Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gattuso aan hoofd geraakt door fles bij tumultueus promotieduel Pisa

Laatste update:

Pisa-coach Gennaro Gattuso is zondag tijdens het duel om promotie naar de Serie B geraakt door een plastic fles. Pisa won het thuisduel met Foggia afgelopen week al met 4-2 en sleepte in de return een 1-1 remise uit het vuur. De club is daardoor komend jaar actief op het tweede niveau in Italië.

/

Voor Gattuso werd het om meerdere redenen een wedstrijd om niet snel meer te vergeten. Het duel in het Stadio Zaccheria moest worden gestaakt omdat er vanaf de tribune objecten richting het veld werden gegooid. De coach van Pisa werd daarbij aan het hoofd geraakt door een plastic fles.

In de ophef die vervolgens ontstond, werd zowel Gattuso als zijn collega van Foggia, Roberto Di Zerbi, weggestuurd door de arbitrale leiding. Pas nadat de fans van het veld waren verwijderd, kon de wedstrijd worden uitgespeeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Gattuso is ook een mafkees, verkoopt z'n assistent zo een klap/duw in het gezicht. Idioot maar hij is iig niets veranderd ;-)

Jammer van Foggia, gun het ze zo erg! Hopelijk komt de club die ooit 'il calcio piu bello del mondo' speelde weer terug naar het aller hoogste niveau van Italië.

12 juni 2016 om 21:36

Yep, ik heb hetzelfde. Toen ze Lecce eruit hadden geknikkerd dacht ik dat de promotie er wel in zat, maar helaas. Met Pisa mogen we gelukkig ook niet klagen. Mooie club voor de Serie B.

Lekker 20.000 man zat daar in het stadion bij Foggia. Serie C weliswaar, en dan heb je een Carpi in de serie A.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren