Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geen goede indruk als je er zonder jouw inbreng een assistent bij krijgt’

Laatste update:

Het is onrustig bij ADO Den Haag en dat heeft voornamelijk te maken met de invloed van clubeigenaar Hui Wang. Vanuit China werd plotseling Gao Hongbo naar Den Haag gehaald, om te fungeren als assistent van Henk Fraser. Wat Hongbo precies gaat doen, is echter nog niet bekend. Ook de voorganger van Fraser, Maurice Steijn, had in Den Haag te maken met de nodige onrust.

/

“Ik probeerde al die commotie weg te houden bij mijn spelers”, laat Steijn optekenen in het Algemeen Dagblad. De coach van VVV-Venlo haalt tal van voorbeelden aan in zijn periode in de Hofstad: vier directeuren in drie jaar tijd, de verhuizing naar het Forepark om te trainen en de verhuizing naar kunstgras, de strijd tussen de eigenaren en de directeuren, het gedoe rond het WK hockey en de afwezigheid van een technisch directeur.

Een andere ex-trainer, Rinus Israël, laat zich in hetzelfde dagblad uit over de huidige gang van zaken. “Je maakt natuurlijk geen goede indruk als je er zonder jouw inbreng een assistent bij krijgt. Dat lijkt mij nou niet een teken van sterkte voor een trainer.” Israël denkt dat de spelers het er ook over hebben en als de resultaten niet goed zijn, gaat het volgens de oud-coach dubbel tellen’.

Heeft ADO Den Haag wat aan Gao Hongbo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat die poll betreft, lijkt mij nu nog niet te beantwoorden, heeft het in en met China redelijk gedaan, maar dat wil nog niet zeggen dat hij dus een goede (assistent)coach is.
Heb werkelijk geen idee in welke condities en met wat voor een spelersmateriaal hij het moest doen.

In het oosten zeggen ze kieken wat het wordt, lijkt mij dat het wat Hongbo betreft ook het geval zal zijn.

Israel heeft natuurlijk wel gelijk wat Fraser betreft, wil het geen motie van wantrouwen noemen, maar echt veel vertrouwen spreekt hier ook niet uit

1 oktober 2015 om 15:31

Fraser kan zich wel verzetten en het weigeren, maar dan staat ie op straat. Sta je dan, met al je eigenwaarde en sterktes. Als dit over 6 maanden weer is overgewaaid heeft niemand het er meer over, maar heeft Fraser wel zn baan nog. Naief gelul altijd.

1 oktober 2015 om 15:39

Zanazanyan. Een chinees neemt ADO over, er komt een chineze assistent en einde seizoen loopt fraser zijn contract af...een simpel rekensommetje wie het overneemt daarna..jij reageert juist naief.

1 oktober 2015 om 15:48

Waar heb ik dan getypt dat Fraser zou moeten weigeren? Kun je het wel hebben over naïef gelul, maar zie echt niet wat er naïef aan mijn reactie is

1 oktober 2015 om 15:38

Wandering. Die poll lijkt me wel degelijk te beantwoorden. Die gast spreekt alleen chinees. Die neemt niemand toch serieus met zijn tolk?

Ze zijn echt zo dom bij Ado. Je kon op voorhand al weten dat je met deze eigenaar van allerlei ellende konden verwachten. En nu verontwaardigd zijn dat het ook echt gebeurd. Wat een naïviteit.

Het lijkt me allemaal niet zo moeilijk te duiden: de bedoeling is duidelijk dat Fraser ergens gaandeweg dit seizoen of aan het eind van dit seizoen zijn congé gaat krijgen en dat er dan een Chinese (waarschijnlijk deze Chinees) trainer gaat komen in een soort van Engelse managersrol.
En daarna is het wachten op de rare beslissingen en opstellingen. Kortom, denk dat ADO in de handen van de Aziatische gokmaffia is gekomen.
Ik zal ongetwijfeld nu verontwaardigde reacties van ADO-fans krijgen. Maar de tijd zal het leren..

Wat een Frankenstein-hoofd heeft die Chinees. Verder natuurlijk een aparte constructie, zit je niet op de wachten.

als fraser hem gewoon ballen laat rapen hesjes uitdelen pilonnen klaar zetten is er niks aan de hand ha ha

Vroeger had de gemeente Den Haag 2 roemruchte clubs waarvan de politieke maffia er één moedwillig de nek om hebben gedraaid, dit met de gedachte dat je van 2 clubs wel 1 grote club kan maken en mee kan doen in de top. Ook toen al werden er vieze spelletjes gespeeld en verkeerde keuzes gemaakt wat dat betreft is er 40 jaar verder niks veranderd zowel in de politiek niet als in de haagse voetbalwereld triest maar waar.

Blij dat mijn club niet in handen is van een malafide eigenaar. Zal me niks verbazen dat wanneer die Chinees het stokje van Fräser overneemt in de toekomst, de eigenaar wel de beurs trekt voor spelers. Nu stelt hij een assistent met een zeer slechte naam aan... Wat is de volgende rare stap?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren