Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geen frictie bij Real: ‘Er is nooit iets gebeurd tussen Ronaldo en mij’

Laatste update:

Sergio Ramos en Cristiano Ronaldo kunnen nog altijd samen door één deur, zo verzekert eerstgenoemde. De Portugees had aangegeven dat de selectie van Real Madrid met het vertrek van Pepe, Álvaro Morata en James Rodríguez kwalitatief minder is geworden, maar Ramos weersprak dit en betichtte zijn teamgenoot van opportunisme. De verdediger geeft aan dat hij nog altijd goed bevriend is met Ronaldo.

"Er is nooit iets gebeurd tussen Ronaldo en mij", aldus de Spanjaard in gesprek met TVE1. "Er is altijd al een geweldige vriendschap tussen ons geweest." Ramos zegt dat de twee nou eenmaal een verschil in inzicht hadden: "We hebben beiden veel persoonlijkheid en soms een andere mening, maar we werken voor hetzelfde doel en voor dezelfde club."

De 31-jarige stopper erkent dat de Koninklijke dit seizoen ondermaats presteert, maar oppert kalmte: "We moeten vertrouwen blijven houden en van doel tot doel werken. Het is misschien niet de beste start van het seizoen, maar we tellen nog mee en we blijven vechten voor de titel." Real staat na veertien speelrondes in LaLiga op de vierde stek, acht punten achter op koploper Barcelona.

Verwacht jij dat Barcelona kampioen wordt van LaLiga?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We hebben veel persoonlijkheid, dat is echt voetbaljargon voor we zijn vervelend en hebben een grote bek. Net zoiets als een sterke persoonlijkheid, gewoon een tegendraads rotjong. Alsof tegen de stroom inzwemmen altijd duidt op kracht. Onze hele maatschappij is ingericht op de neuzen dezelfde kant op krijgen.

Maar goed, fijn dat deze twee van persoonlijkheid bulkende, sterke karakters een geweldige vriendschap hebben.

4 december 2017 om 23:25

Ik begrijp je punt en vaak is dit inderdaad zo. Echter in dit geval is het zo dat beide heren hun ploeggenoten enorm kunnen motiveren. Met Ronaldo op het veld heeft het hele team meer vertrouwen. Met name bij Sergio Ramos is het het geval dat hij nooit het koppie laat hangen als het even tegenzit. En ja, zulke persoonlijkheden winnen je gewoon wedstrijden. Hij gooit de zweep eroverheen, ondanks dat de ploeg er misschien niet helemaal meer in gelooft.

Ik denk maar even aan de Champions League finale tegen Atletico, minuut 90 3. Wie geloofde er in hemelsnaam nog in? Alles was verloren, de vloek bleef hangen.

Sergio Ramos is een symbool geworden dat het niet over is, totdat het laatste fluitsignaal heeft geklonken. Dat heeft wel degelijk te maken met een sterke persoonlijkheid die een hoop leiderschap met zich meebrengt. Excuses voor de eventueel niet-lopende zinnen, heb 2,5 liter bier achter de kiezen (lange leve Praag) :D

4 december 2017 om 23:27

Oh zeker hoor was een beetje een off topic rant. Veel plezier in Praag

5 december 2017 om 00:30

Dronken worden in Praag maar toch even een essay'tje op VZ... Prioriteiten

6 december 2017 om 19:08

Hehe, redelijk gebruikelijk hier om na het werk een paar biertjes te drinken. (ze komen hier alleen in 0,5 liter, anders word je nogal vreemd aangekeken. Dronken was ik niet hoor

Sergio Ramos is inderdaad een speler met veel persoonlijkheid, maar vaak op een negatieve manier. Ik ben meer gecharmeerd van captains zoals Puyol of Buffon. Spelers die alles geven voor club en land, maar toch nederig zijn tegenover de tegenstander.
Ramos is een uitstekende speler (al zal hij wat mij betreft nooit bij de beste verdedigers horen, enkel en alleen al omwille van zijn talloze rode kaarten), maar ik vind hem geen voorbeeldkapitein.

5 december 2017 om 00:31

Dus jij denkt dat Ramos niet alles geeft voor club en land. Ramos doet domme dingen maar geeft altijd alles. Nog altijd dankbaar voor die 10e en vorig jaar ook als captain voorop. Dit jaar wat minder helaas.

5 december 2017 om 01:43

Ik denk dat je het niet goed gelezen hebt. Hij zegt niet dat Ramos niet alles geeft, dat staat ook buiten kijf, het is een strijder.
Het gaat er om dat hij niet nederig is en gewoon een negatief imago heeft door zijn vaak extreme spel

Feite is wel dat Ronaldo eerlijk en oprecht zijn mening heeft gegeven voor wat hij denkt dat mis is met Real dit seizoen. En hij is niet de enige die er zo overdenkt.
Sergio Ramos gaf als aanvoerder daar weer een 'politiek correcte" antword op de vraag of hij vond dat Ronaldo gelijk heeft.
Die neemt dan weer het beleid en de jongere, mindere ervaren aankopen in bescherming.
Durf te wedden dat Sergio Ramos dit nooit zo zou hebben gezegd als hij geen aanvoerder was geweest, of een van de aanvoerders.

Dit vind ik echter zo goed aan Ronaldo. Dit soort oprechte uitspraken, waaruit hij kritiek uit over het beleid. Dat doet hij niet zo vaak hoor maar af en toe wel.
Voorbeeld: Direct na de verloren CL finale tegen Barcelona, waarin hij als spits moest spelen met Park als rechtsbuiten en Rooney als Linksbuiten. beide moesten de backs van Barcelona opvangen.
Op de vraag waarom het niet liep: de taktiek was niet goed....en wij haalden ons niveau niet. de eerste opmerking was een overduidelijk sneer naar Ferguson die besloten had om ineens tegen Barcelona defensief te gaan spelen. het was het seizoen van de 1-7 uit winst bij Roma.
Ronaldo kreeg geen bal in de finale.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren