nu ook voor de grote rivaal omdat hun droomclub geen interesse in hun had. misschien niet helemaal te vergelijken met Felix. maar ik noem een voorbeeld

4 september 2023 om 12:46

Omdat niet elke club interesse heeft in elke speler.
En als Atletico, of een andere geweldig grote club interesse heeft en je je huidige competitie bent ontgroeid, helpt die salarisstrook ook nog mee.



Welkom Felix ben echt benieuwd hoe die het gaat doen, Ik hoop dat ie vanavond al in de basis gaat starten maar ik denk nog niet. in een 4-3-3 systeem aan de linkerkant in een vrije rol kan Felix zeker renderen

Die blijft ook maar teren op de hype van supertalent. Goede speler, maar te weinig rendement.

4 september 2023 om 17:27

Wacht nu maar af voordat we te vroeg conclusies trekken. Atletico is afbraak voetbal waar hij helemaal niet tot zijn recht komt. Hij zou echt enorm kunnen opbloeien bij barca! Maar vanzelfsprekend misschien ook niet 😃

Tja zijn domme fout om bij een club als Atletico te tekenen. En dan ook nog is een contractverlenging voordat die naar Chelsea ging tot 2027. Hij zit daar gewoon nog 3 jaar als die weer teruggaat naar Atletico in 2024. Daardoor ook gewoon gestagneerd in zijn ontwikkeling.

Die heeft al het eea meegemaakt.
Met passie zal die vlammen!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren