Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gareth Bale kan na ‘flirt’ tijdens Champions League-finale transfervrij tekenen

Laatste update:

Gareth Bale kan aan de slag bij het Aston Villa van Steven Gerrard, zo meldt the Guardian. De manager van de Premier League-club nam het tijdens de Champions League-finale tussen Real Madrid en Liverpool (1-0) al op voor de 32-jarige aanvaller en dringt volgens de kwaliteitskrant inmiddels ook intern bij Aston Villa aan op zijn komst. Er is stevige concurrentie, want ook Newcastle United en Tottenham Hotspur azen op de Welshman.

Bale kende negen succesvolle jaren bij Real Madrid, zeker op het vlak van het binnenhalen van prijzen. Op papier schreef de ervaren rechtsbuiten in mei zijn vijfde Champions League-titel met de Koninklijke bij, maar op sportief vlak had Bale daar nauwelijks een aandeel in. De aanvaller kwam het afgelopen seizoen nauwelijks in actie voor Real en speelde in de Champions League slechts zeven minuten.

Gerrard sprak als analist voor de Engelse televisie zijn irritatie uit over het feit dat Bale in de finale tegen Liverpool geen enkele speelminuut kreeg. "Het is een schande dat Bale geen kans krijg om op het veld afscheid te nemen", aldus Gerrard. "Het is jammer dat hij niet de waardering krijgt die hij verdient. Als je ziet wat hij de club heeft gegeven over zo'n lange periode dan verdient hij meer dan hij nu krijgt. Zijn cv bij Madrid spreekt voor zichzelf." Gerrard hoopt Bale de komende weken dus te overtuigen van een transfervrije overstap naar Aston Villa, waar hij sinds november aan het roer staat.

Bale vertrok in mei bij Real om zich te melden bij het nationale elftal van Wales, waar hij in de play-offs om een WK-ticket andermaal een heldenrol speelde. De Welshmen pakten door een goal van Bale tegen Oekraïne (1-0) het felbegeerde ticket voor Qatar. De historische kwalificatie voor het WK - Wales was er al sinds 1958 niet meer bij - betekende voor Bale dat zijn profloopbaan met minimaal een halfjaar wordt verlengd. De vleugelspits overwoog namelijk, ondanks zijn relatief jonge leeftijd, om al te stoppen. Een terugkeer naar de Premier League, waarin hij al voor Tottenham en Southampton speelde, lijkt verreweg de meest logische optie voor Bale.

Voor welke club moet Gareth Bale kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een geweldige versterking zijn voor Aston Villa. Maar ook voor de andere clubs. Als Bale er zin in heeft (zoals bij Wales) is het een fantastische speler.

Lijkt me wel een leuke toevoeging voor Tottenham. Kan dan als back up van Son en Kulusevski fungeren, want als basisspeler is het toch een risico in verband met blessures. Als Tottenham er dan in slaagt Eriksen ook binnen te hengelen hebben ze ‘gratis’ twee uitstekende selectiespelers (en misschien wel meer) in huis weten te halen voor de korte termijn.

18 juni 2022 om 15:18

Ze wilden zijn huurperiode niet eens verlengen. Waarom zouden ze hem nu opeens een vast contract willen aanbieden?

18 juni 2022 om 15:20

Nieuwe contact situatie en nog het belangrijkste van allemaal: een andere trainer.

18 juni 2022 om 15:23

Maar die rol heeft Lucas, Sessegnon en Bergwijn (mits hij blijft) redelijk al toch? Heeft wel laten zien toen bij zijn uitleenperiode bij Spurs, als hij eventjes aanzet, dat hij nog steeds de PL met twee vingers in zijn neus aankan. Al moet ik zeggen dat Villa ook wel aardig vol zit voorin met Coutinho, Watkins, Ings, Bailey, Buendia en Traore. Een terugkeer naar Southampton zal wel leuker zijn en daar zal hij denk ik wel van waarde kunnen zijn, want voorin kunnen ze wel wat versterkingen gebruiken.

18 juni 2022 om 15:28

Sessegnon is toch eerder een optie voor de wingback dan voor één van die aanvallende drie zou ik durven stellen. En Bale is toch echt wel een vooruitgang ten opzichte van Bergwijn of Moura.

18 juni 2022 om 16:17

Ja dat is wel weer zo. Sessegnon kan daar eventueel spelen als winger bedoelde ik, maar wordt nu door Conte vaak als linkerwingback neergezet. Maar opzich zal het niet een slecht idee dan zijn als Bale het kan opbrengen om met invalbeurten belangrijk te zijn.

18 juni 2022 om 15:51

gratis is een groot woord. Tekenbonus en hoog salaris spelen ook nog

18 juni 2022 om 16:08

Waarom denk je dat ik die aanhalingstekens rond het woord gratis zet?

18 juni 2022 om 18:57

Moeten Spurs en Conte toch niet meer aan beginnen joh. Gesloten boek.

18 juni 2022 om 19:56

Gewoon leuke selectieopvulling voor het komende jaar. Draagt vanop de bank zeker bij aan een goal of 10 per seizoen.

18 juni 2022 om 22:15

Qua namen is het leuk en als romanticus zie ik gem graag in een vol stadion bij ons spelen maar ik denk niet dat deze Bale het gigantisch zware regime van Conte aankan. Iedereen in het team moet zich de pleuris werken en als je dan een oudere speler bent die snel blessures heeft en iemand die graag rustiger aan doet tijdens trainingen dan gaat dat denk ik niet lukken. Ookal denk ik dat hij bij ons altijd meer motivatie lijkt te hebben en goed in de groep ligt. De tijd van Bale de speler bij Tottenham is denk ik voorbij.

Als er in de buurt van Birmingham een mooie golfbaan is zie ik Bale er wel heen gaan. 😉 Even zonder gekheid. Aston Villa zou een prima club zijn voor Bale. Doen het erg goed in de Premier League en hebben met Gerrard een prima trainer.

Toch bizar hoe weinig aanbieding Bale ontvangt. Geen enkel topclub die de risico durft of wilt nemen.

Zou toch geen slechte speler zijn voor clubs als Arsenal, Juventus, Inter etc..

Tegen Villareal laatst met Real Madrid liet hij echt zien dat hij lang niet op is. Zelfde geldt voor Marcelo en Isco.

Ik las laatst dat Mourinho Bale enorm graag wilt hebben bij Roma.

18 juni 2022 om 15:18

Marcelo is al wel op, die heeft in iedergeval niet meer het vermogen om er aanvallend en verdedigend te staan.

18 juni 2022 om 15:21

Marcelo en Bale zijn al jaren over hun top heen. Clubs als Arsenal, Juventus en Inter zijn veel te hoog gegrepen voor dat soort spelers in de nadagen van hun carrière. Daar kun je als club beter geen financieel risico mee lopen.

18 juni 2022 om 16:30

Hoezo is het bizar? Deze man van glas is 1 enorm duur, 2 steeds geblesseerd, 3 niet bepaald een voorbeeld figuur als het om zijn mentaliteit gaat.

Is continu geblesseerd en wonderlijk fit voor interlands. Dan klopt er een hoop niet bij deze speler.
Dan snap ik wel dat er niet veel clubs dat willen proberen bij Bale.

18 juni 2022 om 22:18

Bale heeft altijd een geweldige mentaliteit gehad en doet nooit aan bullshit buiten de velden. De schuldigen zijn die vreemde Real fans en die bagger media in Spanje.

19 juni 2022 om 04:52

Ja? Vind je dat gek? Ik totaal niet. Aangezien hij zelf al duidelijk heeft gezegd dat hij voetbal eigenlijk helemaal niet zo leuk vind liever gaat golfen. Ja, veel talent, maar altijd wel ergens een pijntje of iets, plus dat in combo met geen mentaliteit...

Wanneer je om kan gaan met Bale, hem belangrijk maakt voor het team, zou het voor elk team een versterking zijn. Je haalt in principe een klasbak in huis, maar je moet de juiste snaar raken bij hem en hem vooral niet verwaarlozen zoals bij Real Madrid het geval was de laatste tijd.

Raar dat een collega trainer zich gaat bemoeien met t selectiebeleid van Ancelotti. Ik denk overigens dat Bale voor Aston Villa nog wel een toevoeging zou kunnen zijn.

Gerrard die het een schande vindt dat Bale geen speelminuten krijgt, vind ik erover. Het is de Champions League-finale, niet zomaar een competitiewedstrijdje waar niks meer op het spel staat. Dan mogen dat soort dingen niet meespelen. Marcelo speelde bijvoorbeeld ook geen minuut.

Gerrard had natuurlijk graag gezien dat Bale erin kwam zodat Carvajal kon worden overlopen op onze rechtervleugel, zodat zijn Liverpool misschien een resultaat had kunnen halen. Ha ha. Ik hoop alleen maar dat het Bale goed gaat, waar hij ook terecht komt.

Bale is zijn prime was fenomenaal. Die wedstrijd voor spurs tegen inter waar hij ze de allemaal uitliep kan ik mij nog goed herrineren. De Bale van nu is geen schim meer daarvan. Wangedrag, individualisme, egoisme, blessures simuleren, decadent gedrag, randzaken, veel geblesseerd zijn, sterallures, geld en ego over speelminuten kiezen. Hij had familie van Rene vd Gijp kunnen zijn. Die heeft ook zijn carriere niet serieus genomen, niet voor de sport geleefd, vond randzaken belangrijker, ging altijd voor geld en past eigenlijk niet in een teamsport als uber egoistische speler die zelden levert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren