Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geen zin te denken ‘wij zijn het Nederlands elftal’, want die tijd is voorbij’

Laatste update:

Het Nederlands elftal was jarenlang een factor om rekening mee te houden, maar een dramatische EK-kwalificatiereeks onder leiding van de bondscoaches Guus Hiddink en Danny Blind heeft ervoor gezorgd dat Oranje niet van de partij is, als er komende zomer in Frankrijk om de Europese titel wordt gevoetbald. Wesley Sneijder vindt ondertussen dat niet alle commentaren terecht zijn.

/

Zo is er veel ophef over de manier waarop Manchester United-aanvaller Memphis Depay zich kleedt. Sneijder is evenwel van mening dat de spelers van de nationale ploeg op hun sportieve prestaties beoordeeld moeten worden. “Wij lopen niet weg voor kritiek, maar die kritiek moet wel gaan over wat er op het veld gebeurt”, maakt de aanvallende middenvelder van Galatasaray duidelijk in gesprek met de NOS.

Randzaken zouden in de ogen van Sneijder geen onderwerp van gesprek moeten zijn. “We gaan ook niet met 10-0 van Wales winnen, maar we moeten als team zorgen voor goede prestaties. Het heeft geen zin te denken ‘wij zijn het Nederlands elftal’, want die tijd is voorbij”, weet Sneijder. “Langzaamaan moet het besef komen dat we kwalitatief niet meer zo sterk zijn. Maar we kunnen wel wat bereiken als we als team functioneren”, benadrukt de routinier tegenover NUsport.

Denk je dat het Nederlands elftal snel weer op het oude niveau zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alles wat er in Nederland gebeurd volg ik niet echt maar oh wat is het een zooitje. Ik vraag me af wie de coach na Blind wordt. Dit lijkt echt nergens op

11 november 2015 om 08:35

Dat wordt dan koeman mits een seizoen voorbij is of zijn contract over 1,5 seizoen afloopt en die van oostveen weg is. Eerder zal koeman niet komen.

11 november 2015 om 08:38

SuperBuli, ík vraag me af als jij het nederlands voetbal niet volgt hoe je dan tot de conclusie kan komen dat het een zootje is.

11 november 2015 om 10:17

Denk je dat koeman echt nog de komende 10 jaar bij oranje komt? Zinkend schip terwijl zijn carrière er alleen maar beter op wordt. Zie m nog wel Barcelona trainen. Is en blijft toch een legende daar.

11 november 2015 om 11:40

Nou geen EK bewijst toch genoeg?

Op het veld presteert depay ook niet, dus ook daarop kan hij keihard afgerekend worden. Een gehypte speler na zijn intikker op t wk dankzij robben, zijn afstondschot die er dankzij een blunder van de Australische keeper inging en zijn prestaties in de veredelde jeugdcompetitie (ED). In de ko fase wk, kwalificatie Ek en de Pl valt hij keihard door de mand. Depay hoort absoluut nog niet in de basis van oranje.

11 november 2015 om 09:20

Hmm.. Hij presteert idd matig, maar hij heeft vorig jaar veel laten ziem en op die vorm wachten we... maar om vorm te krijgen moet je wel spelen

11 november 2015 om 09:40

Hij heeft genoeg kansen gehad toch? Het houdt een keer op.

Nu via invalbeurten laten zien dat je er in hoort te staan.

11 november 2015 om 10:40

Ook al presteert hij niet op het veld, dan nog moet het daarover gaan en niet over zijn hoed!

En jouw analyse slaat nergens op. 30 miljoen is er betaald omdat er anderen blunderden en hij een intikker heeft gescoord...

Als depay er niet in hoort wat doet veltman er dan die is helemaal niks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren