Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gelukkig ga ik naar het Nederlands elftal en hoef ik hem even niet te zien’

Laatste update:

Ajax is zondagmiddag tegen FC Utrecht tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. De ploeg van Erik ten Hag verloor in eigen huis met 0-1 van de club uit de Domstad door een doelpunt van Django Warmerdam. Het duel betekende tevens een strijd tussen de broers Jurriën Timber en Quinten Timber, waarbij laatstgenoemde als invaller als winnaar uit de bus kwam. De middenvelder van Utrecht had een belangrijk aandeel in de enige treffer van de wedstrijd.

Quinten Timber werd door René Hake na een uur spelen binnen de lijnen gebracht voor Sander van de Streek en leverde een kwartier later de assist bij het doelpunt van Warmerdam. Utrecht ontregelde het spel van Ajax en zag dat de Amsterdammers niet hun beste dag hadden, zag ook Jurriën Timber. "De trainer heeft na de wedstrijd nog wel wat gezegd in de kleedkamer", vertelt de verdediger in gesprek met ESPN. "Hij heeft verteld wat er fout ging. Dat we niet vanaf het begin honderd procent waren."

Ten Hag na verlies Ajax en missers Haller: 'Hier wordt hij scherper van'

De beste kansen waren in de beginfase voor Ajax, maar een schot van David Neres werd geblokt, terwijl Sébastien Haller tegen zijn voormalig werkgever in kansrijke positie over schoot. Ook in de tweede helft kreeg Haller kansen om de score te openen, maar de spits stuitte meerdere keren op de uitblinkende Maarten Paes. "De trainer vertelde dat we kansen misten die we normaal niet missen", gaat Jurriën Timber verder. "Ja, dit voelt zeker als een verlies, het was niet best vandaag. Het tempo lag te laag, er was te weinig beweging en we kwamen er niet doorheen."

En dus liep Ajax voor het eerst sinds december vorig jaar tegen een competitienederlaag aan in eigen huis. Destijds ging het mis tegen FC Twente. Voor Jurriën Timber staan de komende weken in het teken van interlandvoetbal, daar hij zich maandag meldt bij Oranje voor de WK-kwalificatieduels tegen Letland (8 oktober) en Gibraltar (11 oktober)."Gelukkig ga ik naar het Nederlands elftal en hoef ik hem even niet te zien", doelt Jurriën Timber met een knipoog op zijn broer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het voelt wel als een verlies? Het is een verlies beste Jurrien!

3 oktober 2021 om 17:31

Lekker alle woorden in een interview op een weegschaal leggen… Het is inderdaad een verlies. Niet het einde van de wereld

3 oktober 2021 om 19:03

Ze hebben het zolang erover gehad dat hij maar geforceerd heeft gezegd dat hij zijn broer even niet hoeft te zien. Wat een poppenkast. Waar hij echt boos op moet zijn is op het hele team. Vooral als je ook Neres opstelt. Deze man is niks meer waard. Als Ajax 5 miljoen kan krijgen moeten ze het doen.

Mooi momentje na het schot van Quinten Timber. Wat ik trouwens bij Utrecht ook een goede middenvelder vind! Maar Jurriën is echt een talent van de buitencategorie. Echt een unieke cv die zonder angst op iedereen afdribbelt. Bijna raar om te zien.

3 oktober 2021 om 17:12

Ik denk dat die nog wel eens op CVM terecht kan komen. Hij heeft potentie om heel ver te komen, maar blijft toch klein voor een CV. Hij heeft echter ook wel alle kwaliteiten voor CVM: verdedigend solide, positioneel goed, goede voorwaartse pass en functionele dribbel.

3 oktober 2021 om 17:48

@buitenspelgoal. Hoop ook dat hij als DM terecht komt. Zou ook kijkende naar het Nederlands elftal wel goed uitkomen. Achterin staan al genoeg toppers. Als rechtsback ben ik er geen fan van. Hopelijk kan Nederland ervoor dan ook 2 echt goeie voetballers zetten ipv die hardwerkende spelers als Klaassen, Til etc

Grappig dat voetbalzone een artikel over iets heel anders schrijft en dan het laatste zinnetje er tussen propt en als titel gebruikt

3 oktober 2021 om 17:39

Begint ook wel vervelend te worden dit gehuil elke keer bij de titel van een artikel. Ga er werken en doe er wat aan zou ik zeggen.

Uiteraard begin je niet op 100% als de trainer vindt dat hij twee basisspelers niet nodig heeft vandaag. Ten Hag begon ook niet op 100%.

Vond hem samen met nous erg matig vandaag. Sjokte ook terug bij het doelpunt van Utrecht. Verder had ajax gewoon de kansen af moeten maken. Utrecht stond goed, en heeft geweldig gestreden vandaag.

Was echt een leuke pot om te zien, allebei veel gestreden maar als Ajax de kansen niet afmaakt krijg je de domper op je neus.
Deze pot had je gewoon moeten winnen.
Pasveer pfff zo'n schot van 30 meter moet je toch gewoon pakken

3 oktober 2021 om 17:26

Die vent kan gewoon niet keepen

3 oktober 2021 om 17:41

Hoop dat ze nou wel is gaan inzien dat je vooral in de CL niet met een Pasveer en Stekelenburg aan kan komen maar ook eigenlijk niet in de eredivisie.
Blunder Pasveer nu tegen Utrecht en blunder Stekelenburg tegen Twente, kost je gewoon 5 punten

3 oktober 2021 om 18:08

Pasveer is ook niet voor niets de 3e keeper. Stekelenburg schat ik hoger in. De situatie Onana is gewoon pech. Jan Oblak zal vast niet als 3e keeper willen komen.

3 oktober 2021 om 18:14

Utrecht heeft gewoon drie betere keepers, dat is best vreemd toch?

3 oktober 2021 om 17:30

Alled wat laag over de grond tussen de palen gaat is een doelpunt. Afgekeurde goal van Besiktas, twee goals van Madueke en nu die van Warmerdam. Als het echt strak in de hoek komt met snelheid of zijn zicht wordt belemmerd had ik hem nog een excuus gegeven, maar hij gaat continu te traag naar de hoek.

Niet om ten Hag af te zeiken maar hij is mede verantwoordelijk voor deze nederlaag.
Wissel van Blind voor Tagliafigo is al vreemd omdat je snelheid moet houden achterin voor bij een counter. De wissel van Martniez is helemaal dom. Met extra spits maak je het alleen maar voller terwijl je de afvallende ballen allemaal gaat verliezen waardoor je niet meer aan voetballen komen.
Is overigens een fout die ik de meeste trainers zie maken bij een achterstand na 60 miniuten. Beter is een extra middenvelder te brengen zodat je nog meer 2e ballen pakt en continu druk kan houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren