Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geen Sánchez: PSV aan de haal met andere verdediger uit de Premier League

Laatste update:

PSV gaat zich versterken met CJ Egan-Riley, zo meldt Marco Timmer van Voetbal International vrijdag op Twitter. De twintigjarige centrumverdediger moet op huurbasis overkomen van Burnley. De naam van Egan-Riley, die ook als defensieve middenvelder uit de voeten kan, zong in januari eveneens rond in het Philips Stadion. Nu lijkt een huurdeal er daadwerkelijk van te komen. Wat de komst van Egan-Riley kan zeggen over het eventuele aantrekken van Davinson Sánchez (Tottenham Hotspur) is onzeker.

Volgens Timmer is Egan-Riley de laatste optie om PSV in de komende uren te versterken. De Eindhovenaren haalden deze zomer al vele aanvallende versterkingen in huis, maar laten het in de defensie op de allerlaatste uren aankomen. Omdat Egan-Riley bij Burnley een aantal concurrenten voor zich moet dulden krijgt de Engelsman de kans om vlieguren te maken bij PSV. Op Turf Moor beschikt hij over een contract tot medio 2026. Over een optie tot koop spreekt Timmer tot dusver niet, waardoor het erop lijkt dat Peter Bosz de problemen centraal achterin slechts tijdelijk gaat oplossen dit seizoen.

Egan-Riley is een 1,83 meter lange centrumverdediger die ook uit de voeten kan als rechtsback en als verdedigende middenvelder. De Engels jeugdinternational is afkomstig uit de jeugdopleiding van Manchester City. Burnley nam hem in de zomer van 2022 transfervrij over van the Citizens en verhuurde hem in de winterse transferwindow aan Hibernian. De stopper speelde drie minuten mee in de Premier League, maakte negentig minuten in een Champions League-duel in het seizoen 2021/22 en kwam namens Burnley tot achttien minuten in de Championship.

Wat de komst van Egan-Riley voor de flink aan PSV gelinkte Sánchez gaat doen is nog onduidelijk. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is de Engelsman 'niet het beoogde hoofdgerecht' van PSV. Of dat betekent dat Sánchez later vrijdagavond nog gepresenteerd wordt, is gissen. Eerder werd al duidelijk dat Zeno Debast (RSC Anderlecht) en Jarrad Branthwaite (Everton) in ieder geval niet de overstap maken naar de Eindhovenaren.

Update 00:30 uur: De komst van Egan-Riley is afgeketst
PSV heeft niet Egan-Riley, maar Armel Bella-Kotchap op huurbasis overgenomen van Southampton. De 21-jarige centrumverdediger stond ook in de belangstelling van Bayern München. De panelen verschoven op Deadline Day razendsnel. PSV gaf de voorkeur aan Bella-Kotchap boven Egan-Riley.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik voorbarig als ik zeg dat dit me niet dé gedroomde verdediger voor PSV lijkt?

1 september 2023 om 20:45

Ja dat ben je, laten we allemaal na 24.00 gaan zeuren maar nu nog even niet. Heb het al 1423 x voorbij zien komen vandaag.

1 september 2023 om 20:46

Het is niet provocerend bedoeld hoor, maar iemand met 3 minuten PL en 18 minuten Championship in de benen, van 20, huren van Burnley, lijkt me geen opsomming die me als PSV’er heel gerust zou stellen. Maar we zullen inderdaad zien!

1 september 2023 om 20:52

Het ED (Rik Elfrink) heeft zojuist getwitterd dat deze speler nog niet het hoofdgerecht voor de verdediging is. Met andere woorden ze zijn nog steeds met Sanchez bezig.

1 september 2023 om 20:53

Zeg nou gewoon dat je hoopt dat het geen succes wordt heel begrijpelijk als je op dit moment het spel van Ajax met het spel psv vergelijkt

1 september 2023 om 20:55

@AjaxV10 ben het helemaal met je eens. Ik wil daar een gevestigde naam zien die er gelijk staat. Alles minder dan dat en ik ben niet tevreden over onze transferwindow. Ik stoor me ook ontzettend aan iedereen die ik hier zie roepen dat PSV kampioens kandidaat 1 is. We hebben een ontzettend zwakke achterhoede, elke bal diep achter onze verdediging is gevaarlijk, onze keeper kan ook totaal niet mee voetballen. We halen goede resultaten maar ik heb het gevoel dat alles nu ook steeds net de goede kant opvalt.

1 september 2023 om 20:55

Dek je niet in.....dit is schandalig. Natuurlijk hebben wij nog een aantal uur, maar wij zoeken al jaren een degelijke CV. Aanvaller en middenvelders alom, maar een CV heeft kennelijk geen prioriteit. Wie weet moet ik mijn woorden. Terugtrekken vannacht, maar in plaats de eerste aankoop Peppi had de prioriteit toen al op een cv moeten liggen. Op de verdediging na een prachtige selectie. Dan dit seizoen maar elke wedstrijd 6-4 of 5-3 winnen. Kampioen worden met 150 goals voor en 76 goals tegen kan ook mooi zijn 😉.

1 september 2023 om 20:57

Er staat dit is niet het beoogde hoofdgerecht. Dat 'nog' wat je er nu zelf bij schrijft geeft het toch een andere betekenis. Kan dus beide kanten op.

1 september 2023 om 21:02

Forbs moest zijn debuut nog maken in PL, afwachten wat het gaat brengen.

1 september 2023 om 21:06

Dat het nog niet het beoogde hoofdgerecht is betekent toch dat ze nog met iets bezig zijn? Ja het kan inderdaad ook zijn dat er verder niks meer rond komt en dan zou dit inderdaad erg teleurstellend zijn, want dan komt er gewoon wéér geen fatsoenlijke cv of deze jongen moet ontzettend gaan verassen maar daar gok ik niet op.

1 september 2023 om 21:08

Hmm ik lees het anders, ik ben bang dat dit het is en niks meer.

1 september 2023 om 21:10

Akpom en Forbs hebben nog minder ervaring in de PL en werd gedaan alsof ze een paar wereldtoppers binnen hadden gehaald..

1 september 2023 om 21:13

Maar er staat niet "dit is nog niet..", maar "dit is niet het beoogde hoofdgerecht". Dit is dus niet keus a,b,c,d etc. Wat al wel duidelijk is. Kan nog steeds betekenen dat er nog wat komt natuurlijk.

1 september 2023 om 21:13

Misschien lees ik het ook wel anders tegen beter weten in.

1 september 2023 om 21:14

Nee hij heeft gezegd dat het niet het hoofdgerecht is waar ze op hoopte. Het woordje nog kan je vergeten. Sanchez gaat niet meer komen.

1 september 2023 om 21:23

Nee hij geeft aan dat ze nog bezig zijn met versterkingen dus en en kan makkelijk.

"cj Egan-Riley is sowieso niet de topversterking die PSV in gedachten had. Wel in beeld. De club is nog volop bezig."

1 september 2023 om 21:28

Dat kan zijn “nog” stond er inderdaad niet, maar zo resoluut als jij nu stelt dat ze nergens meer mee bezig zijn heb ik ook echt nergens uit op kunnen maken.

1 september 2023 om 21:35

Forbs moest ook niet de redding in de voorhoede worden. Psv is gewoon veels te laat met een cv aantrekken.

1 september 2023 om 22:07

Als ze om 2359 een speler inschrijven zijn ze gewoon op tijd hoor.

1 september 2023 om 22:29

Romano is er inmiddels met een “here we go” voor Bella Kotchap. Dat klinkt al beter een Duits international dan een reserve van Burnley.

1 september 2023 om 22:42

En nog 1,5 uur te gaan. Blijkbaar tijd zat dus

1 september 2023 om 20:46

Misschien dat je te veel naar het naampje kijk

1 september 2023 om 20:48

Ja of naar de cijfers. Marktwaarde 2.5mln zegt niet alles, maar dat in combinatie met 18 minuten Championship en 3 minuten PL, en ook nog eens huren. Ik zou er als PSV’er niet warm van worden.

1 september 2023 om 20:47

Geen idee ik ken hem niet maar Sanchez zou ook totaal niet de gedroomde verdediger zijn.

1 september 2023 om 20:50

Dat is juist de verdediger die PSV nodig heeft. Die maakt de verdediging van PSV echt wel sterker.

1 september 2023 om 20:56

Op basis van wat? Die jongen speelt al tijden niet meer en als hij speelt is het niet wat. En ja ik kijk geregeld pl en ook Tottenham.

1 september 2023 om 21:01

@cuco10 Sanchez speelt op zich prima alleen is ie ongelukkig bij Spurs. Tsja, wie niet... hij is de fysieke snelle slager die PSV nodig heeft. ED en PL niveau verschilt wel hé qua tempo vooral Sanchez redt zich daar wel. Brengt ook heel veel ervaring mee. Zie liever hem dan Ramalho weer schijnverdedigen.

1 september 2023 om 21:05

Ik zie Spurs de laatste tijd toch heel happy voetballen.

1 september 2023 om 21:21

Sanchez speelt helemaal niet prima bij Spurs, dan heb je niets van hem gezien de laatste jaren. Die maakt de ene blunder na de ander, afgelopen week zelfs nog tegen Fulham. Ook weer zijn fout waardoor Fulham scoort. Die wordt zelfs compleet uitgefloten door zijn eigen fans.

1 september 2023 om 21:53

Kan alleen echt niet meevoetballen net als Ramalho. Debast had het moeten worden. Boscagli ben ik ook niet enthousiast over. Verdedigend dan. Obispo meer maar ook die kan niet meevoetballen.

1 september 2023 om 20:50

Tenzij je de speler kent ( waar ik niet vanuit ga ) dan beantwoord je je eigen vraag

1 september 2023 om 20:57

Ja aan de andere kant denk ik niet dat psv een speler haalt die ze niet zelf geobserveerd hebben ah joh ben allang blij met een Lozano

1 september 2023 om 20:51

Ben je zeker niet, had gehoopt op een toch wel gevestigde naam. Tuurlijk kan het goed uitpakken en dat ze hem in Januari al wilde halen zegt natuurlijk wel wat over de kennis die ze over hem hebben, maar als PSV echt een verdediger had gehaald die er direct zou staan was voor mij als supporter het kampioensschap en overwinteren een zeer realistische uitkomst. Daarbuiten om heeft psv een top transferperiode gehad, alleen helaas weer niet de gedroomde cv

1 september 2023 om 20:51

Ik hoop dat dit gewoon een back up is van de CVM en RCV en dat Urnie nog aan het cooken is.

1 september 2023 om 21:02

Dit zou beschamend zijn voor Earnie en Brands. Leuke back up maar Schouten gaat Sangare vervangen dus dan wordt het deze jongen of Ramalho in CL. Diep triest als er geen CV meer komt.

1 september 2023 om 21:17

Ik ken hem niet. Ik laat me verassen.
Neem aan dat de scouting zijn best gedaan heeft.

Ik voel me soms een enorm leek qua voetbalkennis als ik de namen voorbij hoor komen. Geen idee wie dit is en of het een aanwinst zou zijn. Kan iemand dit invullen ?

1 september 2023 om 20:45

Dit is iemand die overgestapt is van Man City naar Burnley, weet niet hoe hij het in de schotse leauge heeft gedaan en ik weet niet of het een goeie aankoop is, misschien is het een backup voor Schouten omdat Sangaré vertrekt.

1 september 2023 om 20:47

Burnley speelt in de Engelse PL

1 september 2023 om 20:52

Hibernian niet

Nog nooit van gehoord maar als dit de centrale verdediger is dan wordt het weer niks dit jaar achterin

1 september 2023 om 20:47

Dus je kent hem niet maar je weet wel dat het niks is....

1 september 2023 om 20:49

Je kent mij ook niet maar als ik nu door PSV zou worden aangetrokken had je vast ook je twijfels (al heb ik een aardig rechterbeen natuurlijk)

1 september 2023 om 20:55

Dit is misschien de domste vergelijking ooit..

1 september 2023 om 21:38

Sorry maar ik heb niet zo'n negatieve kijk op het leven. Als psv je had gekocht dan zou ik er vanuit gaat dat je kunt voetballen en dat ze een goede afweging hebben gemaakt. Best een rare aanname om er vanuit te gaan dat een professionele club veel geld uitgeeft aan een slechte voetballer.

1 september 2023 om 23:10

Ja het is dan ook niet serieus bedoeld kerel @barcalover123 . Punt is dat je echt wel wat over een speler kan zeggen zonder hem 100% te kennen. Hoopte dat je die conclusie zelf ook wel kon trekken.

1 september 2023 om 20:48

Alweer huur

1 september 2023 om 21:03

@PSVAR78 ja dus? Waarom moet je alles willen bezitten? Dat brengt ook last met zich mee he en bovendien heb je nu een goedkopere oplossing terwijl je rustiger naar een definitieve kan zoeken.

1 september 2023 om 21:17

@savano rustiger naar een definitieve kan zoeken? Haha daar hebben ze juist de hele zomer de tijd voor gehad! PSV heeft voorin goed ingekocht, maar het is toch schandalig dat de verdediging al jarenlang het zorgenkindje is, al lang duidelijk was dat er een nieuwe CV moest komen deze zomer, en dan komen ze in de sloturen van de transfermarkt met een jong onervaren talent uit Engeland op de proppen van Burnley..

1 september 2023 om 21:25

PSVAR 78 .Beter dan geen speler halen. Ben ook niet zo van het huren. Maar het einde van deze nieuws lees dan komt hij nog niet helemaal zeker of wel?

Droomversterking! Pfff, als dit het is voor de verdediging. Deze jongen komt net kijken, is bijna meer iets voor JPSV. Bijzonder!

Give them the title already!!!


Nee geintje, Bosz' teams storten altijd in na een goed begin. Geen zorgen medefeyenoorders en ajacieden

1 september 2023 om 20:46

Ik denk dat Bosz zijn eerste kampioenschap pakt dit jaar. Eerste Divisie en Amateurs niet meegeteld.

1 september 2023 om 20:49

En de teams van Maurice Steijn worden het grootste deel van de tijd 15e.

1 september 2023 om 20:50

Bij Ajax begon het juist slecht en werd het steeds beter.

1 september 2023 om 20:53

Ze hebben net tegen een team van 30 miljoen verloren, thuis nog wel, zegt veel over de mentaliteit. Zou niet te vroeg juichen

1 september 2023 om 21:23

Kiefprince: hier word bedoeld dat bosz bij Ajax slecht begon en het jaar goed eindigde. Dit was een reactie op Baardgramus.

2 september 2023 om 00:54

Je roeptoetert te snel.

1 september 2023 om 20:51

Leuk dat Bosz' team nog gaat instorten (jouw woorden), wij hebben nog geen eens een team... 😅

1 september 2023 om 20:56

@MrMischa ook grappig hoe men heel selectief de finale EL bereiken van Ajax skipt tav Bosz. @Baardgrasmus Die oude koeien van Bosz wint niks zijn echt bekrompen. Kijk dan ook wie hij na Ajax gecoached heeft Dortmund, Leverkusen en Lyon phoe phoe die worden eenvoudig kampioen met PSG en Bayern als dominerend aanwezig. Vergelijkbaar als je Slot zou aanrekenen dat ie geen kampioen met AZ was geworden. Context!

1 september 2023 om 21:06

Ik reken hem niets aan maar herinner je zijn begin bij Dortmund nog?

1 september 2023 om 20:58

Je hoopt het echt he! Je gaat een kut seizoen hebben gap

Nou, 40 miljoen investeren in je voorhoede en dan met deze constructie komen voor de achterhoede... zeer opmerkelijk

1 september 2023 om 21:09

En toch volledig voorspelbaar

Dan heb je 3 maanden de tijd om een centrale verdediger uit te zoeken en dan kom je vlak voor de deadline hier mee aanzetten. Deze transferwindow is PSV in een notendop

1 september 2023 om 20:56

De Cv positie niet naar behoren invullen is PSV in een notendop. Lozano terughalen die een marktwaarde vertegenwoordigd van 25 miljoen, Schouten die bijna de beste statistieken had voor dan cvm in de serie A, Dest die toch flink wat wedstrijden bij Barca in de benen heeft en Noa (naar mijn mening) de beste aanvallende speler van België binnenhalen in een transfwindow terwijl er 45!! Miljoen uitgegeven is noem ik topclub mentaliteit en heb ik als fan heel lang maar gehunkerd.

1 september 2023 om 21:04

Dat is dus geen notendop. Wel een mooie samenvatting van de transferzomer van PSV.

Dit hoeft toch niet te betekenen dat sanchez niet komt?

Top talent dit, 20 jaar. Ik ben alleen van mening dat PSV juist een verdediger nodig heeft die er meteen staat.

Dan toch eindelijk het kanon waarop iedereen zit te wachten. Het is toch ongelofelijk dat je al een jaar lang weet dat je een RCV nodig hebt en op de laatste dag van de transfermarkt een speler huurt van Burnley…

1 september 2023 om 21:10

Ding is dat ze ook obispo nog hebben, in potentie nog steeds mogelijk dat dit dé Cv is waar psv zo lang op wacht. Of het er ooit uit komt blijft de vraag natuurlijk

Toch wel onvoorstelbaar dat je verder allemaal logische dingen doet op de transfermarkt, maar juist het allergrootste probleem van PSV de laatste jaren totaal niet aanpakt. Die verdediging is echt niet goed. Vanaf het niveau Nederlandse subtop ga je daarmee tegen de lamp lopen. Het enige waar je dan mee komt, is een onervaren huurling van Burnley op de slotdag van de transfermarkt. Dat vind ik echt slordig. Maar goed, verder ben ik wel aardig onder de indruk van de transferzomer van PSV.

Ik weet niet eens of het de linker of de rechter is op de foto haha

1 september 2023 om 20:58

ben blij dat ik niet de enige ben

1 september 2023 om 21:35

De linker

Nou dit is dus waar ik de hele dag op heb gewacht. Een 20 jarige verdediger die gehuurd word. Pfff. Leuk al die aanvallers en middenvelders maar dit is toch echt niet te geloven. Nu moet je elke wedstrijd 3 keer scoren om te winnen. Want gatenkaas achterin.

Ik kan niet eens meer genieten van de Lozano transfer. Wat een sof als dit de zogenaamde versterking moet zijn. Deze gast heeft niet eens een normaal youtube filmpje met highlights!

Als dit klopt, is wat mij betreft deze transferperiode mislukt. De verdediging was aan de voorkant de grootste prioriteit en nu komen ze met deze speler aan.

Kan me niet voorstellen dat zijn komst invloed heeft op de komst van Sanchez. Deze jongen is wel heel jeugdig. Zou me niet verbazen als ze allebei gehaald worden.

Lijkt me eerder als aanvullende tweede verdedigende versterking en dat Sanchez of die van Espanyol als 'er meteen staan' verdediger bij komt. Kortom, 2 verdedigers erbij. Eentje als tijdelijke aanvulling (huur) en de andere als basis verdediger. Lijkt me sterk dat PSV in deze jongen CL waardige versterking ziet en verder uitgezocht is.

Ik weet niet hoe het met PSV zit ze kunnen zich heel goed versterken in de aanval. In het versterken van de verdediging laten ze de nodige steken vallen.

Geen 1 speler die op het lijstje van stewart staat, bleek haalbaar te zijn, maar stewart moest natuurlijk met iemand komen oftewel precies zoals john de jong ook elke transferperiode deed. Die kwam met braitwaite.

1 september 2023 om 21:15

Geen een?! Wat klets jij nou slap.

1 september 2023 om 21:23

Hij heeft het over verdedigers, doe niet zo flauw 😉

Ik heb nog nergens gelezen dat Sanchez definitief niet komt. Deze jongen wordt gehaald voor de breedte en niet in plaats van Sanchez.

1 september 2023 om 21:05

Volgens Jeroen Kapteijns van De Telegraaf zit Sanchez momenteel gewoon nog met de ploeg van Tottenham in Burnley om zich voor te bereiden op de competitiewedstrijd van morgen. Die komt echt niet meer

1 september 2023 om 21:12

Volgens Timmer wel een goede kans ;-)

1 september 2023 om 21:17

Ik lees het nu ook! Benieuwd naar de (anti)climax

Elk jaar gvd hetzelfde liedje. Weet al een paar jaar dat je een goede rcv nodig hebt.

Bijzonder dat dit het topnieuws is. Ik zou de terugkeer van Lozano bovenaan zetten. Fantastische transfer.

Het is nog helemaal niet zeker dat Sanchez niet komt... Veranderd per minuut. Dit is de, tijdelijke, opvulling voor de VM positie. Zou het wel raar vinden als er geen CV meer komt. PSV heeft CL EN Sangare verkocht. Dan zou er toch wat mogelijk moeten zijn. Zuur dat Vrankcx dus niet meer komt, dat was toch allemaal in kannen en kruiken zodra Sangare wegging?!

Mocht dit de enige versterking achterin zijn dan slaat PSV wel een flater.

Prioriteit had mijn inziens toch echt een goede centrale verdediger moeten zijn met ervaring.

Heel mooi dat Lozano is gekomen, maar ben dan ook benieuwd hoe ze dit voorin willen gaan oplossen? Daar lag de prio niet lijkt mij. Zeker nu Bakayoko lijkt te blijven. Een van de 4 voorin zal op de bank starten of gaan ze met 4 voorin spelen en Veerman en Schouten op middenveld?

Had beter de Chucky miljoenen gestoken in een ervaren centrale verdediger die er meteen staat.

Of willen ze het seizoen en de CL ingaan met Ramalho? Daarnaast door het vertrek van Sangare heb je op het middenveld op 6 achter Schouten ook niet echt een goede vervanger lopen. Voordeel van deze jongen is dan wel dat hij op 4 en op 6 kan spelen blijkbaar.

Sangare verloren en niet de kwetsbare verdediging kunnen versterken. Psv is toch de grote verliezer uiteindelijk. Daar doet de komst van Lozano niks aan af.

Hoe is het toch mogelijk dat Ajax de een na de andere verdediger aantrekt en Psv er geen een kan vinden??? Speelt Psv achterin dan zo'n specifiek spel dat die markt zo klein is?

Misschien is hij snel. Dat is wel wat PSV zoekt. En slechter verdedigen de Ramalho kan bijna niet. En als je bij city vandaan komt, kan je best wel ballen en is t aanvallend spel je niet vreemd.

Dan over Lozano. Deze kan prima op links spelen, daar is hij beter dan op rechts. Op rechts Bakayoko. En ik denk dat Noa lang prima op 10 kan in een vrije rol. Hij heeft wel de beste steekpass. Dan heb je een prima aanval met veel creativiteit en scorend vermogen. Daar achter veerman en Schouten als blok. Saibari is een goeie speler maar scoort in principe weinig. De laatste wedstrijden zijn echt een uitzondering. En Babadi moet eerst maar eens bijtekenen.

Jammer als ze het op de verdedeging weer laten liggen

Als het dit is, dan ben ik zeer teleurgesteld in de transferperiode, ondanks een paar hele goede aankopen. Kom op zeg.... Je hebt maanden de tijd om een cv te kopen wat de top prio is en dan kom je hier mee aan zetten?

Als dit het word kun je wel stellen een mislukte tranfermarkt van psv wel een paar leuke spelers toegevoegd maar het elftal is alles behalve in balans door niks aan de verdediging toe te voegen Ergens gewoon schandalig maar misschien komen ze nog met iets op de proppen alhoewel ik er niet meer in geloof

Ik begreep dat Bella kotchap naar psv ging? Komen ze dan beide

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren