Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geertruida weet welke namen hij moet aftroeven voor eventuele Bayern-transfer’

Laatste update:

Bayern München heeft een shortlist van drie verdedigers opgesteld om de naar Internazionale vertrekkende Benjamin Pavard op te volgen. Dat meldt de Italiaanse transfermarktexpert Fabrizio Romano. Lutsharel Geertruida is een van de drie namen die bij der Rekordmeister nadrukkelijk genoemd wordt om de Fransman te vervangen.

Naast Geertruida is de Duitse recordkampioen ook zeer gecharmeerd van Armel Bella-Kotchap en Lukas Klostermann. Bella-Kotchap speelt bij Southampton, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. De centrumverdediger was afgelopen seizoen, samen met de naar Chelsea vertrokken Roméo Lavia, een van de spaarzame lichtpuntjes bij de Engelse havenclub.

Klostermann is een gewaardeerde kracht bij RB Leipzig, de club die eerder al dicht bij het inlijven van Geertruida was. Waar Bella-Kotchap een pure centrumverdediger is, kan Klostermann, net als Geertruida, ook uitstekend op de rechtsbackpositie uit de voeten. Klostermann kwam vorig jaar mede dankzij een enkelblessure tot slechts vijftien optredens in de Bundesliga.

Bayern weegt de opties rustig af, daar Pavard ook nog niet officieel de overstap naar Italië heeft gemaakt. Wel zou de Beierse clubleiding al gesproken hebben met de entourage van alle drie de spelers. Pas als Bayern een keuze heeft gemaakt over welke speler zij willen contracteren, zal Pavard het groene licht krijgen om Duitsland te verlaten. De Duitsers vangen ongeveer dertig miljoen plus drie miljoen euro aan bonussen voor de Fransman.

Kan Geertruida het niveau van Bayern München aan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pavard blijft een bijzondere speler. Ik zie Geertruida echt wel succesvol zijn bij Bayern.

23 augustus 2023 om 11:49

Op welke plek dan zie je Geertruida succesvol zijn?

Armel Bella-Kotchap en Lukas Klostermann.

Centraal zijn de Ligt, Kim en Upamecano (ja hij ook!) gewoon paar klassen beter. Niet een beetje echt paar klassen.

Op rechtsback is Mazzroui en beter en geschikter voor een absolute topclub. Vooral een aanvallende back is echt nodig bij zulke clubs.

Dan vraag je af is een speler van 23 en die meer dan 30 mil moet kosten geschikt als reserve speler?
Dan lijkt mij Kloosterman beter. Zal minimaal helft goedkoper zijn (verwacht rond de 12 a 13 mil), kent de competitie, ook wat ouder dus neemt eerder genoegen met plek op de bank.

Of Kotchap die paar jaar jonger is en dus echt aankoop voor de toekomst. Zal ook wel iets goedkoper zijn dan Geertruida verwacht ik. Heeft ook ervaring op hoger niveau dan Geertruida.

23 augustus 2023 om 12:19

Hoe kom je erbij dat Klostermann zo goedkoop is?

23 augustus 2023 om 12:29

En hoe kom je erbij dat Nous beter is dan Geertruida, iets met clubvoorkeur?

Geertruida is namelijk een uitstekende voetballer die net als Nous ook op het middenveld kan spelen. Nous zal aanvallend beter zijn, kan ik het best in vinden, Geertruida is echter koppend en verdedigend beter. Tis net waar je de voorkeur aan geeft en misschien wilt Bayern wel heel veel rouleren.

23 augustus 2023 om 13:08

4redondo, lekker makkelijk gezegd dat als iemand Mazzroui beter vindt dan Geertruida dat dit meteen met de clubvoorkeur te maken heeft. Dan kan je het ook andersom zeggen, waarom vindt je Geertruida beter?

Persoonlijk vindt ik Mazzroui beter bij het aanvallende spel van Bayern passen dan Geertruida, dat heeft niks met clubvoorkeur te maken, maar met hoe Bayern speelt, druk zet, spelwisselingen heeft etc.

23 augustus 2023 om 15:03

Afgelopen wedstrijd speelde Nous ook gewoon weer een heerlijke wedstrijd. Lijkt ook het vertrouwen van Tuchel te krijgen. Die zie ik niet zo snel banken voor iemand als Geertruida. Wat overigens ook gewoon een goede speler is. Al ik vind ik de stap naar Bayern op dit moment te hoog voor hem.

23 augustus 2023 om 20:46

Aan Pavard is niks bijzonders. Zijn niveau van 2019 heeft hij nooit meer behaald. Veel tegendoelpunten zijn veroorzaakt door hem. Zelsf bij Frankrijk is hij niet echt meer hoog aangeschreven door zijn teamgenoten

Nou, als dit de concurrentie is, dan lijkt me dat Geertruida in poleposition zit. Zeker Klostermann is toch geen geschikte vervanger van Pavard? En Bella-Kotchap is op dit moment geblesseerd en zit pas een jaartje bij Southampton en heeft nog niet heel veel bewezen.

23 augustus 2023 om 10:55

Hangt er van af hoeveel die moeten kosten. Waarom zie je Klostermann trouwens niet als geschikte opvolger? Snelle speler die zowel centraal als op de back goed uit de voeten kan, een beetje een Duitse Pavard maar dan sneller.

Wel geen geweldige deal van Bayern vind ik. Ga je Pavard vervangen voor 1 van die namen en die gaan toch allemaal ongeveer even veel kosten denk ik dan. Een Geertruida zelfs minder.

23 augustus 2023 om 11:14

Klostermann is ook alweer 27 en heeft zijn belofte, mede door blessures, toch nooit helemaal waar kunnen maken in mijn optiek. Heeft ook bij Leipzig zijn basisplaats nog niet terug en het is in mijn beleving alweer even geleden dat die echt structureel een goed niveau heeft gehaald. Maar zo nadrukkelijk heb ik de speler niet gevolgd. Bella-Kotchap heeft zeker potentie, maar is niet fit en Bayern is wel gelijk een flinke sprong.

Verder heb ik geen idee wat de vraagprijs voor Klostermann of Bella-Kotchap zou moeten zijn, maar Geertruida moet zeker meer dan 30 mln gaan kosten. Feyenoord is niet heel happig op een verkoop en heeft eerder deze transferperiode al 30 mln geweigerd. Ik verwacht dat ze nu inzetten op minimaal 35 mln.

Ik ben (uiteraard) fan van Geertruida, maar ik ben met je eens dat bij alledrie deze namen Bayern er wel op achteruit gaat zonder dat het ze geld oplevert, zeker op de korte termijn. Maar blijkbaar wil Pavard niet verlengen.

23 augustus 2023 om 11:08

Of Bayern ziet Geert als een aankoop in de breedte en niet als 2e RB en dan zou hij daarvoor wel prijzig zijn. Met Nous daar, die toch vaak kwakkelt met dingetjes, liggen er wel kansen om minuten te gaan maken.

23 augustus 2023 om 11:22

Als ze het gaat om een vervanger van Pavard, dan lijkt het me niet dat het een breedte aankoop betreft. De huidige basis is wel sterk(er), maar ik denk dat een eventuele vervanger van Pavard wel mee gaat rouleren.

Leuk dat lijstje maar als ze te weinig bieden gaan ze gewoon voor een goedkopere optie ook al is Geertruida beter. De aankoop van Kane was ook niet zo goedkoop dus kan me voorstellen als ze misschien een goedkopere gok wagen. Feyenoord zal de hoofdprijs willen vangen.

23 augustus 2023 om 11:21

Ik kijk zelden Feyenoord, maar is Geertruida echt zo geweldig. Ik krijg bij hem een nou niet een warm gevoel, verdedigend wel echt ijzersterk, voetballend prima (voor Eredivisie). Klopt mijn beeld over Geertruida of moet ik meer wedstrijden kijken?

23 augustus 2023 om 11:29

Meer wedstrijden kijken.

23 augustus 2023 om 11:31

Duidelijk, aan je naam te zien mogelijk een roze bril op. Wat zijn zijn kwaliteiten/zwakheden dan?

23 augustus 2023 om 11:39

Geertruida is bijna altijd sterk in de belangrijke wedstrijden en voor een CV echt heel comfortabel aan de bal. Is ook met het hoofd erg sterk ondanks dat hij voor een CV niet heel groot is. Is sterk en agressief in de duels en leest het spel goed.

In mijn ogen heeft hij weinig zwaktes. Misschien dat hij voor een CV niet extreem fysiek groot of sterk is en als back soms positioneel moeite heeft (teveel naar binnen staan). Had in het verleden wel eens momenten dat hij niet scherp was, maar dat lijkt verleden tijd.

23 augustus 2023 om 11:40



Je moet inderdaad meer wedstrijden kijken van Geertruida. Ik denk dat er geen verdediger zo comfortabel is aan de bal als Geertruida in Nederland. Daarnaast beschikt hij over behoorlijk veel snelheid en is hij tactisch goed onderlegd. Hij kan op CV, als rechtsback is hij goed in de overlap en hij kan daarnaast het middenveld inschuiven, zoals hij veelvuldig doet bij feyenoord wanneer hij rechtsback staat. Ook is hij fysiek erg goed en is hij zelden geblesseerd. Tot slot scoort hij elk seizoen wel een paar keer uit een corner, ondanks dat hij geen boomlange speler is kan hij zorgen voor gevaar bij corners.

Ik denk dat er op de rechtsback positie van Bayern genoeg kansen liggen om te spelen. Mazroui en Geertruida zitten niet heel ver van elkaar qua niveau denk ik.

Centraal zal het lastig worden voor Geert. De Ligt en Kim zijn verder en beter, Upamacano heeft ook al een heel hoog niveau laten zien.

Geertruida is totaal niet goed genoeg voor Bayern vind ik

Je hebt nog een week dan is de markt dicht, zou Geert nu lekker houden anders zit he straks alleen met nieuwkoop en nog een vervanger halen lijkt me erg kort dag

Ik snap Bayern niet, want waarom laat je dan Stanisic gaan (verhuurd) als je weet dat Pavard zo goed als weg wilt. Hij kan centraal en op de rechtsback. Ik vond hem een sterke indruk maken als hij mocht spelen!



Voor Geertruida zelf hoop ik voor hem dat hij de transfer maakt. Bij feyenoord heb ik niet echt het gevoel dat hij zich nog verder kan ontwikkelen in de eredivisie. Enkel in de CL (en eventueel later EL) zal hij dermate worden uitgedaagd dat hij zich zal moeten ontwikkelen. Wanneer hij naar Bayern vertrekt zal hij zich alleen al moeten ontwikkelen om in de basis terecht te komen aangezien de cocnurrentie daar behoorlijk groot is. Laat staan om zich week in week uit staande te houden in de bundesliga.

Vanuit Feyenoord hoop ik dan weer dat hij blijft. Geweldige speler en een jongen van de club. Daarnaast is het maar de vraag of zijn vervanger (nino) goed genoeg is. Als feyenoord zijnde kun je trouwens nu een hoger bedrag vragen vind ik. De transfersom zou eerder richting de 40 miljoen moeten gaan. Ik zou als Feyenoord een voorbeeld nemen aan Ajax in de zaak Kudus.

23 augustus 2023 om 11:56

Helemaal mee eens. al is Geertruida na het klappen van de deal met Leipzig echt stukken minder.
Misschien is het voor beide partijen beter als hij vertrekt. 1 voor deel is wel dat je meer kan vragen als dat Leipzig bood. dit i.v.m. het binnenkort sluiten van de markt.

23 augustus 2023 om 11:58

Ik vind Geertruida niet negatief opvallen oid. Heel feyenoord was dan ook minder de afgelopen twee wedstrijden.

23 augustus 2023 om 13:23

40 miljoen.. vind hem toch de helft waard ook al was ik altijd wel fan van hem. Hoe Feyenoord supporters hem kunnen vergelijken met Timber is mij ook een raadsel. Maar dat is vast gebaseerd op dat Koeman hem een keer laat starten ipv Timber. Helemaal nadat ik hem heb gezien in het Nederlands elftal ben ik toch tot de conclusie gekomen dat dit een stapje te hoog is voor hem naar mijn mening. Vond hem erg door de mand vallen, vooral tegen Kroatië. Denk dat niveau Roma of Leverkussen meer het niveau is waarop hij moet mikken.

Bella Kotchap is voetballend toch niet van het niveau Geertruida.
Klostermann speelt de helft van de tijd maar vij Leipzig.

Voordeel is dat beiden wel Duits zijn, maar thats it.

Denk dat Geertruida wel een ideale back-up speler is voor Bayern. En eventueel ipv Mazraoui nog de basis in zelfs!

23 augustus 2023 om 15:06

Zie hem niet zo snel Nous uit de basis spelen. Wellicht dat wanneer hij een blessure heeft aan minuten komt. Maar bij Bayern wordt er aanvallend veel meer gevraagd dan wat Geertruida kan brengen.

23 augustus 2023 om 15:21

Nous moet eerst maar aantonen een seizoen fit te kunnen blijven. Met al die potten die Bayern speelt, zal een Geertruida gemakkelijk voldoende kunnen spelen.

Aanvallend is hij wellicht minder dan Nous, defensief is hij een pak beter.

23 augustus 2023 om 16:34

Dus omdat Nous niet fit kan blijven moeten ze voor een mindere RB gaan. Dan kunnen ze beter verder kijkem, want met Geertruida daar krijg je alleen aanvallen via de linkerkant. Wel grappig dat je zegt dat Nous " wellicht"aanvallend beter is. Aslof dat ter discussie staat.

Verdedigend is Geertruida wellicht beter dan Nous, aanvallend is Nous een pak beter.

Laat dat aanvallende gedeelte het belangrijkst zijn bij een topclub, aangezien 70% van de wedstrijd zich op de helft van de tegenstander plaatsvind.

Kloosterman prima back up, en Leipzig kan dan alsnog Geertruida halen!



Zal uiteindelijk Armel Bella-Kotchap en Lukas Klostermann worden voor Bayern,

Snap sowieso niet waarom men Stanisic heeft weggedaan. Die liet best wel zien te kunnen voetballen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren