Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gary Neville haalt uit: ‘Ze moeten nooit meer een van zijn spelers halen’

Laatste update:

Gary Neville geeft Manchester United het advies om Paul Pogba te laten gaan en nooit meer een speler met Mino Raiola als zaakwaarnemer aan te trekken. De Italiaanse Nederlander verzekerde afgelopen week dat de middenvelder ongelukkig is en de club wil verlaten. Ook adviseerde Raiola om medewerking te verlenen omdat de Frans international niet van zins was om zijn contract te verlengen. Neville kon er zaterdagavond met zijn hoofd niet bij.

Na de derby tussen Manchester United en Manchester City (0-0) claimde oud-voetballer en commentator Micah Richards dat Pogba ‘geen liefde voelde of heeft gevoeld’ bij Manchester United en dat het elftal rondom de Fransman had moeten worden gebouwd. Ook de negatieve verhalen en het gebrek aan ondersteuning vanuit de technische staf hebben niet meegeholpen aan de huidige situatie, zo verzekerde de oud-verdediger van onder meer Manchester City.

“De grootste namen krijgen de grootste kritiek”, antwoordde Neville. “David de Gea krijgt er de afgelopen twee à drie jaar flink van langs en ik was in zijn eerste jaar bij Manchester United ook kritisch op hem. Mason Greenwood heeft de laatste vier, vijf maanden veel over zich heen gekregen en Harry Maguire wordt verweten dat hij niet aan de verwachtingen rondom zijn prijskaartje voldoet.”

“Pogba is simpelweg de grootste aankoop in de clubgeschiedenis van Manchester United. Hij is een wereldkampioen. Hij heeft veel prijzen met Juventus gewonnen en de verwachtingen rondom zijn persoon zijn hooggespannen. Ik accepteer dat een speler van dat niveau niet goed speelt. Ik accepteer het zelfs als een voetballer een beetje down is. Maar het is overduidelijk dat zijn zaakwaarnemer, zijn beste vriend, in de voorbije zestien maanden voortdurend heeft geprobeerd om hem bij de club weg te krijgen.”

“Of hij nu wel of niet geliefd is bij Manchester United, hij wil hier gewoon niet zijn”, benadrukte Neville. “Hij moet de club verlaten. Dit is geen persoonlijke aanval op Pogba, maar hij wil gewoon niet voor Manchester United spelen. Hij wil voor Real Madrid, Barcelona of een andere club van dat kaliber spelen. Ze moeten nooit meer een speler van Raiola aantrekken, genoeg is genoeg.” Sinds de uitspraken van Raiola kwam Pogba als invaller binnen de lijnen in de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig en zaterdag deed hij negentig minuten mee in de Manchester-derby.

Ook Roy Keane is voorstander van het vertrek van Pogba. “Destijds dacht ik dat het een geweldige aankoop was”, erkende de oud-middenvelder. “Maar het heeft niet gewerkt. David Beckham wilde Manchester United verlaten, Peter Schmeichel wilde Manchester United verlaten… Laat Pogba gaan als hij wil vertrekken. Dat heeft hij al een keer eerder gedaan en dat heeft Manchester United overleefd. Als hij het nog een keer doet, zal Manchester United opnieuw overleven. Geloof mij.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een soap is het toch. Laat Pogba maar lekker vertrekken, liefst zo snel mogelijk! Het werkt gewoon niet, klaar.

Ze moeten nooit meer een speler van Raiola aantrekken, genoeg is genoeg."

Dan sluit je bij voorbaat en hoop wereldklasse spelers uit.
Pogba mag toch gewoon zijn wens uitspreken als hij niet gelukkig is, wat een bullshit allemaal. Alsof alle andere zich altijd keurig nederig naar de club opstellen

13 december 2020 om 10:53

Ik vind Raiola persoonlijk een vervelend figuur. Maar hij is een uitstekende vakman. Zorgt voor veel geld bij spelers die niet zover komen. Begeleidt spelers met veel potentie tot mooie carrières en houdt er zelf ook bakken met geld aan over.
Hij heeft echt het beste met spelers voor. Verder dan verdachtmakingen komt het nooit door tegenstanders van zijn werkwijze.
Hij is ook persoonlijk betrokken bij bizar veel van die gasten. Alsof hij twee eeneiige tweelingbroers heeft die ook t werk doen

13 december 2020 om 11:03

@zola als gewoon elke club dat doet ben je snel van die man af

13 december 2020 om 11:09

United heeft zoveel ex spelers die voor onrust zorgen, Neville, Keane, Scholes, Ferdinand etc. Ze vonden het allemaal zoveel beter vroeger en snappen niet dat ze medeverantwoordelijk zijn door hun media optredens. Je ziet ook aan United dat ze onder de ban zijn van wat de fans en media vinden. Het heeft ze de CL gekost want Pogba had die laatste wedstrijd nooit op de bank moeten beginnen.

13 december 2020 om 11:37

of de club naar de spelers... De vorige topper die wou vertrekken was De Gea. Die gedroeg zich heel netjes en was professioneel, sprak zich niet uit in de media maar wou gewoon niet verlengen. Dus dreigden ze ermee hem een heel seizoen op de bank te zetten zodat hij niet zou keepen op het wk die zomer. Werd hij gedwongen om toch bij te tekenen. En dan janken als een speler zegt te willen vertrekken, boehoe

Is een kopie van Scot Borras een spelersmakelaar in de MLB. Daar is de boycot ook niet gelukt omdat er niet meerdere clubs aanhaakte, en dat moet om Raiola buitenspel te kunnen zetten, ik zie het niet gebeuren.

13 december 2020 om 11:15

Die Raiola heeft wel echt bizar veel invloed vergeten mensen wel eens. Hij dineert letterlijk met de bazen en directeuren van mening topclub.

Hij heeft wel gelijk, deze makelaar en vele andere maken het hele spelletje kapot. Ze denken deels aan de belange van hun spelers. Maar vooral aan hun eigen belangen, hun bankrekening.

13 december 2020 om 10:55

Hij verdient aan zn werk ja. Maar spelers zijn allemaal tevreden. Wat doet hij precies fout? Clubs gaan akkoord met zijn voorstellen. Dat hoeven ze niet te doen.

ik snap uberhaupt niet waarom pogba ooit de overstap maakte van juventus naar man utd. in 2016 had man utd al een tijdje geen top team meer dat om de prijzen vocht. Het is dik de verkeerde keuze geweest en hij heeft individueel gezien ook geen stappen gemaakt.

Keane geeft eigenlijk aan dat ze zich vergist hebben met deze speler.
Ze kenden hem uit de jeugd, hij speelde redelijk goed in Italië en hebben een enorm (!) bedrag neergelegd. Ze kenden ook zijn tekortkomingen maar hebben gedacht dat hij stappen zou gaan zetten. Dat hij die potentie zou hebben.

Dat was een vergissing. Hij heeft geen stappen gezet. Onder meerdere trainers niet.

Er is iets mis met deze jongen. Naast het feit dat hij qua spel absoluut niet bewezen heeft wereldtop te zijn ,is er iets niet goed.
Hij doet mij ook echt denken aan Balotelli. Het is zijn omgeving, zijn intelligentie en zijn focus op randzaken.
Ook de mensen die blijven volhouden dat "er toch een keer uit moet komen". Met andere spelers, een andere club etc. Net als Balotelli.
Maar het gaat er bij deze jongens nooit uitkomen omdat er gewoon niet meer in zit. Kort gepiekt en verder eeuwig talent en eeuwig zonde. Hij is bijna 28. Die gaat nu die benodigde stappen echt niet meer maken. Hij had er al moeten zijn.

Ik heb al zoveel clubs horen zeggen dat ze nooit meer een raiola sper gaan aantrekken maar het is gewoon niet realistisch. Je zult met hem moeten samenwerken. Leer er mee omgaan en haal er jouw voordeel uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren