Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gefrustreerde’ Martens wederom aangepakt na overwinning tegen Zwitserland

Laatste update:

Lieke Martens krijgt na de overwinning van de Oranje Leeuwinnen tegen Zwitserland (1-4) wederom veel kritiek. De analisten van de NOS geven in Studio Engeland aan nog steeds niet onder de indruk te zijn van het spel van de 29-jarige linksbuiten. Martens werd een kwartier voor tijd gewisseld en Esmee Brugts maakte tijdens haar invalbeurt meer indruk op Manon Melis.

“Martens zit niet lekker in het toernooi. Ze werd gewisseld voor Esmee Brugts. En Esmee heeft in twintig minuten meer geslaagde dribbels gehad dan Martens in zeventig”, aldus Melis. Na de eerdere groepswedstrijden van de Leeuwinnen kreeg Martens al kritiek op haar spel. Ook zondagavond kon de kersverse aanvalster van Paris-Saint Germain niet overtuigen.

Ook Jill Roord en Lineth Beerensteyn vielen tegen Zwitserland niet in de smaak bij Leonne Stentler. “Roord speelde niet goed. Ze speelde op de zijkant in plaats van achter de spits. Hoe ze nu spelen, wordt ze een extra nummer tien. Maar Martens ook. Pelova was juist bezig het spel te versnellen. Ze bracht diepgang. Dat misten we. Beerensteyn, Martens, Roord... Totaal geen diepgang, bij Pelova gebeurt dat wel. Ze bracht zoveel energie en was onbevangen. Echt genieten. De wissels maakten het verschil.”

Over de invalsters was Leonne Stentler wel te spreken. Victoria Pelova was trefzeker en Romée Leuchter wist in de slotfase zelfs twee keer te scoren. “Ik denk dat iedereen heeft gezien wat ze gebracht hebben. Ze waren fantastisch en brachten energie en lef. Zwitserland lag misschien op apegapen, maar ik wil hun optreden niet kleiner maken. Leuchter heeft bijvoorbeeld duidelijk gemaakt de eerste optie achter Vivianne Miedema in de spits te zijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die trainer kan er echt niet meer omheen. Die overschatte Martens eruit en Brugts erin.

17 juli 2022 om 23:03

Dat heeft geen enkel nut tegen Frankrijk al speel je met 13 man en 2 keepers die Franse zijn echt een tikkeltje beter dan de rest

17 juli 2022 om 23:07

Heeft geen nut om een jonge meid als Brugts tegen de Fransen te laten starten. Na het EK is iets anders, nu niet.

17 juli 2022 om 23:29

Ik zie het nut wel. Zij durft. Met Martens heb je aanvallend helemaal niets en ga je sowieso af. Met Brugts heb je iemand die wel pit er in gooit en misschien iets kan forceren. Juist nu moet je die meid erin gooien. 3 wedstrijden gezien en 3 wedstrijden een stel uitgebluste vedettes gezien met Martens en Roord enz. Frisheid er in en je ziet meteen het verschil.

18 juli 2022 om 07:26

Juist. Gewoon de besten van dit moment opstellen. Niet kijken naar namen.

18 juli 2022 om 10:18

Ze moeten gewoon met dezelfde 11 beginnen. Zie je de rechterverdediger inkakken en krijgt Mertens meer ruimte dan pas wisselen.de Fransen hebben dan heel hun systeem op dat van het team van nu ingesteld. Dan komt er een ander soort speler in die het spel saboteert.
Mertens is op dit moment gewoon een Van Persie.

Martins vind ik zo overschat, ik vind Jackie Groenen misschien wel 10x belangrijker als Martens en veel minder trekjes.

17 juli 2022 om 22:26

eens, Martens is niet alleen overschat, maar ze heeft ook geen fijne uitstraling imo. Veel te veel diva op het veld terwijl ze niet levert.

17 juli 2022 om 22:30

Ik krijg gewoon kippenvel van dat arrogante gedrag van kijk mij de ster uithangen, geef mij maar Jackie Groenen.

17 juli 2022 om 23:46

Wat een flauwekul! Als sterspeler bij Barcelona kun je moeilijk overschat zijn. Compleet uit vorm. Dat staat buiten kijf. Overschat slaat nergens op!

18 juli 2022 om 06:52

Dan

Wat een verval laat die Martens zien ten opzichte van 4 jaar geleden. Begrijpelijk dat ze wat krediet heeft, maar het is nu al 1 à 2 jaar stukken minder. Tijd om dan inderdaad de nieuwe lichting kansen te geven.

Dit vind ik overigens ook gelden voor Spitse, dat kan ook echt niet meer met die gekke afstandschoten en vrije trappen in de muur.

17 juli 2022 om 23:18

Precies, Spitse eruit Damaris erin.

17 juli 2022 om 23:27

Ik vond spitse 4 jaar geleden ook al spelvertragend en rare afstandsschoten, maar het is nu nog erger geworden. Zij moet er zo snel mogelijk uit

17 juli 2022 om 23:36

Spitse moet er in mijn ogen ook zsm uit. Ondanks al haar ervaring heb ik het gevoel dat het haar allemaal te snel gaat aan de bal en wat je al aangeeft, haar afstandschoten.. Lijkt alsof zij zich helemaal afsluit van alles en iedereen op het moment dat zij vanaf ong 25 a 30 meter kan gaan schieten. Heeft veel betekend voor het Nederlandse dames voetbal maar op elke speler of speelster zit een houdbaarheidsdatum en ik denk dat die van haar al gepasseerd is.

17 juli 2022 om 23:40

Enige reden dat zij erin staat is vanwege haar oh zo goede trap. Maar zorgt er echt voor dat er continu ruimte tussen de verdedigers en aanvallers zijn. Kan het al jaren niet meer belopen. En wij hebben echt wel een paar dames die een vrije trap of corner kan nemen. Kom op zeg. Nieuewe trainer moest doorselecteren enige wat verandert is is de rback en rvleugel

Eens, overschat altijd al...vond Sanden altijd beter en meer rendement opleveren.. de nieuwe lichting brengt weer veel voorspoed op..

Ik vind het veel meer kracht, doorzetting en beleving hebben dan bij de.mannen en nog veel meer potentie. Go dames (hoewel Frankrijk heel lastig gaat worden)

17 juli 2022 om 23:24

Ik mag hopen dat dit sarcastisch is. Bij vd Sanden had ik iedere wedstrijd het idee dat ze erg snel was maar dat ze het vervelend vond dat er altijd een bal in het spel was…..

17 juli 2022 om 23:25

van der Sanden beter? Serieus? Ik ben ook geen fan van Lieke maar van der Sanden kan alleen rennen en ik moet eerlijk zijn zo af en toe een goede voorzet afleveren maar aan de bal is het echt 3x niets.

En je tweede stuk snap ik niet. De vrouwen hebben meer potentie? Ben serieus heel benieuwd wat je er precies mee wil zeggen. Thnx alvast.

Ik denk persoonlijk dat dit het eindstation gaat zijn voor de dames. Ze spelen tot nu toe echt een verschrikkelijk slecht toernooi. Zijn wel door maar voetballen is het echt belabberd. Tegen de top landen denk ik dan ook dat ze 90 min achteruit gedrukt zullen worden en hopen dat de zolang mogelijk de 0 kunnen houden. Anders zou het echt zomaar een afstraffing kunnen gaan worden. Maar dat hoop ik net als jij natuurlijk niet.

17 juli 2022 om 23:30

Maar ze zorgt wel altijd voor gevaar. Er gebeurt iets. Met Martens gebeurt er nu al tijden helemaal niets.

17 juli 2022 om 23:43

Gevaar? Het enige gevaar was een doeltrap of inworp tegen…

17 juli 2022 om 23:44

Op dit moment niet nee, en eerlijk gezegd denk ik dat Martens een beetje verleden tijd is. Maar haha. Martens in haar beste dagen is een klasse beter dan de van der Sanden in haar beste dagen. Tuurlijk, ze was razendsnel en zorgde voor gevaar. Maar ze was zo afhankelijk van andere. Martens daarentegen creëerde en scoorde. Begrijp me niet verkeerd haha want in mijn ogen is ze een beetje gehyped. Vond haar ook nooit de beste speelster van de wereld.

18 juli 2022 om 07:04

Altijd overschat ook. Dream on baby. Dan snap je er echt geen ruk van. Martens heel belangrijk en bepalend geweest, ook 2 seizoenen geleden bij barca nog. Maar nu is ze totaal uit vorm. Dat is zeker.

Ik vind sowieso de "gevestigde" namen erg tegenvallen. De vervangers brengen een stuk meer. Die keepster vind ik echt geweldig en Pelova heeft dat lekkere Amsterdamse schijt aan zich hangen, lukt niet altijd, maar je gaat er wel voor zitten.

Ik vind Martens nog meevallen eerlijk gezegd, als een van de weinige. Ze geeft nog wel aardige balletjes.

Alle veteranen vind ik erg matig spelen. Buiten Miedema die natuurlijk maar één pot heeft gespeeld. De meiden die het team moeten dragen zijn niet aanwezig. Martens, Spitse, Roord, en ook Nouwen. Groenen vond ik vandaag ook niks bijzonder, maar die geeft tenminste altijd twee honderd procent.

Dat Martens totaal niks laat zien lijkt me wel duidelijk, maar ik zou tegen Frankrijk de harde kern nog één kans geven. Gaat het mis dan mogen spelers als Martens hun basisplek verliezen. Trouwens, een nieuwe keeper hebben we al. Het tijdperk Sari van Veenendaal is ten einde gekomen.

Dat de vorm even ontbreekt kan iedereen gebeuren, maar ik ben bij Martens ook niet bepaald onder de indruk van de basistechniek, lijkt vaak een of twee keer vaker de bal te moeten raken voordat zij hem onder controle heeft. Vind dat bij sommige andere vrouwen toch overtuigender ogen in ieder geval.

Ben benieuwd of er na vandaag wijzigingen in de basiself zullen volgen, hoewel ik Parsons ervoor aanzie om het toch bij invalbeurten te laten. Zou zelf Nouwen, Martens en Beerensteyn niet in de basis zetten, tenzij die laatste concurreert voor een plaats aan de rechterkant dan (roord lijkt me eerder geschikt voor de nr. 10 positie).

van Domselaar op doel is in ieder geval niks mis mee, lekker zo houden vanaf nu.

Martens speelde als een natte krant, maar Roord spande de kroon. Dat leek wel werkweigering. Beerensteyn was ook ruk, maar zij is gewoon geen centrumspits. En het verhaal Spitse kennen we zo onderhand. Tel daar de backs bij op, in aanvallend opzicht, en dan is het niet gek dat Oranje voor geen meter loopt.

Nu wil ik ook Brugts zien, maar ik wil ook de kanttekening maken dat Martens geen enkele houvast heeft om weer in vorm te komen. Alleen al een echte spits zou voor haar speelstijl al zoveel schelen, of dat er vanaf de andere kant ook gevaar komt. Of dat de middenvelder achter haar ook loopwerk verricht. Nee, ze is niet in vorm, maar Parsons laat haar ook helemaal verzuipen.

Tot zover de kanttekening. Tijd voor Brugts, Damaris, Pelova, en Miedema hopelijk.

17 juli 2022 om 23:19

Spitse kon mij in verdedigend opzicht wel bekoren vandaag, moet alleen even rustig aan doen met de vrije trappen soms

17 juli 2022 om 23:32

Ze zat er inderdaad een paar goed tussen! Ook met slidings. Je komt er in de één op één ook echt niet langs. Maar dat totale gebrek aan dynamiek is gewoon killing.

Daarbij vond ik Damaris zo indrukwekkend dat ik denk dat Spitse wel vervangbaar is. Dat is eerder ook nooit voorgekomen.

Laat dat meisje toch met rust. Benoem eens de positieve punten en stel je verwachtingen een beetje bij. Volgend EK of WK of toernooi hoop ik dat Ramon Leeuwin de analyse overneemt. Lijkt me een geschikte vent ervoor met een bijpassende achternaam.

18 juli 2022 om 13:53

Je hebt gelijk, laat ik beginnen met een positief punt: De wissel van Martens in de 75e minuut. Grandioos moment was dat!

Aan de andere kant als je met die wisselspelers gaat beginnen , wie moet je er dan inzetten als het niet goed gaat. Je kan beter eerder wisselen zo dat er eerder nieuwe energie in de ploeg komt.
Dit keer stond het voorin anders dan de vorige wedstrijden en het pakte helemaal verkeerd uit. Je kan wel zien dat voorin alles is afgestemd op Midema , die moet het verschil gaan maken

Ze wordt zelfs lelijk, geen enkele reden meer om haar op te stellen dus.

Martens heeft het gewoon niet op dit moment. Geen schande maar dan moet je wel andere menen brengen

Martens kan alleen leuke boogbalvoorzetjes (ook wel suikerschepjes genoemd in het volleybal) geven wanneer ze alle tijd en ruimte krijgt. Wat een irritante niks voetbalster is dat zeg.

Over overschatting gesproken: waarom staat zij jaar in jaar uit in de fhm500? Ik zie op elke straathoek mooiere vrouwen.

Gisteren liepen ze met lood in hun schoenen leek het wel, maar dan ook iedereen. Heel even ging het ietsje beter. Uiteindelijk kwamen ze goed weg en wissels deden het prima.
Dus durft de coach het aan om met een Pelova, Brugts te starten? Ik denk het niet want deze kopie van F. De Boer doet niks verrassends en daarom hebben ze geen kans tegen Frankrijk. But please prove me wrong

Sommige mensen snappen de intentie van wissels ook amper.
Wissels worden ingebracht om het elftal te voorzien van frisse lucht, nieuw elan etc...
Gisteren was daar een perfect voorbeeld van, het elftal op een paar plekken wijzigen om de wedstrijd te doen kantelen.
Het was dan ook het perfecte voorbeeld van hoe wissels horen uit te pakken.

18 juli 2022 om 08:36

Het was het perfecte voorbeeld van geen keuzes durven maken..
De invallers (met name Pelova) doet het al het hele seizoen goed die hoort gewoon in de basis te staan en dat zelfde geld ook voor Damaris..

Kies je voor spelers die in vorm zijn en wedstrijden voor je beslissen op het moment? of ga je voor "sterspelers" die totaal uit vorm zijn..

Het is te hopen dat Miedema snel terug komt, anders word het een onmogelijk verhaal tegen Frankrijk.

Alles lezend is het dus duidelijk voor de bondscoach, voorhoede Brugts - Miedema - Pelova. Damarins er in voor Roord. Keeper mooi zo houden (hoewel die nergens positief benoemd wordt). Jansen naar het centrum, want dat is geen vleugel speelster, zeker niet aanvallend.
Zoiets?

Kijk met de startopstelling zoals gisteren gaan we de Fransen niet verslaan, te weinig loopvermogen.
Dan kun je a. verrassen door andere opstelling en hopen op twee snelle doelpunten, b. de jongere gretige spelers tegen een top team aan het werk zien. Nadeel is idd zoals Tinus45 aangeeft dat je amper wisselmogelijkheden hebt om de boel nog eens lekker op te frissen, want dat was gisteren natuurljk wel top.

18 juli 2022 om 08:57

Voor de spitspositie hebben we nog altijd fenna kalm achter de hand

Ik denk dat het tijd wordt voor een wisseling van de wacht. Martens dus gewoon op de bank zetten en Pelova erin.

Wat ik hier niet begrip is dat niemand de loftrompet steekt voor onze keepster, want eindelijk hebben we echt een dame die kan keepen. Het is dankzij Daphne Van Domselaar dat Nederland overeind bleef en een zwaar geflatteerde overwinning uit het vuur sleepte.

De oorspronkelijke eerste keepster Sari van Veenendaal heeft mij nog nooit kunnen bekoren, en werd nota bene zelfs aanvoerdster gemaakt voor dit toernooi. Het feit dat zij ooit tot beste keepster van de wereld werd gekozen zegt eerder iets over het dramatische niveau van de keepsters wereldwijd, dan over de kwaliteiten van Sari. Ik mag dan ook hopen dat ook na dit toernooi Van Domselaar de eerste keeper blijft want zij kan het dus wel.
Het wordt tijd dat het roer dus definitief omgaat en dat dit tijdens dit toernooi reeds gebeurt.

Mocht Nederland verliezen tegen Frankrijk (wat echt geen schande is) dan denk ik wel dat het ook einde oefening is voor de coach: Parsons Hij mist toch duidelijk de uitstraling van een leider en is eerder een besluiteloze manager die maar geen beslissingen durft te nemen. Jammer voor die jongen, maar deze groep heeft gewoon een goede coach met gezag nodig, iets wat Parsons ontbeert.

Tja als je voetballer bent kun je de hemel in geprezen worden als je super bent maar ook kritiek krijgen als je geen knikker raakt.. dat hoort er bij.. dat moet je ook kunnen incasseren. De analisten in de studio zeggen niks verkeerd en zitten goed, dat heeft iedereen gezien. Martens raakte geen knikker, roord was ook niet goed en ik vond persoonlijk spitse ook niet goed.. de keepster was weer goed, groenen was op niveau en de invallers deden het goed.. Frankrijk wordt wel het waterloo van oranje vrees ik. Of miedema moet weer mee doen en een goeie dag hebben...

Er word 1 persoon er tussenuit gepakt maar het hele Nederlands elftal speelt nog steeds belabberd en maken nog steeds die zelfde fouten dat te trainen is bv iets 1voudigs als een 1 2 tje ok kijken waar je medespelers staan is al teveel gevraagd. Als alles op Martens moet leunen dan is er iets behoorlijk mis.

Die leonne stentler heeft echt een heel vervelend toontje bij het analyseren. Moest ook ecth ff opzoeken wie het was. Maar vind haar echt op een hele kinderachtige manier analyseren en echt alsof ze les aan het geven is ofzo.

Wel geinig dat de oud rechtsback van ado den haag even aan iedereen gaat uitleggen hoe er gespeeld moet worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren