Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geklapte deal met Manchester United biedt Vertonghen kans in Serie A’

Laatste update:

Jan Vertonghen is nadrukkelijk in beeld bij AS Roma, zo verzekert transferexpert Nicolò Schira van La Gazzetta dello Sport zondag. De Belgische verdediger, wiens contract bij Tottenham Hotspur op 30 juni afloopt, wordt gezien als opvolger van Chris Smalling. Laatstgenoemde wordt dit seizoen gehuurd van Manchester United, maar volgens berichten in de Italiaanse media kan er geen akkoord worden bereikt over een definitieve transfer van de Engelse mandekker.

Vertonghen, die volgens onder meer Il Messaggero als een goedkoper alternatief voor Smalling wordt gezien in het Stadio Olimpico, is naar verluidt al benaderd door Franco Baldini, de technisch directeur van AS Roma. De ervaren bestuurder werkte overigens in het verleden enkele jaren als ‘td’ bij Tottenham, waar Vertonghen in 2012 neerstreek. De voormalig Ajacied kan bij de nummer vijf in de Serie A een tweejarig contract tekenen, zo klinkt het. Corriere dello Sport benadrukt wel dat AS Roma nog een laatste poging gaat wagen om Smalling langer in de Italiaanse hoofdstad te houden.

Het is niet de eerste keer dat Vertonghen in verband wordt gebracht met een transfer naar een andere grote Europese competitie. AS wist in mei te melden dat de international van de Rode Duivels een tweejarig contract ter waarde van zes miljoen euro kon tekenen bij Real Betis. Vertonghen zou met de lucratieve deal in een klap tot de grootverdieners van de Spaanse club behoren. Het is onduidelijk of hij nog steeds op het lijstje van de middenmoter in LaLiga staat.

Een langer verblijf van Vertonghen bij Tottenham lijkt niet aan de orde. ESPN meldde vorige maand dat de ervaren verdediger alleen akkoord gaat met een tweejarige verbintenis en een weeksalaris van 80.000 euro. Voorzitter Daniel Levy wil naar verluidt niet ingaan op dat eisenpakket, waardoor een vertrek aanstaande lijkt. Het Nieuwsblad bracht begin juni naar buiten dat Tottenham Vertonghen een contract voor een maand wil aanbieden, zodat hij het seizoen in de Premier League kan afmaken. De kans is echter klein dat beide partijen tot een akkoord komen.

Vertonghen was jarenlang een vaste waarde bij Tottenham. Vorig seizoen stond de voormalig Ajax-verdediger zelfs in de finale van de Champions League, door Liverpool met 0-2 gewonnen. Deze jaargang echter verloor hij al snel zijn basisplaats onder Mauricio Pochettino en ook diens opvolger José Mourinho kiest doorgaans voor andere spelers. Vertonghen, met 311 duels voor de Londense club achter zijn naam staan, zat vrijdag tegen Manchester United (1-1) negentig minuten lang op de bank.

Zou Jan Vertonghen een aanwinst zijn voor AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zonde, Smalling deed het prima, ik vind huidige Vertongen niet beter Smalling bij Roma.

21 juni 2020 om 12:06

ik heb smalling weinig gevolgd bij Roma, maar denk je dat Smalling weer van niveau is om bij United weer basis te spelen of kan hij beter een stap omlaag doen naar clubs van het niveau Roma?

21 juni 2020 om 12:19

Van Gaal was ook altijd gecharmeerd van hem. Ik denk dat de PL hem gewoon minder ligt. Zoveel fysieke duels in een moordend tempo. Denk dat het vooral daaraan ligt en niet aan de hoogte van het niveau. (roma en Man U liggen ook niet zover uit elkaar op het moment).

21 juni 2020 om 12:40

Ik vind united wel echt een stuk beter dan Roma. Bij roma zie ik geen spelers als pogba, Fernandes en Rashford rondlopen.

21 juni 2020 om 13:29

Zaniolo, Pelligrini, Under zijn topclub waardige spelers bij Roma. Wellicht Kluivert ook in de toekomst. Verder zijn het spelers als Dzeko, Kolarov die allang over hun top heen zijn, gehuurde gokjes (miki, Mike Smalling, Kalinic) en middelmatige spelers die bij Roma op hun top zitten. Ik schat United ook iets hoger in.

21 juni 2020 om 15:19

Under is een leuke speler maar die jongen is lang niet goed genoeg voor de top

Mooie club voor Jantje. Zou het mooi vinden als hij terugkeert bij Ajax. Blind op LB. Tagliafico verkopen.

21 juni 2020 om 13:49

Nou nee Blind op linksback? De positie waar hij het slechts rendeert want wordt er vierkant uitgelopen. Blind is het beste centraal achterin met een kopsterke man naast zich en Verthongen hoeft voor mij ook niet te komen en helemaal niet omdat hij al een paar jaar zegt: mijn hart ligt bij Ajax, mijn liefde is Ajax. Nou als dat zo is waarom doet hij dan geen water bij de wijn op financiã«le vlak en kom niet aan met dit soort uitspraken. Wees gewoon eerlijk en zeg gewoon eerlijk ik ga me zakken nog gewoon vullen en dat begrijp ik dan ook

Als ik Smalling was zou ik lekker permanent naar Rome gaan. Past daar prima en lijkt eindelijk een beetje waardering te krijgen dat kan ie bij Man Utd en onder OGS gewoon vergeten. Zonde want ik vind het een prima verdediger die nu echt minder is dan Harry Maguire

Jan is ook allang niet meer wat hij ooit was. Als je niet eens in de basis van Spurs kan komen bij een buschauffeur als Mourinho dan doe je iets verkeerd. Het leven in London is wel prima, wellicht dat hij naar Arsenal zou willen gaan. Slechter dan wat er daar rondloopt kan toch niet.

Rome is natuurijk een schitterende stad om te wonen als je genoeg geld verdient, evenals Londen en Amsterdam. Denk dat hij bezig is aan zijn laatste tijd bij de Spurs, gezien dat hij tegen Man Utd niet van de bank af kwam en zijn reactie na die wissel voor de corona stop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren